sâmbătă, mai 20, 2017

Toți sunt Invitați a se Trezi!

Postat Maria

Jelelle Awen
10 Mai 2017

“Toți sunt invitați a se TREZI!”….. este unul dintre acele mesaje pe care le-am primit ce apar ca un titlu de știri de la Stația de știri a Sursei Divine la care suntem conectați ca și suflete. TOȚI suntem invitați să ne trezim la amintirea acestei legături și la Tot ce Este și la Nimicnicie. Toți sunt invitați a se trezi la umanitatea lor sacră, la întruparea sinelui înalt (unul fractal mai înalt dimensional de la Sursa Divină pe care noi ‘am lăsat-o în urmă’ când am venit aici în corpul uman) împreună cu maturizarea corpurilor noastre emoționale și vindecarea experiențelor noastre de suflet din alte vieți.

Invitația pentru trezire vine în primul rând sub formă de frecvență a iubirii tot mai înaltă vibrațional și sub formă de valuri de lumină ale căror efecte le-am resimțit, în special în ultimele șase luni. Rezonanța Schumann (mai multe despre ea aici: http://themindunleashed.com/2017/02/schumann-resonance-rising-reflect-higher-consciousness.html) a fost de maxim 120 în ultima vreme … ACEASTA ESTE MARE! Încă ne adaptăm pe măsură ce crește de la 7,83 HZ la 15-25 HZ în 2014 și acum la ACEST nivel, care nu a fost niciodată experimentat în istoria noastră. Pare a fi un semn, o „dovadă fizică“ a frecventelor vibrational superioare, care sunt cauzate de trezire și ajută pentru a provoca trezirea omenirii dincolo de anterioarele restricții, capcane, și matrice care au limitat conștiința noastră.

Și ADN-ul nostru se trezește, acele fire somnoroase pe care le-am pus la culcare după căderea Atlantidei (care, de fapt încă se întâmplă dincolo de imaginea timpului liniar). Trezirea ADN-ului ne oferă acces la mult mai mult din capacitatea noastră de Creatori Infiniți, Conștientizare Infinită, și Posibilități Infinite în formă umană. Trezirea ADN-ului ne ajută să ne amintim, să ne conectăm și să integrăm aspectele noastre multidimensionale care există în acest ACUM, așteptând să ne infuzeze cu aptitudini extinse în toate domeniile.

Corpurile noastre continuă să se adapteze acestor creșteri, actualizări de la baza de carbon la frecvențe cristaline, transformarea în corpuri de lumină la nivel celular. Corpurile noastre ne cer ajustarea pentru conectare … pentru ca noi să simțim și să auzim și să răspundem la nevoile lor de schimbare. Pentru a putea dormi atunci când este necesar, mai ales, că aceasta creează o “repornire“ și timp de integrare. Conexiunea cu natura pare a ajuta corpurile noastre FOARTE MULT în această tranziție. Pentru mine, au fost excursii zilnice pe plajă, pentru a-mi îngropa mâinile și picioarele în nisip, a lua codurile din soare, să simt apa sărată și briza oceanului. Dacă aș avea acces la păduri, aș merge, aș pune palmele pe trunchiuri, m-aș conecta cu rădăcinile lor. Chiar și prin meditație, călătoria în natură și cele cinci elemente pot să ajute acum. Vă oferim mai multe meditații ghidate cu acestea pe canalul nostru You Tube despre Experiența SoulFullHeart.

Nivelul crescut al valurilor de lumină pare să creeze un sentiment de a fi stors de cofeină, ca și cum tot acest plus de energie există dacă îl atingeți dintr-un loc al sufletului. Acesta oferă siropul pentru proiecte creative, servirea proiectelor de iubire, și de comunicare mai clară, accesul la imaginea de ansamblu și viziunea legată de aceste proiecte. Eu am simtit că îmi sunt în mod constant descărcate idei creative pentru a răspunde la acestea… mă simt tot mai bine navigând în aceste descărcări, așa că de asemenea pot să mă odihnesc, să meditez, simt priorități, răspund la a servi, să fiu și să mă simt echilibrată.

“TOTUL Avansează Rapid !” este un alt titlu al Sursei Divine. Gaia avansează rapid, așa că desigur și noi ca și vizitatori umani. Avansarea Rapidă pare să însemne o accelerare a trezirii sufletului ce o experimentați pentru că conștiința voastră trece de procesarea realității 3D și prin 4D. Este o decompartimentalizarea și spargere a bulelor pe care le-a creat sinele vostru 3D legat de trezire. Compartimentele și bulele anterioare care ‘dețin’ trezirea în crearea terenului sau schimbărilor din viața voastră pot fi dizolvate și se prăbușesc RAPID chiar acum, unde timpul liniar nu înseamnă nimic în termenii procesării actuale, al digestiei și luării deciziilor. Sufletul vostru este ajutat pentru a izbucni din orice vas și a se exprima prin voi în orice mod și în toate modurile posibile care servesc iubirea.

Toată această schimbare și tranziție aduce atenția către corpul nostru emoțional și aspectele noastre care sunt încă ancorate în traume și dureri “trecute“, imagini blocate acolo cu sentimente de frică, rezistență, sentimentul de a fi pierdut, deconectare, anxietate. Aceste aspect ale noastre au NEVOIE de sinele nostru trezit (sufletul nostru infuzat de sine) să FIE cu ele, să le simtă și să le aducă în prezent cu noi, în acum cu noi, în noua linie temporală cu noi. (…)

Toți sunt invitați să se trezească și să avanseze rapid în această trezire. Pentru a intra în această linie temporală de frecvență mai înaltă vibrational înseamnă a da drumul și cel mai probabil a lăsa să se prăbușească linia în care trăiți în prezent. Este o schimbare cu iubire și negociere interioară în cea NOUĂ, cu o experiență a NOULUI pământ, cu un corp tot mai matur emoțional, experiența unei uniuni sacre profund hrănitoare în interior și în exterior, un corp uman pe bază de lumină, și o frecvență locuită a umanității noastre sacre. Este o linie temporală care ne oferă o experiență tot mai ridicată a esenței noastre ca Iubire Infinită umblând, vorbind, și Fiind aici!

Jelelle Awen

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...