luni, iulie 18, 2016

Meditatie de la Arcturieni

Postat Maria

Noi, Arcturienii, vrem ca voi să știți că nevoile voastre sunt întotdeauna împlinite, dar trebuie să vă amintiți să cereți pentru că Pământul este o planetă a liberului arbitru. Prin urmare, veți fi chemați să alegeți realitatea pe care doriți să o experimentați.

De fapt, voi v-ați ales realitatea atunci când v-ați ales prima întrupare pe Gaia, dar din momentul în care ați intrat în matricea trei dimensională a Pământului, v-ați uitat foarte mult din ”liberul vostru arbitru” în lupta pentru supraviețuirea pe o planetă trei dimensională. Prin urmare, vă vom ajuta ACUM să vă reamintiți realitatea pe care ați ales de prima dată să o experimentați.

Începeți prin a vă găsi locul chiar în acest moment ...
Lăsați-vă mintea să plutească în derivă în vastitatea infinitului ...
Îngăduiți-i inimii și corpului vostru să se împământeze în Pământul lui Gaia ...
”Așezați-vă în spate” și relaxați-vă în timp ce mintea voastră multidimensională face un tur frumos printre realitățile posibile pe care s-ar putea să le alegeți în curând pentru a le locui.

Acum, în timp ce vă lăsați mintea ca doar să plutească în derivă, relaxați-vă ... simțiți cum mintea voastră se expansionează exponențial – cum ar fi doi, patru, opt, șasesprezece și așa mai departe – duplicând, duplicând.

Simțiți cum mintea voastră umple camera ...
Umple casa voastră ...
Umple cartierul vostru ...
Umple zona voastră locală ...
Umple statul vostru ...
Umple țara voastră ...
Umple continentul vostru ...
Umple emisfera voastră ...
Umple TOATĂ Gaia.

Observați modul în care mintea voastră expansionată poate conține toate informațiile acestea puternice în timp ce voi vă urmați călătoria.

Acum permiteți ca călătoria voastră să ia forma pe care voi o creați ...

Alegeți să percepeți o realitate care înaintea acestui Acum a fost dincolo de înțelegerea voastră. Dați-vă voie să percepeți ceea ce nu puteți încă înțelege. Vi se va cere să trăiți în acest grad de încredere în voi înșivă – în propriul vostru sine multidimensional și în preaiubita voastră planetă Gaia.

În timp ce percepeți această realitate de neînțeles experimentați-vă puterea pe care o aveți de a intra în perceperea, acceptarea și îmbrățișarea necunoscutului.

Cunoașteți necunoscutul pe care îl alegeți pentru că acesta va rezona la frecvența Iubirii Necondiționate. Simțiți Iubirea Necondiționată pe care o aveți în voi înșivă pe care o aveți pentru voi înșivă. Pentru că, cum ați putea să dați iubire necondiționată altora dacă nu o aveți pentru voi înșivă?

Simțiți acea Iubire Necondiționată pe care o aveți pentru voi înșivă și dați-i voie să vă preceadă, să vă protejeze, să vă ghideze, să vă țină, să vă încălzească, să vă îmbrățișeze.

Acum închideți ochii și concentrați-vă ...

Ceea pe ce vă veți concentra este realitatea voastră potențială astfel încât să puteți face trecerea de la realitatea voastră potențială în realitatea voastră prezentă. Pentru a face această trecere, trebuie să o umpleți cu Iubirea voastră Necondiționată. Apoi, doar relaxați-vă și dați drumul ...

Îngăduiți-vă să călătoriți în propria voastră liniște interioară, în propriul vostru potențial a ceea ce veți auzi, a ceea ce veți vedea și a ceea ce sunteți în procesul de a deveni acum.

Oh, oameni frumoși, dacă ați ști măcar ce se află stocat în voi, entuziasmul ar fi probabil o distragere a atenției. Nu vrem să faceți acest lucru pentru aventura captivantă pe care o veți experimenta personal.

Dacă asta este ceva ce să aveți în mod personal, atunci nu veți avea conștiința colectivă extinsă care este ATÂT de vitală ca să faceți o călătorie cum ar fi cea pe care noi vi-o prezentăm.

De fapt, pentru a face această călătorie pe care noi vi-o prezentăm, este nevoie ca voi să fi dobândit conștiința planetară. Așa că vă cerem ca mai întâi să vă vedeți ca persoană – doar ca o persoană umană trei dimensională Pământ, Aer, Foc, Apă și Eter.

Acest lucru vă va duce în persoana voastră patru dimensională. Simțiți-vă creativitatea înnăscută, amintiți-vă visele voastre și bucurați-vă să SIMȚIȚI Natura și de modul în care puteți comunica cu întreaga viață.

Acum simțiți Lumina mai înaltă explodând în voi în timp ce deveniți persoana Corp de Lumină cinci dimensional. Dar, dacă Corpul vostru de Lumină nu este împământat adânc, adânc în miezul lui Gaia, nu veți fi în stare să-l conțineți.

Prin urmare, simțiți cum Corpul vostru de Lumină merge în jos, jos, jos în miezul lui Gaia și adânc în Cristalul Central din Miezul lui Gaia și în cele patru Cristale de Temelie ale Ei.

Acum, vedeți adunarea mulțimii tuturor Corpurilor de Lumină ale Elohimilor, Îngerilor și Tărâmului Angelic, a Galacticilor și a tuturor Lumilor Galactice, a preaiubitei Venus, a Maeștrilor Ascensionați, a Logosului Planetar și a tuturor Lemurienilor minunați.

Alăturați-vă petrecerii. Simțiți acea petrecere. Împământați-vă chiar acum propriul vostru Miez în Miezul de Cristal al lui Gaia. Voi sunteți planeta Gaia.

Și din acel Miez de Cristal simțiți cum Lumina Mai Înaltă merge în Nord și în toate lumile Nordice ale lui Gaia.

Simțiți cum Lumina Mai Înaltă merge în Vest și în toate lumile Vestice ale lui Gaia.

Simțiți cum Lumina Mai Înaltă merge în Sud și în toate lumile Sudice ale lui Gaia.

Simțiți cum Lumina Mai Înaltă merge în Est și în toate lumile Estice ale lui Gaia.

Și apoi simțiți cum Lumina Mai Înaltă se unește din nou și închide circuitul în Nord și se întoarce înapoi în miezul central al lui Gaia și de acolo afară spre toate cele patru Cristale de Temelie – Nord, Est, Sud și Vest și înapoi în miez și apoi înapoi în ”miezul vostru”.

Asta este ceea ce se întâmplă chiar Acum. Chiar Acum, împărtășiți tot ceea ce tocmai ați experimentat, percepțiile cu stările voastre mai înalte de conștiință în acest moment al Acum-ului.

Împărtășiți această experiență inter-dimensională cu corpul vostru Astral, care este corpul vostru de vis patru dimensional, și aura voastră, aura voastră mai înaltă care vă înconjoară.

Acum trageți acea experiență în Inima voastră Înaltă unde ea vă aprinde înțelepciunea, puterea și iubirea înnăscute. De acolo mergeți în jos prin toate chakrele voastre, prin picioarele voastre, prin tălpi și mai jos până în miezul lui Gaia și apoi din nou înapoi în:

Mijlocul tălpilor voastre trecând prin prima voastră chakră,
      A doua voastră chakră ...
            A treia voastră chakră ...
                  În chakra inimii voastre ...
                         În Inima voastră Înaltă ...
                                Prin portalul chakrei gâtului vostru ...
                                       În sus în cel de-al treilea ochi al vostru ...
                                              În glanda voastră pituitară și ...
                                                      În glanda voastră pineală ...

ACUM deschideți-vă larg în mod conștient portalul și vedeți acel portal ca pe un acoperământ de soare în mașina voastră sau un tavan de soare al uneia dintre camerele din casa voastră.

Vedeți Lumina cum vine prin acel portal și prin chakra voastră coroană și înaintează pentru a fi afișată pe ecranul minții interior al celui de-al treilea ochi.

Pe măsură ce Lumina coboară prin gâtul vostru, ea vă pregătește să împărtășiți ceea ce experimentați. Avem nevoie ca fiecare dintre voi să vă împărtășiți informațiile pentru că informațiile care nu sunt împărtășite se deteriorează și se disipează pentru că au nevoie de viața împărtășirii de la persoană la persoană și de la ființă la ființă.

Dacă le împărtășiți cu plantele voastre, este minunat. Dacă le împărtășiți cu regatul animal, este minunat; dacă le împărtășiți cu elementalii, este minunat; dacă le împărtășiți cu eterii, este minunat; dacă le împărtășiți cu oamenii, este minunat.

Nu ne interesează cum sau cu cine împărtășiți, noi doar vă rugăm să împărtășiți. Luați acest câmp de energie și puneți-l în circulație prin corpul lui Gaia. Pe măsură ce continuați să împărtășiți din chakra gâtului, vă activați Inima Înaltă care se află între inima fizică și chakra inimii.

Deschiderea Inimii Înalte deschide cele mai înalte capacități de vindecare ale voastre. Dar capacitatea de vindecare nu poate fi folosită numai pe voi înșivă. Capacitatea voastră de vindecare trebuie să fie circulată deoarece prin împărtășirea cu ALȚII vă găsiți SINELE.

De asemenea, orice împărtășiți, ceea ce iese afară este ceea ce vine înapoi. Acesta este modul în care funcționează Gaia. Gaia este o planetă a cauzei și efectului. Dacă vreți să vă vindecați pe voi înșivă, vindecați-i pe alții. Dacă vreți să vă îmbogățiți, îmbogățiți-i pe alții. Predați ceea ce vreți să învățați. Dați ceea ce vreți să primiți pentru că energia care iese este energia care se întoarce.

Voi stocați acea energie în inima voastră și o trageți în cea de-a treia chakră a voastră unde comunicați și împărtășiți și în cea de-a doua voastră chakră unde o împământați în mecanismele corpului vostru și unde toate materialele reziduale din întruparea voastră fizică și din întruparea voastră psihică sunt eliberate.

Înconjurați această chakră a doua cu Foc Violet pentru a arde, arde, arde Focul Violet și a transmuta toată umbra în Lumină, Lumină, Lumină!

Și luați acea Lumină minunată prin prima voastră chakră înapoi în miezul lui Gaia și oferiți-i darul chiar și mai minunat al Luminii mai înalte pe care voi o primiți – plantați-o în Gaia.

În timp ce plantați acea Lumină în Gaia, simțiți cum Gaia
     Vă îmbrățișează,
                  Vă iubește,
                            Vă împresoară
                                     Și devine voi.
                                               Iar voi deveniți Planeta.
                                                            VOI sunteți Gaia și Gaia este VOI!

Binecuvântări de la Arcturieni. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...