joi, aprilie 29, 2010

Suntem pe drumul ascensiunii?


Postat MARIA
Multi dintre noi ne intrebam adesea :
Sunt pe drumul bun al ascensiunii mele?
Iata mai jos urmatoarele semne care fac parte din drumul ascensiunii noastre.
Daca aceste semne se afla fara doar si poate in viata voastra acum atunci puteti fi siguri ca sunteti pe drumul cel bun.
1. Primul semn este ca aveti un Mental Linistit. Mentalul vorbaret mereu a spus ce sa faceti, cum sa faceti, daca ce ati facut a fost bine si daca lucrurile s-au terminat cu bine. In faza de ascensiune voi nu mai ganditi despre trecut, sau viitor. In ascensiune mentalul este complet liber sa se concentreze asupra a ce se intampla in momentul prezent fara nici o distragere.
2. Detasare. Aici voua nu va mai pasa ce sa intamplat in trecut sau ce se va intampla in viitor. Voi aveti compasiune pentru incercarile grele sau necazurile si tribulatiile altora, dar suferinta voastra proprie s-a terminat.

3. Relatiile in viata voastra cu altii sunt de o iubire neconditonata. Voi nu mai aveti nici o agenda pentru altii si nu mai controlati si nu va intreceti cu altii. Voi sunteti bucurosi pentru succesele lor si voi nu comparati circumstantele lor cu a voastra. Voi nu puteti lua sau parasi nici un fel de relatie pentu ca nu mai exista dependenta sau atasament emotional in voi pentru nimeni.
4. Lipsa de resistenta Cei care sunteti treziti nu ta sunteti "impotriva" nimanui si nici impotriva fenomenelor, lucrurilor. Cei care sunt treziti vor suporta un punct de vedere mult mai constient sau vor suporta un candidat care reprezinta punctul lor de vedere, dar ei nu se complica in nici o bataie pentru a obtine ceva (ex.daca moara capra mea sa moara si capra vecinului) si deasemeni cei treziti nu sustin ca ei au dreptate.
5. Lipsa de judecata despre ceilalti, lucruri sau fapte etc. Claritatea despre a ce este Adevarul se poate discerne cu constienta trezita.
6. Voi nu mai aveti nici un dubiu, anxietate sau fapte cu caracter de reactii. Un mental linistit este cheia pacii inauntrul vostru.
7. Ras autentic face sa curga frecvent energia iubitoare al inimii voastre.
8. Actiunile voastre sunt spontane fara nici o consideratie preliminara.
9. Intelepciunea unui intelept care este pe acest drum iese din linistea din inauntrul lui prin faptul de a stii.
10. Nu mai exista o identificare cu o poveste personala.
11. Voi sunteti impamantati aici si acum, si nu mai sunteti tulburati de nici un fel de fenomen din afara voastra.
12. Unitatea, este calea de a fi, nu este doar o conceptie.
13. Trezirea se intampla avand o experienta a unei stari adevarate a voastre , deci voi stiti cu certitudine ca aceasta vine doar cu o experienta in care constiinta voastra este identitatea voastra adevarata.
Si asa este!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...