luni, februarie 13, 2017

Ce doriti pentru viata voastra?

Postat Maria
Ce doriti pentru viata voastra? V-ati intrebat vreodata ce dorinte are sufletul vostru? Chiar le vizualizati permanent ? Este frumos sa va doriti si lucruri care le credeti voi a fi imposibile,pentru ca nimic nu este chiar imposibil .Spun asa pentru ca unele lucruri chiar sunt imposibil de avut, trebuie sa stiti ca nu trebuie sa cereti Luna de pe Cer,acea dorinta chiar este imposibila,cele lumesti sunt posibile ,chiar de par imposibile la prima vedere.Nu stiti ce aduce viata , de aceia este bine sa fiti liberi in gandire,si sa cereti vietii si lucrurile care pentru voi par foarte greu de obtinut.Creati filmul reusitei a ceea ce doriti ,si pastrati-l in minte permanent,asa se cladeste ziua de maine,fix cu ceea ce doriti pentru voi.

Sprijin veti avea permanent ,pentru ca locuiti in Creatia lui Dumnezeu,aici se poate crea orice,deci creati,nu stati in energii care nu pot sa va creeze ce va doriti,acelea sunt gandurile voastre care manifesta necrearea a ceea ce doriti pentru voi.

Bucurati-va de viata,de ceea ce realizati,pentru ca asa trebuie sa functioneaze viata omului.Zilnic trebuie sa vizualizati reusite,asa va faceti viata mai frumoasa,si mai implinita.Va veti trezi ca aveti reusite una dupa alta,pentru ca aveti acea energie creatoare cu voi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...