sâmbătă, mai 15, 2010

Să comunici cu ghidul tău spiritual

Postat MARIA

Sunt multe modalităţi de a comunica cu ghidul tău spiritual, atâta vreme cât centrul tău de clarvedere este deschis.
Comunicarea cu aceşti ghizi este ceva ce se poate învăţa şi se poate face în diverse feluri. Dacă un spirit vrea să comunice, el va găsi o cale. Unele vor simţi foarte puternic că vor să transmită un mesaj şi pot fi foarte insistente. Pot face zgomot in preajma ta, făcând să cadă de pe raft, în mod inexplicabil, un obiect sau o carte care să aibă un tâlc anume pentru tine; pot să influenţeze aparatura tehnică din casa ta, pornind radioul la care se aude un anumit cântec, sau o lumină poate să înceapă a pâlpâi, sau se poate stinge şi aprinde de mai multe ori. Uneori pot apărea sub forma unei miresme care se iscă aparent de nicăieri - un parfum, un miros de mâncare, o aromă de trabuc sau de pipă. Pot să apară, de asemenea, într-un gând ce revine insistent sau într-un vis. Uneori încearcă să te prevină, să-ţi spună să fii atent la ceea ce te înconjoară ori la alegerile pe care le faci. Încearcă să te tragă din fizic într-un loc mai spiritual, mai limpede în gândire.
Deci, cum poţi să începi să auzi şi să traduci mesajele venite de la ghidul tău spiritual? Cum ştim când forte invizibile ne călăuzesc? Toată viaţa mea am ştiut că este cineva acolo, pentru că în mod constant mi-au fost trimise mesajele potrivite la momentul potrivit, despre ceea ce avea să se întâmple.
Adeseori un mesaj de dincolo poate veni sub forma unei binecuvântări sau a unui obstacol. Dacă suntem pe calea cea dreaptă şi facem ceea ce trebuie să facem, viaţa va curge mai uşor. Dacă înaintăm pe calea greşită, viaţa va fi mai grea. Dacă lucrurile, în orice situaţie dată merg lin, dacă lucrurile se aşează în mod natural la locul lor, înseamnă că aşa era menit şi eşti pe calea cea dreaptă. Dacă eşti prins într-o relaţie ce-ţi crează o stare emoţională tulbure, ori dacă egoul tău a preluat controlul, sau dacă vezi că ceea ce încerci să înfăptuieşti este mai greu decât ar trebui să fie, că prea multe obstacole au apărut în calea ta, opreşte-te şi întreabă-te de ce. Spiritul tău ştie, intuiţia ta ştie, dar trebuie să fii suficient de treaz şi să ai destulă conştientă de sine ca să auzi mesajul. 
De exemplu, eşti într-o relaţie în care este mereu conflict, în care nu puteţi fi de acord vreodată şi vă certaţi mereu. Acest tip de ceartă constantă este un obstacol. Am o clientă, Carol, care a trăit cu un bărbat timp de şase ani şi, deşi simţeam că se iubesc, se certau mereu. Cu toate astea au stat împreună, dar nu s-au căsătorit, pentru că de fiecare dată când se simţeau apropiaţi şi lucrurile mergeau bine, apărea o altă ceartă care-i întorcea din drum. I-am spus lui Carol că stresul ăsta constant şi certurile continue nu erau bune pentru ea şi că dacă relaţia era să fie, n-ar fi petrecut şase ani certându-se cu acest bărbat. Dacă doi oameni se iubesc cu adevărat, au grijă să găsească o cale potrivită pentru a rezolva aceste neînţelegeri. O relaţie trebuie să fie un sistem de ajutor reciproc, nu o sursă constantă de stres. Până la urmă, Carol a găsit curajul de a-l părăsi pe iubitul ei şi în şase luni a întâlnit alt bărbat, cu care s-a şi măritat la scurt timp după ce l-a cunoscut. Dacă apar prea multe obstacole în drumul tău, fă un pas înapoi şi aruncă o privire asupra situaţiei în ansamblu. Ai putea primi un mesaj că ceva nu era menit să fie astfel. Când lucrurile sunt menite sa fie, nu este atât de greu, totul curge uşor. Asta se poate întâmpla în cazul găsirii unui loc în care să trăieşti, în cazul alegerii şcolii potrivite, în cazul unei slujbe ori cariere şi găsirii persoanei cu care să te căsătoreşti. Lucrurile care sunt menite merg cu uşurinţă şi gratie, iar cele care nu sunt, vor fi pline de obstacole.
Înţelegerea mesajelor de dincolo depinde de profunzimea percepţiei noastre şi de evoluţia noastră spirituală. Primim mesaje în fiecare clipă a vieţii noastre, chiar şi în timpul evenimentelor neînsemnate. Deci, cum stabilim comunicarea cu mesagerul nostru? Cum facem o legătură? Tindem să “împuşcăm mesagerul”, îndeobşte ignorându-l, dar, nu numai că nu trebuie să îl “împuşcăm”, trebuie să îl ascultăm, să fim drăguţi cu el, să îl onorăm şi să fim foarte atenţi la ce ne spune. Ce ne spun mesagerii poate să ne schimbe viaţa.
Prea adesea nu vedem sincronicitatea în viaţa noastră, ori nu citim semnele când trecem pe lângă ele pe drumul vieţii. Trecem apatici, adormiţi şi-apoi ne trăim viaţa în totală confuzie, întrebându-ne: “De ce mi se întâmplă asta tocmai mie?”. De ce sunt unele persoane mai acordate la mesagerii lor decât altele? Nu este doar un dar, este o chestiune de atenţie, de trezire, de neteamă în faţa a ceea ce ai putea auzi. Unii îi zic intuiţie sau instinct şi asta şi este, dar totodată şi mult mai mult.
Cere călăuzire şi apoi citeşte semnele
Adesea e nevoie doar să ceri călăuzire şi apoi să aştepţi apariţia semnelor. Uneori, când ne concentrăm prea tare asupra unei probleme sau încercăm cu orice preţ să o scoatem la capăt, nu vom găsi răspunsul. Puneti-i spiritului o întrebare clară şi apoi lăsati-l în pace şi aşteptaţi mesajul
V-ati trezit vreodată în toiul nopţii cu un “Evrika” - un brusc răspuns la o problemă pe care o aveaţi? Sau mergând pe stradă cu treburi zilnice, răspunsul vine pur şi simplu în minte. E un mesaj. Deseori, când vă goliţi mintea, când emoţiile şi egoul vostru sunt calme, sunteţi mai deschişi să auziţi ceea ce aveţi nevoie să auziţi.
Cu toţii am auzit expresii de genul: “Nu există coincidente”, dar ce înseamnă cu adevărat? Ceea ce credeţi că e o coincidentă poate fi un mesaj. Acordati-i atenţie şi între-bati-vă: “Care este mesajul? Ce încearcă această coincidentă să îmi spună?”. La fel este în cazul în care apar gânduri spontane de nicăieri. Uneori un anume gând apare în mintea ta şi face lumină într-o situaţie sau poate fi o voce mică spunându-ţi că ceea ce ai de gând să faci nu e bine.

KARMA de fiecare zi Carte
Carmen Harra

1 comentarii:

Anonim spunea...

stii la ce cred eu ca folosesc filmele gen zeitgeist?
la exprimarea social acceptata a unor tulburari psihice. multi dintre cei care vad aceste filme se inscriu in miscarea zeitgeist unde au posibilitatea sa-si sublimeze intr-un mod social acceptat tulburarile paranoice.
psihologii spun ca toti oamenii de pe mapamond poarta cu ei germenii unor tulburari psihiatrice. guvernele cred ca au acceptat sa creeze stimuli care sa reprezinte terenuri propice dezvoltarii acestor germeni. si "spitale" gen miscarea zeitgeist unde sa se trateze. ratiunea acestora o gasesc in educatie si in constientizarea faptului ca nu poti educa oameni liberi daca tu esti inlantuit de demoni launtrici.
cam asta este. cred ca ai inteles.

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...