joi, octombrie 27, 2016

Ce Vreți Cu Adevărat?

Postat Maria

Întrebarea care o am cu adevărat pentru voi, vreți voi, cu adevărat, dar cu adevărat să ascensionați? Vreți iluminare? Sau vreți doar puțin mai multă bucurie, sau mai multă bucurie, în această încarnare de acum?
Câți dintre voi doar vreți mai multă bucurie? Bun. Ok, bun. Ajungem la unele elemente de bază aici. Bun. Câți dintre voi pur și simplu vreți să fiți iluminați și să ascensionați și să terminați odată pentru totdeauna? Câți dintre voi nu aveți nici o idee despre ce vorbesc? (râsete) Nici eu nu știu.
Câți dintre voi doriți să vă trăiți fiecare moment al încarnării voastre fizice în bucurie în timp ce sunteți iluminat? (râsete) Ok, în sfârșit ajungem acolo. Bun. (râsete)
Iar voi puteți. A fost greu de făcut pentru cei 9000 de Maeștri Ascensionați care au fost înaintea voastre; foarte greu să continue să trăiască și să fie iluminați. Energia este foarte diferită. Voi sunteți foarte, foarte diferiți. De fapt voi ați aranjat dinamicile energetice ca să faceți asta, să rămâneți aici pe Pământ.
Acum, dar haideți să vorbim despre nota de subsol. (râsete) Înainte de toate, veți fi foarte diferiți față de alți oameni. Nu veți mai putea să vă ascundeți, așa cum ați făcut-o de mult, mult timp. Veți fi un călător interdimensional foarte specializat, așa că vor fi dăți când nu vă veți simți că sunteți pe deplin prezenți aici. Veți exista în multe locuri în același timp.
Foarte mari șanse să nu fiți foarte atrași de dramă. Foarte mari șanse ca singura relație care va fi importantă să fie cea cu voi înșivă. Foarte mari șanse să simplificați totul în legătură cu viața voastră. Da.
Așadar aceasta duce în mod natural la următorul subiect, alegerea. Voi aveți ocazia acum, dacă doriți, să alegeți să fiți un Maestru Ascensionat în viață. Doar probabil că doar vă veți gândi la asta. Deși în câteva minute veți avea ocazia să faceți o adevărată alegere conștientă, majoritatea dintre voi pur și simplu vă veți preface că sunteți de acord cu asta, dar înăuntru vostru veți spune „Mă voi gândi la asta o zi sau două și apoi voi face adevărata mea alegere”.
Există numai 3, 4 sau 5 dintre voi care vor face efectiv o alegere – o alegere fie că o facă, fie să nu o facă, dar chiar să facă o alegere. Iar numai pentru cei care vreți să vă gândiți la asta, este în regulă. Mie chiar nu îmi pasă. Dar adevărul este că, veți continua să vă gândiți la asta și să vă gândiți și să vă gândiți, iar în anul 2147 vom sta împreună într-o sală de întâlniri ca acum vorbind din nou despre asta. Iar eu voi face tot ce pot să vă enervez, și vă voi spune că pur și simplu veți continua să vă gândiți la asta. Acum, poate că acum puteți să vedeți că este întotdeauna ușor să fii un Maestru Ascensionat și să ai de-a face cu oameni.
Deci cum faceți o alegere? Ei bine, în mod normal ceea ce faceți voi este să vă gândiți la asta. „Cum va fi, să fiu un Maestru Ascensionat în viață? Voi avea haine aurii strălucitoare? Și voi avea mici pantofi magici care îmi vor oferi posibilitatea să merg pe aer? (ceva râsete) Și pot deodată să mă uit în ochii cuiva și să le văd toate viețile trecute și să le fac o citire care să-i uimească?”
Când vă gândiți la ascensiune, voi vă gândiți „Nu va mai trebuie niciodată să merg la baie, pentru că voi fi un Maestru Ascensionat”. Oamenii pur și simplu vor … la naiba (el nu găsește bani în buzunarele lui Cauldre). Oamenii de pe stradă pur și simplu vor veni și îmi vor da bani. Unde sunt banii mei?
..... Vedeți voi, problema este că atunci când oamenii fac alegeri, ei au tendința să devină specifici; au tendința să devină destul de mentali.
Adevărata alegere este simțire, o simțire energizată și pasională. Adevărata alegere nu vine de aici, de sus (cap). Ea vine din tot ceea ce sunteți. Vă face să simțiți furnicături. Nu trebuie să vizualizați nimic; de fapt, asta funcționează împotriva voastră. Nu trebuie să spuneți vreo mantră; asta este chiar plictisitor. O alegere adevărată este o simțire fără definiție, fără îngrijorare în legătură cu felul în care alegerea voastră se manifestă într-un fel zilnic, pentru că de fapt aceasta este adevărata bucurie în a alege și a crea. Adevărata bucurie este apoi de a o experimenta într-un fel foarte real, foarte nedefinit.
Ascensiunea chiar nu poate fi definită. Nu există nici o cale prin care mintea umană să poată vreodată să înțeleagă ce este. Dar o poate simți. Se poate simți.
ADAMUS

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...