sâmbătă, mai 15, 2010

Exercitiu de iertare

Postat MARIA

Relaxati-va cu cateva respiratii lente si profunde, inchideti ochii si asezati-va intr-o pozitie confortabila. Apoi incepeti urmatoarea meditatie:
"Imaginati-va ca stati in picioare intr-un camp de la tara. Un drum se indreapta spre locul unde stati. Pe el vine tot ce aveti nevoie in plan material, emotional si spiritual. Drumul trece printr-un tarc inainte de a ajunge la voi.
Tarcul are doua porti: una spre drum si cealalta spre voi. Daca amandoua portile sunt deschise, tot ce aveti nevoie poate veni catre voi si darurile voastre catre lume vor putea porni de la voi.
Ori de cate ori nu iertam pe cineva, intemnitam acea persoana in mintile noastre si o biciuim mental cu verdictele noastre de vina si de condamnare. Imaginea acelei persoane care ne infurie este prinsa in tarc in constiinta noastra, iar portile tarcului se inchid precum portile inchisorii.
In mod necesar intrati in tarc impreuna cu persoana pe care o judecati, pentru a o controla in timpul intemnitarii. Deci ambele porti sunt inchise si se blocheaza atat ceea ce daruiti, cat si ceea ce aveti nevoie sa primiti.

Vezi mai multe video din Muzica Priviti in interiorul tarcului acum si vedeti cine e acolo. Constientizati pretul mare pe care il platiti pentru tinerea in tarc a acestor oameni. Daca sunteti pregatiti sa iertati, imaginati-va ca portile tarcului se deschid automat.
Vizualizati ca oricine este in tarc iese liber, fericit si iertat. Transmiteti-le ganduri bune. Daca vi se pare greu, incercati sa iertati persoana si nu actele sale.
Pe masura ce iertati, simtiti eliberarea, usurarea si energia reinnoita, in timp ce resentimentele dispar. Asigurati-va ca nu ramaneti singur in tarc, lasand acolo doar judecata ego-ului fata de voi insiva."

1 comentarii:

Anonim spunea...

My partner and I absolutely love your blog and find nearly all of your post's to be precisely what I'm looking for.
Would you offer guest writers to write content for you personally?
I wouldn't mind creating a post or elaborating on a number of the subjects you write related to here. Again, awesome blog!

Here is my page :: diet that works

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...