sâmbătă, ianuarie 21, 2017

Avansarea ascensiunii corpului vostru fizic

Postat Maria
.
Vibrația energiei la care Pământul rezonează acum se accelerează, ceea ce înseamnă că explorarea nivelurilor ființei voastre se accelerează. Acest lucru înseamnă că acum voi puteți explora cu mult mai mult din adevăratul vostru sine într-o singură viață și mai înseamnă că atat corpul, cat și câmpul vostru auric trebuie să proceseze mai multă lumină, iubire și conștiință. Dacă corpul nu este pe deplin aliniat cu sufletul vostru, atunci creșterea de energie poate crea provocări pentru corp. Ființele de pe Venus susțin transformarea corpului vostru fizic astfel încât adevăratul scop și abilitățile corpului să poată fi trezite și experimentate acum și în anii care vin.
Este momentul să vă reformați relația divină cu corpul vostru fizic! Acest lucru este esențial acum când ființele de pe Venus vă trimit iubirea lor pură, cu scopul de a vă actualiza și transforma corpul. Este o oportunitate ideală de vindecare și aducere a armoniei în corpul vostru fizic astfel încât corpul să poată deveni o sursă a iubirii și expresia iubirii și conștiinței divine a Creatorului, distribuind adevărul.

Susținerea procesului de vindecare pe care ființele de pe Venus vi-l oferă o puteți face prin faptul de a vă acorda timp să vă ascultați și să comunicați cu corpul vostru și astfel veți deveni un frumos exemplu care să inspire omenirea. Devotamentul față de corpul vostru și ajutorul pe care ființele de pe Venus vi-l oferă vor susține în viitor o realitate pentru toți, fără boală și suferință a corpului fizic. Acest lucru va crea schimbări importante în procesul de ascensiune, deoarece corpul fizic al fiecărei persoane se va bucura în mod constant de o stare vibrantă de sănătate, lăsând ca frecvențele mai înalte ale luminii și conștiinței să fie absorbite și creând o extraordinară libertate și expansiune, cu o mai mare recunoaștere a Creatorului de către toți, și în toate.
Sunt 352 de niveluri de energie Mahatma răspândite prin toate dimensiunile Universului Creatorului. Acest lucru înseamnă că există 352 de niveluri ale ființei mele și același număr de niveluri compun și ființa voastră. Cu acest număr în minte pare mult mai usor să accesați toate nivelurile ființei voastre, deși fiecare dimensiune a celor 352 de niveluri este imens de expansivă, ocupând vaste aspecte ale Universului și ale ființei voastre. Pentru a explora un nivel al ființei voastre poate fi nevoie de numeroase vieți pe Pământ.

Sunt mulți factori care pot coborî vibrația corpului fizic și să creeze o lipsă de armonie între corpul și sufletul vostru.
Poate coborî vibrația:
1) creșterea în conștientizarea spirituală, dar care nu a fost împământată în corpul fizic și nu este folosită la nivel fizic;

2) Energiile cu care alegeți să vă înconjurați din mediul în care lucrați și trăiți, produsele pe care le puneți pe corpul vostru și mâncarea pe care o consumațivă pot coborî vibrația;

3) Gândurile și credințele pe care le aveți și le repetați inconștient, legate de corpul vostru fizic, precum și sentimentele din spatele gândurilor vă pot coborî vibrația;  

4) Faptul că nu vă acordați timp să vă ascultați corpul, să înțelegeți mesajele și ghidarea pe care acesta le exprimă în mod constant către voi vă poate coborî vibrația. Ignorarea vocii corpului vostru fizic poate crea o lipsă de armonie între corp și suflet, pentru că nu este onorat sau împlinit corpul.
Pentru ca acest corp al vostru să rămână în armonie cu schimbările majore care apar în sufletul vostru în acest timp de ascensiune și de mai mare acceptare a celor 352 de niveluri ale ființei voastre, este nevoie să recunoașteți că împlinirea și creșterea frecventei corpului vostru este un aspect al procesului de ascensiune. Atunci când corpul este satisfăcut și armonizat cu sufletul vă este mult mai ușor să vă întrupați Adevărul (=Spiritul Divin), experimentându-l cu o mai mare plenitudine zilnic. Dorința voastră de a vă continua trezirea spirituală este puternică și se dezvoltă cu fiecare zi. Cu toate acestea, aș vrea să vă dați seama dacă vă ignorați corpul fizic. Puneți-vă această întrebare! S-ar putea să simțiți că este imposibil să vă ignorați corpul fizic, deoarece sunteți conștienți de corpul vostru pe parcursul întregii zile. Inca mai aveți credințe și perspective programate în mintea și în subconștientul vostru despre corp, perspective care s-ar putea să nu mai fie adecvate sau să fie inexacte. S-ar putea să vă simțiți familiarizați cu corpul vostru, dar, dacă nu sunteți conectați cu el și nu îl ascultați, atunci ar putea exista o lipsă de armonie în alinierea corpului cu toate aspectele ființei voastre!

Acordați-vă un moment în care să stați liniștiți, concentrându-vă pe respirația voastră, pentru a intra într-o stare meditativă.

Imaginați-vă corpul fizic stând în fața voastră! Va părea ca și cum ar fi o proiecție a voastră. Admiteți că în fața voastră se află corpul vostru fizic și invitați-l să vă împărtășească tot ce are nevoie de la voi! S-ar putea să înceapă să se plângă că este ignorat, sau că se simte neiubit; dacă se întâmplă acest lucru, atunci permiteți-i să vă împărtășească aceste lucruri fără vreo judecată sau nerăbdare! Corpul vostru eliberează o energie pe care a ținut-o în el și la care are nevoie să-i dea drumul pentru a se vindeca. Ar putea să dorească să vă vorbească despre un aspect care se află în suferință. S-ar putea să fie nevoie să elibereze acea energie, sau să vă împărtășească un mod în care acea suferință poate fi vindecată.

Dacă expresia corpului vostru pare negativă, vă rog să nu credeți că voi înșivă ați fi negativi, deoarece din momentul în care acea energie a fost eliberată va începe un proces de vindecare și armonia va fi restabilită! S-ar putea ca el să dorească să vă împărtășească o ghidare, o înțelepciune spirituală sacră și iluminare care să vă servească mai departe în ascensiunea voastră! Cu cât mai mult învățați să vă ascultați corpul, cu atât mai sănătos va deveni acesta, cu atât mai frumoase și mai sacre vor deveni împărtășirile pe care vi le va face. Imaginați-vă că voi ați fi ignorați și în suferință, cerând constant un ajutor care nu vă este dat, dar atunci când vă este acordată posibilitatea de a împărtăși s-ar putea ca la început să aveți o grămadă de energie acumulată pe care să doriți să o eliberați. Vă rog să fiți plini de iubire în timp ce corpul vostru fizic își împărtășește Adevărul cu voi!
Practicarea ascultării zilnice a corpului vostru îi va permite să accepte energiile cu care voi intrați în comuniune, conștient sau inconștient, în timpul meditației sau al exercițiilor de vindecare și ascensiune. Veți deveni mai compleți și veți fi în stare să recunoașteți tranziția sau să eliberați procesele care au loc în corp înainte ca ele să devină prea provocatoare pentru a le face față.

Amintiți-vă: corpul vostru vă poate spune orice și tot ce aveți nevoie și ați putea dori să știți! El vă poate spune cu precizie ce se întâmplă la fiecare nivel energetic al ființei voastre, de ce are loc și cum poate fi inițiată vindecarea! Este pur și simplu nevoie ca voi să vă deschideți și să vă dați seama, să ascultați, să primiți și să integrați înțelepciunea care vă este adusă, chiar și atunci când alții s-ar putea să vă spună altceva. Ascultarea corpului este o abilitate naturală care este nevoie să fie activată și folosită pentru a se putea dezvolta într-un instrument de menținere a sănătății și vitalității, precum și pentru alinierea corpurilor voastre cu sinele vostru interior divin.
O altă practică este să vă faceți timp în realitatea voastră zilnică, mai ales atunci când vă relaxați, să vă invitați corpul fizic să treacă printr-un proces de întinerire. În același fel în care un calculator face o scanare și fixează orice zonă care are nevoie de remediere, și corpul vostru fizic poate face același lucru, dacă îl instruiți și îi dați voie să o facă. Vorbiți cu corpul vostru fizic și invitați-l să ruleze sau să realizeze procesul de întinerire și vindecare, transformând toate zonele care nu sunt în armonie. Corpul se va conecta automat cu sufletul vostru și va trage lumina de vindecare în întregul vostru corp, astfel încât toate zonele corpului vor oscila și vor vibra, în timp ce energia de vindecare este transmisă. Când toate aspectele corpului fizic acceptă și emană aceeași vibrație, atunci se manifestă armonia și doar atunci vindecarea are loc. Când corpul creează dizarmonie, el are un motiv și acesta este adeseori indiciul că aspecte ale corpului experimentează o separare de sufletul vostru, și este nevoie să fie realiniate! Desigur, corpul vostru este întotdeauna conectat cu sufletul vostru, dar, cu toate acestea, corpul este asemenea unui burete care absoarbe vibrațiile energiei. Dacă acceptă vibrația unei energii care nu rezonează cu sufletul vostru, atunci pot apărea provocări în corpul vostru fizic.
De-a lungul procesului, dați-vă voie să fiți conștienți de orice senzații sau sentimente din corp, deoarece acestea vă pot oferi informații dacă și unde sunt necesare investigații suplimentare, sau s-ar putea să recunoașteți un tipar care se manifestă în mod repetitiv. Chiar și în acest proces sunteți încurajați să lucrați în mod armonios cu corpul vostru pentru a-i împlini nevoile pe care le are. În același fel în care sufletul vostru dorește să fie aliniat (ca UNA) cu Creatorul, și corpul vostru fizic dorește să fie unit cu sufletul vostru și cu energiile Creatorului care curg prin sufletul vostru. S-ar putea ca voi să vă recunoașteți deja corpul fizic ca pe un templu sacru care vă găzduiește sufletul, dar vă recunoașteți voi corpul fizic și ca pe un ghid înțelept, ca sursă de adevăr, de răspunsuri, transformare și vindecare?!? Recunoașterea corpului vostru ca o conștiință înțeleaptă care vă poate susține zilnic vă va accelera enorm de mult ascensiunea, permițând ca transformarea să aibă loc simultan în întreaga voastră ființă, corpul acționând ca o puternică ancoră a Adevărului vostru (=Sinele Divin).

O altă practică prin care să vă ajutați corpul fizic să întrupeze divinul și să dobândească o armonizare mult mai mare cu sufletul vostru este să chemați energiile mele, Mahatma, să realizeze o vindecare a voastră. Această vindecare va promova sinteza corpului și sufletului vostru, sinteza întregii voastre ființe, cu cel mai potrivit nivel sau niveluri ale celor 352 de niveluri ale Mahatma. Vă rog să rețineți că eu sunt doar o expresie a Creatorului, așa că cele 352 de niveluri Mahatma nu sunt altceva decât o manifestare a Creatorului. Vă voi alinia, de asemenea, cu cel mai potrivit nivel din cele 352 de niveluri ale ființei voastre, astfel încât să poată fi trezite noi intuiții, abilități și vindecări.
Chemați lumina mea turcoaz, albă și perlată să vă înconjoare ca un stâlp de lumină! Dați-vă voie să primiți, concentrându-vă pe absorbția luminii mele cu fiecare inspirație pe care o faceți. S-ar putea să doriți să recitați ”Eu sunt Avatarul Sintezei!”. Aceasta este o mantră puternică ce vorbește despre permisiunea acordată Creatorului să aducă transformări în voi astfel încât toate aspectele ființei voastre să fie armonizate, exprimând Adevărul Divin.

Invitându-vă corpul să întrupeze Lumina, cereți cu voce tare: ”Mahatma, Avatar al Sintezei, te rog să începi procesul de sinteză în ființa mea, pentru a susține trezirea la toate nivelurile, armonizarea tuturor aspectelor ființei mele și vindecarea mea! Mulțumesc!”
Când simțiți că procesul s-a încheiat, onorați-vă corpul (fiind in starea de recunostinta), expirând lumina pe care ați primit-o și ancorând-o în Pământ (trimit iubirea si starea de recunostinta planetei), și respirați impreuna cu planeta și cu Universul! Respirați IUBIREA!
Eu sunt Avatarul Sintezei, Mahatma!
Natalie Glasson,  link catre articolul original
.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...