miercuri, aprilie 21, 2010

Creatorii nostri - Istoria Pamantului


Postat MARIA
Aici voi incorpora cateva informatii care vin din partea lui Thoth cat si din partea lui Zecharia Sitchin, in cartile sale: The 12th Planet si Genesis Revisited. Sitchin crede ca exista o planeta in sistemul nostru solar, denumita de catre sumerieni Nibiru, care are o orbita eliptica similara cu cea a unei comete. Aceata planeta efectueaza un ciclu complet in jurul Soarelul in 3.600 de ani. Oamenii acestei planete, numiti nefilimii, au venit pe Pamant in urma cu 400.000 de ani. Thoth nu spune de ce au venit dar Sitchin sustine ca ca ei aveau nevoie de aur pentru atmosfera lor. In Genesis Revizited, el scrie:
"Pe planeta lor, Nibiru, anunnakinii/nefilimii s-au confruntat cu o situatie cu care este posibil sa ne confruntam si noi, pamantenii, in viitorul apropiat: dezastrul ecologic a facut viata aproape imposibila pe aceasta planeta. Era necesar sa se protejeze atmosfera planetei lor si singura solutia care parea sa remedieze situatia a constat in suspendarea de particule de aur deasupra atmosferei, ca un scut protector."
Asa ca ei au venit pe Pamant sa extraga aur. Dupa 200.000 de ani de munca silita, minerii s-au rasculat si au decis sa creeze o rasa servila -- care suntem noi -- pentru a fora aurul pentru ei. Este notabil ca in Africa de Sud, in cele mai vechi mine de aur cunoscute, arheologii au gasit oase ale lui Homo Sapiens si artifacte care ne duc inapoi in timp in urma cu 50.000 de ani. Ei cred ca mineritul pentru aur in Africa este cu mult mai vechi de 50.000 de ani. Sitchin spune ca nefilinii ne-au creat in urma cu 300.000 de ani, dar Thoth este mult mai exact. Thoth spune ca noi am fost creati in urma cu exact 200.209 ani in urma (din 1994).
Sitchin teoretizeaza ca nefilinii ne-au creat prin experimente genetice, dar potrivit lui Thoth, nefilinii nu puteau realiza acest lucru fara ajutor. Ei au avut nevoie de ajutor din afara Sistemului Solar. Acest ajutor extern a venit dintr-o sursa familiara. Siriusienii s-au unit cu nefilimii pentru a ne crea. Ei au aterizat prima oara in ocean si au aparut ca jumatate oameni - jumatate pesti. Ei au intrat la inceput in apa pentru a lua contact cu delfinii, care sunt pe un nivel de constiinta similat cu al lor. La un moment dat, potrivit lui Thoth, siriusienii au decis sa plece, darau dorit sa lase un anumit nivel de constiinta in urma. Sapte din aceste fiinte si-au parasit corpurile si au format sfere de constiinta. Ei s-au unit cu samanta vietii si au creat un ou. Cand cele sapte fiinte s-au unit in mod geometric in acest fel pentru a forma samanta vietii, a aparut o flacara. Este o flacara rece, dar arata ca o flacara. Aceasta flacara se afla in "Halls of Amenti" (Salile lui Amenti).
Salile lui Amenti reprezinta o constructie veche, creeata cu mai mult de 5 1/2 milioane de ani. Nimeni nu stie cat de vechi sunt Salile lui Amenti din cauza acelui eveniment care a avut loc in urma cu 5 1/2 milioane de ani, care a intrerupt inregistrarile akashice ale planetei. Amintiti-va ca desi istoria planetei merge mai departe de 5 1/2 milioane de ani, noi nu putem accesa decat ultimii 5 1/2 milioane de ani. Salile lui Amenti reprezinta actualmente o curbare dimensionala in forma de uter. Exista o singura directie si sens in aceasta curbura si odata ajuns acolo este ca si cum te-ai afla in spatiul infinit. Un asemenea loc curbat dimensional se afla intotdeauna pe o frecventa dimensionala mai inalta decat Pamantul cu o unitate. Este localizat la 440.000 mile in spatiu, dar in timpul erei atlantice se afla la suprafata Pamantului. Acum se afla la 1.000 mile in interiorul Pamantului. Lui Drunvalo i-a fost permis sa intre in prima camera. Acolo el a vazut o mare piramida in interiorul unui dispozitiv rectangular. In interiorul piramidei se afla flacara.
Pe Sirius B (mai precis pe cea de a treia planeta a acestei stele) au fost facute pregatiri simultane pentru aceasta creere si seminatie. 16 barbati si 16 femei au calatorit de pe Sirius B spre Pamant si s-au indreptat direct spre flacara din Salile lui Amenti. Ei s-au unit cu flacara. Perioada lor de conceptie a fost de 2.000 ani. Aceste doua rase au fost implicate in crearea noastra - una de pe Nibiru si cealalta de pe Sirius.
Potrivit interpretarilor lui Sitchin asupra textelor sumeriene care fac referire la a douasprezecea planeta, dupa ce nefilimii ne-au creat pentru a lucra in minele de aur din Africa, unii dintre noi au fost adusi in Mesopotamia pentru a fi de folos in Gradina Edenului. "Dumnezeii" ne-au iubit pentru ca am fost facuti dupa chipul lor. Dar in Gradina Edenului, nefilimii aveau propiile lor livezi si ni s-a spus sa nu mancam fructul unui anumit copac numit copacul cunoasterii. Noi nu am ascultat. Mancand acest frunct si castigand "cunoasterea" lui, a fost ceva reprezentativ pentru ca am capatat abilitatea de a ne reproduce sexual. Pana la acest punct noi eram hibrizi intre diferite specii, si ca toti hibrizii, eram incapabili sa ne reproducem. Sitchin intepreteaza textele sumeriene spunand ca noi suntem o incrucisare intre nefilimi si Homo Erectus, predecesorul lui Homo Sapiens. Prin intermediul lui Thoth noi am primit informatii suplimentare despre rolul fiintelor de pe Sirius.
Nu este surprinzator ca nefilimii nu doreau ca noi sa ne reproducem. Ei doreau sa mentina controlul experimentului lor. Cunoasterea pe care noi am dobandit-o mancand fructul nu a fost una stiintifica cum ar fi fi cea prin care sti cum sa procreezi, cum sa ne transformam dintr-o specie de hibrizi sterili intr-o noua specie capabile de reproducere. Nefilimii au fost maniosi cand noi am capatat abilitatea de a ne reproduce si ne-au izgonit din gradina. Potrivit invatatilor din textele antice, inregistrarile sumeriene le preced pe cele biblice, iar istorisirea biblica a creatiei pare sa reprezinte un rezmat al vechilor texte sumeriene.
Desi a trebuit sa parasim gradina lor, nefilimii ne-au permis sa cultivam pentru a ne hrani. Ne-am indreptat catre zona muntoasa de la est de gradinile din Mesopotamia. Potrivit lui Thoth, noi am ramas acolo pentru o lunga perioada de timp. Dar apoi a avut loc o noua transformare in constiinta si o alta schimbare de poli si acel continent s-a scufundat. Multi supravietuitori s-au indreptat catre Africa, dar cei mai multi dintre cei evoluati au ajuns in Lemuria, un pamant care s-a ridicat deasupra apei cand vechiul continent s-a scufundat.
Lemuria
Continentul Lemuria a durat timp de 60.000 - 70.000 de ani. In timpul erei lemurienilor, constiinta planetei a devenit predominant intuitiva si feminina. Lemurienii au avut tehnologie pe care noi nu o putem intelege inca cum ar fi un gen de vergele care lucrau doar atunci cand mintea si inima lor se uneau.

Plasandu-ne inapoi in timp, in Lemuria, in urma cu aproximativ 80.000 de ani, sau inainte cu 1.000 de ani inainte de scufundarea acestui continent -- s-a scufundat foarte lent la inceput --, acolo au trait un cuplu, Ay si Tyia. Ay si Tyia au obtinut nemurirea fizica in cursul vietii lor si au deschis o scoala ezoterica pentru a invata imortalitatea si inaltarea - Scoala de Mistere Naacal. Inaltarea este o metoda de translatare constienta dintr-o lume (dimensiune) in alta, luand si corpul cu tine. Inaltarea difera de renastere, care reprezinta o translatare constienta dintr-o lume in alta prin moarte apoi recreerea corpului de lumina in cealalta lume. In cursul existentei sale, la aceasta scoala au absolvit aproximativ 1.000 de maestrii nemuritori, pana in timpul cand Lemuria s-a scufundat rapid. Extrem de intuitiva, rasa lemuriana stia ca se va scufunda; ei erau bine pregatiti pentru acest eveniment, asa ca au fost probabil foarte putine accidente si intamplari neprevazute. Lemurienii au migrat atat spre sud in zone cum ar fi lacul Titicaca in Peru cat si spre nord, in zone cum ar fi muntele Shasta din California.
Atlantida
Cand Lemuria s-a scufundat, a avut loc o inversare a polilor si Atlantida s-a ridicat din mare. Cei 1.000 de maestrii nemuritori ai Scolii de Mistere din Naacal din Lemuria s-au indreptat spre Atlantida, mai precis catre una din insulele Atlantidei, numita Undal. Primul lucru pe care l-au facut cand au ajuns pe insula Undal, a fost construirea unui zid care strabatea mijlocul insulei de la nord spre sud. Acest zid care avea o inaltime de circa 12 metri si o latime de sase metri impartea insula in doua zone astfel incat sa nu poti trece dintr-o parte in alta. Apoi, acesti maestri nemuritori au ridicat un zid mai mic de la est catre vest, divizand astfel insula in patru parti. Aceasta structura este o replica a mintii omenesti, care se divide in doua emisfere despartite de corpus callosum. Emisfera stanga, masculina, este bazata pe logica. Cea dreapta, feminina, este bazata pe experienta sau intuitie. Dar partea masculina are dealtfel un aspect feminin sau experimental asociat cu el, iar partea feminina are un aspect masculin, logic, asociata cu ea. Acestea sunt cele patru cvadrante ale mintii oemnesti.
Cand maestrii au terminat munca de divizare a insulei, jumatate din ei s-au asezat in partea masculina, jumatate in cea feminina. Maestrii care erau pe partea stanga au devenit ganditori logici, iar cei de pe partea dreapta au devenit ganditori intuitivi. Apoi ei au proiectat pe insula principala cele 10 tipare ale Copacului Vietii, astfel ca vortexuri de energie au inceput sa se roteasca spre zece locuri si i-au adus pe lemurieni in Atlantida. Fiecare persoana a fost atrasa catre un anumit vortex asociat cu natura interioara a persoanei respective. Lemurienii care s-au asezat in zona care se intinde de la Lacul Titica pana la Muntele Shasta au simtit nevoia de a emigra catre Atlantida. Ei au fost atrasi spre Atlantida de catre vortexurile de energie create de catre maestrii nemuritori.
Din nefereicire, tiparul evolutionar al Lemuriei era construit astfel incat lemurienii si-au dezvoltat doar natura interioara asociata doar cu 8 vortexuri din cele 10 ale Copacului Vietii. Lemurienii au migrat spre opt din cele zece locuri, care au devenit orase mari, dar cele doua vortexuri ramase au devenit vacante. De aici a aparut o mare problema la inceput.

Vortexurile de energie vacante au sfarsit prin a atrage doua rase de extraterestri nepoftiti care s-au unit cu constiinta noastra umana si au devenit o parte a tiparului nostru evolutionar. Prima rasa extraterestra au fost evreii, ale caror origini erau necunoscute, dar ei nu constituiau o problema. De fapt, in multe aspecte ei ne-au ajutat pentru ca au adus informatii avansate pe care noi nu le detineam. Problema a fost cu cea de-a doua rasa extraterestra. Aceasta rasa a venit de pe Marte, nu de pe planeta Marte pe care noi o stim sau care a existat atunci, ci de pe planeta Marte din urma cu 1 milion de ani. In acel timp Marte era o frumoasa planeta, cu viata pe toata suprafata ei si nu moarta, asa cum a devenit mai tarziu. Dar locuitorii martieni sufereau de pe urma efectelor rebeliunii luciferiene, iar lumea lor a fost distrusa de aceasta rebeliune. Dar problema martiana nu a fost creata de Lucifer insusi ci mai degraba de un tip similar de trasatura morala. Ii spun acestei probleme "Rebeliunea luciferiana", chiar daca Lucifer nu a fost implicat decat in revolta recenta, cunoscuta de noi.

Va urma
sursa http://www.galactic-server.net/kjole/nordic/drunfris.html

1 comentarii:

Anonim spunea...

IHMI OARECUM E INTERESANTA SI ACEASTA STIINTA A PARADOXULUI, BIONERGIEI SI A PSIHOTRONICII IN SPECIAL DAR MITURILE SI DUMNEZEU SUNT UNUL SI ACELASI......

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...