vineri, octombrie 06, 2017

Toți vom Alege Iubirea

Postat Maria
 Jelelle Awen 2 Octombrie 2017
Se pare că tot mai mult din conștiința umană 3D se ridică ca să fie văzută, simțită, experimentată … să se miște din umbre și să iasă din lumină. În această fază de tranziție, această moarte și renaștere … există pierdere, există durere, există haos … am cunoscut acest lucru atât de mult și este stocat în conștiința noastră colectivă, trebuie să se ridice să fie curățată, să se miște, să fie reformulată și reformată cu și în iubire.
Acesta este atunci când și de ce alegerea iubirii în locul fricii înseamnă atât de mult … la nivel personal, foarte personal și în fiecare moment. Pentru a iubi teama care vine ca răspuns la violența din exterior (care provine întotdeauna din interior). Pentru a oferi iubire părților voastre care au fost coapte în această violență și sunt atât de folosite doar pentru a deveni o formă de iubire. Pentru a iubi violența din interior, astfel încât se va transforma în iubire … acesta este actul personal de a exista, care schimbă și lumea.
Terorismul exterior este provocat de terorismul interior … stările emoționale din interior, alimentate de rușine, traume, pedeapsă de sine; și stările sufletului în umbra neintegrată a metasufletului, legăturile karmice, alte linii temporale care acționează în suprimare, dominație, război, bătălii. Starea de conștiință a terorii care poate trăi în cele mai nevinovate locuri din interiorul nostru … nu o provoacă, totuși o trăiește și, în cele din urmă, decide să învețe din ea și să o depășească.
În urma violenței, poate fi greu de văzut faptul că fiecare suflet s-a angajat să o experimenteze și a avut un “rol” de jucat. Este dificil de reconciliat că fiecare suflet este în proces de învățare și creștere și aceasta este călătoria sa de ascensiune.
Cu inima plină de compasiune, putem simți cât de dificilă este această alegere, totuși, onorăm că toți suntem creatori puternici ai acestor jocuri. În cele din urmă, toți se vor întoarce la esența lor de iubire. În cele din urmă, totul se va întoarce la Sursa Divină. Toți vor alege în mod inevitabil, iubirea.
~
Jelelle Awen
https://soulfullheartblog.com
sursa

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...