marți, noiembrie 01, 2016

Instrumentele, metodele si tehnicile de regenerare ale corpurilor de vibratie densa

Postat Maria
“Cu adevarat intelept este sa observam ca spiritul si trupul nostru sunt in stransa legatura. Pe masura ce primul se trezeste si ne conectam cu cel ce este numit Sinele nostru Superior, corpul isi activeaza si el catenele ADN-ului si se metamorfozeaza treptat, incepand chiar de la nivel celular. Asadar, purificarea are loc atat “prin” cat si “in” el, iar elevarea Fiintei se petrece impreuna cu forma fizica pe care o locuim ca umani.

De aceea devine important pentru cel ajuns la un anumit prag de intelegere, sa faca actiuni concrete pentru a-si ajuta trupul – vehicul, partener si asociat fidel in procesul de Inaltare.

Daca tot este scris ca avem nevoie de un corp aliniat care sa ne sustina in Ascensiune, ce-am putea face in aceasta privinta? La nivel de umanitate s-au acumulat o serie de cunostinte din descrierile facute de invatatori, practicieni si Maestri – descrieri ce s-au tot repetat de-a lungul istoriei spirituale ale planetei. Acest lucru vorbeste despre faptul ca ele au fost, sunt si raman instrumente esentiale pentru Indreptarul (a se citi Programul) de resetare biologica constienta in toate campurile sale. In decursul timpurilor ni s-au revelat pretioase metode de energizare si re-energizare.

Iata cateva dintre instrumentele, metodele si tehnicile de regenerare ale corpurilor de vibratie densa. Ele se aplica la aspectele aferente planului tridimensional de vietuire si anume, la invelisurile fizice, mentale si emotionale. Este cunoscut faptul ca odata aliniate si integrate, acestea produc rezultate vizibile si chiar masurabile, inclusiv in corpurile subtile.

Apa curata, alcalina, ionizata
Hrana cruda, proaspata, biologica,organica
Introducerea programelor de alchimizare a elementelor nocive
Odihna necesara si suficienta pentru confortul neuronal
Renuntarea la a mai stoca intentionat informatiile in creier
Destresarea organelor receptoare prin metode naturale
Relaxarea in natura pentru transferul energiilor si impamantare
Incarcarea campurilor la bateria solara cu intentia de a absorbi prana
Meditatia, Rugaciunea, Contemplatia”

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...