miercuri, mai 17, 2017

Voi va schimbati

Postat Maria
Voi vă schimbați. Nu vă schimbați puțin. Vă schimbați din cauză că ați depășit cu adevărat unele din situațiile voastre din trecut.

Când vreți să mergeți din nou acolo în “Am nevoie să vindec și să depășesc trecutul”, se simte că deja este făcut – că nu mai aveți nimic de făcut în eliberarea spațiilor decât eliminarea de mici reziduuri, de buruieni mici.

Există un sentiment de “Mi-am făcut treaba acum”.

Dar, sunteți speriați. Speriați pentru că schimbarea sperie și pentru că ați fost obișnuiți să vă găsiți terenul, baza … în Suferință.

V-ați găsit pe Voi înșivă, darurile voastre, ca o ușurare a voastră, săbiile voastre, Medicamentul voastru … în întoarcerea înapoi de la dezamăgire, lipsă de onoare și durere, în găsirea unui drum pentru a vă întoarce înapoi la viață după traumă – v-ați găsit Adevăratul Sine în construirea puterii de recuperare din turbulențele evoluției și din rănile durerilor sufletești.

Vă întrebați Cum funcționează viața dacă baza, terenul său nu mai există în găsirea puterii de a pleca sau în dezvăluirea medicamentului pentru recuperare.

Ați fost obișnuiți să vă ocupați de suferință așa de bine, așa de frumos, ați început chiar să faceți artă din ea … pentru că, cumva, voi chiar ați trecut prin acea viață.

Nu s-a întâmplat.

Ați fost goliți acum, chiar până la limită.

Deci, ce aveți de gând să faceți cu viața?

Cum vă jucați cu florile pline de soare, din nou?

Cum ne distrăm din nou?

Cum facem dragoste, din nou, cu cineva care este potrivit?

Cum transformăm viața atunci când viața este Fericire?

Stați liniștiți. Doar să știți că energetic, sunteți Înapoi. Nu căutați ceva pentru a umple golurile sau pentru că simțiți că nu există nimic înăuntru. Nu este adevărat.

Doar că, covorul de sub picioarele voastre este înlăturat, pentru că ați crescut, pentru că covorul vostru a fost Recuperarea voastră.

Doar recunoașteți că eliberarea a avut loc și, aceasta este ciudat, eliberarea rădăcinilor disconfortului vostru – cândva (pe drumul parcurs) v-ați simțit rău, acum nu mai aveți nimic, așa că vă întrebați care va fi noul scop al Poveștii voastre.

Sunteți pe punctul de a vă întoarce ca și un Tu foarte diferit.

În ceea ce privește viitorul, nimic pentru moment. Să știți că viața vă va mișca, vă va inspira, vă va trezi cu ceva nou, va aprinde din nou scânteia din inima voastră – știți că e treaba Ei și treaba voastră este doar să Admiteți și să Fiți acum.

Fiți liniștiți și lăsați viața să vă găsească în felul ei … acum că sunteți pregătiți.

❤ ❤

Sophie Gregoire\ 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...