sâmbătă, februarie 04, 2017

Mintea consuma mai multa energie, decat oricare alta parte a fiintei voastre

Postat Maria
Mintea consuma mai multa energie, decat oricare alta parte a fiintei voastre. Natura voastra fizica, consuma energie intr-o maniera grosiera.
Vedeti voi, voi preluati alimentele, bautura, dar, de fapt, cantitatea de energie pura continuta in aceste alimente si bauturi este foarte mica, este minuscula.
Uneori voi consumati cantitati imense de alimente, ca sa obtineti putina energie.
Dar, in timp ce mergeti mai departe, realitatea voastra fizica, corpul fizic, se vor adapta natural la un mod eficient de a folosi energia. Oh, insa veti consuma mari cantitati de alimente, dar nu veti face asta pentru a supravietui; puteti face asta de placere. Nu trebuie sa le aduceti inapoi aici, aici sus; ele pot fi eliberate intr-un mod mult mai eficient. Si da, eu spun adevarul.
In timp ce mintea de reajusteaza dupa voi, dupa Corpul Constiintei, nu va mai consuma volume imense de energie pentru a mentine angrenajul in miscare, deoarece va expansionati dincolo de minte, in ceea ce unii numiti inteligenta divina, dar eu o voi numi constiinta. Nu trebuie sa aduceti toata energia pentru a mentine acel lucru ticaind, deoarece voi sunteti mult mai eficienti, ca si Corpul Constiintei, decat doar ca minte.
Energia va veni la voi intr-un mod diferit, o veti folosi intr-un mod mult mai eficient si o veti elibera intr-un mod mult mai gratios.
Dragi prieteni, luati un moment! Simtiti-va ca fiind Corpul Constiintei, biblioteca constientei voastre, rezervorul vostru de cunoastere. Asta este ceea ce sunteti! Nu sunteti spirit. Nu sunteti corp. Nu sunteti minte.
Sunteti constiinta, sunteti „Eu sunt cel ce Sunt”.
 Adamus Saint Germain

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...