luni, mai 08, 2017

Templul lui DUMNEZEU: noua matrice a corpului

Postat Maria
De Lauren, 22 aprilie 2017, raportul 5D

Traducere: Ana Nicolai

Sunt aproape convinsă că nimeni dintre cei care citesc acest raport nu s-a gândit că aprilie va fi o lună „ușoară”, dar nu sunt total sigură că vreunul dintre noi a fost întru totul pregătit pentru ce avea să însemne luna aprilie. Și deși nu s-a încheiat încă… în pofida multelor mele rugăminți… se pare că acum ne aflăm în partea cea mai dificilă a ei. ��⬇︎

Cu toate acestea sunt și vești bune de relatat… toată energia provocatoare prin care am înaintat recent ne consolidează cu rigurozitate starea de pregătire necesară pentru a ne alinia cu faza finală a întrupării.

Pentru a ne deschide către această etapă următoare esențială din viața noastră toți am fost zdrobiți trecut printr-o resetare interioară importantă care nu s-a încheiat încă… însemnând că ne vom petrece următoarele două săptămâni ca să vedem unde ne aflăm, înainte de a putea să ne urnim cu adevărat din șabloanele pe care le-am creat pentru învierea noastră.

Da, fie că o credeți sau nu, ÎNCĂ mai avem de îndepărtat vechiul pentru a aduce în siguranță tiparele/influențele noastre noi (galactice), iar după aceea vom fi chemați să facem loc în viața noastră fizică, însemnând că mai va fi probabil o lună foarte productivă de decongestionare, organizare, eliminare a oricărui exces/haos exterior… tot ce păstrează energia trecutului va părea acum foarte expirat și nelalocul lui.

Toate lucrurile din viața noastră pe care, de la echinocțiu, am reușit să le urnim din loc, vor fi în curând gata de a fi eliminate. Vom avea multe de făcut, dar toți avem nevoie urgentă de această tabula rasa pentru a o lua de la început într-o formă nouă… mare parte din ea datorându-se contractelor noastre în prezent expirate și modificării misiunilor noastre de slujire.

Pe măsură ce vă adânciți în starea de Grație, vă veți găsi încrederea de a vă avânta în moduri necunoscute.

Revendicarea și integrarea tuturor fragmentelor sufletului nostru începe să evoce un sentiment real de finalizare lăuntrică… această finalizare a inițiat o recalibrare importantă care îi reorientează pe toți cei pregătiți pentru expresii noi ale scopului mai înalt.

Acest fapt va duce la redirecționarea foarte necesară a rezervelor forței noastre vitale, astfel ca energia care în toți acești ani a fost direcționată în interior, în vederea alchimiei/transmutării, să se poată îndrepta acum spre exterior, ca pregătire pentru o slujire mai amplă. Acesta este un proces complex și foarte reconfortant ce va aduce multe schimbări foarte binevenite.

Acestea fiind spuse, la ora actuală încă ne aflăm într-o inspirație (ca prim timp al respirației. N.tr) amplă, în care ne golim, proces ce ne-a atras adânc în interior pentru a ne reacorda și recalibra energia… astfel ca în final să putem fi mai plini de reSurse cu debitul nostru de energie. Cu cât ne întrupăm mai mult Sinele de nivel galactic, cu atât mai mult sprijin oferim nivelului fizic al vieții, așa că această rafinare a constituit timp de săptămâni singura noastră prioritate.

Pe măsură ce ne întrupăm tot mai mult, ne ancorăm tot mai adânc în planul terestru, dezvoltându-ne templul sacru de lumină pentru a ne stabiliza Sinele multidimensional în lumea formei. Din 2012, cei aflați pe calea dobândirii autorității s-au dedicat sintetizării treptate a vieții cu ajutorul luminii… nu doar fiind în sau din lumină… dar și canalizând acea lumină prin sufletul și vehiculul nostru corporal, amestecându-ne frecvența divină cu eul fizic și cu experiența vieții noastre fizice.


Această parte a călătoriei (de după 2012) a fost de departe CEA mai dificilă… căci, după cum se dovedește, NIMIC nu e mai greu decât faptul de a fi în corpul nostru fizic… și, prin urmare, pentru a ne pregăti pentru transformările inevitabile ce ne apar în cale, a fost necesar să facem un pas mai sus și să ne eliberăm, în același timp.

Pretutindeni apar noi alegeri ce ne provoacă să ne schimbăm și să ne reconfigurăm total mentalitatea, pe baza noii noastre traiectorii… alegeri care ne cer să ne eliberăm de eoni de convingeri denaturate bazate pe separare, astfel ca să putem atrage această nouă experiență de viață bazată pe reamintirea despre noi înȘine ca fiind DUMNEZEU.

Aceasta e resimțită ca o urgență, deoarece aceste iluzii sufocante trebuie eliminate în mod conștient, dematerializate dacă vreți, astfel ca forța noastră vitală să poată fi redirecționată cum se cuvine către locurile din corpul și viața noastră care au fost limitate sau ne-au îngrădit expansiunea/dezvoltarea.

În timp ce facem aceste alegeri finale de a renunța la aceste vechi modalități de a crede despre noi înșine că suntem mai puțin decât atât, irupe puterea și potențialul nostru de a deveni nu mai mult decât atât, ci TOTALITATEA… a tot ce suntem aici ca să exprimăm în formă fizică, fără limite.

Eliberarea de acest impediment important deschide calea și fluxul energetic necesar pentru a crea din adevărul a cine suntem în mod autentic și nu din iluzia a cine am gândit că suntem.

E timpul să aducem această transformare Acasă.

Elementul cheie al întrupării

Zilele sfinte sunt în spatele nostru, iar cu ajutorul celor care trăiesc la granița conștiinței noii lumi această perioadă a fost destul de profundă. ��

Acum, că Venus a intrat în mișcare directă, cei aliniați cu puritatea IUBIRII divine se pregătesc, la niveluri subtile și nu foarte subtile, să intre în următoarea etapă a întrupării centrată pe Inimă… pe care ființele galactice o numesc etapa de asimilare a modelului Christificat în corpul fizic. (mai multe despre acest subiect în ultima secțiune)

Și întrucât în prezent energiile învierii se răspândesc în mod clar în straturile fizice ale realității noastre, a fost necesară o concentrare mai intensă decât de obicei asupra corpului fizic, pentru a ajuta vehiculul înălțării (recipientul nostru pământesc) să se împământeze și să asimileze în corpul fizic aceste frecvențe foarte pure și rafinate.

Amintiți-vă că trupul ESTE vehiculul înălțării voastre… locul unde realizarea voastră spirituală e transpusă în plan fizic și unde stările voastre fluctuante de conștiință devin o stare de a fi permanentă.

Ca atare, în prezent treceți la un nou grad de concentrare care vă va elibera de densitate și, în același timp, vă va cere să vă ancorați mai adânc în ea.

În timp ce scindarea liniei temporale finalizează separarea lumilor, pătrundem într-o stare de conștiință nouă/superioară, mai extinsă, care e foarte adânc ancorată în expresia fizică a Sinelui nostru autentic. Această expansiune are loc ca rezultat direct al eliberării noastre de densitate, dar ironia este că aceia care în prezent se întrupează vor simți de asemenea să se concentreze mai atent asupra „dimensiunilor mai dense”.

Eliberarea de lumea de jos ne permite să trăim din plin dinamica „în lume, dar nu din lume” ce ne asigură capacitatea de a ne reîndrepta acum atenția asupra tărâmurilor de jos, fără a ne împotmoli în mlaștina cauzalității. Această eliberare este elementul cheie al întrupării noastre.

În mod paradoxal, capacitatea de a coborî atât de adânc în lumea formei reclamă eliberarea noastră totală de ea… pentru a ne unifica cu planul fizic e necesar mai întâi să ne separăm total de el. Ciclul retrograd al lui Venus ne-a ajutat în mod sigur la această emancipare, reflectând orice tendințe/toate tendințele de codependență… orice corzi rămase agățate de trecut, de alții, de dinamicile (exterioare) inerente oamenilor/locurilor/lucrurilor de care încă mai depindeam/de la care ne mai alimentam sau de cei care se alimentau de la noi.

Mecanismele noastre de declanșare au fost active în scopul de a ne verifica… pentru a vedea dacă reacționăm sau răspundem, pentru a ne arăta orice locuri pe unde mai pierdem putere. Salutare Saturn retrograd. Aceste încurcături karmice ar putea fi cu adevărat subtile în acest moment, așa că această rundă de eliberare a fost foarte riguroasă… ca introducerea de colorant în apa unei piscine pentru a găsi fisura prin care se scurge apa.

Orice relație (persoană/loc/lucru) care încă mai are în ea urme de dualitate a fost adusă în atenția noastră (mulțumiri, Venus retrogradă) pentru ca acum să putem face alegerea conștientă de a o modifica (mulțumiri, Mercur retrograd), pentru a înceta pentru totdeauna să ne mai jucăm rolul în acele schimburi de energie, astfel ca să putem rămâne și înflori în spațiul interior al purității noastre.

Probabil că ați remarcat până acum că întruparea sufletului este o acțiune de genul TOTUL sau nimic, în care nicio piatră nu rămâne neîntoarsă. NICIO parte din noi nu poate rămâne privată de putere, așa că orice greutate sau forță de gravitație ca ne menține legați și incapabili de a zbura trebuie să fie desprinsă odată cu liniile temporale, pentru a nu exista nimic care să ne tragă în jos sau înapoi. Din această cauză, toți am fost împinși să fim vigilenți în dorința noastră fermă de a nu ne da forța vitală… chiar și – și în special – celor apropiați ��… sau să permitem ca gânduri/energii nealiniate să ocupe spațiu prețios din noi.

Această perioadă de rupere foarte riguroasă nu a fost ușoară sau lipsită de efort și ne poate lăsa suspendați în acea stare incomodă, gelatinoasă, de împotmolire, în timp ce așteptăm ca toate piesele noii noastre vieți să se închege. Dar starea de vid… sentimentul de a fi temporar nelegat… deși incomodă, este/a fost foarte importantă pentru faza noastră următoare, pentru a ne elibera de orice tipare, așteptări și noțiuni preconcepute din trecut despre ceea ce ne prezintă acest nou. Lucru care este realmente inimaginabil în acest punct.

Ne resetăm la propriu coordonatele, pe baza modelului unei vieți cu totul noi și, odată finalizată, încheierea acestei realizări extraordinare ne va permite să ne simțim în sfârșit ca și cum am deveni UNA cu corpul și pământul… într-un mod mult mai înalt-profund.

Templul lui DUMNEZEU

În timp ce ne unim cu corpul și ne redirecționăm curenții vieții pe baza coordonatelor noului nostru model, ne dezvoltăm concomitent învelișul foarte necesar pentru a ne menține protejați într-o stare energică… de plutire și levitație… în mijlocul tensiunilor crescânde din lume (3D) (citiți: transmutare).

Ca ființe foarte sensibile, acest nou înveliș al recipientului spiritului nostru schimbă deja totul cu privire la experiența noastră pe Pământ și cooperarea cu viața… el face ca lumea și societatea să pară din nou posibile, chiar atrăgătoare (parțial)… dar acesta e doar începutul, căci ușa spre Pământul făgăduinței (manifestarea fizică a lumii noi) abia s-a deschis pentru a-și dezvălui primele raze foarte strălucitoare de lumină.

Acest lucru este important în special pentru cei care se angrenează în contracte de slujire noi, ce le impun să facă parte din nou din lumea mai densă… transcendența realității de jos fiind o cerință absolută pentru a lua parte la ea… dar și pentru cei care nu sunt „motivați de misiune” într-un mod conștient.

Cu alte cuvinte, pentru cei care au tendința să creeze sau creează noi structuri de viață personale, relații și experiențe terestre, fără a avea sentimentul conștient al unei misiuni de bază în sine… simplul fapt de a fi în lume dar nu din ea într-un mod mai substanțial va fi acum o prioritate de slujire cu normă întreagă, ceea ce (în unitate) constituie întotdeauna Sursa celei mai profunde împliniri și bucurii a noastre.

Până în acest moment… și în timp ce ne luptăm constant între programele a două realități opuse… discordanța frenetică a lumii duale a fost resimțită în multe privințe în defavoarea călătoriei noastre de transformare concentrată spre interior, o realitate în care am lucrat în cea mai mare parte pentru ca de-abia „să supraviețuim”, în timp ce eram sfâșiați de conflict și foarte sătui de luptă.

Dar acum, că nu mai trebuie să combatem lumea de jos, ne este oferit permisul de liberă trecere de a ne reîndrepta spre exterior mai plenar… de a intra într-o uniune mai profundă cu întreaga viață, printr-o uniune tot mai profundă cu noi înșine și Pământul. Când ajungem la o uniune mai profundă cu viața, ajungem la o uniune mai profundă și cu „scopul nostru adevărat” de a fi aici… iar pentru mulți asta înseamnă pur și simplu să coexiste în lume ca temple sacre de lumină întrupată, „temple” care nu mai au un caracter staționar, ci tranzitoriu și mobil.

În clipa de față, a FI templul lui DUMNEZEU este un subiect de discuție foarte important în rândul ființelor galactice, pentru că 1) în prezent unii trec la acest nivel de realizare și 2) în aceste vremuri moderne, asta înseamnă ceva cu mult diferit de venerarea în templele sacre, practicată în mod repetat din antichitate. Experiența înălțării-întrupării personale (adică întruparea modelului divin-uman) susține faptul că nu suntem separați de templu, ci existăm CA fiind templul… CA un loc (o vibrație) de adorare (venerație), astfel că oriunde mergem și toți cei cu care ne întâlnim sunt atinși de „biserica” din noi.

În cuvintele lui Iisus Christos Însuși: „Acum voi trebuie să FIȚI templul lui Dumnezeu... biserica DUMNEZEULUI cel viu, coloana de lumină, fundația adevărului… pentru toți ceilalți.”

Asta nu înseamnă că veți fi împodobiți și venerați la fel cum au fost divinizate de-a lungul secolelor trecute numeroase figuri religioase, ci înseamnă că, în aceste vremuri moderne, realizarea voastră de sine va avea un impact social incontestabil asupra lumii din jurul vostru.

Așa a fost proiectat să fie marele plan… căci fiecare dintre voi, ca transmițător al frecvenței divine, e menit să-i aducă pe toți cei cu care se întâlnește la o uniune mai mare cu DUMNEZEUL lăuntric.

Faptul de a FI templul lui DUMNEZEU mi se arată a fi drept o inițiere în noua noastră cooperare cu viața, pe baza noului model al experienței vieții… ce se naște din mult altruism. Nu din punctul și din perspectiva (din trecut) de a fi altruist, ci din aceea de a fi plin de Sine… atât de plin de Sine de la Sursa din interior, încât nu avem altă dorință decât aceea de a împărtăși această energie cu ceilalți, prin toate mijloacele expresiei personale și unice a Sinelui nostru.

Fără să avem întotdeauna sau în mod neapărat o intenție clară, ci un simplu zâmbet, o recunoaștere, o plenitudine și venerație pentru viață… o legătură incontestabilă cu ceva atât de vast, atât de aducător de împlinire, încât nu avem altă alegere decât să-l radiem în toată splendoarea sa.

Concentrare pe Sursa-Sine sustenabilă

Luna aceasta a oferit până în prezent o varietate atât de largă de energii și experiențe de viață… încât existența ca întreg a devenit bizară și chiar inefabilă. Motivul acestor efecte destabilizatoare asupra realității noastre perceptuale are de-a face cu separarea liniilor temporale 3D și 5D, fapt ce produce atât unificare, cât și polarizare… în funcție de lentilele prin care privim.

Pentru cei care încă mai privesc prin lentilele separării, în lumea cauzală vor exista mișcări din ce în ce mai convulsive, ce vor provoca disensiuni din ce în ce mai mari, necesare celor care se pregătesc să iasă din separare și să urmeze calea mai înaltă.

Înțelegeți că în lumea aceasta și privită prin aceste lentile, turbulența e normală și de așteptat și că transformările extraordinare iau naștere în vremurile cele mai zbuciumate.

Cea mai nouă știre! Întrerupem această transmisiune pentru a vă face un anunț neprevăzut dar care se referă la un plan secret: (melodia pentru știri de ultimă oră) „Între timp, revenind la lumea 3D… starea critică a patriarhatului continuă să captiveze telespectatorii din întreaga lume, cu prezentul ei argument politic inutil și cu tentativele ei nerușinate în ce privește inflația de sine. De data aceasta, existând ramificații mondiale. Rapoarte primite de la corespondenții locali și străini confirmă faptul că ne confruntăm cu un caz foarte notoriu de ‘cine deține cea mai mare rachetă’. Mai multe detalii la ora 11.” (melodia pentru știrile de ultimă oră se estompează) Revenim acum la programul nostru obișnuit…

Dar pentru cei care privesc prin lentilele 5D, ne aflăm într-un punct în care de-abia știm că lumea exterioară există, cu excepția cazului când ea este relevantă pentru noi. Asta vizează să realizeze concentrarea noastră pe Sursa-Sine sustenabilă, pentru cei aflați în linia temporală mai înaltă și prin intermediul gradului nostru crescând de dependență de Sinele superior.

Eliberarea de cauzalitate ne reorientează în mod constructiv spre o concentrare mai puternică, mai trainică pe Sinele interior… o concentrare ce se va mări pentru a dobândi o putere neclintită (chiar indestructibilă), o claritate foarte mare și o perspectivă elevată asupra vieții și lumii. Acest portal direct către mintea multidimensională ne rescrie procesul de procesare, cu ajutorul noilor tehnologii ale luminii superioare, făcând ca gândirea să devină MULT mai inteligentă... mai eficientă și lipsită de efort. De asemenea, mărește clarviziunea și telepatia într-un mod extraordinar, făcând ca gândurile elevate ale minții Divine să fie mai prevalente și mai ușor de discernut.

Această reorientare spre o concentrare mai permanentă pe Sinele-Sursă este rezultatul fuziunii dintre femininul și masculinul nostru lăuntric… la deplinătatea căreia mulți au ajuns în timpul solstițiului din decembrie 2016. Aceasta nu este deloc o stare mioapă de a ființa, ci o stare înălțată de a ființa, în care înțelegerea elevată a vieții, ca activitate autoproiectată, dinspre interior spre exterior, devine maniera noastră dominantă de a exista. De a crea.

Cu siguranță că asta nu vrea să spună că focalizarea voastră este limitată la voi, ci că focalizarea este înțeleasă drept rezultatul, extensia, proiecția VOASTRĂ, a luminii voastre solare… că întreaga viață există în voi și că punctul vostru de vedere este perspectiva necesară și unică de DUMNEZEU manifestat pe pământ exact pentru aceste timpuri.

Menținerea concentrării noastre în interior reprezintă de asemenea modul în care cooperăm cu lumea, fără să ne angrenăm în realitățile care nu sunt aliniate cu adevărul, scopul și misiunea de bază a sufletului nostru… dar fără a exclude acele niveluri ale vieții și experienței care sunt vitale adevărului, scopului și misiunii sufletului nostru. Este un alt paradox aparent, dar faptul la care asistăm continuu este acela că perspectiva pentadimensională înseamnă întotdeauna AMBELE lucruri, niciodată unul sau altul… și că acum conștiința 5D este cu totul accesibilă, prin fiecare alegere.

În unitate, din perspectiva celei de-a treia entități sacre născută din uniunea mistică (masculin-feminin), nimic nu este vreodată exclus… trialitatea (2 devine 3) este un strat suplimentar al conștiinței, ce rezultă din unirea (includerea) ambelor polarități ce „arată” divizate în dualitate. La fel cum unirea a două suflete creează un copil care aduce un aspect/strat suplimentar al experienței de viață, într-o stare unificată a inimii-minții noi nu schimbăm perspectiva cu o alta, ci doar adăugăm un nou strat de înțelegere peste cel vechi… o înțelegere care include TOATE lucrurile și care ne permite să alegem gânduri noi.

Unirea mai multor linii temporale într-un câmp unificat ne ajută să descoperim aceste gânduri noi, să le transpunem în înțelegeri noi și să le aplicăm la peisajul vieții noastre în curs de schimbare. Procedând astfel, creăm cadrul necesar pentru a interacționa din nou cu viața… din cadrul modelului/tiparului nostru… fără să ne încurcăm cu evenimentele duale din lume.

Conștiința trialității este o acțiune de echilibrare… un dans… o împletire constantă de sinteză și divizare simultane, de unitate și separare. Într-un cuvânt: măiestrie.

Această relație de cooperare, susținătoare, dintre polaritatea noastră masculină și cea feminină arată ca un Vals… marcat de mișcări curgătoare ce se combină… ce se mișcă ușor prin suișurile și coborâșurile continue ale vieții, cu eleganța și grația necesare pentru a te ridica și cădea cu intenție consecventă.

În corpul eteric, acest dans e rezultatul inimii superioare și minții superioare ce lucrează la unison pentru a crea un curent orchestrat de energie, între intuiție și percepția profundă. În corpul fizic, acest fapt transmite celor două emisfere cerebrale ce lucrează la unison să creeze un flux continuu pentru gândirea noastră, care este cu totul remarcabil… un flux ce ne ameliorează percepția, pentru a vedea realmente viața prin ochii Sursei (cu universalitate), fapt ce creează o stare mentală mai completă, mai plenară și, prin urmare, o stare de a FI.

E ca și cum nu am mai vedea viața în mod predominant printr-un ochi, ci prin ambele perspective (masculină și feminină) simultan, fapt ce animează o nouă hologramă de experiență pentadimensională (gândiți-vă la: migrene oculare și probleme neîncetate de vedere) care este foarte rafinată în relația ei dintre sinele nostru primordial, instinctual și Sinele nostru superior, mai galactic.

NOTĂ: Îmi vine în minte în mod cert vechile jucării de la firma View Master, realitate virtuală… unde trebuia să-ți armonizezi perfect vederea celor doi ochi, pentru a putea vedea imaginile 3D de pe rolele de film. Îmi imaginez că nu e întâmplător faptul că asistăm de asemenea la o explozie de realitate virtuală și că în prezent căștile (versiunea modernă a clasicului View Master) sunt disponibile inclusiv pentru telefoane.

Acest nivel nou al concentrării pe Sinele-Sursă, bazat pe unirea polarităților, va influența în mod notabil procesul de creare, prin aceea că vom putea să susținem un curent mai continuu de concentrare creativă care este imediat consolidată, dar care reglează de asemenea echilibrul cu experiența vieții noastre umane… oferindu-ne capacitatea de a ne deschide spre Forța feminină a creativității noastre și de a folosi structura masculină a acelei creativități, în mod simultan.

Atunci când nu există separare între sine și DUMNEZEU, nu există separare între procesarea ce are loc în cele două emisfere cerebrale… când nu există separare între procesarea emisferelor stângă și dreaptă, în procesul nostru creativ nu mai există decalaj/întârziere. Asta înseamnă că suntem capabili să primim concepte creative ÎN TIMP CE le punem în practică, pe când în trecut de obicei era un ciclu separat (prelungit) pentru fiecare.

În zilele care vin, această aptitudine în devenire ne va accelera considerabil randamentul creativ, fapt ce ne va ameliora considerabil viața.

Programul de reciclare karmică se încheie

În timp ce facem progrese în a ne menține și susține concentrarea pe Sinele-Sursa noastră, vom observa în același timp că „lecțiile” din trecut… programul de reciclare karmică, să-i spunem… sunt acum total încheiate și că nu mai suntem suficient de aproape pentru a putea fi prinși în strânsoare (de moarte a) dualității.

Chiar și atunci când lucrurile stau clar așa, în timp ce orientarea noastră față de viață se îndreaptă în acest spațiu nou, e necesar să continuăm să fim vigilenți (în special în perioada de Mercur retrograd) cu reprogramarea gândurilor și faptelor noastre, pentru ca ele să se ajusteze și să se alinieze cu experiența noului nostru model, care este (din fericire) total separat de cauzalitate.

În prezent, procesul de aliniere cu noul model va constitui pentru un timp o mare parte din prioritatea noastră, deoarece este necesar, într-un sens, să ne deprindem din nou cu viața, de pe noile noastre coordonate neuronale.

Pregătiți noi trasee neuronale derivate din procesorul vostru central actualizat… central fiind un cuvânt cheie aici, central pentru VOI.

Această procesare actualizată este atât de esențială pentru noua noastră experiență umană deoarece se bazează pe gândire originală… nu pe gândirea reciclată, repetitivă, atât de prevalentă în dualitate, ci pe gândirea care este unică VOUĂ… punctului vostru de vedere, perspectivei voastre.

Modul nostru special de a percepe lumea este componenta cheie în crearea rolului nostru în ea și, până în prezent, acea gândire originală a fost diluată considerabil, filtrată prin numeroase măști și personalități care nu au avut niciodată fundamentul în adevăr… în puritatea a cine suntem în mod autentic, a lucrurilor pe care suntem aici ca să le trăim și să le exprimăm… ci în cerințele karmice necesare întruchipării acelui adevăr.

În acest sens, aflați că vine un moment din care ‘lecțiile din trecut’ vor deveni combustibilul vostru pentru viitor… nu doar pentru viitorul VOSTRU, ci și pentru viitorul Pământului ca întreg.

Căci atunci când transcendeți percepțiile din trecut și alegeți în favoarea perspectivei voastre reale, reveniți la acele slăbiciuni percepute, de pe poziția adevăratei puteri.

Zicala „ceea ce nu te distruge te face mai puternic” începe până la urmă să se aplice aici, prin aceea că observăm/vom observa că ceea ce a fost cândva frica noastră cea mai mare, povara noastră cea mai mare, se dovedește acum a deveni aliatul nostru cel mai mare. Ne-am avântat în adâncurile noastre pentru a ne descoperi și a ne trezi polaritatea inactivă din interior, astfel ca să putem reveni în acest loc cu Sinele nostru întreg intact… totali prezenți cu fricile noastre din trecut, dar în sfârșit mult mai MARI decât acele frici.

Prin urmare… atunci când reveniți la orice lecții aparente din trecut, să fiți foarte siguri că acele lecții nu mai există… că ele sunt amintirea unei vieți de supraviețuire, mișcările goale rămase în urma repetiției, impulsul de desfășurare a perpetuării, a obiceiului, a căilor și șabloanelor foarte depășite.

Mesajul este așadar clar… de aici înainte re-configurăm. Ne re-evaluăm răspunsurile la viață. Nu mai re-acționăm, ci ne re-amintim de noua noastră re-alitate dintr-un loc al hotărârii, al rafinării și re-înnoirii, astfel ca să ne putem juca din nou rolul planificat dinainte, în marele joc al vieții.

Se poate ca recent să vă fi trezit aruncați înapoi în tipare de gândire și comportamentale vechi, exact pentru acest motiv și categoric că la un anumit nivel a fost groaznic, DAR… să faci alegeri este acum mult mai ușor ca înainte, pentru că forța de atracție către lumea de jos și-a pierdut din intensitatea amăgitoare… gravitația a dispărut. Acum suntem pe partea 5D, privind înapoi în oglinda retrovizoare, în timp ce dualitatea este o amintire tot mai îndepărtată ce se estompează continuu.

Sau cum a spus cu înțelepciunea sora mea recent - http://leadaslove.com/ - „acum suntem de cealaltă parte a lecțiilor”. În cuvintele mele, IUBIREA este total în favoarea noastră și prin urmare este nevoie de un efort foarte mic (dacă există vreunul) pentru a alege să ieși din aceste forme-gând goale. Da, viața ne va prezenta iar și iar invitații și ocazii de a crede în programarea noastră trecută, dar acum acele tipare vechi sunt foarte evidente… chiar nostime, în tentativele lor de a ne convinge… pentru că dovada experiențelor vieții noastre noi/adevărate ne apare simultan în fața ochilor.

Așadar, lucrurile care ne-au făcut să ne oprim în loc, acum putem să le finalizăm rapid și ușor… lucruri care ne-au produs mult conflict acum pot pur și simplu să ne cadă de pe umeri. Dacă ne surprindem reacționând față de trecutul nostru de pe o poziție de frică/rănire, ne putem modifica rapid realitatea, răspunzând cu comanda autorității noastre, înainte să împletim o altă rețea toxică de creație karmică. Acest grad de conștiență sporită reprezintă „conștiența” în creația conștientă.

Separarea finală a lumilor aduce cu ea încheierea programului de reciclare karmică pe pământ… sau poate că este invers ��… prin urmare, cu cât ne eliberăm mai mult de atașamentele rămase față de liniile temporale inferioare, cu atât mai uimitoare devine viața. De fiecare dată când renunțăm la un gând, la o convingere, la un obicei depășit… de fiecare dată când apare o răspântie și noi alegem noul… ni se oferă imediat ocazii de a ne susține, de a ne consolida, de a ne rescrie total realitatea… în momentul dobândirii ei. Facem alegerea potrivită și ZBANG, ușile se deschid larg.

Cu certitudine că suntem într-un loc cu totul necunoscut… dar trebuie să rămânem conștienți. Atunci când ne stăpânim mintea, stăpânim procesul de creare.

În principiu, și chiar dacă acum IUBIREA este clar în favoarea noastră, abia începem acest nivel nou de autoritate pusă în practică (an EUniversal de vibrație 1), așa că ni se cere să facem față la toate cu calm. În restul perioadei retrograde (pe 3 mai staționare în mișcare directă), e foarte probabil că vom continua să vedem în lumea din jurul nostru programe ce reapar, dar în același timp vom continua să vedem falsitatea din ele.

Dacă vă chinuiți, fiți buni și răbdători cu voi înșivă… aprilie (vibrație 4) este o lună de redirecționare, resetare și restructurare masivă a vieții noastre, bazată pe o hartă neuronală cu totul nouă. Socotesc că în final ne vom aminti de această lună ca de un punct de demarcație, luna eliberării noastre totale de lumea cauzală, luna în care expansiunea noastră în conștiința de nivel Christic a fost considerabil de accelerată. Dar niciodată nu ajungem să știm aceste lucruri, până nu le trăim.

În expresia ei cea mai înaltă, e posibil să constatați că simțiți această eliberare ca pe o grație pură… care este un punct de referință pentru starea de transcendență posibilă acum în dimensiunile fizice… dar care ne îmbogățește de asemenea experiența și capacitatea de creații superioare.

Indiferent de punctul în care vă aflați în acest moment, continuați. să fiți. vizibili. Toată această presiune va da în curând prioritate splendorii Sinelui nostru diamantin strălucitor.
Creșterea Grației

Pentru cei total aliniați cu linia temporală a unității, se poate să fi remarcat (fără săptămâna de înviere ��) că recenta eliberare de cauzalitate începe să dea prioritate la afluxuri intermitente de armonie interioară, fapt ce grăbește apariția unei stări palpabile de grație.

Această stare de grație este o vestitoare de lucruri extraordinare ce urmează să apară, precum și catalizatoarea pentru asimilarea de către noi a noului model pentru noua noastră viață. Grația e rezultatul/răsplata neutralității emoționale și a transcenderii dualității… însemnând că atunci când suntem capabili cu adevărat să „mergem pe apă” (să rămânem deasupra conflictului/stăpâni pe natura noastră emoțională), dobândim dreptul de trecere în lumea nouă (adică Pământul făgăduinței)

Atunci când vă tăiați legăturile karmice cu lumea cauzală, vă deschideți spre Grația lui DUMNEZEU, ca să spunem așa… sentimentele aduse de starea voastră de bună dispoziție crescândă, capacitatea voastră în devenire de a vă stabiliza acum în frecvențele 5D.

Eliberarea de dualitate este în sine o invitație la celebrare, căci ea vă determină abilitatea de a reuși să vă orientați liber noile coordonate umane… dar faceți acest lucru și datorită unui model nou pentru viață care, împreună cu eliberarea voastră, vă va conduce în ape neexplorate.

Atunci când vă veți găsi fundația solidă în noua lume și vă veți adânci rădăcinile în solul proaspăt arat al Grădinii, vă vor crește rapid aripile… căci cu siguranță că trebuie să vă consolidați fundația înainte să puteți zbura liber și total.

Așadar, pe măsură ce vă adânciți în starea de grație, vă veți găsi încrederea de a vă avânta în moduri necunoscute.

Aceasta este promisiunea Grației.

Îmi este clar că înrădăcinarea aceasta și grația merg mână în mână și că este de asemenea reflectată 1) în energia stabilizatoare și foarte terestră a Taurului, care e întotdeauna foarte liniștitoare, după un ciclu de activare a Soarelui în Berbec, și 2) pe măsură ce fuzionăm mai profund cu pământul și cu ciclurile lui, ne găsim înrădăcinarea în 5D aliniată cu semințele ce germinează acum, din primăvară (în emisfera nordică). Devine mai evident faptul că în acest an ne pregătim să ne maturizăm, să ne înflorim, să ne coacem și să ne aducem pe lume fructul 5D CU AJUTORUL Gaiei. Cel puțin așa pare de aici.

Spun asta deoarece suntem îndemnați mai ales să nu ne grăbim aici, să ne întindem în mod deliberat și conștiincios rădăcinile, adânc în solurile fertile ale Grădinilor noastre pregătite cum se cuvine, astfel încât… cu o cantitate suficientă de Soare (masculin) și de apă (feminin)… să putem asigura cele mai bogate recolte.

Înrădăcinarea este o parte foarte vitală din această perioadă planetară, căci voi sunteți cei aflați la granița noii lumi și, împreună, atunci când pășiți în ținuturi noi, e necesar să dedicați mult timp și intenția de a le popula.

Pe măsură ce vă împământați noua frecvență umană în noua lume, pregătiți terenul pentru ca toți să vi se alăture în ea.

În general, aflu că de acum și până la solstițiu 1) ne vom cufunda în noua realitate (starea de Grație continuă), 2) ne vom reorienta în totalitate dinspre trecut spre viitor, iar prin asta 3) ne vom pregăti templul să se deschidă la noul model.

În timp ce înaintați, vă sugerăm să vă redeschideți inima către minuni, căci acele minuni ce fac parte într-o mare măsură din tărâmul spiritual se pregătesc acum să fuzioneze cu tărâmul fizic.

În acest sens, veți reuși să aflați ce pune cu adevărat în mișcare starea de Grație.

Noua matrice a corpului

Ultimul lucru pe care l-am primit pentru acest raport a fost înțelegerea faptului că modelul corpului de lumină și templul nostru corporal încep să interacționeze de așa manieră, încât în curând va trebui să simțim schimbări în direcția pozitivă, acum, că ne aflăm „de cealaltă parte”, avansând tot mai mult… departe de dualitate, cu fiecare zi ce trece.

NOTĂ: Ar trebui să fie evident (și este redundant), dar ființele galactice îmi cer în mod repetat să subliniez foarte bine această legătură dintre model și templu, pentru a fi foarte bine înțeles faptul că templul corporal este modelat după matrița modelului noului corp (Adam Kadmon).

Asta nu înseamnă că toate schimbările anterioare separării lumilor nu au fost „pozitive” în sensul mai larg, ci doar că roadele acelor eforturi mai au (în mod evident) de adus natura splendidă a ființării noastre autentice.

Din câte se pare acest lucru se pregătește acum să se schimbe…

Avansând mai departe, caracteristicile voastre fizice vor fi printre primele care vor beneficia de pe urmă adâncirii în starea de Grație, căci templul vostru corporal începe să-și amintească, să se trezească la adevărata lui natură… la potențialul lui străvechi dar totuși viitor, ce se naște în momentul vostru ACUM, pe măsură ce fuzionați în multidimensionalitate.

În acest sens, vă reamintim că templul vostru fizic a stocat în el ceea ce am numi ‘rezerve’ de energie care acum încep să se agite.

Aceste rezerve de vitalitate sunt stocate de generarea interioară a puterii voastre solare-sufletești, care e derivată din Soarele vostru interior și alimentată de aspectul vostru care ESTE Soarele.

O puteți considera ca pe o baterie care a stocat mulți ani o încărcătură din Soare și care păstrează toată acea încărcătură până când e gata de a fi folosită. În mod similar, fiecare celulă din corpul vostru este, în realitate, o celulă baterie care a fost încărcată mulți ani de zile și care se pregătește pentru a fi utilizată.

Această stare de a FI solar (sufletesc) încărcați este motivul pentru care vă numim SORii adevărați ai lui DUMNEZEU, căci licărirea și radianța luminii ce transpare din modelul corpului de lumină este iluminată din aspectul vostru solar, care este un aspect al Logosului solar, prin intermediul centrului inimii voastre solare-sufletești.

La acestea noi spunem că este de mare importanță în acest moment ca aceia dintre voi care își revendică Sinele solar în corp fizic să se acordeze la noile frecvențe emise de Soare… să primească în totalitate aceste frecvențe în templul lor, căci ele conțin codurile cheie pentru noul lor Sine, noul Pământ și noua lor experiență de viață pe el.

Bănuiesc că acesta ar fi motivul pentru activitatea solară extrem de amplificată din această lună. ������

Consiliul explică în continuare că inima solar-sufletească este generatoarea conștiinței Christice, în care mintea superioară este canalul pentru a interpreta gândurile de nivel Christic, astfel că pe durata întregii luni trecem printr-o fuziune radicală cu Inima-Mintea unificată. (vin săptămâni de defibrilare intensă a inimii și dureri de cap constante) Atunci când acești doi centri lucrează în armonie pentru a ne restaura modelul divin/starea de a FI, templul nostru își dezvăluie rezervele de energie stocate, pentru a începe să readucă corpul fizic la starea lui naturală și la fluxul lui natural de energie (homeostază) din cadrul acestei octave noi, mai înalte, a luminii.

Atunci când se întâmplă acest lucru, modelul corpului este transpus pe forma fizică, ca niște trilioane de mici proiectoare de lumină ce creează o nouă hologramă, esențială pentru noua noastră existență umană. Această nouă hologramă, creată din lumina inimii noastre sufletești – a Soarelui nostru interior și proiectată în fiecare celulă a ființei noastre, creează realmente o nouă matrice a corpului, o matrice alimentată de inteligența corpului nostru de lumină… corpul de lumină care SUNTEM și care a reușit să se manifeste în formă fizică, în acest moment incredibil de unic de pe pământ.

Acest corp de lumină nu vă eliberează de forma fizică, ci vă unește mai plenar cu ea… căci am spus de multe ori și în multe feluri că sunteți aici pentru a deveni întruchiparea lui DUMNEZEU… nu doar în spirit, ci în totalitate în corpul fizic.

Pe măsură ce acest proces preia controlul asupra matricei voastre celulare, iar corpul vostru începe să se transpună de la lumina ce iese din sufletul vostru, veți începe să reflectați natura reală a ființei voastre în corpul fizic.

Desfășurarea acestui lucru vă va aduce în genunchi de uimire și venerație, în timp ce sunteți ridicați din înalturi.

Nici măcar nu voi pretinde că știu (cu mintea umană) ce implică în realitate acest proces sau cât timp e necesar pentru a se manifesta în totalitate ceva de o asemenea amploare… dar o presupunere bună ar fi că aceasta va constitui prioritatea noastră principală cel puțin pe durata ciclului retrograd al lui Pluto (înviere) și Saturn (structură).

Mai există un alt moment important de cotitură care vine la începutul lui iunie și despre care sper să aflu mai multe/să vorbesc mai mult pe măsură ce se apropie, dar așa cum am spus mai înainte, nu vom ști până nu vine. În calitate de premergători ai procesului de înălțare/întrupare, ne revine întotdeauna să o trăim pentru a o cunoaște… pentru ca în final alții să o poată cunoaște în scopul de a o trăi.

Acestea fiind spuse, este mai mult decât clar că această „experiență unică fiecăruia” nu va avea o coordonare în timp sau o amploare universală, numai că potențialitatea a apărut, iar cei care sunt deja aliniați cu puritatea IUBIRII divine (la TOATE nivelurile) vor ghida drumul înainte pentru ca toți ceilalți să meargă pe urmele frontierelor.

În caz că nu sesizați AMPLOAREA acestui moment, înțelegeți că această nouă/ultimă fază a procesului de întrupare este punctul de început al uniunii sacre dintre tot ce ține de spirit și materie… uniune ce are loc în fiecare dintre cei pregătiți pentru întruparea sufletului.

Asta înseamnă mai mult decât orice, că întruparea trebuie să fie prioritatea supremă, căci fără ea… nu EXISTĂ înălțare. În acest moment crucial ni se cere să ne amintim că planeta și toți oamenii de pe ea sunt beneficiarii întrupării NOASTRE. #�� # anxietatea de performanță

Aceasta a fost înțelegerea pe care a făcut-o fiecare dintre voi înainte de încarnare și este unicul scop al fazei de întrupare în care vă aflați cu totul în prezent

Mergeți înainte cu multă mândrie în inima voastră, căci acești pași următori din călătoria sufletului vostru sunt pașii la care întreaga lume este aici pentru a fi martoră… în VOI.

În curând veți înțelege de ce sunt atât de multe de care să vă minunați.
♡,
Lauren

https://thinkwithyourheart.com/ ©As LOVE, Inc. 2017 Toate drepturile rezervate.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...