luni, octombrie 24, 2016

Noul Pământ este aici acum și este în totalitate accesibil tuturor celor ce aleg să mențină o frecvență de vibrație mai înaltă

Postat Maria

Salutări, sunt onorată să fiu în măsură să ajung la atât de mulți dintre voi în acest fel. Venim cu mesajul că vă aflați într-un moment foarte important. Este un moment care va necesita multă focalizare și dedicare din partea voastră. Sunteți în momentul creării. Voi creați, de fapt, Noul Pământ în fiecare moment, cu fiecare gând și fiecare acțiune. Având această cunoaștere, noi vă întrebăm – Ce creați?

Noul Pământ este aici acum și este în totalitate accesibil tuturor celor ce aleg să mențină o frecvență de vibrație mai înaltă. Sunt mulți care cred că într-un anumit moment veți fi transportați într-o locație nouă, una fără negativitate și întuneric. Este posibil acest lucru? Absolut, dar vedeți voi, Noul Pământ este creat de către voi. Așa că vă întrebăm din nou: Ce creați?

Au existat multe informații despre Noul Pământ și mulți nu înțeleg că el este pe deplin accesibil, tangibil și ancorat în Acum, holograma actuală a existenței personale este creată de fiecare persoană individual. Gândiți-vă la acest lucru ca și la darul vostru de absolvire pentru părăsirea densității mai joase, sunteți acum în stare să creați și să manifestați ceea ce vă doriți. O ființă care este în stare să-și elimine toate filtrele, credințele și programările va fi în stare să manifeste o viață mai ușoară și mai lină, una care curge cu sursa și cu toate creațiile ei. În timp ce o altă ființă care încă reacționează și gândește dintr-o stare de condiționare va crea o viață care reflectă acele condiționări și credințe. Înțelegeți că numai voi vă puteți pe elibera pe voi înșivă. În timp ce primiți tot ajutorul care vă este îngăduit, încă mai există liberul arbitru – chiar și pe Noul Pământ.

Unii se simt obosiți, epuizați și își urăsc cu amărăciune existența pe această planetă, și totuși și aceștia crează noul. Unii sunt atât de consumați de încercările de ultim moment de a menține oamenii în frică, furie și trădare, încât toată energia lor merge în lupta împotriva a ceea ce nu doresc în loc să creeze noul. Unii sunt atât de doborâți de către sistemul sclaviei instituit pe planeta voastră încât se simt învinși de el, totuși și ei își crează noul din acest punct de referință. Cum este posibil să te trezești într-o lume diferită, fără negativitate și frică când acestea mai sunt încă în voi?

Fiecare dintre voi trebuie să vă asumați responsabilitatea pentru creația voastră. Fiecare dintre voi trebuie să curățați tot ceea ce vă împiedică să creați lumea pe care vi-o doriți. Înțelegeți că sunt unii care se află deja pe Noul Pământ chiar în mijlocul vostru. Vă întrebați, cum se poate una ca asta? Este simplu, ei îl crează din ei înșiși, ei crează o viață care curge și care este conectată cu Sursa. Totuși, chiar și aceste ființe se îndoiesc adeseori pentru că peste tot în jurul lor sunt hologramele altora care nu se potrivesc cu vibrația pe care ei o poartă. Când privesc în afară, ei încă văd haos. Cu toate acestea, sarcina este să priviți în interior și de acolo să creați. Noul Pământ este creat de fiecare persoană și până când majoritatea colectivului nu este capabilă să creeze din acel spațiu de iubire, vor exista distorsiuni în creația colectivă.

Mulți dintre voi ați auzit că pe Noul Pământ veți fi în stare să vă vindecați pe voi înșivă de tot ceea ce vă doare. Acest lucru este adevărat, dar dacă vă îndoiți de el, nu se va întâmpla. Dacă condiționarea voastră este că este normal ca oamenii să se îmbolnăvească de cancer și să devină debili odată cu înaintarea în vârstă, asta este ceea ce, de fapt, voi veți crea, chiar și pe Noul Pământ. Fiecare persoană trebuie să-și vadă propriile rătăciri și să lucreze la eliminarea lor din realitatea lor. Dacă vă îndoiți de faptul că o viață în armonie este reală, veți crea exact ceea ce credeți.

Facem apel la voi maeștrilor și maeștrii ai trezirii să înțelegeți și să vă dați seama de puterea voastră de creație. Sunteți chemați să arătați calea, nu prin sacrificiu, ci demonstrând. Fiți calmul din mijlocul furtunii, îngăduiți-le altora să-și găsească adăpost în vibrația voastră și arătați prin faptele și gândirea voastră că înțelegeți enormul dar care vă este oferit. Sunteți în stare acum să creați în mod liber, fără piedici puse de forțe exterioare, fără manipulare. Creați cu înțelepciune, creați din centrul vostru și creați din iubire, și pe măsură ce faceți acest lucru, totul se va așeza la locul său.

Este o mare plăcere faptul că acest mesaj v-a fost oferit astăzi.

Lady Nada

Discuție personală cu Lady Nada:

Jenny: Simt că manifestarea este mai rapidă. Văd că de-abia mă gândesc la ceva și în cel mai scurt timp îmi iese în cale sau se artă informațiile pentru care acea idee nu este una bună.

Lady Nada: Vezi tu, acesta este momentul colii albe. Sunteți în stare să creați și să explorați tot ceea ce vă doriți și tot ceea ce nu vă doriți. Creația este menită să fie distractivă, plăcută și uneori murdară. Totuși, un Creator știe că în orice moment ceea ce a fost creat poate fi anulat și schimbat în totalitate pur și simplu prin manifestarea din inimă.

Jenny: Am observat și faptul că orice gânduri negative am, par să fie mult mai puternice decât un gând trecător, par să se așeze și apoi nimic nu curge.

Lady Nada: Înțelege că puterilor creației, manifestării nu le pasă dacă este creat negativ sau pozitiv, acesta doar este. Ceea ce creezi depinde de tine. Filtrele de catifelare a manifestării au fost eliminate. Acest lucru face parte din linia temporală accelerată, fiecăruia dintre voi i s-a dat o mai mare responsabilitate pentru propriile voastre creații.

Jenny: Mulți chiar suferă fizic. Atât de mulți au fost loviți de viruși la stomac sau o răceală în piept. Oamenii experimentează și dureri în corp, dureri de cap și dureri de dinți.

Lady Nada: Tot ceea ce ține pe cineva pe loc este eliminat. Înțelegeți că densitatea a fost stocată în formă. Așa cum cineva își poate crea holograma exterioară prin gânduri, tot așa își poate crea și ceea ce se petrece în interiorul corpului său. Viețile în care potențialul energetic nu a fost atins (Atlantida îmi vine în minte), în care a fost explorat întunericul și densitatea, și-au lăsat amprenta celulară. Acestea sunt acum eliminate și trauma este eliberată pe măsură pe măsură ce fiecare își ridică frecvența interioară. Sunt și implanturi care au ajutat la blocarea omenirii într-o versiune a realității. Înțelegeți că tot ceea ce nu poate să stea în frecvențele mai înalte pleacă.

Jenny: Asta explică și multele vise care au loc?

Lady Nada: Da, este modul în care cineva poate procesa tot ceea ce este eliberat. Cel mai bine este să priviți ca simbolic tot ceea ce se petrece și să nu-i dați o importanță prea mare, mai ales în cazul în care visele vă aduc emoții neplăcute.

Jenny: Este ceva ce ai vrea ca oamenii să știe?

Lady Nada: Că nu există limite, orice vă doriți poate fi creat, dar mai întâi trebuie să fiți în frecvența încrederii și credinței. Mai întâi credeți, abia apoi vedeți.

Jenny: Mulțumesc!

Vă mulțumesc tuturor celor care împărtășiți această muncă. Înseamnă foarte mult!

Jenny

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...