luni, octombrie 03, 2016

Suntem Ființe Frumoase

Postat Maria
Dragilor, întunecații v-au făcut să credeți că sunteți limitați, că din voi nu va rămâne nimic după această viață, v-au amenințat cu Iadul și pedepse dacă nu ascultați de regulile lor. Nu există pedeapsă lăsată de Dumnezeu dragi inimi. Dumnezeu iubește întreaga Sa creație, El nu pedepsește în nici o circumstanță pe nimeni oricât de greu ar fi „greșit”. Orice „greșeală” a unui suflet, de fapt este o lecție luată de acel suflet, nu este considerată greșeală. ”Greșeala” va fi remediată pe parcursul evoluției, toate sufletele învață să evolueze din aceste lecții de suflet luate de voi toți. Fiecare o face în ritmul ales de el, nimeni nu va rămâne în urmă niciodată.
Voi, în dualitate ați fost înșelați mereu. Vi s-a spus că nu există viață dincolo de această viață, deși acest lucru a fost bine știut de controlorii voștri.

Corpurile umane sunt doar vehiculele voastre aici, voi sunteți nemuritori și eterni dragilor, evoluați mereu fără încetare, așa cum o face întreaga Creație. Creatorul nu putea să creeze ceva care să dăinuie câțiva ani,

Creația Sa nu este făcută pentru câțiva ani, acest corp pe care voi îl dețineți este creat să vă țină atât cât voi ați decis să stați în el, voi sunteți nemuritori și mergeți mai departe în evoluția voastră, așa a fost mereu și așa va fi mereu pentru toate sufletele, indiferent dacă își aleg această experiență de dualitate sau o experiență mai înaltă.
Dualitatea și-a spus cuvântul în această lume, v-a luat onoarea, s-a jucat cu voi așa cum vă jucați voi cu piesele de șah, ați fost purtați de controlorii voștri pe ce drum au vrut ei și cum au dorit ei, fără ca voi să vă dați seama că mersul lucrurilor nu era firesc . Pământul a fost cea mai dură școală la care voi ați mers în drumul vostru.

Viața în dualitate a fost plină de drame și foarte distructivă. Ați absolvit cu onoruri mulți dintre voi dragilor. Întunericul va pleca, pentru că voi îl veți îndepărta prin lumina care stă în voi. Frumusețea voastră va face ca această lume să își recapete strălucirea ei de altădată, voi sunteți acea frumusețe, acum vedeți foarte puține lucruri schimbate în jurul vostru, dar ceea ce nu vedeți voi, este lumina din multele milioane de suflete trezite.
Această lumină scoate răul de pe acest pământ frumos în fiecare secundă, sunteți mulți treziți, deși voi nu vă vedeți unul cu altul, energia voastră lucrează în continuu, ea curăță locul unde stați voi, aduce energie benefică în locul celei întunecate pe care voi o îndepărtați cu prezența voastră.
Dimensiunea 3D a avut scopul ei, v-a predat lecții pe care nu le veți găsi nicăieri în altă parte, voi le veți duce pretutindeni în acest Univers, ele vor fi aurul lumilor voastre de proveniență, voi veți fi înțelepții acelor lumi. Nimeni nu va avea cunoașterea voastră,voi sunteți unici în acest Univers, unici ca ființe și unici ca înțelepciune dobândită în dimensiunea 3D.

Voi sunteți puternici, indiferent de ceea ce credeți despre voi în momentele grele. Putere ați avut mereu, nu puteți nega, numai că uneori vă lăsați copleșiți de ceea ce trăiți, acest lucru vă induce în eroare.

Voi credeți în acele momente că sunteți învinși. Nu puteți fi învinși, dragostea și frumusețea din voi nu poate fi învinsă de rău niciodată. Voi sunteți pe cale să zburați înapoi de unde ați venit, fiți tari până la final pentru că așa sunteți voi, mereu învingători indiferent de situație dragi inimi frumoase.

Fiți iubire și lumină !

Namaste !
L. Akasha
Cu Lumină în Pace și Iubire !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...