joi, iunie 15, 2017

Apariția noilor realități: eliberarea de tiparul karmic

Postat Maria
 
De Lauren, 18 februarie 2017, raportul 5D

Pe măsură ce înaintăm în tranziția noastră de la prima eclipsă (de Lună), la a doua eclipsă (de Soare) a sezonului, în ziua de Lună nouă din 26 februarie, lucrurile încep  să-și schimbe cursul, iar noi ne pregătim să trecem la o dinamică foarte diferită.

Eclipsa de Lună de la Lună plină și-a îndeplinit în mod sigur scopul de a scoate la suprafață tiparele familiare ale rănii de bază și, drept rezultat, fiecare din noi s-a confruntat cu unele
alegeri importante… alegeri care 1) ne determină drumul spre înălțarea fizică și 2) vor prinde mai multă viață după echinocțiul din martie.

În raportul anterior  (http://nl.editura-foryou.eu/v/429698/135965413/f36b7f6f96eec4ceb2ba7d0b78adc86c ), am menționat că în decembrie am început să văd (în ochiul minții) o scindare definitivă între lumi, întrucât liniile temporale/programele realității se separau, până în punctul în care lumea 3D pare să fie din ce în ce mai mult precum visul care este de fapt și… pentru cei care sunt aliniați vibrațional cu linia temporală a unității… programul realității 5D începe să se vadă mai clar. NOTĂ: Din experiența mea, de obicei durează 3 luni până când viziunea spirituală se manifestă în lumea fizică, așa că presupun că separarea care mi-a fost arătată luna trecută (și realitatea 5D rezultantă, în curs de apariție) va deveni mai ușor accesibilă în preajma echinocțiului.


Orice gând este o alegere, orice alegere este o realitate.


Alege în mod conștient!


În esență, aceste momente de alegere pentru colectivitatea implicată în procesul înălțării ne întreabă în maniere nu foarte subtile:
Ești TOTAL implicat în el? Alegerile tale mai înalte sunt reflectate în TOATE gândurile tale? Gândurile îți sunt reflectate în TOATE sentimentele tale? Acele sentimente se reflectă TOATE în acțiunile tale? Acele acțiuni se reflectă în TOATE relațiile tale?… începând cu relația cu Sinele tău, dar și cu ceilalți și cu lumea din jurul tău?

De când procesul de înălțare a ajuns în planul (și corpul ) fizic, ni s-a cerut în repetate rânduri să aplicăm toate aceste „concepte mai înalte” în viața reală… și fără îndoială că schimbarea [și rahatul – N.tr. în textul din engleză shi(f)t, unde shift se traduce prin schimbare, iar shit prin rahat] devine foarte REALĂ.
Acum e necesar să fim în acord t-o-t-a-l cu Sinele nostru de nivel galactic, iar asta înseamnă 1) să renunțăm la TOATE plasele de siguranță din lumea 3D (indiciu: sentimente foarte puternice de vulnerabilitate și o mulțime de frici legate de siguranță), astfel ca să fim pregătiți și capabili să 2) dăm FIInță imposibilului prin credința noastră.

Una e să accepți posibilitatea înălțării, ca idee, teorie sau chiar convingere, și cu totul alta e să-ți investești întreaga viață (3D) în ea… în special acum, când mulți din jurul nostru trec prin perioade foarte tumultoase. Dar acum, mai mult ca niciodată, este de primă importanță să fim CU TOTUL implicați ÎN ea… să ne ținem tot timpul mâinile, tălpile, picioarele și brațele în vehiculul nostru merkaba… să ne alegem mai întâi pe noi înȘine… să ne menținem centrul… să rămânem pe banda noastră (vibrațională)… să rămânem ancorați în inimă, în favoarea adevărului. Juxtapusă unei lumi (și unor ființe iubite) care începe să se destrame, aceasta nu este o sarcină ușoară.

Unul dintre cele mai importante teste ale autorității noastre este acela de a ne menține privirea ațintită pe lumea
din noi și nu pe lumea din jurul nostru. Este e-x-t-r-e-m de dificil să ignorăm examinarea medicală generală și în special numeroasele schimbări ce se desfășoară în corpul nostru fizic… care în prezent sunt doar o expresie mai densă a vechiului nostru corp emoțional/mental/spiritual… până când expresia nouă și superioară a corpului nostru emoțional/mental/spiritual apare în planul fizic, pentru a ne reflecta noua și adevărata stare de ființare.

Dar pentru a ne întrupa în forma fizică adevărul mai înalt, nu există altă cale.

Lumea 5D și acțiunile noastre curajoase în ea cer TOTUL sau nimic… aici nu există „mda, DAR”… este o alegere de implicare totală pe care toți o avem de făcut, fără să existe nicio garanție și în timp ce rămânem în credință absolută în rezultat. Din cauza acestei alegeri în care riscăm totul, toți avem să ne confruntăm cu locurile restante din noi unde ne mai îndoim de adevărul inimii noastre, punând sub semnul întrebării credibilitatea tuturor acestora, nesiguri de puterea noastră de a ne îndeplini misiunea (divină/galactică) de slujire aici.

În unele cazuri aceste alegeri sunt intense, chiar obositoare, căci ne simțim obligați să renunțăm la toate noțiunile despre ceea ce știm/am știut cu privire la faptul de a fi om, fără a avea însă vreo idee sau vreun concept despre ceea ce va veni să-l înlocuiască… motiv pentru care în ultimele săptămâni ne-am simțit ca într-o oală sub presiune. Acea presiune a avut scopul să ne împingă dincolo de ultimele noastre limitări, astfel ca să lăsăm toată lumina noastră să intre în cele mai dense părți din corp (salutare, chakra rădăcină), pentru a tăia legăturile care mai există cu tiparul nostru karmic care ne ține încă legați de dualitate.

Realistic vorbind, se pare că (pentru cei care-și întrupează Sinele) până la echinocțiu e necesar să continuăm să ne rezolvăm contractele karmice… după echinocțiu (aprilie-mai) văd apărând o „fază” diferită, care deocamdată nu-mi este clară. Rămâne totuși important, și în special înainte să intrăm în eclipsa care vine, să examinăm cu adevărat locurile în care continuăm să fim cramponați/reținuți… în care încă ne simțim victimizați sau fără puterea de a schimba lucrurile… în care convingerile limitative continuă să guverneze… în care frica/rănirea ne stânjenește eforturile de a trece total în noua lume.

Coordonarea dansului fluctuant între 3D și 5D a devenit insuportabilă pentru ca noi… să ajungem la o aliniere totală cu adevărul nostru mai înalt, fără să oscilăm. Calea a devenit atât de îngustă, încât la cel mai simplu gând impropriu putem avea senzația că am fi rupți în două. Acel sentiment de a fi sfâșiat în două reprezintă lupta dintre polaritatea restantă în noi, ce ne împinge să facem alegeri mai înalte, să ne eliberăm complet, să ne supunem total sinele uman, autorității Sinelui nostru divin-galactic.

Evident că, în plan colectiv, nu toată lumea e pregătită să cunoască o astfel de separare totală… aceasta fiind cauza testelor recente și stăruitoare, de inițiere în autoritate… dar pentru cei care taie toate legăturile cu matricea falsă, separarea de lumea cauzală urmează să devină întru totul evidentă. NOTĂ: Pentru a fi clară ideea, această separare în plan eteric a lumilor, despre care vorbesc, reprezintă o stare de conștiință atinsă în interior, o stare ce ne desparte de energia dualității/realității suferinței și nu de lumea fizică în sine. Odată ce noi (avangarda) suntem stabiliți cu totul în noua lume, vom demara procesul de a ne (re)uni cu alții care simt și gândesc la fel, pentru a începe să reconstruim numeroase poduri cu lumea 3D, prin misiunile noastre mai înalte de slujire. (mai multe pe tema aceasta mai jos)

Între timp… alegeți, alegeți, alegeți. În timp ce lumile se separă, e necesar nu numai să alegem în permanență realitatea (mai înaltă) căreia îi dăm ființă prin credința noastră, ci și să alegem permanent să NU ne mai implicăm ÎN nicio realitate din care refuzăm să mai facem parte.

Presiunea de a face alegeri motivate de trecut va crește.
Verificați-vă alegerile pe care le faceți, în fiecare moment. Ele vin din cap sau din inimă? Limitează sau extind? Sunt umane sau divine? Sunt aliniate cu intențiile reale ale sufletului vostru pentru această viață?

Fiecare moment este o alegere, fiecare alegere este o realitate. Alegeți în mod conștient!

Matricea mentală superioară


Ați observat cumva o multitudine de convingeri ale minții inferioare/bazate pe frică/limitative stârnite de când a avut loc upgradarea la procesorul minții superioare, în decembrie?

După ce Mercur a trecut la mișcarea directă și a devenit activ noul mecanism al inimii-minții noastre unificate, ne aflăm într-o perioadă de integrare a matricei noastre mentale superioare, în realitatea noastră fizică/de jos. Acest lucru vine într-un moment în care toți ne aliniem, în mod individual și unic, cu noul drum, prin intermediul noului ciclu de creație care se asigură că toți suntem redirecționați cum se cuvine, printr-un fel de sistem universal de triere, potrivit nivelului nostru de conștiință.

De asemenea, suntem pe cale de a ne focaliza din nou pe realitatea noastră cu ajutorul unor lentile noi, iar pentru cei care se concentrează îndeaproape pe linia temporală a unității, această refocalizare pe noua lume e posibilă datorită sistemului de comunicare actualizat, rezultat din accesul nostru conectat de curând la complexul minții superioare (pituitară-pineală).

Este adevărat că întregul nostru sistem de comunicare a fost deja reconectat pentru 5D și că avem acces la mult mai multe informații decât până acum… corporale ȘI cosmice… dar, ca întotdeauna, e necesar să aducem fiecare nou progres și capacitate nou trezită jos, în corpul și realitatea noastră fizică, unde se află orice densitate restantă. În această privință, nu a fost ușor sau lipsit de efort de când a început anul… în unele privințe avem senzația că în toți anii aceștia ne-am antrenat exact pentru asta… DAR, intrăm pe un teritoriu atât de extins în noi înșine și în celulele noastre și, drept rezultat,
atât de multe se deschid și devin posibile, încât a ne curăța mintea este o cerință primordială.

Întrucât mintea superioară este activată și conectată și, în același timp, noi facem alegeri motivate de gânduri vechi, pentru a face loc posibilităților noi, e posibil de asemenea să fi observat un amestec derutant de gânduri vechi și noi, după toate aparențele în conflict unele cu altele. 
��Ajungând să considerați că e posibil s-o fi luat razna sau să suferiți de tulburare bi
polară.

De la Luna plină/eclipsa de Lună (din 11 februarie) în special, observăm unele gânduri ale rănii de bază foarte VECHI (de vieți întregi) ce concurează într-o adevărată luptă pentru putere cu gândurile noastre noi, mai înalte și dătătoare de putere, bazate pe suveranitate. Această luptă interioară a polarității a avut scopul de a ne împinge să dobândim comanda, ajutându-ne să alegem procesarea minții superioare, în locul celei inferioare.

Mintea care a câștigat această rundă (cea superioară sau cea inferioară) determină care din ele are poziția dominantă în mersul înainte.

Din fericire, lunația în Leu a adus o doză nemaipomenită de frustrare aprigă, pentru a ne catapulta din adâncurile în care e posibil să fi picat în mod surprinzător, din cauza unei doze considerabile de furie de modă veche. Acest strigăt de luptă a venit la sfârșitul a ceea ce se poate să fi părut înghițirea neașteptată de către umbra noastră, dar a fost de fapt un apel de a ne aduna trupele interioare… implorându-ne cu fiecare fibră din ființa noastră să ne smulgem din forța de gravitație a mlaștinii… să aprobăm ca sabia adevărului mai înalt să treacă prin ceața confuziei, pentru a ne consolida poziția, ca să o putem menține.

Acum, că am încheiat acest proces de curățare mentală, este mai ușor de văzut retrospectiv că toată lupta interioară a fost menită să ne ajute să ne integrăm în totalitate mintea superioară în realitatea noastră inferioară (mai densă). Dacă în ultimele două săptămâni v-ați luptat mai mult ca de obicei cu gândurile inferioare (și emoțiile rezultante), să știți că toată acea acțiune de a alege/comanda/curăța v-a fost de mare folos, că ea a constituit o pregătire pentru eclipsa de Soare, când vom începe să punem în aplicare binecuvântările noii noastre matrici mentale, pe măsură ce ne extindem spre noi orizonturi de potențial tot mai mare și mai împuternicit.

Dacă nu vă simțiți încă în siguranță… verificați-vă alegerile. Sunt superioare sau inferioare? Extind sau limitează? Sunt noi sau vechi?

Activarea codului Sursă celular


Pe lângă puternica eclipsă de Lună din 11 februarie, luna februarie a început cu unele energii galactice extraordinare (ale Sursei), ce au inițiat un ciclu de recalibrare masivă, ca pregătire pentru echinocțiul din martie… eveniment ce este/va fi un alt punct de cotitură important pentru cei în curs de înălțare.

Aceste energii incredibil de puternice și extrem de încărcate în care suntem cufundați ne permit să excavăm și să scoatem la lumină mai multe miasme, să ne activăm o mai mare parte din ADN-ul latent și să aliniem o parte mai mare din sistemul corpului inferior cu frecvențele incredibil de pure ce ne saturează în prezent celulele. Acest lucru nu s-a făcut însă cu ușurință.

Această infuzie a Sursei a avut suficient de multă forță ca să ne trântească literalmente la pământ… durata somnului necesar pentru asimilarea acestor energii de la începutul lunii a fost enormă, chiar de necrezut.
Dar a fost o cerință obligatorie pentru eliminarea multor distorsiuni restante atât în corpul (ADN-ul) nostru, cât și în câmpul conștienței noastre perceptuale… în starea noastră de veghe și de vis. Cu alte cuvinte, orice lucru din sistemul corpului nostru inferior care ne mai împiedica să ne eliberăm total de dualitate, a fost spulberat de lumină… în scopul de a depăși vechiul, de a trece la nivelul următor și de a ne realinia cu noul moment prezent. Această renaștere/restructurare a fost atât de cuprinzătoare, încât e posibil să fi evocat sentimente de vulnerabilitate și neajutorare extremă… de agorafobie chiar… de parcă am fi luat contact cu lumea pentru prima oară.

Acestea fiind spuse, și din ceea ce aflu/văd/percep, vom fi încântați peste măsură de rezultatul acestei runde de renaștere.

La momentul scrierii acestor rânduri, nu toată lumea a trecut prin partea ei cea mai intensă, dar dacă ați încheiat integrarea acestei reconstrucții profunde, aflați următoarele: acum sunteți, în mod implicit, un transmițător de frecvență divină.

Activările codonilor din ADN responsabili de această transmisie recentă a frecvenței Sursei asigură… pentru cei care și-au golit proverbialul potir… că
antena (coloana vertebrală) noastră cosmică e deschisă pentru a primi/întrupa IUBIREA uni-versală. Aceasta este rezonanța fizică/biologică pe care o așteptăm/pentru care lucrăm, rezonanța necesară pentru a accesa ceea ce Iisus numește frecvent „tărâmul făgăduinței”, în conversațiile noastre.

Potrivit lui Iisus Christos, „pământul făgăduinței este starea (întrupată a) conștiinței (Christice) care inaugurează percepțiile transcendente, sentimentele și senzațiile de IUBIRE divină”… adică noua conștiință (a corpului superior) ce se trezește mai deplin prin intermediul acestei activări recente a codului Sursă celular (cunoscut unora sub numele de „codul divinității”).

Codurile Sursă sunt responsabile de emiterea frecvenței (528 Hz) a IUBIRII universale sau necondiționate, pe care o mare parte din munca mea cu Cele Șapte Surori din Pleiade a dezvăluit-o în 2012… când călătoria noastră de coborâre era abia la început:

„Cei din fruntea noii omeniri sunt primii care vor ajunge la acest coeficient de IUBIRE... frecvența de 528 Hz… rezonanța biologică a maeștrilor înălțați și codul de activare a Sursei, necesare pentru a prelua comanda asupra particulei adamantine.


Atunci când această frecvenţă a iubirii inimii pure este activată în corpul fizic, suntem aliniați cu INIMA Sursei… cea care ne oferă acces la potenţialul puternic al forţelor universale de creaţie. Iar atunci când suntem capabili să menţinem şi să purtăm această frecvenţă în corpul şi celulele noastre, ni se oferă capacitatea de a programa, imprima sau comanda întrebuințarea IUBIRII, pentru binele cel mai înalt.


Cu alte cuvinte, frecvenţa de 528 Hz este Codul Sursei… cheia de intrare necesară accesării câmpului punctului zero al potenţialului Sursei… sursa ORICĂREI energii. Celor care ating această rezonanţă celulară li se va acorda acces la univers, la particula adamantină, la cocreaţie divină.”
    - Cell Speak TM :

Iar lucrurile se ameliorează și mai mult…

Tot în Cell Speak menționez că: „Dr. Len Horowitz ne-a adus la cunoştinţă faptul că, culoarea galben-verde… care se găseşte pretutindeni în natură, fiind și culoarea chakrei INIMII şi a clorofilei!... este CENTRUL spectrului electromagnetic al luminii şi poartă frecvenţa de 528 Hz, care transmite într-un mod conștiincios și impresionant energie vindecătoare (IUBIRE) în jurul planetei.


Ei bine… ați aflat din întâmplare că nuanța verzuie este declarată de
Pantone culoarea anului?


https://www.pantone.com/color-of-the-year-2017


Potrivit paginii de Internet a lui Pantone: „O nuanță înviorătoare și revitalizantă, culoarea verzuie simbolizează noi începuturi. Ea este o nuanță proaspătă și vioaie de
galben-verde, ce evocă primele zile de primăvară, când verdeața din natură reînvie, se reface și se reînnoiește. Ilustrând frunzișul care se dezvoltă și aspectul luxuriant al spațiilor vaste din natură, calitățile fortifiante ale culorii verzui le fac semn clienților să inspire adânc și să se reînvigoreze. Culoarea verzuie este culoarea neutră a naturii.”


Oficial vorbind. Îți stă. Mintea. În loc.

Și ați observat și Sferele de culoare verde deschis apărute deasupra statelor Wisconsin și Illinois/Bright Green Fireball over Wisconsin and Illinois ?



http://www.amsmeteors.org/2017/02/bright-green-fireball-over-wisconsin-and-illinois/

Dar ce ziceți de Cometa verde/
Green Comet


http://news.spaceweather.com/green-comet-45p/


care s-a apropiat cel mai mult de Pământ pe 11 februarie?… în timpul eclipsei de Lună și la fix pentru sărbătorirea oficială a zilei
IUBIRII, din 14 februarie?

Coincidență? Mira-m-aș.

IUBIREA uni-versală se întoarce pe planeta noastră (și anume, în corpul nostru) într-o sincronizare divină și perfectă… pe măsură ce noi ne întoarcem cu susul în sus… pe măsură ce noul ciclu de creație uni-versală și viața încep din nou. NOTĂ: Am sentimentul că această activare a codului Sursă în ADN accelerează upgradarea necesară prin care vom trece în perioada de Venus retrograd (4 martie – 15 aprilie)… calibrarea necesară pentru a întrupa și exprima aceste grade noi/mai înalte ale IUBIRII (uni-versale)… sau pentru ca inima noastră să bată în ritm cu pulsul galactic al creației.
Un alt fapt interesant este că pe 16 aprilie… la o zi după ce Venus staționează în mișcare directă… este duminica Paștelui, ziua învierii.


Noi, colectivul care se înalță acum, am deblocat de fapt aceste coduri Sursă în 2012, dar acum, că vibrația noastră fizică (și cea a pământului) a crescut suficient de mult încât aceste coduri să se poată activa în biologia (ADN-ul) a atât de multor purtători ai luminii, pe planetă va apare un nou nivel de armonizare care 1) va scoate la lumină mai mult întuneric din lumea duală, și care 2) va genera o Forță a energiei de stabilizare incredibilă pentru liniile temporale mai înalte, pe măsură ce ciclul de creație accelerată continuă să se desfășoare.

Din câte înțeleg, această Forță a energiei de stabilizare, pe care noi (ancorele de lumină)
o avem în prezent în structura noastră celularăeste o frecvență unificatoare ce armonizează tot ceea ce întâlnim, este transmisă direct din centrul galactic și e însuflețită prin logosul solar.

Atunci când codurile solare dansează cu aceste coduri Sursă, armonizați lumina și întunericul, forțele masculine și feminine din celulele voastre, țesând în plan colectiv armonia în noua structură a rețelei pământului și dincolo de ea.

Sinele solar este un derivat al Sinelui vostru DUMNEZEIESC, în timp ce Sinele Sursă este un derivat al Creație în Sine. Sinele Sursă acționează ca un receptor, un recipient dacă vreți, pentru ca Sinele solar să se umple… să se întrupeze. Acestea împreună alcătuiesc experiența unificată necesară unei experiențe multidimensionale a Sinelui și vieții.

Ca atare, fiecare dintre voi devine centrifuga de energie propulsată de sinele lui, în timp ce forțele (masculine-feminine) de împingere și tragere ale creației se unifică în ființa lui. De fapt, capacitățile de susținere ale Sinelui vostru, ca SORi ai lui DUMNEZEU, sunt întru totul rezultatul activării Sinelui vostru solar în uniune cu Sinele vostru Sursă.

Aceste două Forțe, care sunt în esență derivate din Sursa UNIcă a TUTUROR, se echilibrează și se aliniază în dansul lor sacru, pregătindu-se să interpreteze și să vă însuflețească experiența holografică, într-o manieră cu totul nouă.

Conștientizarea sinelui galactic


Aflu că, drept rezultat al activărilor codului Sursă celular, vom ajunge de asemenea să ne cunoaștem/înțelegem pe noi înșine în moduri noi, mai puternice, mai elevate și mai
galactice.

Aceste coduri ce se trezesc în prezent în corpul nostru fizic deschid firmamentul și căile către Sinele nostru (Sursă) de nivel galactic. Sinele de nivel galactic este aspectul nostru care supervizează experiența acestei încarnări, în scopul înălțării noastre fizice personale, precum și a înălțării planetare.

Sinele de nivel galactic lucrează direct cu complexul suprasufletului nostru, cel care guvernează toate aspectele Sinelui, și este
motivat exclusiv de dorința de a îndeplini misiuni importante de slujire divină… aceasta e Forța motrice a tuturor semințelor stelare, ambasadorilor și intermediarilor între ființele galactice și pământeni.

Spre exemplu, deși mulți mă percep drept cea care transmite prin ‘channeling’ de la Consiliul Suprem Pleiadian, în adevăr (mai înalt), eu pur și simplu comunic cu aspectul meu lăuntric galactic… partea din Sinele meu superior care slujește consiliul galactic, spre deosebire de aspectul meu pământean care slujește ca ambasador și intermediar către și dinspre Pleiade, în scopul înălțării planetare.

Deși, tehnic vorbind, comunic telepatic cu ființe de lumină numeroase și variate, nivelul galactic al muncii mele cu Pleiadele (cu Alcyone îndeosebi, care este obârșia sufletului meu… „steaua mea de baștină” dacă vreți) nu e separat de cine sunt… de fapt, toate consiliile galactice cu care lucrez (siriusian, arcturian, andromedan etc.) reprezintă aspecte diferite ale mele, doar că aspectul pleiadian este cel mai dominant aspect al meu din viața prezentă, pe baza misiunii mele globale divine/galactice de aici, din acest moment.

Acest lucru e valabil pentru noi toți…toți avem aspecte multiple și dominante cu care lucrăm în momente diferite, pentru diverse motive. Cu cât ne deschidem mai mult spre conștiința de nivel galactic, cu atât ne devin cunoscute mai multe dintre numeroasele noastre aspecte galactice.

Pentru mintea separată, care nu are o structură, acest concept poate fi copleșitor… iar celor care se trezesc de curând le poate chiar zdruncina paradigma (motiv pentru care, până acum, nu am menționat niciodată această distincție), dar ultima dată când am discutat cu consiliul mi s-a explicat că acum a venit timpul să dezvălui totul… că fiecare de aici are structura mentală nouă/superioară pregătită să facă față acestei înțelegeri noi/superioare. Dacă nu o va face imediat, ea se va deschide către voi pe măsură ce voi vă veți deschide către ea.

În esență, în timp ce continuăm să integrăm niveluri mai multe și mai înalte de informații, ajungem în final într-un loc din conștiință unde nu mai putem susține (absolut) nicio separare fără să nu ne fragmentăm… asta include orice separare între aspectele Sinelui, căci în realitate nu există nimic în afară de noi.

Dacă vă simțiți chemați să încorporați mai mult  din conștiența Sinelui vostru galactic în existența voastră mai lumească… sau să vă aduceți în prim plan aspectul galactic dominant în menirea/misiunile voastre divine de slujire… e posibil ca acesta să fie motivul.

Deschideți-vă, extindeți-vă, primiți cu brațele deschise… există întotdeauna mai substanțial, mai bine, mai mult.

Activarea noului tipar


Noua prismă sau perspectivă asupra vieții, pe care o deschidem în ființa noastră și pe care am construit-o cu grijă din cadrul propriei conștiințe, se activează în prezent în noi, pregătindu-se să se dezvăluie celor care au o lumină suficient de strălucitoare pentru a proiecta noua realitate asupra lumii în general… pentru a imprima stratul pământului 5D, pe pământul 3D.

Acest strat al modelului raiului începe cu activarea tiparului nostru sacru din interior și este dezvăluit celor care au ochi (5D) de văzut. Se întâmplă astfel deoarece el începe ca o hologramă de informații de lumină, ce sunt percepute cu ajutorul unei conștiințe unificate și sunt păstrate pe poziție de păstrătorii sacri ai Grădinii, până ce planul poate fi materializat întru totul în lumea fizică.

Ca atare, aceia dintre voi care au un rol de jucat în menținerea viziunii pentru un nou Pământ vor începe de asemenea să o decreteze în acest an, întrucât în prezent suficient de mulți dintre voi sunt pregătiți să demareze implementarea structurilor pomenite, pentru a începe armonizarea sau împletirea noului Pământ, în cel vechi.

Acest lucru e realizat mai întâi prin intermediul rețelei sacre și a punctelor de ancorare, dar acum aceste puncte au fost stabilizate până la un grad de la care conștiința noii lumi poate fi determinată de toți cei care o aleg, de toți cei care fac munca (interioară) de a o atinge.


Pentru a folosi cu succes aceste noi ordine/misiuni planetare de slujire divină, nouă, tuturor care mergem înainte, ne va reveni să începem să adoptăm, să însuflețim și
lucrăm întru totul din noul tipar,ne debarasăm de toate conceptele tiparului vechi, care ne mențin într-o poziție de a crea din nou vechiul.

Această eliberare de vechiul tipar va constitui prioritatea noastră pentru următoarele câteva săptămâni.

Eliberarea de vechiul tipar


Din câte văd, prin structura noii rețele pulsează în prezent suficient de multă lumină pentru a participa plenar în programele realității mai înalte disponibile pe pământ.

Cu alte cuvinte, cei care au structura pregătită, cei care au dezvoltat treptat conceptele spirituale-mentale-emoționale necesare pentru a participa la holograma unității, au acum deplina capacitate lăuntrică de a renunța la întregul tipar vechi, de a îndepărta toate vechile realități/linii temporale/programe, ce au fost activate ca urmare a experienței noastre în cauzalitate.

Aceasta nu este însă o acțiune pasivă… așa cum spun în CAL/Creează ca IUBIRE


http://thinkwithyourheart.com/products/create-as-love-be-the-force-e-course/


 
acesta e momentul nostru în care să ÎNFĂPTUIM, pe baza principiului de a FI.

Dorim să fim expliciți în această privință, căci nu este ceva care ‘pur și simplu vi se întâmplă’, ci ceva pe care e necesar să-l decretați… să-l alegeți în permanență, în noua experiență a calității voastre de creatori.

Spunând acestea, să știți că acest proces de alegere devine mai ușor decât până acum, prin aceea că puteți să identificați într-o clipă un program defectuos și să rescrieți sau să alegeți din nou o realitate nouă, mai înaltă și mai aliniată, care să se potrivească cu intențiile reale ale sufletului vostru.

Ca atare, dorim să transmitem că în timp ce avansați și mai ales în timpul portalului eclipsei, dar și în perioada ce conduce la afluxul de lumină de la apropiatul echinocțiu din martie, va fi în interesul și spre binele vostru cel mai înalt să folosiți aceste săptămâni influente pe care le aveți până atunci, pentru a vă debarasa de toată programarea din trecut, astfel ca să fiți într-o poziție de a vă elibera total de vechiul tipar și de a vă reorienta spre noile coordonate ale realității voastre înălțate.

Renunțarea la tipar (karmic) nu este o alegere pe care o faci o dată, ci o supraveghere continuă a experienței noastre, prin centrul simțirii noastre.

Ea este un proces de a observa, a alege dintr-un număr de opțiuni și a renunța la gânduri și cuvinte, convingeri, sentimente, emoții și mai ales obiceiuri și acțiuni de nivel inferior, care nu sunt suportate de versiunea mai înaltă a realității noastre. Atunci când ne supraveghem peisajul exterior, el ne dezvăluie peisajul interior, iar această înțelegere holografică (precum în interior, la fel și în exterior) este etalonul nostru, un etalon esențial pentru succesul nostru în starea de conștiință a unui Christos întrupat.

Portalul eclipsei, în special al eclipsei de Lună, ne-a oferit o ocazie fără precedent de a ne ridica deasupra zgurii, greutății, apăsării și densității, astfel ca să ne eliberăm total de experiențele noastre umane din trecut și să fim capabili să înviorăm următorul act din această piesă grandioasă.
Acum e timpul să punem în practică acea înțelegere recent pusă în libertate.

De fiecare dată când facem alegeri mai înalte decât alegerile vechi, neinspirate și uzate ale circumstanțelor karmice repetitive, dobândim o capacitate de nivel nou de a renunța la tiparul vechi, de a îndepărta zgura adunată și de a ne ușura povara.

Pe măsură ce acest lucru se repetă iar și iar, viteza spinului* vostru fizic crește, la fel ca și energia forței voastre vitale, fapt ce vă permite să înțelegeți beneficiile reale ale biocomputerului vostru uman avansat și ale ADN-ului superior.
[* spin – rotație a particulelor în jurul propriei axe. N.tr.]

Aceste coduri de lumină noi au fost descărcate în sistemul corpului nostru inferior la începutul lui februarie, dar depinde întotdeauna de noi să activăm informațiile noi și să le facem să se manifeste în viața zilnică și în lumea noastră. Pentru a face asta, e necesar să rămânem conștienți atunci când creăm și să nu cădem pradă disperării, atunci când nu reușim să ne reamintim de noile noastre aptitudini.

Uneori (citiți: de cele mai multe ori) asta arată ca alegerea lucrului opus celui pe care l-am alege în mod normal… creând tipare noi ce-și au baza în polaritatea opusă a autorității noastre. De exemplu, dacă ți-ai însușit deja polaritatea feminină, e momentul să adopți alegeri mai masculine… dacă ți-ai însușit deja polaritatea masculină, e timpul să adopți alegeri mai feminine.  În fiecare circumstanță, e necesar să avem față de noi o atitudine de părinte, în funcție de locul în care energiile noastre au nevoie de echilibru, indiferent că avem nevoie mai mult de o atitudine maternă sau paternă. De bună seamă că acest echilibru va fi diferit pentru fiecare din noi și se va baza pe constituția noastră (masculin-feminin) dominantă.

Ca orice obicei nou, renunțarea la tiparul vechi (programarea veche) va impune o exersare consecventă zilnică, dar aflu că ea va fi în mod sigur un proces mai ușor decât tot ce am cunoscut până în prezent. Asta se traduce prin a da cu mătura după niște lucrări serioase de demolare.

IUBIREA-lumină fluidă vă pulsează în prezent prin vene, făcând ca viața să fie mai fluidă și lină, și tot ea va face ca orice programe vechi să iasă în evidență și să vă fie mai clar ca niciodată faptul că ele nu mai fac parte din matricea voastră.

Vom smulge din rădăcină unul câte unul aceste programe expirate și vom arunca orice programe replantate ce se poate să fi rezultat din germinarea karmică inconștientă. În timp ce vom face asta, vom începe să vedem și să simțim recompensele spațiului nou ce se deschide în noi, pentru a cultiva noi realități… de data asta doar cu semințe pe care NOI le alegem (în mod conștient) să le sădim.

Toate acestea sunt foarte dătătoare de putere.

Activarea leadership-ului galactic


Pe măsură ce întruchipăm cu adevărat alegerile noastre noi și mai înalte, ele vor avea un impact din ce în ce mai mare asupra realității noastre exterioare. Eliberarea conștientă de programele noastre expirate și de miasmele celulare rezultante va crea la propriu mai mult spațiu în noi, noi deschideri pentru noua experiență a vieții, pe măsură ce densitatea dispare treptat, pentru a dezvălui mai mult din capacitatea noastră de creatori adevărați.

Această extindere în calitatea de creator dă naștere de asemenea la unele parteneriate de nivel nou, ce vor grăbi apariția cocreațiilor de nivel nou, necesare pentru a conduce etapa următoare a procesului de înălțare a pământului.

Ca atare, vă rugăm să vă decretați creațiile de nivel nou de îndată ce simțiți elanul de a o face.
Acest elan va veni din interior. Nu va fi dintr-un loc al nevoii sau al lui „trebuie”, ci al explorării noi și al dorinței sufletului de a crea experiența unei vieți noi, atât pentru voi, cât și pentru pământ, ca întreg.

Cei care fac parte din avangarda conștiinței noii lumi au sădită în ei inteligența, memoria dacă vreți, de a conduce… de a merge primii… așa că faptul de a „arăta calea” este o experiență foarte naturală și organică. Acest lucru va fi și mai adevărat în timp ce avansăm, întrucât capacitatea noastră nouă de leadership (galactic) se activează acum într-un mod mai consistent.

Acest fapt va aduce îndemnuri noi unora care încă țin inactiv în ei acest nivel de leadership, dar dacă apar aceste îndemnuri noi, să știți că asta e o parte foarte naturală din toți cei care s-au angajat prin contract să meargă primii, să fie „în linia întâi”, dacă vreți, a brigăzii noii lumi.

Prin urmare, vă rugăm să urmați îndemnurile inimii și să vă puneți credința în capacitatea voastră de a vă ajuta pe voi înȘivă să treceți cu bine prin mlaștina creațiilor trecute, pentru a cocrea pornind de la planul divin, care este total pregătit ca voi să luați parte la el și să-l înfăptuiți.

Dacă citiți aceste rânduri, aveți deja în voi această capacitate de creator de nivel superior, așa că vă asigurăm că munții sunt gata să se miște din loc în folosul vostru, dacă voi folosiți total încrezători această capacitate.


În unitate, tot timpul pur și simplu începem, tot timpul ne aducem aminte de o nouă capacitate de a crea în fiecare clipă. Asta înseamnă că fiecare clipă este o nouă șansă de a o lua de la început, de a începe într-un mod nou, de a crea din nou, din punctul central al adevărului nostru.

Acest an, per ansamblu, este un an ce ne va susține foarte mult în eforturile de a ne re-crea continuu viața, într-o manieră echilibrată, care să fie deopotrivă realizabilă și abundentă.



http://editura-foryou.ro/

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...