miercuri, ianuarie 11, 2017

Sfârșitul SFÂRȘITULUI: eliberarea rasei umane sclave

Postat Maria

Lauren, 12 decembrie 2016, raportul 5D
Iată-ne așadar aici. Ultima lună din ultimul an al unei călătorii extrem de intense, ce a durat 9 ani, de expansiune și transformare interioară extraordinară (chiar miraculoasă).
Suntem la sfârșitul (oficial) sfârșitului, ducând la bun sfârșit finalizările unui ciclu destul de legendar din experiența umană și, drept rezultat, fiecare din noi e sărbătorit de ființele cu care a lucrat și lucrează  de la bun început, pentru a atinge țeluri atât de extraordinare.
Apogeul acestui ciclu de 9 ani a oferit fiecăruia din noi capacitatea de a defragmenta, de a unifica fiecare aspect pierdut al Sinelui, prin acceptarea și integrarea totală a umbrei noastre… acele părți din noi care, până acum, nu au fost luminate în întregime. Aceia dintre noi care și-au recăpătat vederea necesară pentru a-și vedea fiecare aspect din ei ca IUBIRE, vor intra în noul ciclu de creație având capacitatea de a se cunoaște acum drept IUBIRE.
Noul ciclu de creație începe pe 1 ianuarie și deși simțim deja frecvențele (de creator) deosebit de rafinate și foarte concentrate ale noii energii, mi se arată că apropiatul portal al solstițiului este total decisiv în această privință. Ne apropiem de un portal foarte sacru, un portal ce accelerează o mișcare profundă de unire a forțelor, ca IUBIRE.
Avem de asemenea alte două evenimente celeste ce se evidențiază, cu privire la finalizările noastre:
1) Ultima super Lună (pe 14 decembrie), din seria de trei la rând, aduce o oarecare încheiere fermă… cea mai recentă din ele (din 14 noiembrie) fiind cea mai IMPORTANTĂ din cele trei, despre care ființele galactice au spus că anunță sfârșitul jocului (dualității) și începutul disoluției modelului (corpului) karmic, pentru cei aflați pe calea autorității întrupate. De atunci, evităm unele proiectile periculoase produse de revolte colective și personale, dar toate acestea ca pregătire pentru a „începe din nou”.
2) Pe 19 decembrie Mercur intră în mișcare retrogradă, pentru a patra oară în acest an (3/an este mai obișnuit), așa că avem o ocazie cu adevărat extraordinară de a ne liniști, de a dobândi o perspectivă cu totul nouă, după un an de foarte multă introspecție. Potrivit Surselor mele, această perioadă de Mercur retrograd ne oferă hotărâri de ultim moment, renașteri și mai ales revelații ale minții superioare, ce ne vor ajuta să privim înainte în noul an. Va fi o perioadă în care ne vom reorienta gândurile, după săptămâni de dezorientare (necesară)… o ultimă trecere în revistă a trecutului nostru, în scopul de a ne propulsa în ACUM, asigurându-se că înaintăm conștient prin acele ultime cioburi de fragmentare, înainte de reînnoire.
Personal, nu mă pot gândi la o modalitate mai bună de a încheia acest (al nouălea) an de examinare, de vreme ce mare parte din aceste 12 luni am petrecut-o în mișcări retrograde importante. În multe privințe, întregul an a fost resimțit ca o distorsiune a timpului… ca și cum am fi fost readuși în perioada de început a trezirii noastre. Nu a fost deloc ușor, dar a servit ca un an eficace și esențial de terapie a imersiunii (Immersion therapy în engleză, este o tehnică psihologică ce îi permite pacientului să-și depășească fricile. N.tr.), în scopul de a condensa, evidenția și intensifica orice aspecte restante ale umbrei, astfel ca să putem (dacă ne-am făcut munca interioară) încheia anul într-un mod desăvârșit.
Unitatea ne dă acces la TOATE lucrurile, inclusiv la experiența de a ne alege experiența.
În anul următor trecem la numeroase schimbări ale noii realități fizice, așa cum le asigură vibrația 1, dar e necesar să ajungem acolo cu ZERO atașamente și așteptări… în credință totală, fiind însă foarte conștienți că ceea ce este în față nu seamănă deloc cu ceea ce e în spate. Manifestarea a tot ce am creat în recentul ciclu de creație ne cheamă clar înainte, dar e nevoie de dedicare totală și stăpânire autoritară de a nu proiecta ceea ce este sau va fi.  
Între timp, mulți dintre noi trec prin chinurile finale, ultimele rămășițe ale epurării trecutului nostru… renunțând la tot ce e necesar, pentru a ajunge la uniune deplină cu noi înșine. Această golire finală poate fi resimțită ca epuizantă, împingându-ne la limita zonei noastre de confort, în timp ce Forța vieții noastre continuă să se retragă din tot ceea ce nu ne mai aduce împlinire. Această stare de vid poate duce la scăderea vitalității, a resurselor (financiare și de alt fel), a creativității, motivației etc., dar toate acestea ca o pregătire pentru ‘începuturi cu totul noi’. (mai multe despre asta vezi mai jos)
Tehnic vorbind, sfârșitul e deja încheiat, iar începutul este deja aici. Orice spațiu rămas între aceste două realități indică separarea (frica) rămasă în interior… spațiul lăsat între tine și TINE.
În timpul rămas din această lună vom fi împinși în continuare să găsim orice goluri, indiferent cât de mici, și să le umplem cu IUBIRE..
De la ucenicie la măiestrie
Pe măsură ce înaintăm tot mai mult în decembrie și finalizăm sfârșitul jocului uman la nivelul participării (co-dependente), cu care am fost obișnuiți, ne pregătim concomitent să facem saltul într-un ciclu cu totul nou, de independență umană (de rețeaua falsă), care este în același timp separată de lumea pe care am cunoscut-o, dar UNA cu ea, atât de total. 
Aceia dintre voi care se îndreaptă spre noua frontieră umană ajung într-un spațiu al conștientizării, ce îi desparte de sistemul realității inferioare – partea din viață dictată de evoluția prin suferință – și intră în totalitate înr-o realitate nouă, în care experiențele lor și aducerea lor aminte sunt guvernate, inițiate, de IUBIRE.
Asta înseamnă, printre altele, că nu mai suntem în faza de a „învăța” ce înseamnă să fii un om pentadimensional ce trăiește într-o lume tridimensională, ci că acum cunoaștem acea stare întrupată, în timp real… în fiecare moment succesiv.
Această trecere, de la a învăța la a trăi, este trecerea de la ucenicie la autoritate întrupată. Din perspectiva pleiadienilor, trecem de la/prin 1) calitatea de discipol, la 2) ucenicie la 3) la autoritatea întrupată total integrată (unificată), ce reprezintă starea supremă a realizării umane, în care strădania de a realiza se încheie și începe starea de FIInțare autentică.
Autoritatea întrupată înseamnă implementarea înțelepciunii dobândite. Este un nivel de conștiință la care a încerca să înțelegi nu dă rezultate… a procesa nu dă rezultate… a evalua și/sau a analiza nu dau rezultate. Pe măsură ce timpul se accelerează (citiți: pe măsură ce astupăm golul separării din noi), nu mai avem „spațiu” de procesat, pentru că trupul nostru în curs de trezire devine mai capabil să sintetizeze imediat energie, fără pauză sau întârziere.
Asta înseamnă că pe măsură ce ne unificăm, creăm punându-ne în aplicare înțelepciunea, prin trecerea (neînfricată) la experiență directă.
Ne-am deprins cu acest spațiu (croindu-ne treptat calea în dinamica nouă/veche/unificată a creației) pe durata întregului an, dar pe măsură ce ieșim din vibrația 9 (încheiere/realizare) și intrăm în vibrația UNU (unitate/întregime), va fi și mai important să ne aliniem cu/să ne ancorăm în experiența de clipă de clipă a sintezei imediate/în timp real.
În anul care vine, aici ne vom concentra o mare parte din atenție, așa că a gândi cu inima și a trece la acțiune (inspirată) bazată pe instinctul rezultat din înțelepciunea cultivată nu va mai fi o opțiune, ci o cerință. Dacă doriți să aflați mai multe despre dinamica acestei creații, dezvolt subiectul în  http://thinkwithyourheart.com/products/create-as-love-be-the-force-e-course/ CAL/Creează CA IUBIRE  (lecția 8.5 pentru cei care au fost înscriși la cursul prin corespondență).

Această mișcare instinctivă devine posibilă atunci când mintea ne e liniștită și inima împăcată… când încetăm să ne îndoim și să anticipăm… când nu mai avem întrebări despre când și de ce… când suntem împăcați cu locul în care ne aflăm, fără să vrem să schimbăm vreun lucru. Atunci când dobândim această stare de acceptare absolută a tuturor lucrurilor (non-rezistență), menținem o coloană luminată de prezență pe pământ. Doar atunci ni se permite să trecem la experiența directă a creației divine reale.
Aceasta e starea finală a FIInțării umane… sinteza în timp real… experiența directă spontană de informare, în contrast cu procesarea sau mentalizarea (concept din psihologie ce descrie capacitatea omului de a înțelege propria stare mentală și pe a celorlalți, ce stă la baza comportamentului deschis. N.tr.) ei. Asta nu vrea să spună că toată procesarea/mentalizarea/învăța rea de până acum a fost discutabilă, ci doar că atunci când am terminat acea etapă putem merge dincolo de ea… adică atunci când am încheiat dobândirea de cunoștințe, ni se permite să le întrupăm.

Pentru aceia dintre voi care simt că au încheiat ciclul de „învățare”… cei care acum își amintesc în primul rând că nu a existat nimic de învățat… această trecere mult așteptată la a a trăi viața în scopul de a-ți Cunoaște Sinele va schimba jocul într-un mod inefabil. Pentru unii momentul de schimbare a jocului a venit deja, dar de la portalul 9:9 pendulăm între dinamica acestei energii noi și a celei vechi într-un mod atât de maniacal puternic, oscilând frenetic între stările în care gândim și cele în care simțim, încât e greu de sesizat.
Vestea bună este că pentru mulți, această oscilare complicată se apropie de sfârșit, odată cu anul.
Potrivit Consiliului, la solstițiu, mulți vor fuziona atât de total în UNItate, încât până când Mercur va ieși din perioada de după umbră (sfârșitul lui ianuarie), vom avea ocazia extraordinară (în funcție de alegerile noastre) de a rămâne concentrați tot timpul în dinamica energiei noi.
.
Conștiința prosperității
Potrivit ființelor galactice, noul ciclu de creație care vine nu este un ciclu clasic de creație. A fost prezentat drept „un ciclu nemaipomenit de urmărit”, prin aceea că ne eliberăm, pe noi și planeta, de eră după eră de sclavie umană, construind noile structuri necesare unui mod de existență ‘cu totul’ nou.
Pentru aceia dintre noi aflați pe Pământ, care suntem conștienți de contractul nostru de a sluji în această calitate, intrăm într-o perioadă foarte importantă de descoperiri… schimbând câteva viteze destul de importante, pe măsură ce pășim pragul spre noul an, noul ciclu de creație, noua lume.
Vă rugăm să rămâneți deschiși la a cunoaște lucruri noi în acest domeniu, căci fiecare din voi își conștientizează capacitatea supremă de a crea în lumea fizică, pentru prima oară.
În această privință, dorim să vă comunicăm că, pe măsură ce treceți la starea exaltată de a exista ‘în această lume, dar de a nu fi din ea’… pe măsură ce înaintați prin viață în starea de non-atașament… veți asista de asemenea la apariția în voi a conștiinței adevăratei prosperități, a stării de abundență a viețuirii voastre creative.

Doar detașarea reală de lumea formei ne oferă deschiderea spre această stare de conștiință prosperă… este un adevărat dar al raiului pe pământ. Atunci când suntem eliberați de atașamentul uman, suntem pregătiți și în poziția de a primi milostivirea ta… căci toate bogățiile cerului sunt ale noastre, atunci când orice nevoie de acele bogății e înlocuită de IUBIRE (de Sine).
Pentru cei care își finalizează procesul de purificare, noul ciclu de creație este un ciclu în care lumile noastre exterioare vor reflecta total conținutul inimilor noastre. Cei a căror inimă este plină de IUBIRE de SINE, cei care își onorează cu adevărat creațiile chemării inimii, vor fi triumfători aici.
Lumea aceasta nu mai este o lume în care e valabilă dinamica opusă, și anume că toți cei care stăpânesc toate bogățiile o fac pentru că au control asupra minților inconștiente ale turmei.
.
De la izolare la includere
În timp ce traversăm portalul favorabil, trecând de la sfârșitul dualității la experiența deplină în curs de apariție a UNItății pe pământ, este important să se mențină perspectiva că TOATE realitățile ne sunt/vor fi disponibile pe măsură ce intrăm în noul ciclu de creație… nu doar experiența 5D, ci toate experiențele disponibile pe pământ, combinate într-o SINGURĂ platformă multidimensională.
Pe măsură ce vă uniți în UNItate, vă uniți în experiența TOTalității.
Asta înseamnă că dacă alegem (conștient) experiența 5D, va fi mai ușor ca niciodată de creat… dar dacă nu reușim să o alegem, dacă alunecăm în amnezie, dacă uităm de puterea noastră de a crea din linia temporală unificată, vom avea de asemenea „opțiunea” de a trăi (cu consecințe mai mari) liniile temporale ale realității inferioare, cele care includ viața/învățarea prin suferință.
De ce ar alege cineva o realitate a suferinței?, v-ați putea întreba. Răspunsul nostru este… din inconștiență.
Din această cauză, mi se precizează că ne vom petrece mare parte din 2017 observând/confruntându-ne cu faptul că noua experiență umană nu este statică și nici o experiență a separării de întreg, ci a INCLUDERII TUTUROR lucrurilor.
Prin urmare, intrând în anul nou, obiectivul nostru (pentru cei întorși pe dos) este acela de a nu ne mai izola de lumile inferioare… așa cum am făcut (în mod necesar) în timp ce ne defragmentam/integram umbra… ci de a rămâne conștienți (treji/luminați) și prezenți, din interiorul lor, pentru a le INCLUDE acum în experiențele noastre, exact la fel cum am inclus aspectele umbrei, în munca personală de integrare din toți acești ani.
Pe măsură ce ne dezvoltăm mai mult în noua noastră piele și cooperăm cu noua experiență multidimensională a Sinelui, e posibil să descoperim nevoia/dorința de a ne deschide mai larg inima, de a menține mai multă conștiență și, foarte important, de a ne aminti că suntem tot timpul creatorii (în mod conștient sau nu) și că lumile noastre sunt determinate de alegerile continui, din fiecare clipă.
Așa cum am mai spus… anul ce vine nu e săpat în piatră.
Este un an în care aveți de făurit experiențele de viață, în timp ce vă amintiți să le alegeți… în timp ce vă amintiți că aveți puterea de a le alege.

Nu e vorba că cineva ar alege în mod conștient suferința… frica în locul IUBIRII… ci că faptul de a nu alege poate face apel la acele setări implicite pentru un timp, până devenim experți în autoritate, la nivel terestru.
Noul corp uman nu va mai păstra amprentele memoriei celulare din trecutul vostru karmic, dar câmpul vostru energetic deține memoria colectivă și conștiența tuturor experiențelor voastre umane… cauzale ȘI conștiente.
Rețineți că pe măsură ce deveniți UNA cu toate lucrurile, experiența unificată a vieții vă dă acces, literalmente, la toate lucrurile… la TOATE experiențele umane, inclusiv la experiența de a vă alege experiența.

Structura fizică a modelului omului nou are neutralitate energetică, fapt ce favorizează stabilitatea emoțională, și poate rezista la „testul timpului”. Ea este un sistem ce se autoreglează, se vindecă singur, se ajustează și se adaptează continuu mediului său, dacă nu i se comandă altfel.  
Dacă nu preluați, în mod conștient, controlul asupra biocâmpulului vostru, care vă generează funcțiile celulelor, veți cădea pradă energiilor din jurul vostru.  – Cele Șapte Surori din Pleiade în http://thinkwithyourheart.com/products/cell-speak-eprogram/ CellSpeak ™/Limbajul celulelor™

Da, am petrecut foarte mulți ani descâlcindu-ne încurcăturile karmice, astfel ca să fim pregătiți pentru acest moment, pentru acest nou ciclu de creație, pentru a „începe din nou”… dar aveți în vedere că ne-am petrecut viață după viață făcând alegeri ce ne-au ținut legați de roata karmică, suferind pe durata rezistenței, iar și iar.
Acele alegeri repetate au creat caverne de curgere a energiei, ce trebuiesc acum redirecționate spre canalele lor adecvate… canale care să ne restabilească Forța de viață și nu să o epuizeze.
Luați în considerare faptul că acest nou nivel de participare la joc vă va cere să vă respectați în mod repetat autoritatea de a alege, iar dacă nu reușiți să alegeți spre binele vostru cel mai înalt, veți afla destul de repede că nu mai sunteți aliniați cu centrul Sursei voastre.
În anul ce vine veți avea clipă de clipă viață reală, de exersare în timp real a alegerii realității voastre… nu în confortul și siguranța coconului vostru protector, ci în lume, în general.
Da, intrați în ceea ce am numi ‘arta deplină a punerii teoriei în practică’ și, în acest scop, vă veți da seama că din voi apare un nou nivel de competență, o intuiție bazată pe corp, mult mai spontană și inteligentă decât ați cunoscut vreodată.
Într-adevăr, va fi ca și cum ar prinde viață părți din voi cu care nu ați mai avut privilegiul să lucrați în timp ce vă aflați în corp. Până acum.

Un ordin util pentru această trecere la nou: Prin puterea cu care sunt investit, comand să vină în prim plan cea mai înaltă realitate ce-mi este disponibilă în absolut orice moment. Comand ca IUBIREA universului să-mi îndrume eforturile, să mă susțină, ca pe o ființă autoritară a creației, și folosesc universul în favoarea mea, în direcția acelui țel. Și așa este.
.
Biotehnologie exonerată
Mulți dintre noi se află în acest moment în procesul eliberării de tiparul  karmic… încheierea disoluției identității (egoului) și a tuturor atașamentelor emoționale de eul trecut (discutate în Septober report/Raportul din septombrie – http://elenacocis.ro/lauren-go rgo-raport-octombrie/)… așa că am trecut printr-un proces al morții destul de intens/minuțios, ce s-a amplificat începând din septembrie, dar care se desfășoară în esență pe durata întregului an.
În stadiile finale ale fuziunii polarității, pe măsură ce modelul corpului karmic (destinat șederii noastre în dualitate) se destramă, este incontestabil faptul că lucrurile devin șubrede. Ne putem pierde serios busola, în ceea ce poate fi numit un spațiu intermediar problematic, de trecere de la vechi la nou, iar pentru unii viața a devenit de curând în special incoerentă și derutantă.
Deoarece tiparul karmic/cauzal e legat de realitățile cauzale ce sunt guvernate de liniaritate, pierdem de asemenea destul de mult din orientarea în timp și spațiu, pe măsură ce ne deconectăm continuu de matrice (rețeaua falsă) și ne reconectăm la Sinele nostru din momentul prezent și la rețeaua luminii noi și adevărate. În această perioadă de tranziție, timpul pare să se accelereze exponențial, dar, simultan, să se extindă peste o veșnicie. Zilele se prefac în săptămâni, săptămânile devin luni, iar lunile devin simple momente.
Pe măsură ce renunțăm la tiparul corpului vechi/inferior și începem să trăim exclusiv din modelul (divin) Adam Kadmon activat, timpul și cooperarea noastră cu el va trece la un nivel de experiență total nou, în care vom deveni proprii noștri „producători de timp”. Dar pe calea într-acolo, fuziunea în UNItate produce o comprimare incredibilă, ce ne poate face să avem impresia că ne învârtim fără control, că nu poate exista timp suficient pentru a face ceea ce e necesar. Să fim atenți în acele momente, pentru ca atunci când timpul se accelerează, noi să ne reducem ritmul, ca să nu producem în câmpul nostru și mai multe distorsiuni (și stres).
Aceste erori și distorsiuni din percepția noastră despre câmpul timp-spațiu se vor prăbuși într-un final și se vor echilibra, pe măsură ce trăim mai mult în „modelul atemporal”, spre care mulți sunt pe cale să se îndrepte în momentul de față.
La această trecere la modelul Adam Kadmon se refereau pleiadienii  (în raportul din noiembrie/ http://elenacocis.ro/lauren-go rgo-raport-5d-al-lunii-noiembr ie/), atunci când au spus că mulți se pregătesc „să primească noi ordine”… este un pas înainte, în care celulele sunt redirecționate spre noi Surse de inteligență (lumină) ce ne activează și ne trezesc deplinătatea conștiinței corpului superior.
Asta conduce la ceea ce am numi cea mai stringentă temă pentru anul care vine, activarea biotehnologiei voastre exonerate.
Ne referim mai exact la activările celulare (codonii din ADN) ce au loc la cei care trec în prezent prin unirea polarității interioare, acele coduri care au fost ținute inactive în ADN-ul vostru și care au așteptat până acum să redevină active.
Acești codoni în curs de activare vă reglementează experiența umană avansată, inclusiv ‘codul speranței de viață’, stările de inteligență superioară și sănătatea fără boală.
Biotehnologiile exonerate sunt cele care reorientează prioritatea vieții pe pământ, de la ceea ce eu numesc (în Limbajul celulelor) cei „3 D” nocivi… boală, declin, moarte (în engleză, disease, decay și death. N.tr.)… la o stare iluminată, de capacitate umană împuternicită ce permite manifestarea a ceea ce a fost denumit „ADN rezidual”, de numeroși cercetători bine intenționați. Acest ADN rezidual (superior/galactic) e conectat cu chakrele de sus, cândva închise, la deschiderea și curățarea cărora cei care se întrupează lucrează neobosit, făcând-o astfel să fie o realitate plauzibilă pentru întreaga omenire.
Asta va însemna în final eliberarea noastră reală de rasa umană sclavă, care a fost rezultatul alterării intenționate din afara planetei a geneticii noastre, acum mii și mii de ani… un proces ce a asigurat ca furnizarea Forței de viață corpului uman să fie întreruptă, făcând astfel grea până la imposibilă elevarea conștiinței corpului nostru, dincolo de cele trei chakre de jos, și ținându-ne limitați doar la cele trei dimensiuni ale experienței vieții: supraviețuirea, procrearea și puterea.
Să spunem că intrarea în 2017 se va dovedi a fi destul de interesantă pentru mulți dintre voi, căci veți asista în interiorul vostru la o schimbare majoră în raport cu modul în care funcționați în prezent.
Veți explora părți din inteligența reală a corpului vostru, ce vă vor încânta imediat simțurile, dar pe care le veți simți foarte bine înrădăcinate în adevărul a cine sunteți. Căci, în realitate, adevărul despre ‘noul’ om este adevărul despre omul original, ce devine acum vizibil.
Pe măsură ce ajungem să observăm aceste schimbări în vehiculele noastre preferate în această viață specială, pe măsură ce corpul nostru devine mai „viu”, vom ajunge de asemenea la conștiența care activează unele informații de bază pentru noul model… începând cu senzația că trupul nostru se pregătește să se susțină într-un mod cu totul nou. (și anume prin IUBIRE/lumină).
Pentru cei care trec la autoritatea întrupată, există/a existat de ceva timp un imbold crescând de a ne elibera de dependența de rețeaua falsă și totuși, vehiculul nostru fizic nu prea a fost pregătit să taie de tot legăturile. Din câte mi se arată, acest lucru se schimbă acum și în anul viitor, întrucât cei care sunt aici pentru a arăta drumul spre lumea nouă sunt/vor fi primii care vor exonera cu adevărat trupul omenesc.
Exonerarea corpului uman nu e menită să vă descurajeze să o faceți, ci să fuzionați total CU eul/celulele voastre fizice, în așa manieră încât să fiți deopotrivă Acasă în corpul vostru și, simultan, conștienți de el drept vehiculul vostru de transport pentru această experiență deosebită și mistică a noii vieți.
Ca atare, pe măsură ce deveniți conștienți de aceste înțelegeri cândva latente despre fizicalitatea voastră, deveniți conștienți și de numeroasele modalități în care ați fost limitați de ea, în timp ce acționați din rețeaua falsă.

Dacă luați aminte/sunteți atenți la celulele voastre, e posibil să observați că modelul Adam Kadmon în curs de activare are de împărtășit lucruri noi despre fizicalitatea noastră în plină dezvoltare și că aduce o conștiență nouă, ce parează vechile c-o-n-v-i-n-g-e-r-i din corp. Din această cauză, în timp ce tiparul karmic se destramă, e posibil să observați gânduri noi sau poate reapariția gândurilor pe care le-ați avut de multe ori, ce ies acum la suprafață, cu privire la absurditatea condiției umane din 3D. (și anume, cei trei factori nocivi – boala, declinul și moartea – și durata ciudat de scurtă a vieții umane 3D… adică noțiunea că ne naștem cu temporizatoare ce încep să se strice înainte să avem șansa de a deveni maturi spiritual… că viața pe pământ este, în principiu, un aeroport, și că toți venim și plecăm, după câte se pare, fără a avea un cuvânt de spus… faptul că foarte puțini oameni aflați în viață pun sub semnul întrebării această nebunie etc.)
Toată această conștiență corporală, inclusiv gândurile/sentimentele captivante și total noi despre ce anume devine posibil pentru experiența noastră fizică pe pământ, sunt rezultatul însuflețirii noastre, împreună cu noua și adevărata rețea de lumină. Consiliul mai spune că în intervalul de timp de la portalul solstițiului până la portalul 1:1 vom fi scăldați într-o lumină de frecvență foarte înaltă, ce conține coduri de creator specifice, ce trezesc conștiința de ființe nemuritoare din celulele noastre, plină de directive de a ne aduce corpul la starea unificată a conștiinței mai înalte, pe măsură ce noi înșine trecem la noul model (Adam Kadmon).
Datorită dedicării neabătute a lucrătorilor luminii, portalului și rețelei de pe întreaga planetă, adevărata rețea de lumină a susținerii dătătoare de putere a Sinelui solar… pe care ați ajuns nu doar să o simțiți, dar și să o ancorați în pământ pentru toți… este stabilizată și pregătită pentru cooperarea voastră cu ea.
Multe din specificațiile noii noastre biotehnologii sunt destinate să lucreze cu rețeaua (pe care am ancorat-o aici), de asemenea manieră încât vom găsi în cele din urmă acordarea armonioasă la o lume aflată dincolo sau ușor deasupra celei din care acționăm la ora actuală. Veți recunoaște această stare după senzația ei (eliberatoare)… a cărei energie are o calitate suprarealistă sau poate chiar eterică, dar care se simte total reală și împământată în experiențele din viața noastră, fără atașament/suferință emoțională.
În acest scop, vă reamintim din nou că tot ceea ce a constituit cândva o parte relativ mare din cunoștințele voastre de bază despre corpul vostru și pământ, va fi testat în moduri ce vă îndeamnă continuu să alegeți din nou, pentru că sunteți obișnuiți să trăiți modest… să vă mențineți obiectivele fixate doar suficient de sus cât să vă țină departe de pericol.
Dragi maeștri de creație, vă asigurăm că în fața voastră se află o lume ce este mult mai mult decât ‘suficient de sus’.

Ordin util pentru schimbarea modelelor: Prin puterea investită în mine, comand prin prezenta ca inteligența activată a conștiinței corpului meu superior să mă elibereze. Și așa este.
.
Practicarea neinterferenței
Intrând în noul an, cu Sinele nostru recent născut, ne trezim/ne vom trezi într-o poziție foarte unică, de a urca pe culmi extraordinare, în timp ce lumea (3D) cade (după toate aparențele) la noi minime. De-acum știm că aceasta este doar energia opusă a unei polarizări extreme… că prezența pe planetă a Sursei, într-o măsură atât de mare, luminează umbrele cele mai întunecate și ascunse.
Și deși rostul prezenței noastre aici acum este să devenim conștienți de Sinele DUMNEZEU, din cea mai adâncă densitate, facem acest lucru în mijlocul multor dinamici din lume (și relaționale), ce contrastează foarte mult cu cele proprii. ��

Mi se precizează că va fi necesar să găsim nemijlocit cea mai bună cale de a ne valorifica noua realitate umană, din interiorul programului realității duale (încă în funcțiune)… și având înțelegerea că acest lucru nu a mai fost făcut niciodată. Citiți: categoric că va exista o curbă a învățării ��

La început, vă veți angrena în lume în moduri ce vă vor arăta, în termeni clari, cât de unică e perspectiva voastră și cât de neobișnuit e să aveți gânduri ce nu au legătură cu matricea dualității în curs de destrămare.
Acest lucru vă va face să ieșiți în evidență și totuși, cheia va fi să vă păstrați conexiunea și unitatea, chiar și în fața discrepanțelor.
Aflați că acest lucru va aduce, probabil, tot atâtea provocări pe cât de multe binecuvântări, căci va fi necesar să străbateți câmpuri minate aferente, să spunem, fiind total conștienți că un singur pas greșit ar putea provoca detonarea minei de teren.
Asta nu vrea să spună că trebuie să fiți în servitute tăcută față de Sinele vostru, ci că trebuie să țineți cont de energiile încărcate din lume, în general, în timp ce vă păstrați calmul plin de pace și exersați cu atenție neinterferența, știind tot timpul că totul e perfect și bine… chiar dacă și chiar și atunci când pare să fie altfel.

Mai mult decât atât, mi se aduce la cunoștință că anul viitor mulți oameni din jurul nostru vor începe să se trezească, iar nouă ne revine să fim martorii ce asistă plini de compasiune la toate acestea, aducându-ne aminte de factorii declanșatori și de alegerile bazate pe frică pe care și noi am fost nevoiți să le facem în repetate rânduri, până ne-am putut elibera de suferință.
Ni se mai cere să menținem perspectiva că pentru acest următor nivel/val de trezire,  miza e mult mai mare… căci adevărul apare acum atât de repede, prin revelație după revelație, încât amenință să aibă un efect advers chiar și asupra celor mai hotărâți. Dar în dinamica acestei energii noi, acolo unde miza e mai mare, la fel e și puterea de a ieși mai repede din suferință, întrucât ceea ce cândva necesita multe luni… chiar ani… pentru a fi transcens, acum are potențialul de a se schimba într-o clipă.
Asta nu înseamnă că aceia care se trezesc în prezent nu vor trebui să-și remedieze dezechilibrele în interior, ci că există o mai mare susținere… atât universal, cât și prin aceia dintre noi aflați aici pentru a-i ghida pe ceilalți spre Pământul făgăduinței… de a face asta într-o perioadă de timp mai scurtă și cu mai multă grație.
Ca atare, dorim de asemenea să vă potolim orice frici că nu ar exista suficient timp sau resurse pentru ca aceia care sunt profund adormiți să se trezească, căci Planul  divin este cuprinzător și toți cei care doresc să participe conștient la înălțarea planetară vor avea cu adevărat capacitatea și circumstanțele de-a o face.
Acestea fiind spuse, fiți atenți că, pentru cei mai mulți, aceasta e o decizie făcută înainte de încarnare și că sincronizarea depinde într-o măsură foarte mare de activările codificate.
Mi se mai aduce la cunoștință că anul acesta, pe măsură ce noul val de suflete încep să devină conștiente de adevărul existent în spațiul inimii lor, chemarea la „acțiune” va fi sesizabilă și puternică… deși nu neapărat în modurile în care am fost obișnuiți. În timp ce mulți dintre noi, luptători din linia întâi, am ajutat, vindecat, salvat, slujit și eliberat în mod  dinamic timp de mulți ani, în 2017, oficial vorbind, vom trece de la slujire la FIInțare… de la a participa la jocul din 3D, la a fi martor la destrămarea lui.

Așa cum spunea Einstein, nu putem să rezolvăm/slujim la nivelul la care sunt create problemele… așa că pentru a influența tărâmurile de jos, e necesar să rămânem în tărâmurile mai înalte. Din fericire pentru mintea unificată, lumea duală nu mai pare să fie reală, așa că detașarea noastră de iluzie dă în sfârșit prioritate aptitudinii de a acționa ca și cum nu am ști nimic despre ea… cu totală inocență și compasiune… pur și simplu pentru că nu mai suntem implicați (emoțional) în ea.
Exersăm din 9 septembrie această nouă treaptă/stare de autoritate detașată… aplicând arta neinterferenței, ca observator plin de compasiune al relațiile noastre cele mai personale. Și categoric că e nevoie de practică (și de înfrânare), pentru a ne redirecționa instinctele (3D) de a-i „ajuta” pe alții… de a ghida, clarifica, de a le oferi altora informațiile de care credem că au nevoie pentru a încheia cu succes o sarcină grea… dar acesta nu mai este rolul nostru. Nu sunt sigură dacă a fost vreodată, dar a părut așa în timp ce ne aflam în separare… când nu înțelegeam în totalitate că „celălalt” e doar o versiune oglindită a Sinelui, a rănilor noastre nevindecate.
În această energie nouă, vom observa destul de repede că dacă ne amestecăm în treburile altora, dacă ieșim chiar și cu un centimetru din Sinele nostru, vom resimți în mod cert consecințele… prin urmare, detonăm minele de teren. În lumile unificate, e necesar să respectăm pe deplin granițele celorlalți, pentru a nu ne impune voința asupra altei ființe… pentru a nu oferi sfaturi nesolicitate, „în numele spiritului”… decât dacă suntem rugați/invitați să o facem.
La fel cum ghizii noștri din lumea spiritului, echipele stelare, îngerii, maeștrii înălțați etc. niciodată nu interferează, nu impun sau nu oferă informații, decât dacă sunt invitați sau li se dă permisiunea de a proceda astfel, și noi trebuie să respectăm legea liberului arbitru, cu strictețe și cu integritate spirituală absolută. E necesar să le dăm voie celorlalți să-și împrăștie propriile bombe, la fel cum ghizii noștri rămân martori plin de compasiune la toate boacănele noastre cauzale… urmărindu-ne cum ne aruncăm în aer iar și iar, așteptând răbdători ca noi să îi invităm să se alăture, să cerem ajutor, să ne deschidem spre o perspectivă mai înaltă.
Noi suntem acum acei ghizi întrupați… iar lucrurile devin c-o-m-p-l-i-c-a-t-e cu cei pe care îi iubim, dar am cultivat suficient de multă înțelepciune interioară și detașare emoțională, pentru ca acum să îi observăm cu răbdare (����) pe cei din jurul nostru trecând prin momentele lor grele, având credința și certitudinea că vor reuși, așa cum și noi am reușit.
.
Începuturi cu totul noi
În final… iată ce are de spus CSP cu privire la energiile lui 2017 și la ceea ce ne putem aștepta în ce privește lăsarea în urmă a acestui ciclu intimidant de 9 ani și intrarea în anul UNU, de începuturi cu totul noi:
Știm că există multă anticipare cu privire la sfârșitul sfârșitului… că mulți se întreabă cum va fi viața atunci când veți păși pragul în noul an, lăsând în urmă 9 ani incredibil de dificili, de transmutare, transformare, transcendență și, în final, de înviere a unei vieți și a unui corp vizate prin lentilele separării.
Am spune deci fiecăruia dintre voi că în timp ce mergeți înainte în noua vibrație, mulți dintre voi sunt pregătiți să înceapă din nou.îndepărtați vălul ce v-a despărțit pe voi de VOI și să vă creați viața de pe poziția libertății nemărginite ce vine din eliberarea reală.
Exonerarea dintr-o rasă de sclavi, pentru a deveni hibrizi divin-umani total împuterniciți, susținuți de Sine, nu e ceva care să poată fi exprimat cu ușurință în cuvinte, căci nici măcar nu aveți încă cadrul necesar pentru a înțelege ceea ce urmează.
Dar asta face parte din ceea ce le este rezervat multora în anul care vine… căci vă pregătiți pentru a împământa și crea în plan fizic noile structuri necesare pentru a trăi pe pământ ca oameni eliberați, pentru a simți în fiecare moment de acum ce înseamnă cu adevărat să trăiești ‘în această lume, dar să nu fii din ea’… nu doar în context, ci și în trup.
Nu numai că vă activați planul divin pentru această viață, dar îl și transpuneți în realitate în clipa de față, în acest moment, prin consimțirea de a vă elibera de forma umană inferioară și de realitatea inferioară.
În acest sens, aflați că anul care vine va fi un an de mișcare… nu va mai fi o realitate a iluminării interioare, ci a conștientizării acelei lumi lăuntrice vaste, în lumea formei.
Treceți de la dinamica devenirii la cea a FIInțării… de la învățare la experiență… de la frică la IUBIRE… de la muncă la JOACĂ.
Vouă vă revine să acceptați aceste dinamici noi, să le adoptați și să le susțineți, dacă le alegeți, dar dragi creatori, vă spunem din nou… e necesar să alegeți. Țineți minte că e posibil ca tot ce nu este ales să facă apel la programarea voastră ‘de bază’, iar acea programare va necesita mișcare și acțiune pentru a fi resimțită într-o formă nouă.
Am dori de asemenea să precizăm că o mare parte din anul viitor va fi dedicată activării inteligenței voastre celulare în moduri noi… revizuind experiențe de viață în maniere ce vor permite corpului să înceapă să funcționeze potrivit voinței lui superioare… mai exact, să spunem, în acord cu modelul vostru cosmic, divin.
Asta înseamnă că nu veți mai recurge la metodele voastre de restabilire, ci că această realitate va trebui invocată în fiecare situație nouă, în special în primul an din acest nou ciclu de creație.
Rețineți că deși este un ciclu nou, ce oferă solul fertil pentru începuturi cu totul noi, este un ciclu în care e necesar ca VOI să sădiți, să plantați și să recoltați, având o minte limpede și o inimă deschisă.
Veți descoperi că deși multe din noile voastre începuturi prind viață cu mult mai multă ușurință, există domenii în care ați încorporat tipare din trecut, ce vor trebui îndepărtate, pentru ca fiecare zi să fie nouă.
Nu este vorba despre aceeași metodă veche și nici de munca de purificare cu care sunteți obișnuiți… ci doar de un nou fel de a alege, cu autoritate divină, ceea ce intenționați să trăiți, de pe poziția reamintirii de puterea voastră, aliniindu-vă permanent la mintea voastră Christică și folosindu-vă de mediul ambiant pentru a vă măsura acea aliniere.
În cazul în care alegeți o linie temporală veche, depășită… veți ști. Acele momente ce reclamă vigilență sunt momentele în care veți simți cel mai puternic dezacord… acele momente ce vă invită pur și simplu să alegeți din nou, să faceți o alegere mai elevată.
La aceasta vom adăuga faptul că veți simți o nouă rafinare în energia cu care lucrați, în virtutea căreia va fi nevoie de un foarte mic aport pentru a crea cu ea. Acest lucru se datorează alinierii Sinelui uman cu cel divin, al cărui punct central acționează ca un punct de sprijin, dacă vreți, mărind puterea universului vostru, prin cea mai simplă intenție a voinței.
La aceasta noi vă spunem, aveți discernământ față de procesul vostru de creație, căci acum puteți să calificați aceste energii în maniere mai productive.
Acestea fiind zise și întrucât mai rămân foarte puține momente din acest an important de încheieri profunde, vrem să vă comunicăm că apropiatele date de 12-12, 21-12 și 1-1 vor fi niște portaluri puternice de tranziție la nou.
În timpul portalului solstițiului, e prezentă întotdeauna o cantitate extraordinară de lumină, dar anul acesta îndeosebi vă veți deschide spre lumi cu totul noi din voi, conștientizându-vă eliberarea fizică de trecut, pe măsură ce vă pregătiți să reintrați din nou în lume, renăscuți în noua voastră existență umană.
De la solstițiu înainte, începe reorientarea voastră la noua realitate.
Până atunci, dragi păstrători ai Grădinii… permiteți-ne să vă recomandăm să folosiți această perioadă pregătitoare, de incubație necesară, pentru a vă reduce participarea la lumea exterioară, astfel ca acum să puteți intra total în starea divină de grație ce îl cheamă Acasă pe fiecare din voi.
Ce moment de glorie la care să fii martor.

Vă urez cele mai fericite sărbători de iarnă și o călătorie cu totul sacră, de renaștere și reînnoire personală.
Ne vedem în anul care vine!
,
Lauren



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...