luni, noiembrie 14, 2016

Suntem in pragul unei Schimbari Uriase

Postat Maria
Suntem in pragul unei Schimbari Uriase daca constiinta colectiva care cunoste vibratii inalte de iubire si compasiune o stabilizam in fiinta noastra concreta fizica mentaliate si atitudine a Lumii Noi.
Suntem de acord ca totul este cu un rost care vine din noi insine, din deschiderea postii catre CEEA CE SUNTEM CU ADEVARAT!
Suntem in chemarea de A FI cu adevarat dincolo de experimentele prezente care ne vin din TRECUTUL unei alte paradigme din noi insine.
Suntem Unimea a ceea ce ne leaga IUBIREA SI COMPASIUNEA UNEI ALTE LUMI...bazata pe legi de impartasire, intelegere, onestitate si impacare...
Suntem uniti acum - indiferent de aparteneta religioasa, atee, de ..partid, de concurenta, de orice..prin compasiunea unei alte gindiri unei alte inimi unei alte viziuni..schimbarea vine din noi toti..sa sustinem aceasta nelasind vechea gindire poate prea egocentrica sa revina in forta...sa ii dam respectul necesar pentru tot ceea ce a facut sa cream lumile trecute si sa o lasam sa plece oricite atasamente am avea pentru ceea ce AM FOST si A FOST lumea noastra sa lasam LUMEA NOUA DIN NOI EXISTENTA IN STAND BY DINTOTDEAUNA sa se NASCA in fiecare, unic, in domeniile noastre, in familiile noastre, in institutiile noastre in societatea noastra in tara poporul neamul nostru in pamintul cosmosul nostru care suntem ca fiinta APARTININD UNEI FIINTE NEMARGINITE pe care o numim Dumnezeu, Univers, Nemarginire...
E VREMEA si cu smerenie si recunostinta in compasiunea inimilor noastre sacre ne iertam reciproc, ne iubim reciproc, ne multumim reciproc si ne eliberam reciproc din toate tandemurile avute pentru a CREA LUMILE trecute si SUNTEM CEEA CE SUNTEM CU ADEVARAT: BUCURIA DE A STI CA SUNTEM FIINTE CELULE ALE NEMARGINIRII MATERIALIZATA UNIC IN FIECARE... SUNTEM ACEASTA UNIME CARE NE LEAGA CA UNITATE COSMICA (micromacrocosmosul UNU), ca este loc pentru fiecare si ca impreuna IMPREUNA VIEM deja CA LUME NOUA...dovada????...tot ceea ce gindim in acesta clipa despre toti cei ce au plecat si pleaca in lume nu doar la noi...despre noi insine intr-o lume a iubirii si recunostintei fata de ceea ce DUMNEZEU se Materializeaza prin noi...sau universul cum vreti...suntem deja in alta viziune a ceea ce dorim sa FIM, sa FACEM sa GINDIM...nu egocentric, deja IMPREUNA...TRAIM ACEASTA si Binecuvintam ajutoarele bruste ale divinului care suntem prin fiecare fiinta care s-a dus dincolo de acest voal al Fizicalitatii acestei Dimensiuni in ascensiune !
Multumim, multumesc, ma iubesc ne iubim suntem multumire si iubire, binecuvintata acesta CLIPA A TREZIRII LUMII NOI CARE SUNTEM DEJA!
Elena Florescu

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...