miercuri, aprilie 19, 2017

INTERVIU CU DRUNVALO MELCHIZEDEK ~ Eclipsa din februarie 2017

Postat Maria
Timpul este flexibil, el se poate întinde și același lucru se poate spune și despre gravitație. Ceea ce se întâmplă acum nu a fost nici măcar gândit de oamenii de știință, iar acum Pământul trece prin transformări care pur și simplu îi bulversează. Sunt locuri în care te simți fericit sau alte locuri în care te simți mai ușor, și toate astea din cauza schimbărilor din interiorul Pământului.

Miezul de fier al Pământului este solid și se rotește, iar în jurul lui e o masă lichidă, cu o mulțime de lucruri în ea, și se crede că așa se creează câmpul magnetic. Dar acum, știința are o viziune mai realistă asupra acestuia, dar, probabil, e mai mult de atât, având în vedere curenții electrici.

În prezent, suspensia foarte densă (gelatinoasă) își schimbă vâscozitatea, devenind foarte fluidă, ca apa.

J: De ce?

D: Pentru că alunecă într-un punct, iar apoi stagnează în altul, astfel încât câmpul magnetic al Pământului moare, devine tot mai slab. Oamenii de știință cred că acum suntem într-un stadiu în care polii magnetici urmează să se inverseze. Polul Nord va deveni Polul Sud și viceversa.

În 2003, ei credeau că acest fenomen se va produce la sfârșitul secolului, dar acum au reactualizat previziunile, estimând ca el va avea loc în următorii 25 de ani, iar recent, au făcut o nouă evaluare, spunând că se poate produce oricând. Referitor la câmpul magnetic, ADN-ul nostru nu a experimentat niciodată un astfel de fenomen. La inversarea precedentă a polilor magnetici, aceștia și-au inversat pozițiile în urmă cu 970.000 de ani. ADN-ul nostru, adică noi, suntem aici de 230.000 de ani, deci nu am trăit nicicând o astfel de experiență. Nu știm ce înseamnă asta. Toți cei care își dau cu părerea nu fac altceva decât să facă presupuneri.

Acest fenomen are o influență uriașă asupra polarităților. Și influențează major și sexualitatea. Poate că mulți simt deja acest lucru. Bărbații au tot mai multe trăsături feminine și viceversa. Nu știu exact unde va duce asta, dar această tendință se manifestă peste tot în lume. Nu e vorba de o rasă sau alta, iar ceea ce se întâmplă de fapt când polii se inversează vor fi schimbările majore, pe care le vom vedea cu ochii noștri. Cred că asta se va întâmpla cam în 5 ani.

J: Ne poți spune care e diferența dintre schimbarea polilor de acum 13.000 de ani și cea petrecută cu 790.000 de ani în urmă? A fost o inversare magnetică și fizică și pe vremea Atlantidei?

D: Atunci a fost o deplasare de 90 de grade pentru un timp, iar apoi polii au ajuns în poziția în care se află acum. Despre ce s-a întâmplat apoi nimeni nu vrea ca eu să vorbesc, dar am scris în cărțile mele. Ceea ce declanșează inversarea fizică a polilor magnetici (ei se rotesc în jurul unei axe), e ceva foarte puternic. Matematicienii spun că mișcarea în jurul axei cu o înclinare cât de mică ar avea nevoie de atât de multă energie, încât ar fi nevoie ca Luna să izbească Pământul pentru a-l deplasa. Ei spun că acest lucru e imposibil din punct de vedere matematic, deci nu se poate întâmpla așa ceva. Dar s-a întâmplat de sute și sute de ori în ultimii 450.000 de ani. Și ei știu asta.

J: Deci ei cunosc realitatea, dar nu o înțeleg din perspectivă matematică.


D: Când polul magnetic își schimbă poziția, el devine mai slab; nu trebuie neapărat să ajungă la zero, dar nu mai creează câmp magnetic. Noi avem nevoie de câmpul nostru biomagnetic pentru a ne menține în viață. Când câmpul magnetic dispare, pierdem legătura cu el, devenim psihotici, intrăm într-o altă lume, pe care nu o cunoaștem. Știu doar că am fi pierduți. Câmpul magnetic e cel care ne păstrează memoria intactă. Așadar, omul devine psihotic din punct de vedere mental și își pierde memoria. Și am mai vorbit de exemplul stației spațiale MIR, unde rușii au trimis un astronaut. După 2 săptămâni, au pierdut legătura cu el și au trimis o altă persoană să-l readucă pe Pământ. Și au constatat că el nu mai era conectat cu realitatea, iar memoria lui era inexistentă. Au încercat timp de doi ani să-l vindece, iar apoi s-au dus la ONU și au comunicat că starea lui era ireversibilă. Și același lucru s-a întâmplat și cu cel care-l recuperase pe astronaut de pe stația spațială. Au încercat să înțeleagă ce se petrecuse și au creat un mic dispozitiv electronic care reproducea într-o oarecare măsură câmpul magnetic din jurul corpului, demonstrând efectul acestuia asupra minții umane.

Trebuie să știți că atunci când sunteți în câmpul vostru Merkaba, îi puteți cere acestuia să re-creeze câmpul magnetic din jurul corpului, iar el o va face, deci nu vă va afecta în niciun fel dispariția câmpului magnetic al Pământului. Veți fi absolut normali, în timp ce toți ceilalți vor avea problemele despre care am vorbit.

J: Ce interesant! Așadar, acesta ar fi răspunsul la întrebarea mea despre cum ar trebui să ne pregătim pentru schimbare. Nu contează ce faci la nivel fizic, trebuie să te pregătești la nivel spiritual, să–ți pregătești inima, să-ți activezi câmpul Merkaba.

D: Câmpul Merkaba e important, amintirea existenței lui e importantă, pentru că am pierdut-o de multă vreme. Și asta cauzează toate problemele acestor vremuri. Dacă ne-am aminti acest lucru, am fi uimitori, nici nu ne-am recunoaște. Vedele hinduse de acum cca. 6.000 de ani vorbesc detaliat despre această situație specială; și vorbesc despre ceea ce urmează să se întâmple cu noi, de faptul că vom ajunge în acest punct în care vom fi implicați în problematica câmpurilor electromagnetice, că vom crea aceste câmpuri de energie și vorbesc despre noua știință. Și mai spun că latura noastră spirituală va evolua. Conform Vedelor, într-o singură zi, ne vom lepăda de toată știința noastră, de mașini, computere și de toată tehnologia noastră, pentru că nu vom mai avea nevoie de ele. Pentru că vom înțelege cine suntem noi cu adevărat, că facem parte din Dumnezeu, că suntem conectați cu întregul Univers.

Iar din acel moment, putem face orice. Vom putea avea tot ce ne dorim și nu vom muri niciodată. Și vom deveni foarte sănătoși la nivel mental, fizic, emoțional, din toate punctele de vedere. Ne vom trezi într-un câmp al tuturor posibilităților. Fiind unele dintre cele mai vechi scrieri de pe Pământ, veridicitatea lor e incontestabilă. Iar eu cred că toate acestea se vor întâmpla în curând. Eu unul nu renunț la ceea ce cred. Misiunea mea e să mă asigur acum că aceste informații ajung la voi, pentru că eu sunt singurul om care vede cum stau lucrurile cu adevărat. Și e nevoie ca tot mai mulți oameni să înțeleagă ce se întâmplă cu lumea noastră și cum vor evolua lucrurile.

J: E uimitor să afli atâtea lucruri și să poți trăi aceste experiențe.

D: La ultimele două workshop-uri, am văzut lucruri nemaiîntâlnite până atunci. Când au dobândit această cunoaștere și au experimentat-o, oamenii au izbucnit în lacrimi. Nu se puteau opri, pentru că realizau ce înseamnă toate astea. E fantastic!

Când am înțeles în mintea mea cum funcționează acest proces, a trebuit să aduc aceste înțelesuri în inimă, iar apoi în corp, experimentând în fiecare dintre ele pentru a ști cum poate fi folosit. Odată ce am înțeles pe deplin și am văzut de ce eram capabil, mi-am extins câmpul suficient de mult. În timpul orgasmului, o spirală merge în sus, trecând prin vârful capului, iar totul e geometric; ceea ce se întâmplă face parte din tine, e ceea ce ești tu. Spirala ajunge în Sfera Omega, care se află la o distanță de 30 de picioare în afară, deasupra capului, și care are o boltă acvatică în vârf. Iar știința știe că electricitatea trebuie să treacă prin apă, și este exact ce se întâmplă acolo; trece prin icosaedru și prin dodecaedru, iar apoi, răbufnește în afară, și e un flux masiv de electricitate până în vârf, dar și în partea de jos. Acesta e modul în care te conectezi - prin crearea unui câmp toroidal uriaș.

Prima oară când faci acest lucru, te poți conecta cu sistemul solar. Iar apoi, foarte rapid, eu m-am conectat cu ceea ce se numește Universul local, pe care îl puteam vedea cu ochiul liber. Chiar în momentul în care am făcut asta, m-au sunat mayașii și mi-au spus că trebuie să-mi vorbească. „Ai făcut ceva și trebuie să vorbim cu tine”. Și au trimis 3 mayași la mine, în Sedona. Mi-au spus că au nevoie de 3 zile pentru o ceremonie, și asta am făcut timp de 3 zile. Iar aproape de sfârșitul ceremoniei, ei au scos 12 cranii de cristal de mici dimensiuni, am continuat ceremonia cu ele, iar în final, au scos un craniu de dimensiune reală, făcut din jad și care, conform spuselor lor, era cel mai vechi craniu de cristal din Atlantida. Iar în acel craniu era spiritul unui mayaș, care a învățat ceea ce învățasem eu; apoi, a ieșit afară și a devenit Universul local.

Mi-aș dori să vă pot arăta unele lucruri, cum ar fi calea pe care a venit la noi. Iar oamenii de știință au fost martori la ceea ce s-a întâmplat, a fost demonstrat acest lucru. Au văzut traiectoria lui și faptul că, la final, a dispărut în pământ.

Mi-au dat mie craniul din jad; nu știu cine era acolo, era un mayaș bătrân, un bărbat, și el a fost acela care s-a întors pentru a prelua ceea ce învățasem eu: modul în care poți trece prin acel proces și care e însemnătatea lui. Am fost ajutat foarte mult, era imposibil să fac singur toate astea. Absolut imposibil!

Iar acum, viața încearcă să ne ajute cu adevărat în multe feluri. Cred că nimic nu ne poate opri. Beneficiem de un sprijin major chiar acum. Oamenii care încearcă să facă asta în diverse moduri, fie că știu sau nu, sunt înconjurați de un număr imens de entități de Lumină gata să îi ajute. Timpul a fost extins pentru ca lumea să aibă mai multă vreme pentru a înțelege. Altfel, nu am fi capabili să o facem. Extratereștrii mi-au tot spus că nu vom reuși, dar eu am fost mult prea optimist. Vom reuși, dar pentru asta, timpul și spațiul au trebuit să fie modificate. Viața a făcut asta pentru noi, nu doar Mama Pământ, ci și cu ajutorul curenților Birkeland, care trimit lumina peste tot. Fiecare formă de viață, cât de mică, inclusiv gândăceii și bacteriile, sunt la fel de importanți ca și noi. Și toate aceste moduri diferite de a privi viața se armonizează, pentru că trebuie să facem acest salt. Poate că va fi doar un grup mic, câteva milioane de oameni, nu știu, poate mai puțini, dar acești oameni sunt cruciali pentru tot restul vieții. Pentru că facem un salt către un nivel mai înalt de existență, trecând printr-un proces pe care nici cele mai evoluate ființe din Univers nu l-au experimentat vreodată.

Nu știu din ce motiv suntem noi cei aleși să treacă prin această experiență, dar acesta a fost locul ales pentru a crea acea scânteie mică de lumină care se va propaga în tot restul vieții. Și pentru că vin din acel loc în care urmează să mergem, știu că nu vom eșua. Sunt sigur de asta pentru că am făcut acest pas, am mers în acel viitor.

Iar acum, în viața noastră de zi cu zi, ne bem ceaiul sau cafeaua, ne trăim viețile ca întotdeauna, dar fiecare persoană de pe Pământ, chiar și cei care mor și tot ce înseamnă viață sunt cruciali pentru ceea ce urmează să se întâmple. Nu știu cum va fi, nu pot prezice așa cum fac mayașii, când și cum se vor petrece lucrurile. Când vom vedea Steaua Roșie de pe cer apropiindu-se de Pământ. Perioada critica a schimbărilor rapide se va încheia atunci când o vom vedea. Atunci vom păși pe calea schimbării, a ordinii, pe calea armoniei. Și ea nu e departe. Ei spun că va cutremura Pământul.

J: Poate ea va fi catalizatorul acestor schimbări majore.

D: Eu cred că vom putea trece prin aceste schimbări majore înainte de încheierea ciclului. Cred că vom vedea din timp Steaua venind către noi și vom avea timp să plecăm.

J: Avem multe de făcut. Trebuie să citim noua ta carte, iar eu voi face niște materiale video.

D: Da, le vom face pe toate.

J: OK, am o ultimă întrebare pentru tine. După cum ți-am spus, am făcut prima parte a filmului despre Nibiru*, iar înainte - pe cel despre istoria Atlantidei (Nibiru, Anunnaki** și toate celelalte). Aș vrea să te întreb dacă știi cu câte milioane sau miliarde de ani în urmă a apărut Nibiru pentru prima oară în sistemul nostru solar.

NT: *Nibiru este cea de a 12 planetă a sistemului nostru solar și intră în acest sistem o dată la 3.600 de ani. Calculele matematice arată că planeta Nibiru va trece prin interiorul sistemului nostru solar până la sfârșitul anului 2017. În limba babiloniană, Nibiru înseamnă punct de tranziție. Pentru prima dată, planeta a fost menționată în tableta a cincea a poemului epic babilonian Enuma Elis. Ea a devenit cunoscută abia în anul 1976, când Zecharia Stitchin a creat o mare controversă atunci când și-a publicat cartea A douăsprezecea planetă. Mulți specialiști susțin că această apropiere poate produce perturbații gravitaționale ale orbitei. Ea generează haos în centura de asteroizi și cutremure de magnitudine mare.

În anul 1983, NASA a trimis în spațiu un satelit, IRAS, pentru a cerceta acest misterios corp ceresc. Dimensiunile sunt aproximativ egale cu cele ale planetei Jupiter și este orientat spre Pământ în așa măsură, încât să facă parte din sistemul nostru solar - nota NASA în unul dintre rapoartele din 1983.

Tot mai mulți cercetători susțin că această planetă nu s-a format în sistemul nostru solar și că este o intrusă. Cert este că această planetă se învârte în sens invers acelor de ceasornic și că trecerea ei produce anumite fenomene. Pluto și Charon au fost scoși de pe poziția de sateliți ai lui Neptun de trecerea acestei planete.

NT: **Anunnaki - Cu aproximativ 450.000 de ani în urmă, în timpul celei de-a doua Ere Glaciare de pe Terra, locuitorii de pe Nibiru, care dispuneau de o tehnologie foarte avansată – sau Anunnaki, așa cum erau denumiți în textele sumeriene – au călătorit către Pământ, în timp ce cele două planete s-au apropiat foarte mult una de alta. Potrivit relatărilor sumeriene, primele lor aterizări au avut loc în apă, la fel cum astronauții noștri au aterizat mai întâi în ocean la întoarcerea din misiunile lor din spațiu. Este, prin urmare, logic faptul că acești astronauți antici ar fi căutat pentru derularea misiunilor o tabără de bază, care să le asigure atât o climă temperată, cât și o sursă sigură de apă potabilă și de combustibil

J: Am găsit referiri la o perioadă de acum 4,1 miliarde de ani, dar unii spun că asta s-a întâmplat acum 15 milioane de ani. Sunt multe păreri pe Internet.

D: Trebuie să studiezi textele sumeriene și să interpretezi cunoașterea lăsată de bătrânii înțelepți din vechime. Sunt cca. 100 de oameni care pot interpreta scrierea cuneiformă*. 4,1 miliarde pare credibil. S-a tot spus că Nibiru va lovi Pământul, dar asta nu s-a întâmplat niciodată. Există documente ale NASA care fac referire la Planeta X, care este uriașă, cam de dimensiunea lui Jupiter. Ei au mai identificat în spațiul cosmic alte 4 planete uriașe, asemănătoare cu acea planetă. Iar acum au descoperit o mulțime de alte corpuri cerești despre care nu știau că se află acolo.

NT: Scrierea cuneiformă este printre primele forme de expresie prin scriere din lume. Scrisul cuneiform a fost inventat, probabil, cu aproximativ 5.000 de ani in urmă și constă în adâncituri în formă de cuie săpate în piatră sau imprimate pe tăblițe de argilă; a fost folosită de unele popoare orientale antice.

Sistemul solar pe care îl cunoaștem noi este cu mult, mult mai mare decât am crezut și conține mult mai multe chestii în el.

Când au descoperit planeta Nibiru, au numit-o Planeta X și și-au făcut temele, au studiat distanța de Pământ, i-au calculate orbita, dimensiunea, masa, estimând că ar reapărea cam la fiecare 3.600 de ani.

Acum ei spun că Planeta X nu e Nibiru și încearcă să combată toate teoriile, dar în curând, vor trebui să spună adevărul. Și au descoperit o altă planetă care e mai mare decât Jupiter și care nu are nicio greutate, e ca un halou.

J: Interesant! Am văzut multe materiale video, iar oamenii vorbesc despre ceva asemănător cu ceea ce spuneai tu, un corp ceresc care se află dincolo de Soare și se apropie tot mai mult, dar care pare a fi un al doilea Soare. Sunt multe filmulețe în care se vede Soarele și acel corp ceresc imens, de un galben strălucitor, care seamănă cu Soarele.

D: Se vorbește despre asta. E un soare care se rotește în direcție opusă față de cea a Pământului, deci nu poate fi văzut de pe Pământ. Nu știu ce poate fi, dar în niciun caz nu e Nibiru.

J: Am niște filmări video în care, când Soarele coboară la apus, se vede un alt soare, ca o copie a Soarelui nostru.

D: Poate fi ceva asemănător unei iluzii optice, o reflectare a imaginii Soarelui.

J: E posibil.

D: Nu știu să-ți răspund la această întrebare. Ce știu sigur este că nu e Nibiru.

J: Era posibil în urmă cu 3.600 de ani să fie prevăzute dezastrele viitoare?

D: E bine să lămurești asta. Și să ai în vedere Universul electric și corelațiile pe care le poți face pe baza noii științe pornind de la previziunile din vechime.

J: Cunosc niște specialiști în domeniu care spun că au descoperit o planetă de dimensiunea lui Neptun, cu o orbită electrică uriașă, care trece prin întregul nostru sistem solar. Ei spun că nu ajunge atât de aproape de Pământ ca Nibiru, dar au estimat că ciclul de rotație e de 36.000 de ani, nu de 3.600 de ani..

D: Se fac mereu greșeli de estimare, supraevaluându-se totul de 10 ori. E o problemă de un zero în plus. Studiem din texte vechi de 6.000 de ani, așa că se pot face greșeli Nibiru nu are nicio influență fizică asupra schimbărilor care au loc acum. E importantă pentru că e locul din care au venit Nefilimii*, care ne-au influențat în mod radical evoluția.

*NT: După legendele ebraice și din alte surse (Cartea lui Enoh și alte scrieri nebiblice), Nefilimii au fost un neam de uriași și super-eroi. Dimensiunile și puterea lor au provenit, probabil, dintr-un amestec de ADN demonic cu genele umane. Tot ce ne spune Biblia direct despre ei este că au fost „vitejii care au fost în vechime oameni cu nume” (Geneza 6:4). Nefilimii nu au fost extratereștri, au fost ființe reale, materiale, rezultate în urma împreunării fiilor lui Dumnezeu cu fetele oamenilor (Geneza 6:1-4). Nefilimii au fost unul dintre motivele principale pentru potopul din vremea lui Noe.

J: Cred că de aceea mă simt obligat să vorbesc despre toate astea, pentru a avea o imagine cât mai completă despre istoria evoluției noastre. Unul dintre cele mai populare filme este cel despre istoria omenirii, dar sunt atâtea elemente lipsă.

D: Revenim mereu la misiunile noastre, în forme și moduri diferite. Ideea că o ființă umană trăiește o viață, iar apoi totul se sfârșește, este pur și simplu ridicolă. Cum am putea evolua atât de mult într-un timp atât de scurt? E imposibil! Din tot ce am învățat de la toți profesorii și maeștrii pe care i-am cunoscut pot spune că, încă de la început, ființa omenească a fost menită să trăiască veșnic.

Putem avea un corp, iar apoi murim, dar suntem tot vii; putem merge într-un alt loc și ne putem lua un alt corp sau putem fi fără formă, dar posibilitatea de a ne înceta existența este nulă. Nu ar avea niciun sens.

J: Cred că morala este că indiferent de ceea ce se întâmplă, nu trebuie să ne fie frică, pentru că vom fi cu toții OK.

D: Nu avem niciun motiv real să ne temem de ceea ce se va întâmpla fiindcă, indiferent cum va fi, Universul e în spatele nostru și controlează ce se petrece cu noi. Nu e vorba de voi sau de mine sau de tine sau de oricine altcineva, lucrurile se desfășoară la o scară mult mai mare. Dar sunt părți necunoscute în Univers. Și pare o nebunie, dar există mult mai mult decât acest Univers.

J: Noi suntem doar o mică fracțiune din imensitatea din afara noastră.

D: Nu se știe cu adevărat ce se întâmplă. Sunt o mulțime de forme de viață, cum ar fi omuleții gri*, care încearcă să folosească acest portal pentru a ieși din locul în care se află. Și încearcă asta de 2 milioane de ani, poate chiar mai de demult. Fiind dotați cu o tehnologie spațială foarte avansată, ei ar putea ajunge în toate cele 144 de Dimensiuni Însă nu pot trece de bariera nivelului care-i urmează celui la care se află. Și din câte știu eu, niciunul nu a reușit să facă asta. Și știu pentru că eu vin din acel loc, de la acel nivel care urmează și la care ei nu pot ajunge.

NT: Omuleții gri sunt cei mai populari extratereștri cunoscuți de noi. De cele mai multe ori, dacă întrebi pe cineva de extratereștri, acela se va gândi la omuleții gri.

În mitologia aborigenilor din Australia, sunt înfățișate diverse zeități în ceea ce specialiștii au numit figurile Wandjina. Acestea sunt de fapt picturi rupestre care înfățișează fii ploii sau ai norilor. Aceste creaturi stranii aduc foarte bine cu extratereștri gri, cei cu corpul firav, capul extrem de mare, ochii bulbucați și pielea de un gri intens. Conform studiilor efectuate în mitologia aborigenă, aceste ființe supranaturale coborau din nori sau din ceruri pentru a-i învăța pe oameni cum să-și culeagă hrana, să o conserve sau chiar cum să confecționeze diverse obiecte. Aceste spirite evoluate sau zeități venite din îndepărtatul Univers au avut o contribuție considerabilă la dezvoltarea omului preistoric. În încercarea cercetătorilor de a stabili vechimea picturilor rupestre, aceștia s-au confruntat cu o problemă gravă. Picturile au fost realizate cu materie organică, ceea ce făcea imposibilă marcarea lor în timp.
Cu toate acestea, un paleontolog a determinat o specie de pasăre gigant, Genyornis, care apare obsesiv în desenele străvechi. Această pasăre a trăit în urmă cu 40.000 de ani pe Terra și astfel, desenele din peșterile australiene pot avea o vechime tot atât de mare.
Indiferent de vechimea lor, figurile Wandjina prezintă istoria omenirii și faptul că în trecutul îndepărtat diverse ființe extraterestre au vizitat Pământul și chiar au interacționat cu oamenii, pentru a-i ajuta în dezvoltarea lor.

Și știu și de ce suntem noi aici și de ce are loc această tranziție. Există o singură formă în Sistemul celei de-a 13-a chakre. Iar aici se regăsesc cele 144 de nivele dimensionale. Iar ei înregistrează aceste lucruri în diferite moduri, ca într-o bibliotecă. Lumea 3D este foarte veche, iar noi am ajuns atât de departe în aceste vremuri – e vorba de o istorie străveche. Iar acum, misiunea noastră este să înregistrăm în chakra rădăcină locul de unde am venit. Primele două nivele sunt înregistrate, iar cel de-al treilea urmează să fie înregistrat. Iar noi vom înregistra toate cele 144 de nivele dimensionale. Acest al 3-lea nivel – 3D – este asemenea unei fosile. Dacă pătrunzi în adâncul Pământului, descoperi acolo fosile minuscule. Noi suntem asemenea unei fosile din vechime. Poți afla toate informațiile despre modul în care am ajuns aici și trebuie să ne cunoaștem cu adevărat trecutul pentru a ști unde vom merge în viitor. Iar asta nu se va schimba niciodată. Chiar dacă timpul e sferic, iar toate lucrurile se întâmplă în același timp, trebuie să știm tot ce se întâmplă simultan. Când am spus că va veni o vreme când acest Univers nu va mai exista, m-am referit exact la ceea ce fac ei: îl vor lua și îl vor pune în acel loc al următorului nivel al existenței. Și pentru că totul a fost înregistrat, dacă vom dori vreodată să ne întoarcem în acest Univers, cu toate celelalte elemente asociate cu el, vom putea reveni. Dar întreaga viață va ajunge într-o altă stare, pentru că, pe măsură ce evoluăm și ajungem la următorul nivel, vom simți totul în conformitate cu acel nivel.

Va fi o experiență uimitoare. Pentru că fiecare ființă umană, fiecare gâză, fiecare viețuitoare, când vor trece prin această schimbare, vor înțelege întregul lor trecut de dinainte de a ajunge la prezenta formă de existență. Își vor înțelege propriul lor trecut, cum au trecut prin diversele etape ale existenței – și acesta e un lucru foarte important, pentru că nu putem accede la acel nivel următor al existenței fără să ne reamintim cine suntem noi cu adevărat, ce am făcut și cât de minunați suntem. Și nu spun asta dintr-un punct de vedere egotic, dar suntem cu adevărat uimitori. Fiecare creatură cât de minusculă care pășește pe Pământ e minunată. Le putem considera mici și lipsite de importanță, dar dimensiunea nu contează în această ecuație. Ele sunt la fel de importante ca noi.

Budiștii, de exemplu, nu vor să ucidă nicio ființă, ei încearcă să evite asta, pentru că înțeleg cât de importantă este fiecare formă de viață, inclusiv fiecare ființă umană. E cu adevărat important.

Dar schimbarea se va produce, dar nu în modul profețit de mayași. Ei n-au știut că lucrurile se pot schimba în acest mod.

J: Regulile se schimbă.

D: Modificările survenite în ceea ce privește aspectul masculin sunt evidente în alegerea noului președinte al SUA. El va duce oricum totul de râpă, dar eu cred că guvernul și toate celelalte vor cădea.

J: El pare să simbolizeze idea de destabilizare…

D: Da, el va eșua. Și vom ieși la lumină cu alte lucruri. Ele vor fi temporare, vom crea lucruri efemere, vor fi perioade de stabilitate, apoi vom eșua din nou, până în momentul în care vom înțelege că nu suntem un corp, ci un spirit. Și că suntem eterni și vom fi eterni pentru veșnicie. Când vom realiza acest lucru, înțelegând despre ce e vorba în toate astea, lucrurile chiar vor începe să se schimbe. Și nimeni nu va renunța. Dacă am un corp, cu sau fără mâini și picioare, chiar dacă stau într-un scaun cu rotile, dar am o inimă, iar creierul încă funcționează, pot face asta.

Altfel, după asta nu va mai exista nicio posibilitate. Viața e proiectată astfel încât să știe cum să gestioneze totul. Așa că nu vă temeți! Doar faceți lucrurile așa cum puteți…și veți fi surprinși cât de bine le veți face.

J: Iți mulțumim din inimă, Drunvalo!

D: Vă iubesc, dragii mei! Tot ce se întâmplă e de bine! Vă iubesc pe toți!

J: Îți mulțumim mult de tot!

D: Îmi place mult să colaborez cu tine, Jordan!

J: După emisiune, vom face planuri noi, dragă Drunvalo, și abia aștept!

D: Pe curând, dragii mei!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...