vineri, aprilie 02, 2021

Biogenetica Trans-dimensională

Postat Maria



Este un subiect foarte intens și serios. 
Și de fapt, de ce vorbim despre asta? Am întrebat-o pe Swaruu de ce ne oferă această informație?

   Ea a spus că a fost important deoarece conștiința noastră colectivă și cea personală care poate opri asta, cu intenția noastră. Noi trebuie să spunem un NU puternic, la tot ceea ce se întâmplă.
   Colectiv, în mințile noastre, pur și simplu, nu fiți de acord cu ceea ce se petrece și trimiteți un NU puternic, opuneți-vă la asta.

     Acesta este eseul scris de SWARUU de pe ERRA (TAYGETA, Pleiade) o femeie ET cu care sunt în contact, prin scris. Imaginea femeii este fictivă.

    BIOGENETICI TRANS-DIMENSIONALE ->>>> Secrete

   Bună prieteni! Eu sunt Gosia de la Agenția Cosmică. Sunt un pic bolnavă astăzi, de aceea  vocea mea un pic ciudată și diferită.

   Subiectul de astăzi, articolul scris de Swaruu, care a fost deja publicat de Robert pe canalul său Despejando Enigmas: „Biogenetica Trans-dimensională” este foarte important. Se va ocupa de subiecte destul de intense.
   Pentru aceia dintre voi care ați văzut deja acest articol, pe canalul lui Robert, și nu vreți să-l repetați, la sfârșitul acestui articol public o conversație pe care am avut-o cu Swaruu, despre acest articol.

   Eu întreb diverse lucruri acolo și extind unele subiecte un pic. Subiectul este important, iar pentru oamenii noi care nu au văzut acest articol încă, recomand să se vadă filmul lui Robert: „Biologia 1" mai întâi, pe canalul său. Eu voi include un link aici (filmul este doar în spaniolă) (postat acum 7 zile, nt Paul) unde Robert explică, prin Swaruu, Swaruu explică, cum se manifestă materia și corpul biologic și ADN-ul acestuia, cum se manifestă mai întâi din planurile superioare și mai târziu își aruncă „umbra” energetică în planul vizibil, planul „material”.

    Așa că este important să înțelegi această parte, deoarece acest articol va vorbi despre  experimentele conduse de cabală și de rasele regresive negative cu sufletele oamenilor, la care ea se refera ca la ADMA-uri (vezi sanscritul ATMAN - același înțeles n.t.) Și de ce fac ei aceste experimente? Deoarece ei au devenit conștienți de acest proces.

   Doar modificarea ADN-ului în planul material nu va aduce rezultatele pe care ei le doresc. Că această linie genetică, doar prin simpla modificare a ADN-ului, va aduce eșecuri și distrugeri pe termen lung. Așa că ei trebuie să realizeze corespondența cu ADMA ființei mai întâi, care este cea mai importantă parte.
   Deci articolul vorbește despre aceste experiențe și mai târziu voi întreba mai multe despre aceste experimente, despre cum izolează ei ADMA din corpurile umane și le au acolo în borcane, în subteran. Este un subiect foarte intens și serios.

   Și de fapt, de ce vorbim despre asta? Am întrebat-o pe Swaruu de ce ne oferă această informație?
   Ea a spus că a fost important deoarece conștiința noastră colectivă și cea personală care poate opri asta, cu intenția noastră. Noi trebuie să spunem un NU puternic, la tot ceea ce se întâmplă. Colectiv, în mințile noastre, pur și simplu, nu fiți de acord cu ceea ce se petrece și trimiteți un NU puternic, opuneți-vă la asta.
   Articolul va vorbi de asemenea despre răpiri, de ce sunt realizate unele din ele, și este foarte intens și incitant.

   Voi întreba de asemenea despre Înălțare și când s-ar putea întâmpla, dacă pot fi făcute ceva preziceri, deoarece acest articol va spune în mod clar, că ascensiunea este inevitabilă, și acesta este sfârșitul rasei umane, după cum o știm noi.
   Cuvinte puternice, dar așa stau lucrurile. Și ei bine, noi vorbim un pic despre asta în chat-ul meu cu Swaruu.
   Eu plec deoarece filmul este super lung, nu vreau să-l fac chiar și mai lung, pe curând și ne vedem în următorul video ! Pa.

         *                   *                     *                         *                       *                    *                     *

    După cum am explicat deja în primul video despre Biologie, „Biologia este generată din planuri mai înalte”, este conștiința care-și reflectă propria ei umbră, manifestându-și forma cu toată intenția.
   Din cel mai expansionat punct de vedere, nu există lume spirituală și lume materială  deoarece acesta este pur și simplu un concept dualist generat în mod clar, din poziția în care  totul are un contrast, un opus, dualitate, și unde există o percepție limitată.
   Există doar un singur mare TOT, o unitate sau o mare conștiință, care are multe puncte de atenție pe care noi le percepem ca fiind persoane izolate, dar toate sunt conectate și constituie marele TOT, Sursa originară, marele Sine. Fiecare persoană este un fragment holografic complet al marelui TOT, al Sursei.

   Cuvântul „Holografic” vine din grecescul „Holos”, complet și „Graphos”, scris. Asta înseamnă că este complet sau încorporat complet, ceva ce cuprinde și include totul la un loc, fără să lase nimic pe dinafară.
    Lumea este adeseori legată de „holografia optică”, cuvântul hologramă vine de acolo,  conceptul că imaginea este completă, deoarece este 3D și include toate detaliile.
   Fiecare persoană, fiind un fragment holografic al sursei originale, este înzestrată cu toate atributele originalului, deoarece din propriul său drept este originalul.
   O analogie folosind holografia optică aste aceea că, dacă ai o hologramă și o împarți în două,  tu nu ai două jumătăți ale originalului, ci tu ai două imagini complete identice cu cea originală, doar că la jumătate din dimensiune. Dacă apoi le împărțim din nou în 4, în 8, în orice număr de fragmente, fiecare dintre ele va avea imaginea completă, incluzând toate detaliile și toate informațiile originalului. Asta este ceea ce se întâmplă cu sufletele care nu sunt nimic altceva decât fragmente holografice ale sursei originare.

   Fiecare dintre noi cu o conștiință și un suflet, suntem pe drept cuvânt, sursa originară. Asta înseamnă că avem cu toții aceleași puteri creative ca și sursa originară.
   Noi creăm cu toții nu numai lumea noastră, ci propriul nostru univers, interpretându-l din punctul nostru de atenție particular. Acest punct de atenție este cel care vă conduce să vă percepeți ca limitați și să presupuneți că ceea ce experimentați în viața voastră, este cauzat de factori externi sau elemente. Dar gândind așa înseamnă să gândiți într-un mod determinist.
   După cum am repetat mereu și mereu, singurul lucru care vă limitează este ideea că sunteți limitați. Tot ceea ce se întâmplă în ceea ce noi numim lumea exterioară, este perceput prin simțuri și apoi interpretat de creier, folosind tipare anterioare și idei, sub formă de înțelegeri  pentru a oferi valoare mesajului pe care-l primim, dar totul este percepție - interpretare, așa că rezultatul la orice percepe un individ ca realitate externă, este doar o reflectare a experienței pe care el a avut-o anterior și al sistemului său de valori.

   De aceea noi ne creăm propria noastră realitate, deoarece noi vedem și ne focalizăm doar pe ceea ce ne interesează pe noi, pe ceea ce ne atrage cel mai mult atenția ignorând orice altceva.
   Noi vom recepta mai mult din ceea ce avem cel mai mult în atenție.
   În final, nu există nimic extern pentru interpretarea noastră particulară, a ceea ce noi numim lumea externă, ci faptul că lumea externă nu este nimic mai mult decât mai mult din noi înșine. Oglinda interiorului nostru.

    După cum am spus în primul video, pentru știința TAYGETANĂ și de asemenea, pentru multe alte rase, conștiința este cea care generează materia, iar asta se aplică direct biologiei,  unde în acel caz, este conștiința și intenția specifică a individului, aceea care reflectă din planuri mai înalte către una mai inferioară, este „umbra” energetică a acesteia care, folosind principiul undelor staționare și ale frecvențelor dominante și de asemenea supunându-se formelor de geometrie sacră și matematicii acesteia, materializează într-un plan mai jos  informația necesară sub forma ADN-ului și apoi formează ființa sau avatarul, care o va folosi acolo.

    Procesul de materializare, de la planul existențial eteric la altul „material”, se supune exact aceluiași principiu al energiei punctului zero, dar invers, și anume, în loc să accesezi planul eteric din partea fizică, pentru a atinge depolarizarea energiei, se realizează din partea eterică  polarizând energia sub forma undelor staționare, cu ajutorul principiului frecvențelor dominante, astfel atingând un efect pe partea fizică.

   Modificarea artificială a ADN-ului unilaterală sau existențială în uni-plan, formează un corp alterat, modificat, dar instabil genetic din moment ce nu este rezultatul unei formări naturale.
   Asta este ceea ce încearcă negativii să facă. Această ființă artificială este nenorocită cu probleme de sănătate, în mare parte cancere, eșecuri genetice și auto-imune, după cum spunem noi.
    Asemănător, ființe modificate în mod artificial, tind să dispară după câteva generații, deși ei par să fie dominanți genetic, atunci când sunt nou creați. Un exemplu în privința asta este porumbul și alte grâne transgenice care sunt în primul rând, super dominante, înlocuind plantele naturale, doar pentru a se destrăma în câțiva ani sau câteva generații mai târziu.
    Cu cât este mai mare complexitatea ADN-ului unui individ modificat genetic, cu atât e mai posibil ca acesta să aibă probleme, generate de incompatibilitatea dintre propriile lor gene,  când un grup modificat dintre acestea nu pică de acord cu un alt grup în cadrul aceluiași individ, creând o disonanță, ce conduce la probleme serioase de sănătate. Primul loc unde vor fi generate problemele vor fi în spermă sau în ovule, și în consecință, în zigoți, datorită marii lor plasticități genetice.
    Acest lucru este serios în special în timpul reproducerii, pentru astfel de indivizi modificați genetic, deoarece sufletul ce vine are o „urmă sau umbră”, încorporată ca niște fractali energetici geometrici-matematici, care intră în disonanță cu modificarea artificială.

    Sub principiul Frecvenței Dominante, urma admatică va fi cea care va învinge întotdeauna la final. Ca și rezultat al acestui fapt, anumiți indivizi ori nu reușesc să se reproducă, produsul va fi steril sau chiar și mai rău, produsul generat va avea diformități incapacitante. În cel mai bun caz, produsul individual poate fi reprodus cu câteva generații înainte de disonanța dintre urma ADN și ADN-ul modificat să producă sau să genereze problema care va sfârși cu linia sa genetică.
    După cum s-a afirmat deja în alte video, ADN-ul complex al ființelor umane se întoarce rapid la tiparul său original, dacă a fost modificat în mod invaziv. Atingând cu asta doar indivizi izolați sau cu linii finite cu variație genetică.

    Singura cale prin care negativii au reușit să modifice ADN-ul uman într-un mod durabil,  este cu folosirea unui control mental avansat, de a limita și ghida percepția individului, când conștiința și ADMA-ul sunt manipulate, când ei doresc să activeze sau să inactiveze genele necesare pentru a atinge schimbarea genetică care este dorită.
   Această metodă este eficientă și a fost folosită de rasele pozitive și de cele invaziv-regresive,  de mii de ani. Problema cu această metodă este că are doar rezultate pe termen lung și de asemenea are rezultate neașteptate sau dificil de controlat sau de prezis cu succes.
    O altă problemă cu această metodă este aceea că eșuează în a crea o specie genetică nouă, ci reușește doar să filtreze sau să aleagă care gene vor fi activate și care nu vor fi într-un cadru limitat de ceea ce este deja prezent, în genomul rasei originare.
   Merită menționat că această metodă se supune de fapt conștiinței, care în funcție de ceea ce percepe în lumea exterioară cu simțurile sale, activează sau inactivează anumite gene, din moment ce acestea nu sunt entități statice, ci sunt dinamice și mereu schimbătoare.

    Genele, prin concepere, sunt create să răspundă la percepție și conștiință. Atât geneticienii cabalei, care lucrează pentru guvernul din spatele guvernului de pe Pământ și multe rase regresive, sunt interesate în accelerarea procesului în care sufletul sau ADMA este folosit  pentru a reflecta schimbarea ADN-ului de către creațiile lor inginerești genetice. Ei încearcă mai întâi să genereze o ființă care se potrivește lor, pentru agendele lor, fie o clonă sau hibrid, o himeră sau un super-soldat ce are calități îmbunătățite pentru luptă și apoi să modifice în mod artificial un ADMA sau suflet pentru a fi agreabil energetic sau în frecvență cu ființa creată de ei, cu aceasta să cimenteze sau să sigileze schimbările genetice pentru a fi capabili să atingă o nouă specie sau cel puțin o modificare genetică reproductibilă și permanentă.
   Aceasta se încearcă în câteva moduri, cea mai comună este prin a reuși să izoleze ADMA sau semnalul sufletului, deoarece acesta nu este ceva localizat sau separat, ci este semnalul Sursei originare, prin metode ale unor aparaturi sofisticate de frecvențe subtile, într-un fel de baterie-recipient trans-dimensională energetică, care este bazată pe principiile energiei punctului zero, unde o serie de experiențe controlate de computere avansate sunt impuse  pentru a ghida individul să-și dorească să trăiască sau să experimenteze să fie subiectul artificial creat anterior de către ei.

    ADMA nu se retrage sau nu încearcă să scape, deoarece se află într-o frecvență potrivită cu acesta, acesta te face să crezi că te afli în fizic sau încarnare, îți oferă o experiență foarte asemănătoare cu ceea ce ar fi dacă ai avea un corp, în acest caz corpul de unde a fost extras,  dar se află în interiorul unui dispozitiv artificial sau recipient.
   În acest fel este de asemenea posibil să dublezi sau să copiezi ADMA-ul, având recipiente artificiale multiple ce au aceiași înțelegere de frecvență cu ADMA atunci când primesc același semnal de la Sursă.
   În același fel în care câteva radiouri acordate la aceiași stație, vor cânta aceiași muzică.

   Ca o variantă a ceea ce am spus anterior, o serie de frecvențe electromagnetice vor fi impuse  în mod artificial asupra noii ființe biologice în timp ce se află reținută într-un cocon medical  unde este supusă unei lungi serii de experiențe controlate de computer, create artificial, care schimbă sistemul de percepție și valorile ADMA-ului individual, care va eșua în a distinge  între simulare și viață reală.
    Aceste frecvențe electromagnetice specifice controlate de computere în mod artificial,  reflectă în creier imaginile și secvențele experiențelor dorite de geneticieni și este aceiași tehnologie care este deja în folosință, pentru a controla populația atunci când este transmisă  prin turnurile de telefonie mobilă.

    Acum, pentru a găsi suflete care au deja o frecvență asemănătoare cu cea căutată pentru un proiect anume, oamenii sunt scanați cu ajutorul unui spectrometru laser avansat care citește frecvențele luminii sau aura unei persoane.
   Rezultatul este filtrat printr-un computer care va oferi rezultatele, depinzând de un tabel sau un program scris anterior. Aceasta se realizează exact în același mod cu cel folosit pentru a citi compoziția chimică a unei stele aflată la sute de ani-lumină distanță.
    Aceste spectrometre cu laser care citesc ADMA sunt, sau sunt localizate, în principal în sistemele FLIR sau „fața care privește în Infra Roșu”, după acronimul său în engleză, al aeronavelor echipate, cum ar fi multe elicoptere negre nemarcate, aeronave cu aripi fixe și drone. Se știe de asemenea că ele au mici dispozitive portabile, de mărimea unui telefon mobil.
   În cazul sistemelor FLIR, acestea nu au nevoie de un laser când se află aproape de o țintă. Nu toate sistemele FLIR au această capabilitate, ci doar cele concepute sau echipate pentru acest scop.
    Acest sistem servește de asemenea pentru a detecta sufletele ET sau semințele stelare care locuiesc într-o „ființă umană”. Și cu acesta poți determina destul de exact proveniența lui stelară, depinzând de frecvența luminii emise, comparând rezultatul cu o bază de date.

    Controlorii, cabala din spatele guvernelor, au o bază de date extinsă cu informații detaliate  despre semințe stelare și ET infiltrați ca și ființe umane sau care folosesc un corp uman. Cine sunt ei, unde se află și ce rasă sunt.
    Dacă au găsit deja un ADMA care e de acord suficient cu agenda lor, subiectul va fi răpit  pentru a fi folosit pentru experimentele și agendele lor genetice. Deoarece frecvența lui ADMA este direct legată de genetica unui individ, dacă o trăsătură anume sau specificitate este necesară în mod repetat de cei care realizează modificările genetice, ei vor răpi în mod repetat un anume individ sau o linie de indivizi dintr-o familie cu legături genetice, care împărtășesc calitățile specifice interesante folositoare lor.

   Un exemplu în acest sens este linia genetică necesară pentru a găzdui suflete reptiliene. Nu toate răpirile sunt realizate pentru aceleași motive.
   Există multe cauze pentru care un individ, familie sau grup de oameni pot fi răpiți sau răpite în mod repetat.
   Nu este un fenomen nou, deoarece se petrece de la începuturile timpului, atât pe Pământ cât și pe alte planete cu viață biologică bazată pe ADN, ... asta deoarece multe rase și-au plantat viețile prin galaxie și se întorc în mod constant să vadă cum au progresat grefele lor. Exact aceleași specii sunt găsite pe multiple planete, atâta timp cât ele găsesc cele necesare pentru ca acele specii să prolifereze și să se dezvolte corect.
    Multe planete împărtășesc aceleași specii, dar unele dintre acestea ar putea fi găsite pe o planetă, dar nu pe alta. Este rar să găsești o specie care se află în mod exclusiv pe o singură planetă. Una sau mai multe o vor avea, iar altele nu.

   Aceste specii sunt însămânțate cu altele mult mai avansate ce au capacitate de zbor interstelar împlinind diverse agende care se întind de la exploatarea resurselor naturale la cele pur altruiste, ce caută doar crearea de lumi noi în armonie sau caută doar să ofere unei anumite specii un habitat favorabil, astfel încât aceasta să se poată dezvolta și să perpetueze pe sine în mod liber, adesea salvând-o de la extincție.
   Majoritatea leagă răpirile cu ceva negativ, dar răpirile pe care eu le voi numi „originale” în lipsa unui nume mai bun, sunt mereu pozitive.
   Una dintre speciile care răpește cel mai mult sunt variante ale micilor cenușii. Trebuie să fie înțeles că au fost înregistrate cel puțin 165 de specii diferite de cenușii și nenumărate sub-specii printre ei.
   Majoritatea au o biologie bazată pe botanică, adică, din punct de vedere strict genetic, ei sunt plante.
   Dar există de asemenea cele cu bază de Silicon, bazate pe Carbon, similari oamenilor, și robotice-artificiale și robotice-biologice, iar acestea ultime două sunt în cea mai mare parte în serviciul negativilor regresivi.

   Acești mici cenușii binevoitori au ca și agendă grija de biologia Pământului și sunt cunoscuți în mod obișnuit ca și Grădinari.
   Când cineva este răpit de ei, aceștia pot fi confundați cu ușurință cu cei negativi fiind fără tact, foarte insensibili și foarte abrupți în procedurile lor. Ei acționează foarte mecanic cu singura intenție de a termina procedura rapid, deoarece ei au mult mai multe de făcut, în aceiași noapte. Dar ei nu ar trebui confundați cu cenușii robotici, aflați în serviciul negativilor.
   Aceștia sunt concepuți anume pentru a se încerca să fie confundați cu grădinarii binevoitori.

   Cea mai remarcabilă diferență este că grădinarii pozitivi lucrează întotdeauna singuri, în timp ce roboții vor avea mereu o altă rasă care să-i supervizeze, de obicei umanoizi din MILAB,  mantide sau reptile.
    Ceea ce ei fac, printre alte lucruri, este să restaureze sau sau să repare genetica unui corp în concordanță cu ceea ce are nevoie ADMA din interior, astfel încât acesta să poată continua sau să-și sfârșească planul vieții într-un mod satisfăcător.
    Ei modifică ADN-ul nuclear al măduvei osoase, astfel încât acestea să poată genera celule stem care sunt potrivite cu procesul normal al corpului de copiere celulară și regenerare  pentru a se potrivi unei frecvențe specifice pe care o au deja grădinarii.
   Cum fac exact toate astea este un material sensibil, deoarece negativii l-ar putea aplica.

   Ei se vor adapta genetic și în frecvențe specifice, atât ADN-ul nuclear cât și cel mitocondrial  din ovule și din corpul unei femei, astfel încât ea să poată suporta frecvența necesară și genetica viitoarei fiice sau fiu, de care ei știu deja cine și cum va fi, asta mai ales dacă produsul este de cea mai înaltă frecvență admatică față de mamă, ca în cazul în care o mamă umană va da naștere unei semințe stelare, deși nu este o regulă fixă și depinde de la caz la caz. Asta se poate întâmpla cu multe decade înainte de sarcină sau fix înainte.
    În același fel, ei vor adapta de asemenea genetica tatălui, ca să fie în concordanță cu ceea ce a fost deja planificat din planul eteric, iar în acest caz se poate întâmpla de asemenea cu decade înainte.

    Ei adaptează de asemenea un corp care nu va mai folosi unui suflet sau ADMA, care, după propriile sale planuri de dinainte de naștere, va părăsi un corp sănătos și-l vor adapta astfel încât un alt ADMA să-l poată folosi într-un mod Walk'in.
    De multe ori un ADMA vrea să trăiască doar până la o anumită vârstă, doar anumite experiențe.
    De multe ori ei aranjează să plece cu un accident sau ceva asemănător, dar alteori, dacă altcineva de pe partea cealaltă e de acord, ei pot moșteni un corp sănătos, înlocuind ADMA-ul original, deși acesta reține amintiri ale originalului, deoarece acele amintiri în mintea fizică  sau în rețeaua de neuroni, și care sunt de asemenea scrise în ADN, ca pe un hard disk.
   Amintirile sunt vagi și noul ADMA se va simți pe sine ca fiind atât persoana anterioară, dar și ca noua persoană deoarece ar putea să-și amintească sau nu, că a intrat ca „walk'in”.

    Motivul pentru care se pare că negativii caută sufletul oamenilor este datorat faptului că ei le folosesc și experimentează pe acestea pentru a forța corpurile să cimenteze schimbările artificiale pe care ei le-au oferit prin experimentele lor, după cum am spus deja.
    Asta se întâmplă mai mult decât oriunde în cazul răpirilor militare sau „MILAB”, după cum sunt cunoscute. Ce se întâmplă este că ei încearcă doar să stăpânească acea tehnologie pe care alte rase, cum ar fi grădinarii sau noi, le-am perfecționat deja.
   Ceea ce ei nu știu este că există o limită și acea limită nu poate fi modificată în niciun fel și este impusă de suflet în sine și de sursă.

    Nu are niciun sens să te joci de-a Dumnezeu și astfel să modifici așa de multe organisme
deoarece ei întotdeauna ajung în fundături, ei vor dispărea în câteva generații.
   Sursa știe ce face și de ce face asta și știe cum să se protejeze pe sine, deoarece a fi conjuncția tuturor conștiințelor este înțeleaptă, are deja mecanisme de auto-apărare pentru a preveni  experimentele regresive și atroce care caută să creeze rase de sclavi, „perfecte pentru scopurile lor”. Nu există timp.
   Din cea mai extinsă perspectivă totul există deja, așa că, tot ceea ce încearcă regresivii, asta în sine, este parte din Sursă și din Sinele originar, este deja prevăzut.

„Fără un suflet, nu există un fundament corect în gene”, așa că ei vor de asemenea să găsească o cale pentru a schimba sufletul sau să-l manipuleze, să-l folosească pentru scopurile lor.
   Aceasta fiind inginerie genetică, la nivelul sufletului.

    Din punct de vedere al umanilor sau al raselor umanoide bazate pe genetica liriană, există două clase:
    Cele primare sunt cele care sunt acceptate ca fiind manifestate direct din sursa originară, și, cele secundare care sunt acelea rezultate dintr-o modificare artificială a celor primare. Din moment ce oamenii sunt de origine liriană, dar genetica lor este restricționată la cea de-a 3-a densitate, ei ar intra în clasificarea ca și rasă secundară.
   Aici, din nou, eu trebuie să subliniez că nivelul de conștiință al individului este cel care determină densitatea ce va fi percepută și va determina de asemenea activarea propriilor lor gene.

    Din moment ce rasa umană este limitată la cea de-a 3-a densitate, atât de frecvențe impuse artificial cât și de percepția conștiinței, ADN-ul său este limitat, dar totuși complet.
   Dar în momentul în care o persoană traversează centurile Van Allen, care delimitează cea de-a 3-a densitate și merge în cea de-a 5-a densitate, în scurtă vreme, ei își vor activa în mod inexorabil tot ADN-ul lor, ce le conferă toate atributele și caracteristicile rasei primordiale liriane, de care ei aparțin.

   Matricea și 3D-ul, ca și frecvență impusă, slăbesc cu rapiditate din cauza multor factori deja expuse în filmele despre Matrice, dar, ca și cum nu ar fi fost suficient, întregul cuadrant al galaxiei unde se află acest sistem solar, crește în frecvență, așa că ridicarea rasei umane către cea de-a 5-a densitate este inevitabilă.
    Cu ceea ce tocmai am afirmat mai sus, trebuie să vă ofer un avertisment care poate fi acceptat ca bun sau rău, în funcție de punctul de vedere.

   Trezirea individului și a conștiinței colective, inexorabila ridicare în frecvență de la 3D la 5D,  va aduce estomparea sau distrugerea tuturor valorilor și caracteristicilor care au definit  rasa umană pentru sute, dacă nu, de mii de ani.
   Fiind conștienți de ceea ce se întâmplă cu adevărat în jurul lor, funcționând în 5D și prin activarea genelor lor de la 2 lanțuri cu 22-23 de cromozomi, la un sistem originar de 12 lanțuri a câte 24 de cromozomi, rasa umană nu va mai putea fi considerată ca atare.

   Atâta timp cât ei sunt constrânși la 3D și în cadrul acelei matrice, rasa ta, ca atare va rămâne singura din galaxie, de îndată ce iese afară, nu va mai fi la fel.
    Din acest punct de vedere, evenimentele la care sunteți martori astăzi, sunt cu adevărat sfârșitul rasei umane, ca atare.

   Pe Pământ, doar două teorii sunt cunoscute, cu care se explică existența vieții.

1. Creaționism, care susține că totul, inclusiv ființele vii, au fost create de o ființă supremă atotputernică. Aceasta este susținută doar de un sistem de valori impuse.

2. Evoluționismul, care susține că viața a fost creată în timp îndelungat, prin selecție naturală.
Selecția naturală funcționează doar într-un mod limitat. Fiind capabilă cu această metodă să filtreze și să modifice anumite atribute fizice ale speciilor prin principiul supraviețuirii celui mai adaptat.

    Este folosită de asemenea pentru a selecta, în mod artificial, atributele dorite prin combinarea indivizilor care le posedă, prin aplicarea sau observarea genelor regresive și dominante.
   De exemplu, acesta este modul în care au fost create diversele rase de câini de pe Pământ.
Totuși, ei sunt cu toții câini și sunt în continuare aceiași specie.

    Selecția naturală în sine, nu poate crea o nouă specie din alta, deoarece doar un factor de mediu este cel care filtrează anumiți indivizi de alții, conform circumstanțelor. Din moment ce aceste circumstanțe sunt factori ce modifică experiența-percepția individului, Selecția Naturală are de a face cu formarea unei noi ființe sau specii, dar nu prin mutație, ci, din nou, prin intervenția unei conștiințe creative, dar ea singură în sine, nu formează vreo specie nouă.

   Un câine este un câine, o pisică e o pisică, o maimuță este o maimuță și un om este un om.

  Lucrarea lui Charles Darwin : „Originea speciilor prin Selecție Naturală sau Păstrarea Raselor Favorizate în lupta pentru existență”, publicată prima dată în 1859, este o teorie logică foarte convingătoare la prima vedere, dar aceasta exploatează incapacitatea omului de a observa speciile și dezvoltarea acestora pe termen lung, și nu reflectă realitatea externă observată empiric de știința umană în sine, deoarece nu există nicio dovadă care s-o susțină, nu există nicio fosilă de tranziție, transformând-o astfel într-o altă teorie impusă, în care populația umană este forțată să o creadă, ca fiind un fapt științific dovedit.
   Charles Darwin a fost un mason de gradul 33 și un membru al Societății Regale. Lucrarea sa a fost impusă cu scopul de a controla și reduce la tăcere ceilalți naturaliști ai vremii care deja formulau propriile lor teorii care ar fi putut expune minciunile cabalei controlatoare.

   Pentru sistemul de credințe din TAYGETA, arta, spiritualitatea, filozofia și știința, toate împreună la un loc, este acceptat și observat că nu există lume fizică și o lume spirituală separată.
  Este de asemenea acceptat că nu există planuri existențiale separate, ci mai degrabă că totul este bazat pe limitele percepției fiecărei conștiințe individuale și asta determină planul în care ei trăiesc.
   Dacă planurile existențiale sunt menționate mai sus și în alte lucrări, ca fiind separate, asta este pentru referință, doar pentru a face conceptul mai ușor de înțeles.

   Cu cât e mai mare conștientizarea, cu atât individul realizează mai multe lucruri, percepe mai multe lucruri, așadar, el realizează planuri din ce în ce mai înalte, deoarece acestea cresc mereu în complexitate.
   Nivelul de conștiință determină planul pe care-l poți percepe și unde vei fi.

   Este acceptat că nu există lume fizică, ci totul este o idee încorporată într-o conștiință.  Lumea fizică este doar o parte dintr-un mare întreg interconectat în care toate planurile existențiale coexistă și există în același timp, formând împreună Sursa originară, sau Sinele cel mare.
   Toate conștiințele aparent individuale sunt fragmente holografice ale Sinelui mare, iar acestea sunt pe drept cuvânt marele Sine sau Sursa însăși, acestea fiind doar puncte de atenție  sau noduri sau valuri staționare, creasta valurilor, într-o mare imensă de conștiință.

   Conștiințele sunt doar valuri ce contemplă sau se îngrijorează de propria lor natură finită,  când de fapt ele sunt în sine, marea conștiinței, una și același, inseparabile. Fiecare conștiință individuală nu este nimic altceva decât un curent ce curge de la cea mai de bază la cea mai complexă, amintindu-și ce este, ce a fost mereu, pe măsură ce progresează în propria evoluție spirituală.
  Pe măsură ce nivelul planului existențial sau nivelul de conștiență crește, timpul devine tot mai plastic.
  Timpul este doar rezultatul conștiinței ce percepe și te animează pentru a avea o experiență.
  Pentru TAYGETA, universul, totul, nu a avut niciodată un început și nu va avea niciodată un sfârșit, acesta a existat întotdeauna.

  Biologia, animalele, plantele și altele, sunt o parte inseparabilă din acel întreg, o parte inseparabilă a Universului în sine. Ei sunt umbra planului mai de jos a ceva din ce în ce mai complex în planurile superioare.
 Cât de mult din TOT putem noi percepe, depinde în întregime de nivelul nostru de conștiință.
 Nu există ființe bune sau ființe rele, ele sunt toate părți inseparabile ale aceleiași surse originare, ale marelui Sine.

  Binele și răul, sunt doar puncte de vedere, contraste pentru a percepe dualitatea, și percepții bazate pe ceea ce experimentăm în acest sau acel moment, ca fragmente holografice ale marelui întreg.

  Pe măsură ce înaintăm în conștiință, noi dizolvăm de asemenea ideea de separare în care includem pe alții și tot restul, ca parte din noi înșine.
  Fiind negativi sau având idei, agende sau comportamente regresive sau distructive, mergem împotriva principiului marelui „EU” care integrează totul, deoarece prin a crește în conștiință,  dualitatea este dizolvată. Doar pozitivul triumfă, iubirea, integrarea totului ca parte din sine.

   Pe măsură ce cineva avansează în nivelele conștiinței și prin incorporarea și integrarea tuturor lucrurilor, în special celelalte persoane și ființe ce au conștiință ca parte din sine,  individualitatea nu este pierdută, ci doar se extinde. Fiind asta, în final fiecare conștiință, într-un mod holografic, va fi percepută ca marele EU sau sursa originară, care a existat întotdeauna.
   Totuși, de la nivelul nostru actual, noi realizăm că pur și simplu nu putem înțelege totul prin a fi neechipați din poziția noastră actuală.

   Dar căutarea noastră neobosită a cunoașterii ne va oferi mereu ceva mai mult de învățat și ne va provoca mereu să încercăm să înțelegem lucruri tot mai complexe pe măsură ce ne căutăm drumul către casă.

  Swaruu de pe Erra. (Notă de COPYRIGHT: Articolul lui Swaruu, Iulie 2018)

          *                    *                    *                     *                      *                     *                     *

  WOW ! Ai intrat într-un subiect destul de intens în acest eseu. Mulțumesc foarte mult. Unele dintre lucruri le-am presupus, iar altele sunt noi pentru mine.
  De exemplu, la un moment dat, tu explicai cum modificând ADN-ul fără a ajusta componenta admatică rezultă în eșecuri, boli, etc. Este oare acesta modul în care reptilele poate ne-au deteriorat organismul care este plin de așa de multe boli? Deoarece eu am înțeles că ei au încercat să ne modifice genetic la început, apoi, neavând prea mult succes, eu au apelat la modificarea prin manipulare mentală.
   Dar poate că au rămas rezultatele, noi îmbolnăvindu-ne, murind așa devreme, etc?
 Nu, nu cu adevărat, dar ești pe aproape. Reptilienii v-au deteriorat ADN-ul, folosind doar controlul mental.
   Problema este că ei nu sunt singurii jucători aici. Mai există o parte, substanța GU neagră (Black GO) ce modifică și deteriorează ADN-ul direct, cu tehnologie de frecvență scalară de natură foarte, foarte avansată, subiect de care m-am ocupat și am scris chiar acum, în „Biologie 4”.
   Înțeleg. De ce rasă este folosită?
  Vine de deasupra, din ținuturi mai înalte, dificil de localizat, dar știința noastră a determinat că nu există o rasă care a conceput-o, ci GU-ul în sine este o rasă și este emanată de o planetă ca și sângele ei.
   Deci este energie planetară, planetă ca organism viu și nu este de pe Pământ. A invadat Pământul de două ori în istorie. Acum 80.000 ani și apoi din nou, acum 12.500 ani, în timpul distrugerii planetei Tiamat. Aceasta mimează manifestarea impresiei armonice așa că arată ca sursa ei când nu este, de fapt. De aceea este așa de periculoasă.
Ok, dacă tu vei explica mai mult în eseul tău, atunci nu voi întreba mai mult despre asta acum.
  Da, lucrez la acesta chiar acum. Exact asta fac.
Ok, să mergem la următorul subiect pe care tu l-ai menționat. Tu ai spus că ei acum separau ADMA-urile oamenilor pentru a crea o rasă nouă, din moment ce schimbarea ADN-ului în sine, nu funcționează. Eu aș vrea să întreb cine face asta momentan și de ce? Și ce rasă încearcă ei să creeze și de ce.
   Reptilienii Kingu, draconienii Naga și alte rase archontice. Maitre, cenușii înalți și ceva facțiuni ale Malacac, albi înalți.
De ce?
   Pentru a crea o rasă care este complet exploatabilă și nu are liber arbitru. Oamenii nu sunt așa de buni pentru ei, deoarece mulți ripostează. Iar recent, mulți s-au trezit.
Ok, tu ai spus că ei izolau semnalul ADMA și-l puneau în vre-un fel de recipient și-o oferea o experiență falsă, astfel încât persoana crede că se află în corp.
   Cum știm noi că asta nu se întâmplă deja cu toată rasa noastră chiar acum? Ai putea confirma într-un fel sau în altul?
   Asta se întâmplă rasei tale chiar acum, asta este problema. De asemenea, experiența sufletelor este hrănită folosind matricea, cea 100% falsă.
Da, dar ce vreau să spun e că eu am înțeles că asta se întâmplă indivizilor izolați acum, dar nu ni se întâmplă tuturor în mod colectiv, încă. De aceea tu ne avertizezi legat de asta, nu?
   Privește asta în felul acesta: pe Pământ, toți se află sub matricea 3D, iar matricea 3D într-un mod foarte real, este de asemenea asta: programare perceptuală senzorială controlată.
   Și, chiar și atunci, există un nivel mai adânc. Oameni captivi în interiorul recipientelor,  având o experiență falsă în interiorul experienței false. Un nivel mai adânc.
Ok, deci nu suntem cu toții în conteinere. Câți oameni de pe Pământ sunt în conteinere?
   Nu pot știi exact cât de mulți, dar noi vorbim de câteva sute de mii de oameni. Poate chiar peste 1 milion. Eu nu am cum să știu cu siguranță deoarece ei se află în buncăre (DUMBS) adânc în subteran, dar nu mai puțini de câteva sute de mii.
Deci ei încă sunt diferiți de oamenii ne-reali, despre care tocmai am vorbit?
   Nu, aceștia sunt oameni reali, deoarece ei sunt semnalul de la sursă, captivi acolo. Oamenii ne-reali nu au niciun semnal pentru a fi captivi.
Cum ar ști cineva că este unul dintre aceia?
   Nu poți ... sau este o cunoaștere foarte profundă. Sau o altă facțiune ET ca a mea, v-ar putea spune. Problema este că intră de asemenea în conflict cu a fi în interiorul matricei 3D false, oricum. Pe scurt, nu este ușor să știi.
   În final, din punct de vedere al sufletului capturat, este doar o altă experiență, nediferită cu a avea un corp. Corpul face același lucru ca și containerul. Este doar un alt container, deoarece experiența este cea care este reală pentru suflet.
Ok, dar cum este experiența lor falsă și impusă asupra lor, dacă ei sunt aici împărtășind aceiași lume cu mine?
   Ușor, ei nu o fac. Ei sunt la un nivel mai jos, în propria lor lume. Ei nu sunt cu tine.
Ei nu sunt aproape de mine? Unde sunt ei?
   Adânc în subteran, într-un recipient de sticlă. Aceasta este în totalitate un alt set sau dinamică, față de matricea 3D. Ei nu-și suprapun experiențele. Chiar dacă eu presupun că multe suflete captive în recipiente, vor avea o experiență, ca și cum ar fi într-o matrice 3D în care vă aflați și voi.
Înțeleg. Deci cum este luat ADMA-ul lor?
   Se pare că ei răpesc oamenii, mută ADMA într-un recipient, asta de obicei la copiii mici,  deoarece aceia sunt mai ușor de programat.
Dar cum poate fi realizat tehnic asta, să-ți înlăture sufletul din corp? Și ce se întâmplă corpului?
   Este realizat cu un recipient care are aceiași frecvență cu corpul biologic original. Este un dispozitiv tehnic.
   Corpul este introdus în container și se află în deprivare senzorială. Ei înlătură corpul, iar sufletul rămâne acolo crezând că încă mai are corpul. Sufletul va părăsi corpul, când e o durere mare sau stres. Se retrage în recipientul care-l face să creadă că a scăpat torturii inițiale.
  De asemenea, corpului i se dă o doză mare de mercur, care respinge sufletul deoarece este foarte dureros, în special pentru copiii mici.
   Acesta este de asemenea motivul pentru care există mercur în vaccinurile oferite copiilor mici, pentru a le înlătura sufletul. Eu am informații detaliate despre toate astea.
Ok, deci în esență nu se poate face doar în timpul nopții, în timpul somnului normal. Ei trebuie să te răpească mai întâi fizic acolo, nu?
   Da, ei trebuie să te ia într-o navă sau către un dispozitiv subteran, mai întâi.
Eu tot nu înțeleg: dacă sufletul se află într-un recipient, cum se face că ei își trăiesc experiențele? Într-un corp nou sau cum? Cum? Dacă sufletul se află într-un recipient? Îmi pare rău, toate astea sunt foarte noi pentru mine.
   Este un dispozitiv tehnologic, ce controlează frecvențele. Acesta îi oferă sufletului ideea că are o viață. Dar este un computer care-i oferă o experiență. Efectele vizuale și sunetele și alte simțuri. La urma urmei, nu există corp,totul este energie. Ei controlează acea energie cu un dispozitiv.
   Totul este un control al frecvențelor. Ca atunci când ei izolează undele cerebrale, pentru a impune imagini în telepatia sintetică.
Iar corpurile lor originare sunt distruse?
   Corpurile biologice originare sunt folosite ori să joace rolul persoanei, având un suflet reptilian în interior, ori sunt pur și simplu mâncați.
Există vreo cale să ne protejăm împotriva acestor chestii?
   Da ... având o frecvență înaltă, îi va respinge chiar și să se apropie de voi. După cum am menționat într-o altă lucrare, cu cât este mai mare frecvența ta cu atât ești mai radioactiv pentru ei.
   Iar cel mai important pas pentru a vă ridica frecvența peste asta pentru a vă proteja este să încetați să mâncați animale. Acelea sunt populații de asemenea, nu sunt hrană. Dacă tu mănânci pe cineva, vă oferiți acceptul să fiți mâncați voi înșivă.
Înțeleg. Acum, acesta este locul unde eu mă zbat. Îmi amintesc că tu ai spus că dacă eu nu văd ceva sau nu cred în ceva, nu se află în lumea mea? Așa că imaginează-ți că eu am un copil.  Lucrurile astea despre care vorbim, nu există în lumea mea. Eu nu am avut nicio idee despre ele. Ele nu au existat în realitatea mea, iar copilul meu totuși este răpit, iar asta se întâmplă.      Cum explici tu asta? Când traversează chestiile astea în lumea mea, dacă eu nu le-am crezut sau știut de ele anterior?
  Deoarece într-un anumit punct sau în altul, au fost sau sunt parte din realitatea ta. În mare parte asta se petrece la nivel subconștient și din cauza contractelor pe care le-ai făcut chiar înainte de naștere. Și de asemenea, în același timp, dacă nu este în lumea ta, nu ți se va întâmpla ție.
   Chiar dacă oamenii văd această informație, căci noi nu le spunem doar veștile proaste, ci le și spunem că se pot apăra pe sine. Și de asemenea, acesta este un alt caz a două lucruri contradictorii care sunt adevărate.
   La un nivel personal asta nu este în lumea ta, și totuși la un altul este, că vă place sau nu, iar voi nu puteți fi orbi în fața faptului oribil că asta se întâmplă la zeci de mii de oameni în toată lumea.
   Copiii dispar cu milioanele în fiecare an, în toată lumea. Iar unul dintre motivele principale este că acei copii sunt răpiți și nu alții, este datorat faptului că ei consumă carne.
Asta mă duce către următoarea întrebare, pe care eram pe cale s-o pun: de ce împărtășești acestă informație cu noi, dacă aducând-o în atenția noastră, o poate face mai reală?
   Deoarece singura modalitate de a opri toate astea, este ca voi să spuneți NU la toate astea, ca și colectiv. Chiar și la nivel personal, NU-ul vostru este mai mult decât suficient.
  Scopul meu cu toată informația mea este să împuternicesc oamenii. Ei pot fi confortabili spunând că acele lucruri nu sunt în lumea lor, și nu sunt, dar în același timp este o modalitate  a struțului pentru a evita realitatea.
   Nu puteți fi doar iubire și lumină, așa cum cred ei că suntem noi Pleiadienii, noi avem arme și săbii.
  Voi trebuie să învățați cu toții să fiți spirituali și să gestionați realitatea cu înțelepciune, dar trebuie să învățați de asemenea, cum și când să mușcați. Dar oamenii nu pot face nimic, dacă ei nu știu faptele.

   Fapte de o importanță incredibilă, cum ar fi: nu mâncați animale. Ei cred că a mânca o friptură este destul de inocent. Nu este. Asta vă condamnă pe voi să fiți o friptură.
   Oamenii trebuie să știe genul acesta de lucruri.

Da, foarte important. Acum, tu ai menționat de asemenea că ei caută sau deja au înregistrat ADMA-ul semințelor stelare. Ar trebui să-mi fac griji?
   Chiar vrei să știi asta?
Bineînțeles.
   Da, ei chiar le caută. Totuși, frecvența ta naturală înaltă servește ca un scut de energie invincibilă, care te protejează. Asta nu este extrem, este adevărul, iar frica este arma lor cea mai folosită. Dacă ești neînfricată, ești invincibilă în matrice și asta la propriu.
Dar ei îi caută pentru ce? Să mă pună într-un recipient?
  Tu nu poți fi amplasată într-un recipient, deoarece acesta merge doar atât de sus în frecvență
pe cât poate merge creatorul acestuia, logic. Dacă tu ești deasupra, tu pur și simplu te retragi din recipient. Iar tu nu ai mers niciodată așa de departe încât să te afli într-unul, oricum.
  De aceea ei trebuie să scadă mai întâi frecvența sufletului, astfel încât să poată fi amplasat  într-un recipient și/sau recoltat.
  Așa că de aceea ei au influențat prezența cărnii în dieta umană.

Asta este așa de important, ceea ce tu tocmai ai spus. Și în afară de asta eu trebuie să spun: nu mi-e teamă. Nu știu de ce, dar nu mi-este. Ei nu mă pot lua pe mine, eu pur și simplu o știu.
Atunci ei nu pot, este așa de simplu.
   Dacă oamenii ar ști asta, lumea ar fi un paradis pe Pământ.
Ok, acum, ultima întrebare despre asta și haide să terminăm cu ceva mai pozitiv și mai ușor.
Tu ai menționat că tranziția 5D este inevitabilă și că rasa umană nu va mai fi aceiași, că acesta va fi sfârșitul rasei umane, după cum o știm noi. Eu știu că tu nu oferi date, dar există vreo previziune legată de când s-ar putea întâmpla? Eu voi trăi să văd asta în această viață, de exemplu?
   În jurul lui 2025.
Serios?
   Un pic înainte sau după. Asta are de a face cu multiple linii temporale, așa că nu sunt de acord cu oferirea de date.
Dar ce vreau să spun, toți oamenii falși vor dispărea? Voi veți coborî cu toții? Nu vor mai exista bani? Etc ...
   Da.
Și, o întrebare rapidă: Ce se va întâmpla cu toți oamenii buni, pozitivi, care nu au nicio idee de toate astea? Ei vor fi capabili să experimenteze asta de asemenea, ca să le putem spune: v-am spus eu? Sau ei vor merge în propria lor linie temporală și va fi ca și cum ar dispărea, iar noi pentru ei? Așa mi-ar place să fiu capabilă să le spun: v-am zis eu!
   Dincolo de toate, răspunsul la toate întrebările tale ultime, este simplu și direct: fiecare persoană este o linie temporală și o realitate paralelă în sine.
   Deci datele și înălțarea și tot restul se vor produce într-o manieră personală. Și totuși, cum uneori acele linii temporale sunt suficient de apropiate, ca să poată fi văzute ca o realitate împărtășită, atunci vei putea spune foarte bine: ți-am spus eu!
Ha ... grozav ... așa de mult vreau s-o fac!
   Atunci o vei face. Mulți dintre noi de aici o facem și noi.
Uite, uite, nu suntem nebuni, vezi?
   Știu ... și eu ... pune-mă la socoteală.
Eu chiar sper că se va întâmpla. Tu crezi că vei fi acolo până atunci?
   Nu știu, dar cred că voi fi. Nu am la ce să mă întorc acasă. Eu prefer să stau aici și să ajut.
Se vor întâmpla multe lucruri, în care tu vei fi capabilă să spui: v-am spus eu !

Pe curând !

 http://dinamicasidiversitate.blogspot.com

3 comentarii:

Jane wembli spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Allison Howarts spunea...

Când l-am găsit pe Dr.Ogaga, aveam o nevoie disperată să-l aduc înapoi pe fostul meu iubit. M-a părăsit pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în această situație. M-a părăsit după 3 ani fără nicio explicație. Îl contactez pe Dr.Ogaga prin contactul său și El mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă poată ajuta și am făcut ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce și-a dorit, a făcut o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, iubitul meu a început să-mi trimită din nou mesaje și s-a simțit îngrozitor pentru ceea ce m-a supus. A spus că am fost cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat dr. Ogaga, partenerul meu este foarte stabil, fidel și mai aproape de mine decât înainte. Recomand cu caldura Dr.Ogaga oricui are nevoie de ajutor. E-mail: ogagakunta@gmail.com
1) Vrăji de dragoste
2) Vrăji de dragoste pierdută
3) Vrăji de divorț
4) Vrăji de căsătorie
5) Vraja de legare.
6) Vrăji de despărțire
7) Alungați un Iubit trecut
8.) Vrei să fii promovat în biroul tău/ Vraja de loterie
9) vrei să-ți mulțumești iubitul
Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată
ogagakunta@gmail.com

Anonim spunea...

іваваіваі

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...