duminică, octombrie 09, 2016

Flacara Reinvierii

Postat Maria
Flacara Reinvierii are nuanta si culoarea care va poate ajuta. Vizualizati-o ca pe o energie aurie radianta, de tipul unui soare, mai mult portocalie decat aurie. Imaginati-va, ca in timp ce lucrati cu aceasta vibratie, stati intr-un scaun invaluit complet de energia Flacarii Reinvierii.
Stiti prea bine ca batranetea si degenerarea nu au fost niciodata atribute naturale ale vietii. Aspectul corpului fizic este determinat de cantitatea de lumina existenta in vehiculele voastre inferioare, respectiv in corpul emotional, mental, eteric si fizic. Emisia naturala de lumina prin aceste corpuri formeaza zidul de protectie din jurul vostru, numit canal de lumina.
Atunci cand electronii se deplaseaza lent in organe si celule, ei atrag mai putina lumina de la Sinele vostru Superior si apoi apare o rezistenta naturala, iar curentul de lumina se micsoreaza. Vitalitatea corpului si cum veti incepe sa va simtiti, are legatura cu cat de mare este viteza de rotatie a electronilor din corpul vostru.
Cu cat aveti mai multe toxine si mai putina lumina, cu atat electronii se vor roti cu o viteza mai mica, iar acest lucru duce la boli, la deviere de la planul Divin, la functionare necorespunzatoare a organelor, glandelor si sistemelor si, in final, la imbatranirea intregului vostru corp. In Telos, noi am atins nemurirea - in principal, pentru ca am invatat sa eliminam complet negativitatea din noi si din tot ceea ce facem in viata fizica, din atitudinile mentale si din corpurile emotionale. Ne purificam in mod regulat, cu multele instrumente despre care va vorbim. Electronii nostri se rotesc la o viteza care ne pastreaza permanent corpurile tinere si frumoase. Odata ce incepi sa o intelegi, nemurirea nu mai este un mister, ci o desfasurare a "Vietii reale", care este Divina si naturala.
telos

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...