marți, aprilie 20, 2010

Cum ne vindecam in noua energie

Postat MARIA




Energia Noii Constiinte, ne permite sa eliberam acele vechi sisteme de vindecare, concepte limitative, judecati,frici,indoiala , de care ne-am servit in dualitate...Ajunsi la adevarul a CINE SUNTEM, permitem corpului prin respiratie constienta, sa isi reechilibreze pe cale naturala toate blocajele energetice, sa refaca intr-un mod usor si armonios starea noastra de sanatate...Pasii grandiosi pe care i-am facut in realitatea NOII ENERGII, ne deschid spre universul expansionat al vitalitatii si sanatatii totale, deoarece corpul nostru ne serveste cu gratia inteligentei sale celulare, transmutand energia blocata din diverse cauze, refacand in acest mod legatura sacra cu sistemul natural de refacere...Corpul are capacitatea de fi in echilibru, deoarece realitatea celulara are informatia care restabileste orice dezechilibru functional.
VECHEA ENRGIE intretinea falsa credinta ca boala este o stare reala de A FI, iar vindecarea fiind posibila prin administrarea unor substante cu efect miraculos, diete,restrictii de tot felul etc... Noua Constiinta ne aduce in punctul de prezenta ACUM, unde prin alegere constienta creem spatiul sacru si sigur, care permite corpului sa isi restabileasca armonia si vitalitatea, servind cu gratie standardul EU SUNT, in realitatea NOII CONSTIINTE. Fiind sinceri cu noi insine descoperim in realitatea nostra interioara energia vindecarii care ne serveste cu gratie, cand alegem sa experimentam VIATA ...sanatosi si echilibrati in corp, minte,emotii... Fixatia noastra in a depinde de altii sa ne vindece corpul, mintea,emotiile, ne-a condus spre un abandon existential, unde frica, confuzia, dezamagirea ,boala a facut sa credem ca suntem niste victime ale imprejurarilor, uitand de fapt ca noi suntem MAESTRII....
Noi suntem cei care prin constientizare, ne putem oferi darul de a FI SANATOSI, FERICITI, ARMONIOSI si liberi ,sa ne experimentam pe noi insine ca INTREG.
Va prezint cateva cuvinte din cartea lui ERIK PEARL Reconectarea o metoda de autovindecare . Cartea intreaga o puteti cumpara AICI
"Pe măsură ce evoluăm dincolo de cele cinci simţuri ele¬mentare, învăţăm să comunicăm prin concepte şi să acceptăm faptul că anumite concepte nu pot fi definite cu cuvintele noastre, Limbajul nostru este limitat de dimensiu¬nea pe care o percepem. 
„Suntem membrii unei imense orchestre cosmice, în care fiecare
instrument viu este esenţial pentru interpretarea complementara
si armonioasa a întregii partituri.”
din Suntem înrudiţi cu tot ce înseamnă viaţă, de J. Allen Boone
Ce înseamnă să te „acordezi” la o frecvenţă sau la o vibraţie? De fapt, în primul rând, să vedem ce înţelegem prin „frecvenţe” şi „vibraţii”? în scrierile spirituale întâlniţi terme¬nii aceştia tot timpul, mai ales în materialele autorilor New Age contemporani, însă veţi vedea că ele rareori sunt definite clar, Acceptăm - pe încredere - că ele înseamnă ceva concret? Cei care funcţionăm foarte mult cu partea stângă a creierului ne-am putea simţi împinşi să acceptăm anumite definiţii doar pe bază de încredere - şi să nu ne placă acest lucru. Cei care lucrăm cu partea dreaptăne delectăm cu libertatea si cu flui¬ditatea conceptului,
Vrem ca aceste cuvinte - sau, mai exact, lucrurile la care se referă aceste cuvinte - să însemne ceva concret. Indiferent ce înseamnă ele pentru noi la nivel intuitiv, mulţi dintre noi credem că, pentru a fi de folos, cuvintele trebuie să aibă înţelesuri clar definite. Avem o dorinţă - aceea de a putea îm¬părtăşi experienţa noastră prin cuvinte aici, în ceea ce credem a fi „lumea reală”. Aşa că vrem ca înţelesurile acestor cuvinte să fie - şi ele - la fel de reale.
Să începem cu dicţionarele. A acorda înseamnă „a ajusta, a armoniza, a pune într-o relaţie armonioasă de reac¬ţie reciprocă”, A vibra înseamnă „a se deplasa rapid înainte şi înapoi”, în domeniul ştiinţei, energia este „capacitatea unui sistem fizic de a efectua o activitate”, iar frecventa în¬seamnă „numărul de apariţii (sau ce măsurăm noi, acolo) într-un interval de timp dat”.
Să vedem acum ce înseamnă aceste cuvinte pentru noi.
Energie versus spirit
Mai întâi, daţi-mi voie să subliniez că nu prea mă inte¬resează cuvântul energie, folosit în legătură cu genul acesta de muncă de vindecare. Pentru mine, este un termen mult prea rece şi prea mecanic. Un alt motiv este că, în general, se consideră că energia scade odată cu distanţa. Frecvenţele acestui continuum de reconectare nu scad odată cu distanţa. Asta, pentru că vindecarea şi transformarea au loc printr-un schimb de informaţii - „lumină şi informaţii”, ca să fiu mai exact. Deşi vindecarea aceasta se poate transmite prin energie, componenta energetică a acestei informaţii este doar unul dintre purtătorii ei. "
Eric Pearl

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...