luni, aprilie 05, 2010

Ascensiunea

Postat MARIA
Master Guide Kirael
ASCENSIUNEA
Auto Conştientizarea
Ce vă blochează ?
Mesaj prin Kahu Fred Sterling, Krael: Ascensiunea este acum o parte din viaţa voastră. Este perfecţiunea călătoriei, rezultatul alchimiei, al Semnăturii Celulei Vindecării *, precum şi al Celor Zece Principii ale Creatiei Conştiente **.
Mi-am petrecut ani de zile pe această dimensiune, aducându-vă informaţii care să vă ajute în această călătorie de ascensiune. Acum este timpul să trecem la esenţa a ceea ce însreamnă ascensi-unea şi ce implică asta.
Ce doriţi să obţineţi de la acest eveniment special? Vrei să ştii ce aveţi nevoie pentru a ascensi-ona? Este nevoie de curajul de a pune întrebări dificile, întrebări pe care să vă ajute să determinaţi răspunsuri pentru voi. Ştiţi ce, voi n-aţi putea formula întrebarea fără să ştiţi răspunsul, iar ascensiunea vă va oferi acces la cunoaşterea vostră, la conştiientizarea voastră.
Ascensiunea este puternică. Procesul ascensiunii implică îndepărtarea voalurilor, astfel încât să vă amintiţi-vă că aveţi răspunsuri la toate întrebările voastre. Veţi trece prin această Mare Schimbare, iindiferent dacă ea va dura doi ani, cinci ani sau numai cinci zile. Viaţa voastră este în mâinile voastre.

Aşa că dacă aveţi întrebări pentru mine, puneţi-le ghizilor voştri înfrumători, îngerilor, Elfilor şi altor fiinţe frumoase de lumină. Aceste energii vor să audă ce aveţi de spus, iar întrebările pe care vi le vor pune, vor fi croite cu claritate şi acurateţe, pentru a obţine răspunsul perfect. Veţi spune: "Doamne, de unde vin toate astea?"
În această declaraţie de deschidere, am vorbit conştiinţei voastre celulare, pentru că eu cred că Ascensiunea este mai aproape decât credeţi şi vreau să trezesc acum, acea parte profundă conştiinţei voastre. Voi nu trebuie să aşteptaţi până în 2012, sau în orice altă dată pentru a urca în Lumina a 4-a.
Deci, puneţi întrebări puternice, căci eu am răspunsurile, care vă vor ajuta să obţineţi propriile voastre răspunsuri.
Lucrând la perfecţionarea Călătoriei
Întrebare: Cum putem determina ce blochează Ascensiunea noastră?
Kirael: În sens mai larg, în Ascensiune este vorba de perfecţionarea călătoriei voastre şi de a obţine sau cinci sau cincizeci. Ce vreţi să iasă din această călătorie? Poate vreţi să fiţi profesor de Semnătura Celulei Vindecării, sau de Reiki sau o altă modalitate. Orice aţi dori să predaţi, v-aţi întrebat ce aveţi de făcut, pentru a perfecţiona învăţătura voastră? Veţi face o călătorie de cinci-sau-cincizeci * ?
Veţi face Programare prin Starea de Somn, prin Măeştria / Capacitatea Minţii, prin Rugăciune şi prin toate celelalte Principii ale Creaţiei Conştiente? Sunteţi dispuşi să faceţi tot ce vă stă în putere pentru a aduce Ascensiunea în toate zonele vieţii voastre?
În scopul realizării propriei ascensiuni, trebuie să dobândiţi Auto-Conştientizarea, făcând cinci-sau-cincizeci, ceea ce este răspunsul la tot ceea ce aţi făcut în această călătorie dimensională. Continuaţi să avansaţi, până când veţi ajunge acolo unde doriţi să fiţi. Dacă aveţi o dorinţă, veţi face cinci-sau-cincizeci, iar călătoria voastră va fi strălucitoare. Ascensiunea voastră va fi un pas mai departe.
Vorbind cu Sinele Superior
Întrebare: Oare vorbind Sinelui meu Superior, voi ajuta ascensiunea mea şi cum să ştiu când Sinele Superior vorbeşte cu mine?
Kirael: Vorbind cu Sinele Superior, asta vă extinde conştientizarea de sine şi vă ajuta în ascensiune. Nu trebuie să ajungeţi în eterii pentru a găsi Sinele Superior. Sinele Superior este prezent în câmpul vostru energetic, iar el o să vă răspundă, atât timp cât veţi pune întrebări adecvate, întrebări care să amplifice călătoria voastră. Sinele Superior ştie care este călătoria voastră. Atunci când întrebaţi Sinele Superior, să nu vă aşteptaţi la un anumit răspuns, pentru că cel mai probabil veţi obţine răspunsul de care aveţi nevoie, nu cel pe care-l doriţi.
O cale sigură de a şti dacă sunteţi în contact cu Sinele Superior, este scrierea automată. Când faceţi acest lucru, veţi şti dacă Sinele Superior vă răspunde, pentru că nu va răspunde în limba natală (in text-engleza). În schimb, va trimite gânduri în mintea voastră, în acel procent de cinci la sută, sau poate zece, sau douăzeci de sută din mintea voastră, iar acestea vor fi gânduri pe care nu le-aţi avut înainte.
Când îţi întrebi Sinele Superior în limba engleză, despre ce a spus, Sinele tău Superior intră în creierul tău local şi apoi se conectează la creierul Omni. Când vei îinvăţa să comunici efectiv cu Sinele tău Superior, vei face această călătorie plin de mândria şi puterea Sinelui Superior.
Când lucrezi cu Sinele Superior şi urmezi îndrumările sale, lumea ta se va schimba într-un mod pe care niciodată nu l-ai anticipat. Doar aminteşte-ţi ca niciodată să nu te lauzi cu ceea ce faci. Dacă o vei face, Sinele tău Superior, nu-ţi va mai răspunde data viitoare când în chemi. El nu vrea să te lauzi cu ceea ce faci. Asta este o parte a planul lecţiei tale.
Sinele Superior vrea să te ajute, dar dacă nu-l angajezi, el va face propria călătorie. Va face ceea ce doreşte să facă. S-ar putea să călătorească în dimensiunea a patra, sau în alt tărâm. Sinele Superior este nelimitat şi puternic, dincolo de aşteptările voastre cele mai sălbatice.
Dacă doreştii să obţi o atenţie mai mare din partea Sinelui, comunică cu el, ieşi din creierul local.
În această dimensiune, tu operezi din creierul tău local şi acesta este singurul lucru care-ţi blochează ascensiunea. Vorbeşte cu Sinele Superior, ca parte a procesului de ascensiune, dar nu uita că Sinele Superior îţi va răspunde, numai atunci când întrebările puse vor spori călătoria ta şi dacă eşti dispus să faci cinci-sau-cincizeci.
Intrebare: Vrei să spui că ar trebui să avem propria noastră înţelepciune? La urma urmei, ai spus anterior că noi suntem Sinele nostru Superior.
Kirael: Deţinerea înţelepciunii proprii, este o treabă cam prea tri-dimensională. Nu trebuie să deţi propria înţelepciune. Deţinerea înţelepciunii tale, ar fi ca punerea ei într-un borcan de sticlă, pentru a fi păstrată în siguranţă. Ce bine este în asta?
Doar acceptă că înţelepciunea ta creştere în fiecare moment al fiecărei zile şi fii dispus să o împărtăşeşti altora.
Să şti ce vrei
Întrebare: Care este următorul pas critic pentru mine, în ceea ce priveşte ascensiunea mea?
Kirael: Ezitarea este singurul lucru care te blochează în realizarea ascensiunii tale. Pune piciorul jos şi fă pasul următor.
Oricum, înainte de a face pasul următor, trebuie să decizi ce vrei. Îmi ceri să-ţi spun care ar trebui să fi pasul următor, dar nu pot să-ţi spun, până când nu decizi ce vrei. Nimeni nu-ţi poate spune care va fi următorul tău pas, dacă nu ştii ce vrei.
Aici este impedimentul: Când vei şti ce vrei, nu va trebui să mă întrebi care ar fi trebui să fie următorul pas. Atunci vei şti că poţi lucra cu Sinele Superior. Acesta ştie scopul călătoriei tale. Dacă vrei să şti careeste următorul pas, întreabă-te pe tine însuţi şi apoi ia răspunsul. Cu alte cuvinte, consultă-ţi Sine Superior. El este întotdeauna cu tine.
Dacă nu doreştii să întrebi Sinele Superior, te voi ajuta eu, dar trebuie să ajungi mai întâi la mine.
Însă eu nu sunt mai aproape de tine, decât Sinele Superior. Aminteşte-ţi, că dacă nu ştii ce vrei, eu nu te pot ajuta. Deci, mai întâi să ştii ce vrei. Te pot ajuta pe tot parcursul zilei, atunci când ştii ce vrei.
Când nu ştii ce vrei, du-te la plajă, stai jos în iubire şi lumină, şi decide ceea ce vrei. Dacă vrei într-adevăr, totul va fi deja stabilit perfect pentru tine.
Un tânăr bolnav, având cancer, a venit să mă vadă şi a spus: "Vreau să fac ceva şi vreau să mă ajuţi să plec." Când l-am întrebat ce planul a avut, mi-a spus "nu ştiu." El n-a ştiut ce a vrut să facă. Avea nevoie să ştie pentru el însuşi, ce ar fi fost nevoie pentru a merge mai departe. Deci trebuie să ştii ce vrei şi apoi eu îţi voi spune ce se poate face între aici şi acolo, dar va trebui să faci călătoria, cinci-sau-cincizeci.
Mulţi dintre voi aveţi tot ceea ce este nevoie, dar nu ştiţi unde să mergeţi, sau ce vreţi. Când ştii ce vreţi şi doriţi suficient de profund, asta va veni în drumul tău. Daca vreţi să fiţi scriitor, atunci veţi şti despre ce să scrieţi. Să nu vă faceţi griji cu privire la publicarea muncii voastre, doar că scrieţi. Veţi puteţi obţine ceea ce doriţi, dar dorinţele să fie bine definite. A şti ce vrei, este parte a procesului de Ascensiune.
Reprogramarea Ego-ului
Întrebare: Te rog să vorbeşti despre reprogramarea ego-ului şi combinarea subconştientului şi conştiinţei de sine, pentru a realiza Ascensiunea, sau a câştiga Auto Conştientizarea.
Kirael: Ego-ul este un sistem al voinţei tri-dimensionale, destinat să vă păstereze conectaţi la natura voastră adevărată. Ego-ul nu este un lucru rău. Mai degrabă aveţi nevoie de el, pentru a face această călătorie tri-dimensională. În procesul de ascensiune, puteţi reprograma ego-ul, prin implicarea sa în comportamentul conceput pentru a extinde conştiinţa voastră, mutând ego-ul la o parte. Dacă vă schimbaţi comportamentul timp de 21 de zile, dacă aveţi posibilitatea să setaţi un precedent în aceată perioadă de timp şi îl perfecţionaţi, atunci este creat un nou obicei, pe alte niveluri de conştiinţă.
Nouăzeci şi cinci la sută din corpul vostru, funcţionează pe baza a ceea ce eu numesc comporta-mentul subconştient. Prin subconştient, înţeleg că acţionaţi fără să gândiţi referitor la comportamentul voastru.
Cu alte cuvinte, comportamentul este automat, este un reflex, sau un obicei.
De exemplu, o acţiune cum ar fi clipirea ochilor, este rezultatul minţii subconştiente. Înainte de a clipi, nu trebuie să gândim, "am de gând să clipesc din ochii" căci o faceţi în mod automat, fără a gândi.
Dacă aruncaţi o minge în aer, vă asumaţi că aceasta o să cadă înapoi, deci nu trebuie să gândiţi dacă va reveni, pentru subconştientul vostru este programat că mingea va reveni datorită gravitaţiei.
Cei mai mulţi dintre voi, vă trăiţi viaţa în această stare subconştientă.
Mintea Auto Conştientă, este activă numai 5% în viaţa voastră. Prin Auto Conştiiţă, înţeleg acea parte din voi, care poate crea în mod conştient cu mintea voastră. Zilnic, voi puteţi folosi doar 5% din acea parte a minţii voastre. Eu nu vorbesc de puterea creierului, ci vorbesc de puterea minţii tale de a crea, cu gândul. Poţi face acest lucru în acestă călătorie tri-dimensională, doar cu 5% din puterea minţii tale.
Însă, atunci când vei ajunge în procesul de Ascensiune, puterea minţii se extinde dincolo de cele mai nebuneşti vise ale voastre. O fiinţă umană, care operează conştient cu numai 10% din puterea mintea sale, poate crea aproape orice. Deci ce putere aţi avea, dacă aţi folosi conştient zi de zi, 15 %, 20%, 30% sau mai mult din mintea voastră ?
Debarasarea Fragmentării Minţii
Auto-retrogradarea, este o parte a acestei dimensiuni a dualităţii. Totuşi, dacă doriţi să modificaţi această dinamică, schimbaţi-o în mintea voastră conştientă, şi apoi mutaţi-o în mintea voastră subconşti-entă. De fiecare dată când mergeţi cu Auto Conştientizarea, în mintea subconştientă, întregul sistem este afectat, într-un mod pe care nu-l puteţi înţelege. Auto Conştientizarea vă poate scapa de fragmen-tarea minţii voastre. Călătoria în Auto Conştientizare, implică împingerea egoului din cale şi combinarea mentalului Subconştient cu mentalului Conştiinţei de Sine, aducându-le pe un nou nivel de conştiinţă.
Auto Conştientizarea, merge dincolo de ego, de subconştient şi de Conştiinţa de Sine, şi vă duce în tărâmul conştiinţei expandate / extinse, în care îşi are reşedinţa ghidarea voastră.
Aşadar, Auto-Conştientizarea, printr-o întrebarea pusă, va crea o auto-conştientizare în răspuns, fie că aţi cerut asta de la sinele voatru, fie ce la o aneregie ca mine. Când puneţi întrebarea corespunzătoare, eu o iau pentru a răspunde în deplinătatea a ceea ce ştiu, iar tu profiţi de beneficiu.
Când deveniţi conştienţi pe alte niveluri de conştiinţă, voi veţi clipi din ochi cu o intenţie mai profundă şi veţi înţelege că o simplă clipire din ochi, poate schimba modelul vântului din univers, la fel cum poate face şi un fâlfâit de aripi de fluture. Veţi face ajustări acolo unde este necesar. Dacă clipiţi prea repede sau prea lent, veţi face conştient ajustarea. Atunci când sunt conştienţi de lumea voastră, la un nivel mai profund, veţi deveni mai angajaţi, iar ajustările voastre vor deveni mai rafinate. Veţi învăţa ceva şi vei dori mai mult, până când găsiţi un nivel din ce în ce mai ridicat de conştiinţă. Asta este cheia.
Deci, luaţi acest concept, puteţi întrebarea orice la un nivel mai profund al sinelui, astfel încât energia întrebării merge în corpul vostru şi iese intermediul un altui nivel de conştiinţă.
Asta este călătoria spre Auto-Conştientizare, care duce la desfăşurarea Ascensiunii voastre. Aveţi dreptul să intraţi în niveluri mai ridicate de conştiinţă, să atingeţi acel tărâm încă neexplorat, să simţiţi şi să înţelegeţi. De fiecare dată când vă întrebaţi, voi creaţi posibilitatea de a atinge acel tărâm neexplorat de conştiinţă. Eu nu vorbesc despre a vă pune întrebări lumeşti, cum ar fi," Oare voi obţine un loc de muncă, sau voi avea bani?" Eu vorbesc despre întrebările care provoacă realitatea voastră, care vin de la sine - acea parte din voi, care nu face parte din această călătorie tri-dimensională.
În experienţa tri-dimensională, voi nu aduceţi o mulţime de oportunităţi pentru a vă extinde conştiinţa. Voi sunteti prea scufundaţi în călătoria fricii de a iubi. Voi constant căutaţi ceva, fără a găsi vreodată Iubirea pe care o căutaţi de fapt. Trucul nu este să căutaţi iubirea, ci să eliberaţi frica !
Când faceţi acest lucru, veţi constata că iubirea a fost întotdeauna acolo. Desigur, nu contează cât de profund intraţi în iubire, căci întotdeauna veţi avea mai mult drum făcut, deoarece Iubirea nu are nici un sens în expansivitate sa. Iubirea este acolo unde sunt toate răspunsurile.
Pregătirea Emotională pentru Ascensiune
Întrebare: Este starea de toleranţă (permisiune), o cale bună pentru a permite procesul Ascensi-unii?
Kirael: Existenţa într-o stare de toleranţă / permisiune, este o parte esenţială a procesului de Ascensiune. Dacă sunteţi cu adevărat în toleranţă, veţi fi liberi de orice judecăţi. Puteţi practica starea de toleranţă, verificând asta, în Sinele vostru Superior, înainte de a vorbi sau de a interacţiona cu cineva.
Când anticipaţi o conversaţie cu cineva, întrebaţi-vă Sinele Superior, "Cum pot trata această persoană?" Sinele Superior ştie cum poate fi tratată cealaltă persoană şi-ţi va spune chiar acolo, la faţa locului. Prima dată când vorbeşti cu acea persoană, poate fi necesar să te îndepărtezi un pic şi să fi un pic mai fin, un pic mai calm decât de obicei. Desigur, indiferent cât de fin vă simţiţi, niciodată nu trebuie să abandonaţi principiile voastre toleranţă. Trebuie să stabiliţi un echilibru.
Întrebare: Pe măsură ce ascensionăm, cum să acordăm sensibilitatea şi compasiunea cu forţa luptătorului?
Kirael: Sensibilitate şi compasiunea fac parte din puterea luptătorului. În lumea Luminii, luptătorul nu este cel care aruncă suliţa, trage cu arcul, sau trace cu arma. Luptătorul Luminii ştie că el / ea, poate câştiga războiul cu Iubire şi Lumină. El / ea vă reaminteşte că obiectivele voastre pot fi realizate fără rezistenţă, furie sau negativitate. Luptătorul Luminii vorbeşte şi apoi asteaptă ca cealaltă persoană să răspundă, după care vorbeşte din nou. El / ea va continua să vorbească, până când între cele două părţi este creată pacea, până când călătoriile lor sunt în aliniere.
Dacă doriţi să fiţi un Luptător al Luminii, luaţi mâna de pe trăgaci. Puneţi alături cuţitul ascuţit. Fiţi sinele vostru adevărat. Iubirea şi Lumina sunt singurele două lucruri, care vă vor duce acolo unde vreţi să mergeţi. Iubirea este Lumină, iar Lumina este Iubire.
Sunteţi Luptători Spirituali, dar nu trebuie să luptaţi cu nimeni. Trebuie doar să vă faceţi călătoria în Iubire şi Lumină. Aşadar, faceţi un pas, apoi altul şi altul, până când veţi ajunge la finalizare, până când toţi vă realizaţi Ascensiunea.
Trăind Ascensiunea în Acum
Întrebare: Poţi să ne vorbeşti despre felul cum munca noastră şi procurarea banilor, ne trag înapoi (blochează) de la propria noastră Ascensiune?
Kirael: Ascensiunea este relevantă pentru fiecare parte a călătoriei, şi include chiar şi ceea ce faceţi pentru a câştiga bani. Dacă doriţi să ascensionaţi, sau să ontinuaţi să munciţi, faceţi distincţie între a avea un loc de muncă şi a avea o carieră. Când ai un loc de muncă, faci acelaşi lucru în fiecare zi.
Dacă aveţi o carieră, în fiecare zi va fi mai provocatoare decât ziua anterioară, pentru că vrei mereu să avansezi în munca ta. Dacă simţi cariera ta ca pe un loc de muncă, pentru că nu este o provocare în fiecare zi, asta înseamnă că te referi la munca ta intrând în trecut, cu alte cuvinte, creierul tău stâng vă spune că ai mai făcut asta o dată înainte, şi că nu a funcţionat, şi de aceea nu doriţi să faceţi din nou acest lucru, sau că va fi un viitor, care nu există încă.
Ascensiunea est ce se întâmplă în Acum. Dacă aveţi o carieră, care este cu adevarat un alt cuvânt pentru un loc de muncă, care este o provocare şi pentru care aveţi pasiune, veţi sta în Acum, pentru că vă place munca atît de mult, încât aţi fi dispuşi să-şi petreceţi muncind, şapte zile pe săptămână, 24 de ore pe zi.
Cariera voastră este o călătorie până în sine.
Toţi aţi venit în această călătorie cu o cariera in minte - ceva ce v-ar motiva să vă continuaţi să faceţi "mai mult." Deci, dacă aveţi probleme cu avansarea în munca voastră, este pentru că n-aţi făcut din ea carieră. Dacă aţi avut o cariera, aţi şti că ar trebui să fie şi următorul pas şi v-aţi fi concentrat mai mult pe călătorie, decât pe bani. Având o carieră, este o problemă simplă de a gândi la munca voastră ca la o cale care conduce la ceva mai mare, în aceeaşi arenă. Dacă ştiţi care este cariera voastră, aveţi posibilitatea să vă deplasaţi tot mai sus.
Mutaţi sinele egou si permiteţi Sinelui Superior să vă mute înainte în călătoria voastră, pentru a vă ghida în carieră. Aţi venit în această călătorie în care toată lumea are cel puţin una şi potenţial trei cariere, prin intermediul cărora pot să lucreze. Spun potenţial trei cariere, pentru că aceasta este dimensiunea a treia, care este focalizată pe numerologia lui trei. Deci, chiar dacă este posibil să fi avut un loc de muncă timp de douăzeci de ani, este posibil să nu fi găsitt încă prima cariera.
In cazul tău, ai avut o pereche de cariere în călătoria ta, iar alta este în curs de venire, fiind atât de puternică şi plină de lumină şi iubire. Cariera ta este chiar acolo, în faţa ta. Eliberează trecutul şi mergi mai departe. Următoarea ta carieră te aşteaptă.
Acum, ne întoarcem la bani. Banii se utilizează pentru a vă atrage în această dimensiune, dar nu sunt importanţi în procesul de ascensiune. Dar pentru tine este important, pentru că este modul în care se măsoară succesul, fiind şi ceea ce se utilizează aici pentru a plăti facturile, pentru a mânca şi vă îmbrăca, etc. Nu mulţi dintre voi fac bani cum vor, însă indiferent ce faci, eşti mulţumit. În caz contrar ar trebui să faci maI mult. Banii tăi pot dispărea într-o singură cădere şi veţi fi în continuare aici pentru a continua călătoria. Deci, să nu te concentrezi atât de mult pe bani. În schimb, concentrează-te pe ceea ce vrei şi cum să-i aduci în modul cel mai perfect. Apoi fii dispus să faci jumate / jumate. Banii vor veni ca o consecinţă firească a acţiunilor tale.
Schimbarea, Copii şi Lucrătorii Portalului
Întrebare: Ce rol vor juca copii Schimbării în procesul de Ascensiune?
Kirael: îmi place să spun că orice copil sub vârsta de şapte ani, este un copil al Schimbării.
Alţii i-au clasificat ca fiind copii de cristal şi copiii indigo, dintre care unii s-au născut în anii 1980 şi mai devreme, iar alţii sunt încă în curs de a se naşte. Eu m-am concentrat pe copiii care vin în prezent.
Aceşti copii sunt mult mai puţin mascaţi decât tine şi sunt gata pentru Ascensiune, aşa că sunt obosiţi şi un pic supăraţi pe voi acum, deoarece ei pot vedea că lumea nu este pregătită pentru ei.
Cei în vârstă de unul şi doi ani, deja îşi adună cuvintele pentru a spune: "Nu vreau să fac asta, în cazul în care îmi dai asta mie să fac. Nu pentru asta am venit. Ştiu că Kirael, Kryon, Gaia şi toate celelalte fiinţe de lumină sunt acolo, dar nu le pot auzi, pentru că mama şi tata nu ascultă aceste energii.
Ieşi în faţa acestor copii. Să nu te aştepţi ca ei să facă călătoria pentru tine. Tu faci călătoria pe care trebuie să o faci , iar ei vor fi acolo ca să te sprijine, in această călătorie. Ei îşi vor pune braţele în jurul tău şi te vor îmbrăţişa cu recunoştinţă şi apreciere.
Întrebare: Vrei să clarifici modul în care muncitorii din afara portalului vor curăţa Pământul, după Ascensiune?
Kirael: Muncitorii din afara Portalului, vor curăţa orice rămăşiţă / reziduu de teamă, înainte ca voi să ajungeţi în dimensiunea următoare. Cu alte cuvinte, acea curăţare de energie, va fi efectuată în timpul în când ajungeţi acolo. Curăţarea va proveni din partea cealaltă a vălului, fiind făcută în acest caz de muncitorii din afara portalului. De asemenea, Forţele Galactice vor fi o parte din această călătorie, dar voi va trebui să curăţaţi porţiunea voastră a călătoriei, prin urmărirea activă a procesului vostru de ascensiune.
Darul Eruptiilor Solare
Întrebare: Pe 7 Iulie erupţiile solare au fost evidente şi a existat o schimbare în sectorul energetic.
Puteţi să explicaţi această schimbare?
Kirael: Aceia dintre noi din forţele nevăzute ale Luminii, v-au trimis aceste erupţii, pentru că noi am ştiut că eraţi pregătiţi pentru ele. Aceste erupţii speciale solare, au fost cele mai ample, pe care noi le-am trimis într-o lungă perioadă de timp. Ele au trecut prin întregul plan al Pământului şi au încălzit trupurile voastre cu Lumina Iubirii. Ele au invocat sentimente de căldură asociate cu Iubire. Deci, sunteţi mai aproape de Iubire decât aţi fost înainte de erupţiile solare. Nu este o coincidenţă faptul că erupţiile solare au fost lansate pe 7 Iulie. Asta înseamnă luna a 7-a şi ziua a 7-a. În numerologia Lemuriană, 7 plus 7 este egal cu 14, care este o perioadă de cinci, iar cinci exprimă tot Iubirea. Chakra inimii a crescut cu mai mult de un centimetru, ca urmare a încălzirii de la aceste erupţii.
Toată lumea pe plan Pamant a fost afectată de erupţiile solare, indiferent unde a fost, chiar dacă a fost în subteran. Căldura eliberată de erupţiile solare, a contracarat toată negativitate din lumea voastră.
Însă, nu toată lumea a experimentat energia într-un mod pozitiv - bun. Unii au experimentat-o într-un mod negativ, poate chiar într-un mod rău în unele cazuri, pentru că unii dintre voi nu s-au echilibrat la timp.
Dacă lucrurile în lumea voastră nu merg prea bine, să nu fiţi afectaţi, pentru că totul se îmbunătăţeşte, mulţumită acestor erupţii solare recente. A fost nevoie de aproximativ o zi, pentru a elibera erupţiile, iar acest lucru a fost făcut în perfecţiunea absolută a Luminii. Erupţiile au fost destinate pentru voi, în lumea umană. Intelegeţi-le şi iubiţi-le.
Declaraţia de închidere
Ascensiunea este perfecţionarea călătoriei voastre, pe care o aduce în aroma plină de iubire şi lumină. Asta înseamnă că în fiecare zonă a călătoriei voastre, este vorba de ascensiune, care include activitatea voastră, relatiile, totul. Fiţi în Iubire şi faceţi călătoria, respectiv - cinci sau cincizeci- şi veţi fi siguri de descoperirea şi realizarea Ascensiune voastre, care de fapt este adevărul a cine eşti.
Astăzi v-am învăţat adevărul aşa cum sunteţi. Tot ceea ce v-am spus astăzi, este adevărul meu, aşa cum eu am înţeles adevărul.
De când am venit aici, v-am învăţat foarte multe despre dimensiunea voastră. Am crezut că aceasta va fi o treabă uşoară, dar s-a dovedit a fi o carieră, şi-mi place cariera mea.
Dumnezeu să vă binecuvânteze şi bună seara.
© Kahu Fred Sterling
Sursa www.kirael.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...