marți, februarie 07, 2017

Apăsarea Butoanelor Voastre

Postat Maria

Vă auzim spunând ”Ceva important se întâmplă!” Să știți că ceea ce simțiți, ca o enormă impresie, nu este altceva decât acumularea a nenumărate schimbări despre care vă vorbim de ani de zile. Pe măsură ce din ce în ce mai multe dintre aceste schimbări se fructifică, vor exista momente în care acest sentiment se va împinge el însuși în prim-planul conștiinței voastre.

Uneori veți atribui acest lucru unei situații curente, cum ar fi un val de energie care vine, de exemplu. Alteori, veți avea doar un sentiment de pierdere a ceva. Dar dacă sunteți în stare să vă întindeți simțurile suficient de mult, veți fi aproape întotdeauna în stare să simțiți construirea impulsului schimbărilor la nivel de planetă.

Unul dintre lucrurile care devin evidente este că indivizii își au ”butoanele apăsate”. Sunt foarte multe schimbări necesare care nu au început încă să se manifeste. Iar timpul trece puțin cam succint acum datorită a ceea ce a fost o mare rezistență la schimbare. Status quo-ul li s-a părut a fi cel mai bun multora care au dorit să-și mențină pozițiile, puterea și luxul, lucruri care sunt cu adevărat efemere în cel mai bun caz. Ceea ce voi ați făcut ca și grup, a fost să vă încarnați în locuri și în grupuri de suflete care ar reacționa în anumite moduri dacă anumite lucruri s-ar întâmpla. Cu alte cuvinte, ați exploda dacă cineva v-ar apăsa butoanele.

Ei bine, acele butoane sunt, în multe cazuri, apăsate, unele intenționat și unele nu. Dar apăsătorii de butoane descoperă că nu sunteți atât de ușor de controlat precum au presupus ei că ați fi. Și vor descoperi că rezultatul lucrurilor pe care ei le-au pus în mișcare se extind în direcții pe care nu le-au anticipat. De exemplu, cineva decide să amenințe pe altcineva cu o demonstrație a puterii feminine. Dar acum, vedeți voi, sunt multe milioane de femei pe tot cuprinsul planetei voastre care au văzut acum fără putință de tăgadă exact cât de multă putere au. Și acum s-ar putea să fie o idee mai bună să evite să facă din nou acest lucru.

Am vorbit recent despre amețitoarea cantitate de schimbări pe care le veți experimenta în această perioadă. Și dacă vă țineți ochii deschiși, puteți vedea acum că se întâmplă. Și încă nu și-a atins întreaga forță. O mare parte din ea vă este încă ascunsă, dar puteți fi siguri că viețile voastre se află chiar în mijlocul unui potop imens de schimbări. Multe dintre acestea trebuie să se producă pentru că vechile structuri nu vor fi pur și simplu în măsură să continue. Ceea ce este construit pe frică, pe control, pe întuneric nu va fi în măsură să continue. Nu fiecare schimbare va fi confortabilă pentru toată lumea. Dar voi sunteți pe calea către noua lume pe care ați visat-o.

Deci, cum treceți prin această perioadă? Am spune, ocupați-vă de ceea ce aveți de făcut astăzi. Astăzi practicați să fiți acea ființă centrată pe inimă care ați învățat că sunteți. Nu trebuie să vă ocupați de tot ceea ce se întâmplă în viețile celorlalți. Nu este obligatoriu să știți tot ce se întâmplă în fiecare oraș și în fiecare sat de pe planeta voastră. Nu spunem că nu ar trebui să fiți plini de compasiune. Spunem că este suficient să fiți plini de compasiune acolo unde vă aflați. Acesta este motivul pentru care vă aflați acolo. Sarcina voastră, pe care ar trebui să alegeți să o acceptați, este să ancorați lumina acolo unde vă aflați. Vă asigurăm că secretarii noștri nu vor refuza să vă recunoască acțiunile. Din contră, voi, acolo unde sunteți, așa cum sunteți, cine sunteți, scrieți o istorie pe care o puteți visa doar.

Vă vom reaminti ceea ce v-am spus în urmă cu doar câțiva ani. Nu s-a crezut că ați putea realiza tot ceea ați realizat. Dar ați făcut-o. Ați schimbat destinul unei întregi planete. Și această schimbare merge atât de departe încât este de neimaginat.

Voi sunteți salvatorii voștri. Voi sunteți co-creatorii unei noi lumi. Voi sunteți cel mai îndepărtat lucru posibil de neputință. Să știți acest lucru și nu puteți da greș.

Traducere Monica Poka

1 comentarii:

Unknown spunea...

se confirma .multumim

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...