miercuri, ianuarie 27, 2010

Pasii creatiei



STABILIREA OBIECTIVELOR




Legea atractiei spune ca aducem in viata noastra lucrurile,evenimentele si oamenii care ne preocupa, la care ne gandim. Si ca este suficient sa ne dorim intens si cu pasiune ceva ca acel “ceva” sa ni se intample.
Legea Atractiei functioneaza permanent si ptr tine, indiferent ca esti constient de gandurile tale sau nu, fie ca-ti place sau nu.Tot ce-ti ramane de facut este sa lucrezi zilnic la transformarea ta.
Primul pas in a ne schimba viata este sa recunoastem că există ceva care nu functioneaza cum ne-am dori si vrem sa schimbam.
Apoi urmeaza stabilirea obiectivelor. Stabilirea scopului este esentiala pentru reusita materializarii lui.

Tineti minte ca banii sunt un instrument.Nu il transformati in scop in sine. Vrei bani pentru a fi utilizat pentru…….?
Stabilirea obiectivelor pentru o alta persoana nu este recomandata. Obiectivele stabilite pentru altul , nu vor funcţiona .Poti insa crea un obiectiv din a ajuta acea persoana sa-si stabileasca prioritatile .
Am obiectivul stabilit când simt ca am nevoie de ceva sa schimb în viaţa mea. Acest obiectiv poate fi ca nu mai vreau sa fiu nefericit , sau vreau un nou loc de munca mai bun sau vreau să cresc mai rapid spiritual.
Unii oameni consideră că este necesara o schimbare in preajma unor evenimente deosebite din viata (de exemplu casatoria)iar alti lasa lucrurile sa curga fara dorinte si pasiuni
Fiecare dintre noi poate avea orice fel de obiectiv. Zone comune pentru obiective includ: sănătate,de afaceri, spirituale, relaţia de familie, etc
Dar pentru a putea manifesta dorintele noastre ele trebuie insotite de imaginatie , emotie .
Experienţa mea mi-a arătat că, având scopurile stabilite bine in minte (eventual scrise pe hartie) acest fapt ajută la procesul de manifestare
Chiar daca exista legea atractiei asta nu inseamna ca orice dorinta poate fi materializata. Cauze probabile:
- Dorinta trebuie sustinuta de credinta; cel mai adesea este lipita de neincredere, de teama.. Cu alte cuvinte dorinta trebuie aliniata cu credinta si sufletul.
· Dorinta poate avea la baza un sentiment de respingere sau negare .Nu putem schimba ceva in viata noastra daca ne bazam pe ceva de care ne temem .
· Daca dorinta este bazata pe : furie, ura, , regret, invidie – , sentimente negative
· Daca dorinta nu este sustinuta de credinta – este doar un gand frumos, emis de minte dar rupt de suflet si lipsit de energia necesara materializarii
· daca ea face rau cuiva sau contravine dorintelor altcuiva – adica intampina rezistenta energetica din partea unei persoane ce isi doreste contrariul
Ca o dorinta sa se implineasca in viata noastra ea trebuie sa se impleteasca cu viata noastra , sa faca parte din ea.
Daca vrem sa obtinem ceva, trebuie sa integram acel lucru, sa isi gaseasca loc in existenta noastra. Asta inseamna sa traiesti deja sentimentul ca este deja acolo ceea ce vrei sa materializezi. Sa vezi obiectul dorintei materializat si sa ai sentimentul ca el exista deja, sa reusesti sa il vizualizezi, fiind in perfect acord cu viata ta .
Cand totul depinde de noi avem toate sansele sa o implinim.
Prima conditie a materializarii este ca dorinta sa vizeze crearea unei conditii mai bune si nu evitarea conditiei prezente. Aceasta gandire este bazata pe orintarea noastra spre ceva ce vrem sa fim sau sa facem si nu pe ce vrem sa evitam, sa respingem ori sa distrugem.
Universul nu crede in distrugere, el crede in transformare. Nu este nevoie sa respingem sau sa distrugem ceva pentru a ne crea o alta realitate. Pur si simplu credem ca e bine sa ne indreptam pe o alta cale si credem ca ni se potriveste acea cale, ca face parte din viata noastra.
Astfel, ocolim conflictele, reprosurile , regretele si ne folosim energia in a vizualiza si a crede in varianta noua pe care ne-o cream
Suntem fiinte ce avem dreptul la fericire. Poate si pentru simplul motiv ca o putem concepe. Deci, o putem crea. Nici o secunda de suferinta nu se justifica. Asta nu inseamna ca in viata totul este doar lapte si miere. Momentele tensionate ne stimuelaza, ne ajuta sa fim creativi si profunzi. Dar de aici pana la drame e un pas lung si inutil. Pe care omenirea il face de multe ori din reflex.
Foloseste imaginatia!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...