miercuri, noiembrie 23, 2016

ASCENSIUNEA pe scurt trezirea spirituala - depresia – etapele Ascensiunii - sufletul si recuperarea lui

Postat Maria

Ascensiunea este un process de evolutie spirituala, ce poate avea loc atat la nivel individual cat si in grup. A inceput acum mii de ani. Acum este ultima etapa.
Dupa alinierea planetara din 2012, procesul  de trezire este intens si accelerat.
Este prima data cand se face ascensiunea fara a se parasi corpul fizic, prin cresterea luminii in trupurile fizice a tuturor formelor de viata si a vibratiei PLanetei.
Scopul estee unirea cu Sinele Superior in corp fizic.
 
Procesul de trezire este o experienta spirituala de descoperire a puterii interioare, ce difera de la un individ la altul. Incepi sa vezi ce se intampla in jur, ce se ascunde in spatele evenimentelor, in oameni, incepi sa descifrezi si sa intelegi mesajele primate din Univers, si ce este mai important, incepi sa intelegi puterea care este in tine.
Toate acestea pot avea loc treptat sau deodata.
 
Toate pregatirile de pana acum vor culmina In septembrie-octombrie, cand va fi o Energie foarte puternica de rotatie a Pamantului (manifestata prin simtul de ridicare/saltare, simtul de voma), cand Pamantul trece si fizic in D5.
Sunt acum ingeri pe Pamant care au permisiunea sa lucreze cu noi, sa ne sustina energetic, sa ne indrume, DACA NOI II ACCEPTAM.
 
Trezirea aduce experiente diverse: iubire neconditionata, fericire, recunostinta, abilitati extrasenzoriale, acces la dimensiunile inalte, constientizarea conectarii cu Sursa.
 
Deasemnea trezirea aduce izolare fata de persoanele care au ramas sau sunt inca in vibratiile dimensiunii a 3a, si de aici depresie cand legaturile de familie, prietenie sau cele sociale nu mai au loc la acelasi nivel. Treci prin experienta unei existente in care esti considerat aparte fata de “normalul”societatii, esti considerat ciudat, nebun, tolerat.
Nu mai percepi realitatea ca inainte si esti lipsit de interes fata de ceea ce iti solicita atentia inainte de trezire, fata de relatiile obisnuite cu oamenii, fata de traditiile si mentalitatile societatii din care faci parte si din intreaga lume.
Depresia se formeaza de la transformarile care au loc in tine si rasturnarile de situatie dramatice din jur, ce te privesc sau nu, de la trecutul din aceasta viata si din alte vietii care vine peste tine in scopul de a fi vindecat si eliberat.
 
Activarea structurilor inactive din noi, transformarea celulelor noastre din baza de carbon in celule pe baza de cristalina
(inspir Energia cristalina, o asimilez si o activez in mine),
aduce si ea senzatii si dureri de tot felul in corpul fizic.
 
 
Ascensiunea este o schimbare a frecventei in interiorul corpului, si trecerea la o frecventa mai inalta (o dimensiune mai inalta).
Numerele puse, 3D – dimensiunea a 3a, 5D – dimensiunea a cincea, 12D – dimeniunea a 12a, sunt de fapt nivele de frecventa in care noi ne aflam, traim si cele in care urmarim sa ajungem.
Deci Ascensiunea este practic trecerea de la frecventele joase ale dimensiunii a 3a spre cele mai inalte, primul pas fiind incorporarea frecventelor dimensiunii a 5a, adica a unor frecvente cu mult mai inalte fata de ceea ce eram obisnuiti, in care se poate ramane numai prin iubire de sine si prin iubire neconditionata.
Toate aceste schimbari ce fac parte din Ascensiune se intampla in acest corp fizic nascut pe acest Pamant, iar Ascensiunea o faci in acest corp, acum, aici.
Prin Ascensiunea care o faci o sa ai abilitatea de a trai si simti Iubirea, bucuria, extazul, legatura permanenta care este cu Creatorul a tot ceea ce este, cu Sursa.
O parte importanta este sa acordam atentie si corpului nostru fizic, sa il tinem in stare de sanatate si echilibru, sa ne curatam mereu centrii energetici si aura, sa manacam ce ne cere corpul nostru, sa bem apa multa, sa ne relaxam, sa ne bucuram de viata si sa ne odihnim mai ales cand corpul nostru simte nevoia.
 
Ai incredere in tine si in procesul care are loc.
Suntem sustinuti de Creator, de Sinele nostru Divin, de Mama Pamant si planeta Pamant (care trece prin acelasi transformari odata cu noi, chiar daca este cu un pas inainte), suntem sustinuti de energii puternice si Entitati Divine Superioare de la Creator (Iisus Hristos, Feciaoara Maria, Arhanghelii, ingeri, ghizi spirituali), totul e sa ceri indrumarea, sprijinul si protectai lor (sunt fericiti sa ne ajute).
 
Structura noastră celulara trebuie să se transforme astfel încât să poată incorpora vibrația mai inaltă a planetei. Sunt energii care vin continuu din galaxie, iar Pamantul are si el frecventa ridicata acum, prin urmare corpurile noatre se ajusteaza la nivel de cellule, atomi, electroni, in toata structura celulara.
O parte a celulelor creierului si din ADNul care nu erau folosite incep sa se activeze.
Deasemenea trebuie sa ne incarcam corpul cu LUMINA.
 
Inspir Lumina.
EU SUNT LUMINA.
EU SUNT CORPUL MEU DE LUMINA AICI, ACUM.
EU MA IUBESC ASA CUM SUNT.
 
Crearea corpului luminos are loc in 12 etape, iar la sfarsitul fiecarei etape schimbarile vor fi integrate in toate ariile vietii si spiritului.
 
Intre etape există perioade de gol, cauzate de moartea egou-lui, care pot da stări de depresie, sau un sentiment de inutilitate.
(Ego-ul are un rol important in lumea 3D atunci cand este folosit in mod benefic, el ajutandu-ne sa ne cream un spatiu propriu, absolut necesar pentru a putea functiona in lumea 3D.
Pe masura ce evoluam in frecvente mai inalte si intram in Ascensiune in dimensiunile mai inalte (mai mari decat 4D), nevoia de a ne crea si apara un Spatiu devine irelevanta, deoarece Spatiul nostru este asigurat... In acest caz, Ego-ul se dizolva, ajutand evolutia si mai inalta.)
 
Primele 6 etape creaza o modificare gradată la toate nivelele, prin trezirea spirituală obisnuita, in paralel cu schimbările fizice, mentale şi emoţionale.
 
De la nivelul 7 la 10, transformările se axează consecutiv pe cate o arie a experientei personale.
 
Corpul luminos de nivelul 8 crează schimbari extreme in trupul fizic, ce duc adesea la simptome asemanatoare unei imbollnaviri.  Pe masura ce tot mai multa lumina intra prin  ochi si urechi, pot apare dureri, sau intepaturi si adesea junghiuri in cap. Datorita scaderii densitatii celulelor, se intensifica transpiratia si e posibila aparitia diareei. Trupul uman are tendinţa de a-si mari volumul, in scopul de a inmagazina fluxul crescut de energie spirituală, ce intra in el, avand ca efect îngrasarea.
Sunt recomandate aici exercitiile fizice intense (ridicarea de greutati, alergarea, inotul, etc). Masa musculară astfel creata este singura capabila de a proteja sistemul nervos de supraincarcarea energetica la care este supus. Tesutul adipos nu are aceeasi capacitate, ci se arde, distrugând receptorii de insulina din celule, ducand la dereglari metabolice.
 
La nivelul 9, schimbările spirituale (din nivelul 7) se integrează cu cele fizice (din nivelul 8).
Preocuparea principală este cea a relatiilor interumane, continuarea unei relaţii bazate pe control şi manipulare devenind intolerabilă. Odata cu apariţia noii identitati se va schimba si perceptia locului si rolului în această lume.
 
La inceputul nivelului 10, viaţa iti va parea noua si te vei simti ca renascut, emanand în jurul tau dragoste si tandrete.
Este inceputul trezirii spirituale, ce te va conduce la masterarea abilitatilor adormite ale trupului şi ale spiritului.
Pe masura ce vei deveni din ce in ce mai conştient de energie, noi abilitati vor incepe sa facă parte din viaţa ta obisnuita.
Clarviziunea practic va lua locul vederii fizice si vei incepe sa vezi imagini din dimensiunea a 4a, ceea ce la început iti va crea confuzie. Cu timpul vei invata cum sa folosesti aceasta perceptie si cum sa iti economisesti energia pe care o indreptai spre ganduri si emotii. Acest surplus de energie  iti va da posibilitatea sa realizezi, de exemplu, manifestarea imediată a  gandului in realitate fizicca
 
Nivelul 11 apare ca o progresie naturala a celui anterior, cu o tranzitie usoara. Abilitatile spirituale continua sa creasca, iar trupul incepe sa-si schimbe aspectul, devenind mai luminos.
Prietenii s-ar putea sa-ti spuna ca ai ceva schimbat si ca ai intinerit In acelaşi timp apar nivele mai profunde de procesare a emotiilor şi vei crea cele mai adanci frici, pentru a le experimenta si a te curata de ele.
 
Ultimul, nivelul 12, reprezintă ASCENSIUNEA, destinatia acestui mare salt evolutiv!
Ea este marcată de activarea complete si mutarea vehiculului  interdimensional luminos (Merkabah) in centrul trupului.
Dumnezeu a creat sufletele individuale ca Extensii ale Sale in interiorul Creatiei. Exista multiple niveluri (densitati) ale fiecarui suflet individual.
Nivelul 12D este direct conectat la Dumnezeu si poate fi privit ca o sfera ce inconjoara Punctul Central Universal, Omniscient si Omniprezent al Creatorului.
Cele mai multe suflete au luat fiinta prin divizare, coborand pe spirala evolutiva de la 12D la 7D.
Alte suflete, cele mai multe numite suflete "batrane" au venit in individualitate direct in 12D.
Sufletul uman, prima oara individualizat in 7D, s-a fragmentat in mod natural pentru a putea trai experienta dimensiunilor dense.
Pe langa aceasta fragmentare naturala, au existat insa multiple fragmentari datorate traumelor suferite in dimensiunile dense 3D, 4D (printre altele, scufundarea Atlantidei si Lemuriei).
 
Pentru a avea nivelul energetic necesar inscrierii cu succes pe calea Ascensiunii, este important sa fie reintegrate cat mai multe fragmente pierdute prin Spatiu si Timp.
In timpul unei vieti pamantesti, sufletele se pot fragmenta chiar mai mult decat fragmentarile natural stiute. Ea nu produce fiinte suverane.
§  Atunci cand vizitam un loc placut si ne atasam de el, lasam energetic o parte din noi acolo.
§  Cand o persoana se ridica de pe un scaun, o parte din energia ei ramane atasata de scaun. Dupa un timp, acea energie se disipa si se intoarce la suflet, dar, in unele cazuri, mai ales daca exista atasamente emotionale, nu se mai intampla asa.
§  Daca devenim atasati emotional de o alta fiinta umana, se poate intampla ca o parte din noi sa se ataseze de aura acelei persoane si se poate astfel sa ne fragmentam.
§  Este posibil, daca traim o viata plina de traume pe Pamant, sa avem mai multe fragmente din noi atasate de diverse persoane sau locuri pe care le-am vizitat. Fiecare fragment va fi de obicei pierdut si confuz in cautarea sa dupa fragmentul parinte.
§  Cand un alt suflet este foarte posesiv si dominator, acesta poate sa ia fragmente din noi si sa nu le dea inapoi in mod voluntar. Avem astfel ceea ce se numeste "vampiri energetici", care sunt suflete ce iau energie de la alte suflete in speranta ca vor avea astfel mai multa energie si putere, cand, in realitate, ele iau fragmente ale altor suflete si le ataseaza de propria aura (ceea ce este pana la urma un impediment si in evolutia lor).
Fragmentele de suflet intra in diverse sub-planuri de existenta, inclusiv astralul inferior, mijlociu si inalt, si, uneori, planurile eterice joase si mijlocii. Acestea sunt zonele generale in care putem gasi fragmente ne-intrupate.
 
Exista tehnici simple prin care vindecatorii indeparteaza fragmentele straine din sufletele care vin sa fie vindecate. In unele cazuri, fragmentele straine sunt trimise in Lumina, de unde sunt preluate de ghizi spirituali benevolenti si familii de suflet care le directioneaza catre adevaratul suflet parinte.
 
§  Mai mentionam aici ca fantomele, aparitiile, fenomenele orb sunt cele mai obisnuite moduri in care fragmentele de suflet sunt percepute de catre clarvazatori. Nu toate imaginile, aparitiile si fenomenele orb sunt fragmente de suflete. Unele sunt forme gand, care sunt pachete de energie emanate de catre suflete.
 
§  Formele gand se pot atasa si ele de diverse suflete. Ele vor tinde sa se ataseze de suflete care emana tipare similare de gandire (sisteme de credinta). Acesta este efectul legii atractiei.
§  Daca este cineva in viata noastra de care suntem foarte apropiati si ne gandim permanent la el/ea, este posibil ca o parte din formele noastre gand sa se ataseze de aura acelei persoane. De obicei insa este necesar mai mult decat gandirea focalizata despre o alta persoana pentru ca aceste lucru sa se intample. Cel mai uzual mod in care piese din sufletul nostru se pot pierde intr-un alt suflet este relatia sexuala, procesul nasterii sau interactiunea foarte stransa in mediul familial.
 
§  Pot exista ceea ce numim tipare energetice sau implanturi, ce reprezinta energii pe care le-am captat in vietile trecute. Acestea se afla in corpul eteric si le purtam de la o viata la alta pana in momentul in care ne eliberam de ele.
 
§  Putem avea fragmente de suflete, forme gand, tipare energetice cristalizate imprimate sau implantate in campul nostru energetic. Acestea sunt de obicei rezultatul unor evenimente traumatice, ce sunt inregistrate in Sala Inregistrarilor AKASHA, ca si experiente ale sufletului.
 
§  Blocarea si negarea emotiilor duce la randul ei la fragmentare. Esential este sa actionam onest. Daca a aparut Furia, sa o acceptam dar sa nu ne identificam cu ea.
 
§  Daca avem granite slabe si permitem altor persoane sa ne invadeze spatiul fara a ne proteja de energiile lor (este ceea ce se numeste abandonarea ne-sanatoasa a Ego-ului), ne putem trezi ca suntem un fel de "burete absorbant". Cu alte cuvinte, ne putem trezi coplesiti de fragmentele altor suflete... Si apoi ne intrebam de ce oare nu putem gandi pentru noi insine, de ce nu avem claritate si de ce nu putem lua decizii personale.
 
Un Suflet nu isi trimite niciodata intreaga fiinta in dimensiunile mai dense ale Creatiei. El trimite doar o mica parte in vreme ce Sufletul Parinte ramane in 7D.
 
Trebuie inteles ca, pentru a fi puternici si creativi in aceasta lume, avem nevoie de Reintegrarea Sufletului. Trebuie sa aducem toate fragmentele noastre intr-un tot unitary.
Re-integrarea sufletului este procesul colectarii fragemntelor de suflet pierdute si aducerea lor impreuna in moduri care sa contribuie benefic la cresterea si evolutia acestuia in Lumile Luminii.
 
Multe din tehnicile de meditatie si vindecare sunt proiectate specific pentru a indeparta fragmentele altor suflete din campul nostru auric (aura) si a le inapoia proprietarilor de drept si pentru a ne re-capata fragmentele sufletului ce sunt prinse in aurele altor suflete.
 
Exemplu de exercitiu pentru reintregirea fragmentelor sufletului:
 
Una din tehnici este comunicarea cu aspectul sufletului din trecut (implicat intr-o trauma trecuta). eliberarea aspectelor de suflet pierdute in trecut in Lumina dar, atunci cand facem acest lucru, le eliberam practic din spatiul si timpul in care au ramas atasate. Atunci ele pot fi recuperate usor de catre Sufletul Parinte.
 
Un alt  mod de rcuperare este atunci cand iertam un suflet pe care l-am perceput ca provocandu-ne furie, suferinta sau tristete, inlaturam efectiv din campul nostru auric fragmentele acelui suflet pe care le-am tinut in noi.
Daca acel suflet tine la randul sau fragmente din sufletul nostru, acestea sunt in mod normal returnate in cadrul procesului Iertarii, ceea ce face aceasta tehnica deosebit de eficienta in cadrul scopului enuntat.
 
Prin Iertare si alte procese, incluzand hipnoterapia, psihoterapia, meditatia, renasterea si altele, putem incepe sa ne eliberam de toate fragmentele straine pe care le-am colectat in campul nostru auric. Pe masura ce facem acest lucru, devenim suficient de puri pentru a merge acolo unde este necesar sa ne recuperam propriile fragmente.
 
Nu este necesar sa facem aceasta in mod constient. Se poate realiza si subconstient.
In meditatie cerem pur si simplu ca toate fragmentele pierdute sa ne fie returnate. Uneori, acest procedeu este suficient pentru a ne reintegra toate fragmentele pierdute.
In alte cazuri, o tehnica de curatire a aurei sau de echilibrare a chakrelor mai pot fi necesare.
Crina Pundichi
MEDITATII

 
CARTE - brosura
 
WEB INFO
 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...