vineri, martie 03, 2017

Puneți-vă în funcțiune magneții

Postat Maria

Prin Ronald Head

Avem un mesaj nou pentru mulți dintre voi. De fapt, titlul acestui mesaj spune totul, dar haideți să-l discutăm puțin.

Unii dintre voi trăiesc deja în mici grupuri formate din oameni cu aceleași preocupări. Unii dintre voi faceți parte și din cercuri mai largi și puteți discuta liber cu mai mulți oameni. Dar adevărul pentru mulți dintre voi este că vă simțiți foarte singuri și separați. A fost o vreme când acest lucru a fost adevărat, dar datorită nevoii de a vă împărtăși vibrațiile în creștere de-a lungul întregii planete, acest lucru a fost necesar. Dar nu mai este cazul. Pe măsură ce din ce în ce mai mulți s-au trezit an de an, câmpurile voastre vibratorii au ajuns să aibă efect asupra a tot, atât de mult încât, mai mult decât probabil, în jurul vostru sunt oameni care vor accepta ideile voastre chiar mai mulți decât vă imaginați.

Lucrurile au ajuns acum în punctul în care vă puteți folosi de principiul ”acolo unde doi sau mai mulți se adună împreună”. Acum, atât de mulți dintre voi v-ați simțit atât diferiți de cei din jurul vostru pentru că voi nu ați vorbit niciodată în mod deschis despre lucruri de natură spirituală cu alții. Există și posibilitatea ca în trecut să fi fost persecutați pentru acest lucru și să vă fi făcut o promisiune interioară profundă de a nu vă mai expune niciodată în acest fel.

Ei bine, chiar dacă acest lucru vi s-a întâmplat în trecutul îndepărtat, el nu vi se va întâmpla acum. Nimeni nu vă va arde pe rug, îneca sau oricare dintre acele lucruri oribile pentru că vorbiți despre conștiință, ascensiune sau alte lucruri de această natură. Da, mai mult ca sigur că mai există oameni care nu înțeleg sau care pot zâmbi sau să-și dea ochii peste cap uneori. Dar putem cu siguranță spune că nu vă vor face nici un rău.

Puterea pe care o aveți pentru a influența schimbarea în lumea voastră se va amplifica exponențial atunci când vă uniți cu alții, atunci când vorbiți cu ei, meditați cu ei, vă împărtășiți ideile cu ei. Și, după cum am spus, să-i găsiți pe alții asemeni vouă va fi acum cu mult mai ușor decât v-ați închipui. Dacă într-o conversație scăpați ocazional o idee s-ar putea să fi surprinși de răspuns. Poate că în loc să începeți cu ”Ieri când am ieșit ...” încercați ”Ieri după ce mi-am făcut meditația ...” Sau dacă sunteți empatic ați putea spune ”Cu siguranță energia este mult mai înaltă astăzi. O simțiți?” Din momentul în care ați luat decizia că nu mai doriți să țineți lumea la distanță de un braț de voi, veți descoperi că este foarte ușor să spuneți astfel de lucruri. Și amintiți-vă, persoana din fața voastră poate fi la fel de reținută să fie deschisă precum ați fost și voi. Dar sămânța unui gând va fi fost plantată.

Acum, după cum am menționat deja meditația, dați-ne voie să vă oferim și o imagine pentru asta. Vizualizați un magnet puternic în interiorul vostru. Acest magnet are un comutator într-o parte. Atunci când îl porniți, el îi va atrage pe alții de vibrația voastră în câmpul vostru. Acum, tot ceea ce aveți de făcut este să descoperiți cine sunt aceștia. Nu va fi important să fie de acord cu voi în toate. Asta ar fi un miracol. Dar îi veți găsi pe cei care au același scop ca și voi și care își vor împărtăși scopurile cu voi. Făcând acest lucru voi nu vă veți crește reciproc puterea, voi o veți multiplica.

Este momentul ca acest lucru să se întâmple acum. Și este posibil acum.

Traducere Monica Poka

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...