luni, ianuarie 30, 2017

Intunericul este brutal. Intunericul crede in propria sa putere

Postat Maria
Intunericul este brutal. Intunericul crede in propria sa putere. Aaa cum am mai vorbit la multe intalniri, puterea este o iluzie. Puterea este acumularea si manipularea energiei, iar fiinta cu adevarat suverana, nu are nevoie de putere, este intreagă prin ea insasi. Nu are nevoie sa o ia de la altii, nu are nevoie sa o stocheze si nu are nevoie sa o foloseasca. Fiinta suverana este intreaga prin ea insasi.
Intunericul da tarcoale tot timpul. Vrea atentie. Vrea sa preia conducerea. Voi spuneti: “Cum sa ma descurc cu intunericul?” si deseori intrati în minte. Adesea, incercati sa va luptati cu el si cand obositi renuntati. Dar el se intoarce, continua sa va urmareasca. In acel spatiu de liniste despre care am vorbit – in spatiul vostru sacru si sigur, cu respiratie, cu compasiune – va puteti conecta cu acea scanteie de lumina ce inca mai exista in intuneric. Fiecare energie demonica, fiecare bucata de intunecime are acea scanteie de iubire si vrea sa se intoarca in puritate. In acel spatiu de liniste cu respiratie linistita intunericul va iesi la suprafata. S-a ascuns, a stat la panda. Voi l-ati impins deoparte si pe masura ce va deschideti prin acea respiratie linistita, in spatiul sigur, voi insiva veți veni. Va va blestema, va va ameninta. Va va face promisiuni. Isi va arata mania si dispretul fata de voi si va incerca sa dezvolte un parteneriat cu voi.
Respirati profund, in liniste, in compasiune. Este parte din voi. Este o parte ce a fost maltratata si torturata, un fragment care s-a sinucis, o parte care i-a ucis pe altii. Sunt partile urate, detestate si respinse de voi, iar ele se intorc manifestand aceeasi energie si aceleasi sentimente cu voi. Nu va puteti intelege cu intunericul. Nu rationeaza. Vrea un singur lucru – sufletul vostru. Intunericul nu poate fi manipulat, pentru ca el este manipularea voastra. Cunoaste manipularea mult mai bine ca voi. Intunericul nu poate fi iubit, in sensul acestui cuvant, al cuvantului pe care il folositi pentru iubire, pentru ca el crede ca iubirea este o slabiciune. A fost ranit de iubire si ca urmare o respinge. Va va spune ca sunteti slabi. Va va numi lipsiti de valoare daca doar incercati sa il iubiti. Nu se poate negocia cu intunericul. Nu poate fi fortat. Este partea voastra întunecata. Este tot ceea ce a fost respins, aruncat departe, urat si detestat.
Intunericul va aparea acum, stie ca ceva se petrece. Va veni la voi, uneori ca o voce seducatoare, ademenitoare. Va va face sa va indoiti de voi. Va va face sa iesiti din simtire si sa intrati in minte. Va va face sa va simtiti slabi și fara nici o valoare. Va va face sa va intrebati daca ar trebui sa mai fiti in viata. Cand vine intunericul este momentul sa stati in liniste. In acel moment stati linistiti. Sunteti in spatiu sigur – sunteti intr-un spatiu sigur – fiti calmi. Este momentul sa respirati compasiunea, sa nu incercati sa fortati intunericul, nu incercati sa fugiti de el, ci in final, fiti cu el. Una din cele mai mari împliniri, unul din cele mai mari obstacole, pentru orice om este sa poata fi in spatiul sigur, in timpul asaltului intunericului si doar sa fie acolo – cu compasiune, respirand, in nemiscare. Fiecare aspect se intoarce, vine acasa, se reintegrează cu sinele, revine la unitate.
Adamus

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...