duminică, aprilie 25, 2010

Teoria unificata a campului -Nassim Haramein

Postat MARIA
Astăzi vă invit să-i vizionaţi conferinţa de la Rogue Valley ...a lui Nassim Haramein

Este important să fiţi odihniţi, bine mâncaţi ... . Veţi face un efort de atenţie enorm. Informaţiile din acest film sunt numeroase şi merită atent ascultate , aprofundate, notate. Această conferinţă maraton nu este genul de informaţie prin care să treci ca printr-un film obişnuit, cu superficialitate.
Aceste informaţii ne pot modifica complet perspectiva asupra realităţii, iar importanţa lor este una covârşitoare.
Constiinta:
Activitatea solara afecteaza constiinta umana, nu exista dubiu in priviinta aceasta. Nassim spune: "nu va faceti griji daca ceea ce spuneti este inteles gresit; nu va faceti griji daca cineva tipa la dumneavoastra; incercati sa nu bagati de seama, lasati sa treaca pe langa voi acest lucru. Totul se va gasi in stare de flux".
"Daca sunteti constienti de aceste schimbari care au loc in Sistemul Solar, puteti sa incepeti sa va sincronizati cu modelul dvs de rezonanta. Aceasta poate sa sune foarte ezoteric, dar eu cred ca ezista ceva adevar in faptul ca permiteti sa aibe loc schimbari in corpul dvs, pentru a putea sa va adaptati la schimbarile care vor aparea in mediul inconjurator".
ADN" Cred ca aceste informatii...aceste energii vor scimba ADN-ul nostru foarte repede, iar noi trebuie sa fim constienti de aceasta si sa permitem sa se intample acest lucru. Daca incercam sa ne opunem, exista sansa sa ne simtim foarte rau".
" Fiecare dintre noi are misiunea lui. Fiecare este aici, in aceste timpuri, pentru ca sa faca ceva foarte specific, sa ajute la aceasta schimbare prin care trecem. Pentru mine, este de a aduce o viziune unificata asupra universului si sa aduc tehnologia necesara care ne va ajuta sa tranzitam prin aceste modificari. Pentru dvs si multi altii, poate sa fie total diferit, incercand sa va sustineti reciproc. Dar, in esenta, este sa priviti in (charka) ineriorul dvs., pentru a gasi misiunea...pentru ca sa aflati ce trebuie sa faceti. Exista ceva pentru care sunteti aici, ceva cu care sa ajutati lumea. Dedicati-va acestui lucru, oricare ar fi el, deoarece a mai ramas foarte putin timp la dispozitie".
BIBLIA:
"Am avut o aversiune ( fata de Biblie) de cand eram inca copil. Am avut o teribila experienta cu Biserica Catolica. Era ca la scoala. Chiar nu ma interesa deloc. Am fost determinat sa studiez toate celelalte religii inainte".
"Am trecut pe la biserica, in apropierea unde locuiesc si am "imprumutat" Biblia. Ma gandeam: "Oare ce rost are ?". Am inceput sa o studiez tot mai profund. Am ramas uimit sa aflu ca Newton a petrecut aproape 20 de ani studiind traditiile esoterice cabalistice, cu mult timp inainte de a scrie ceva despre fizica".
"Exista o carte despre memoriile sale, care spune ca tot ce a scris despre fizica a extras direct din studiul traditiei cabalistice. Multi oameni nu cunosc acest lucru. A facut chiar o harta cu planul etajului inferior al Templului lui Solomon, deoarece credea ca daca intelegem cum a fost construit acest templu, vom intelege cum a fost construit Universul. El era convins, ca in adincul traditiei cabalistice, ...in traditia antica evreiasca, exista cheia pentru a intelege creatia. Astfel a cercetat ani de-a randul, extrapoland in acest timp toate legile fizicii, din aceste scrieri. In mod evident, el nu a inteles unele din fundamentele traditiei cabalistice, care eliminau posibilitatea existentei unui sistem inchis".
"Cand am inceput cercetarea mea, am ramas surprins sa aflu ca Dumnezeu, in traditia Iudaica nu este descris ca un batran cu barba ce sta pe un tron, ci de fapt ca un tron cu un tetraedru pe el. M-am gandit: "aceasta este cu totul diferit".
"Si acolo erau 7 ingeri care radiau in interiorul tetraedrului. Mi-a devenit clar ca daca intelegi structura vidului....structura fundamentala a creatiei...o poti reproduce prin tehnologie care creaza un model rezonant intre geometria spatiului ( geometria vidului) si tehnologia insasi. Daca ati putea stabili o legatura directa cu Soarele, atunci a-ti putea descarca o cantitate imensa de energie".
"Se poate construi o mini-gaura neagra. Pentru a construi o astfel de mini-gaura neagra, sunt necesare cristale, care taiate corespunzator si care sa fie intr-o rezonanta corespunzatoare, ar fi singurul material cu care ai putea sa stabilesti acea legatura, molecula de cristal fiind de natura tetraedrica".
Atlantis:
"Prina persoana care a vorbit despre Atlantida a fost Platon. Platon este, si a fost extrem de respectat. Am folosit cele mai multe dintre creatiile sale, mai putin 3 carti pe care le-a publicat despre Atlantida. Cand a scris aceste carti, in toate a mentionat ca acestea nu sunt lucruri inventate de el. El spune ca a fost sfatuit de marii preoti din Egipt".
Atlantis City
"El descrie o civilizatie foarte avansata, care are o sursa mare de putere, pe care o numeau "cristalul de putere extrema". Cred ca acesta este cristalul care poate sa fie construit, pentru a putea sa stabilesti acea legatura cu geometria spatiului".
OZN-uri si Dumnezeu:
"Povestea lui Ezekiel si Enoch, care nu face parte din Biblie...Cartea lui Enoch a fost gasita in Etiopia, nefiind reeditata niciodata. A fost tradusa direct din textul original. In ambele povestiri, este descrisa un fel de nava care se arata intr-un nor mare, apoi ei au vazut o usa care s-a deschis si Dumnezeu m-a chemat pe "barca' sa. Inauntru este descris tronul lui Dumnezeu, sub forma de cristale inconjurate de lumini sub forma de curcubeu. Cred ca el descrie energia, puterea care pune in miscare nava respectiva".
"In timp ce citeam Biblia, am observat un lucru pe care nu l-am vazut inainte. Marea majoritate a Bibliei, Vechiul Testament, descrie ceva foarte ciudat. Cand in Vechiul Testament se vorbeste despre Dumnezeu, nu se rosteste "si Dumnezeu", ci se spune " in Arka lui Dumnezeu".
Se dovedeste ca Vechiul Testament descrie plecarea si sosirea arcilor conventiei, exceptand Geneza, unde este descris inceputul.
Atlantida 1
"Mi-am dat seama ca Templul lui Solomon a fost construit cu un singur scop, si anume sa gazduiasca Arca".
Arc inside Themple
"In Geneza, se vorbeste despre Pomul Cunoasterii, Adam si Eva si Mar. Interesant, daca taiati un mar pe jumatate, veti obtine un profil dublu cu o samanta in mijloc, care contine posibilitatea creeri unui nou pom.Singularitatea, care contine mere, si iara singularitatea si mere si singularitatea si mere...si asa mai departe".
"Geneza 4:24 : Cand omul a inceput sa se inmulteasca pe Pamant".
"Aceasta descrie pe Fii lui Dumnezeu, care au coborat pe Pamant, deci acestia nu erau de pe Pamant si nu au avut copii cu femeile de pe Pamant. Am inceput sa ma gandesc " oare acest Sistem Planetar a fost insemintat ?".
In Antropologie, lipseste o legatura intre Omul de Neanderthal si asa mai departe, si omul modern Homo Sapiens. Aceasta legatura care lipseste se largeste tot mai tare, cu noile descoperiri pe care le facem.
Moise:
Exodus 13:22
"Moise se indeparta si deodata Faraonul isi schimba parerea ( si se duce dupa Moise). Cand Faraonul nu vroia sa-l lase pe Moise sa plece, a existat o batalie a manifestarilor, intre Moise si toti ceilalti Inalti Preoti din Egipt. Cel care reusea sa se manifeste cel mai nebuneste, sa faca cele mai ciudate lucruri urma sa castige. Au facut sa ploua cu broaste din cer, el si-a aruncat toiagul pe jos , iar acesta s-a transformat in sarpe, a facut sa curca un izvor de sange prin oras si altfel de lucruri. Dar el (Moise), a fost cel care a castigat concursul".
Moses
Arca este chiar...?
"Arca, asa cum se numeste in Biblie, Arca Lui Dumnezeu, seamana cu o cutie, fiind din aur la exterior, lemn si aur in interior. Ei bine, acesta este un condensator. Condensatorul este un obiect care inmagazineaza energie cand este incarcat. Asemenea unei baterii, cu exceptia ca bateria poate sa elimine energia foarte lent, in timp ce condensatorul poate sa descarce energia instantaneu".
Arc
"Acesta era cu adevarat un condensator de inalta tensiune si extrem de greu. Mi-am dat seama de marimea acestuia in urma cutiilor descoperite in mormantul lui Tutankhamon. Aceste cutii se potriveau perfect sa fie introduse in interiorul sarcofagului, in interiorul Marii Piramide de pe platoul Ghiza".
"Dimensiunile exterioare ale sarcofagului sunt de doua ori volumul dimensiunii interioare. Reprezinta o Octava perfecta. Daca masuram Arca descrisa in Biblie, aceasta este de doua ori mai mica decat dimensiunea interioara a sarcofagului. m-am gandit ca trebuie sa fie o sursa de energie extrem de puternica in interiorul acelui condensator".
La ce se refereau ei, cand spuneau Dumnezeu ?
"Uitati-va in prefata Bibliei. Cuvantul este tradus din tetragrammaton. Tetra inseamna 4 si "grammaton" isi are radacinile in cuvantul gramatica. Acest lucru inseamna Yahweh, dar am cautat mai in profunzime. Aceasta inseamna, de fapt, grav, sau in terminologia actuala gravitatie".
Tetragrammaton
"Dumnezeu = "structura unui tetraedru care creaza un camp gravitational"
Isus:Numele lui Isus, a fost de fapt Emanuel si a a fost gandit sa fie "Arca umana" (arca vie). Se crede ca el s-a nascut din arca si ca a avut o structura ADN foarte avansata. Este sugerat, de asemenea, ca a fost reinviat cu ajutorul arcii
Manuscrisele de la Marea Moarta:
"S-au gasit 3000 de manuscrise, 100 fiind facute publice. Unul a fost scris in cupru, care s-a constatat a fi cel mai pur cupru descoperit vreodata pe Pamant".
Partea 1Partea 2

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...