luni, iunie 20, 2016

Valul X – Poarta Soarelui și Marele Punct Culminant Al Ascensiunii Umanitatii

Postat Maria
Arhanghelul Mihail

prin Michael Love

23 Mai 2016

Mărețe Ființe ale Pământului, având în vedere că Poarta Soarelui Solstițiului din 2016 se pregătește să se deschidă spre Împărăția Cerurilor, al Treilea și ultimul Val de Ascensiune în masă a acestei planete va trece peste marele pod curcubeu, chiar și dincolo de moarte și va experimenta o nouă paradigmă, pentru prima dată.
Un mare anunț cosmic de libertate pentru Pământ este pe cale să fie proclamat.
Incredibile schimbări ale Pământului sunt în curs de desfășurare și corpuri mari din Ceruri se arată, ele însele, cum se mișcă „încoace și încolo”, permițând unor cantități uriașe de Lumină ionizată albă magnetică să curgă spre Pământ, pentru marele punct culminant al ”Evenimentului Orizont”.
La acest moment, pentru ființele ascensionate din Primul și al Doilea Val, corpul uman fizic, mai poate fi necesar, încă, pentru a intra în modul de hibernare-delta pentru un timp, având în vedere ca aceste energii incredibile integrează și schimbă ADN-ul în specii mai avansate.
Nu vă alarmați și să știți că nimic nu este în neregulă cu voi.
Unele dintre problemele de integrare a energiei cu care se preocupă, în acest moment ființele Valului al Doilea, sunt:
Senzațiile de greață, dureri neobișnuite ale corpului, oboseală sau insomnie, senzație de ieșire sau deconectare de la această realitate, viziuni ale mai multor lucruri din alte dimensiuni/timpuri, senzația unui sentiment de uitare a momentelor când s-au întâmplat lucrurile și a viselor sau faptelor care s-au petrecut într-adevăr.
În timp ce unii dintre voi ați experimentat aceste lucruri înainte, în timpul procesului de ascensiune, de fiecare dată când vi se întâmplă, atingeți un nou vârf de conștientizare pentru a vă adapta și a vă integra în voi înșivă.
Energiile actuale și descărcările pe care ființele din Primul Val le integrează, se referă, în mod direct, la construirea Corpului de Lumină și la marea trezire/concentrare cosmică.
Marele timp al omenirii se apropie și toate sistemele sunt pe poziție, de la Cer la Pământ, în curs de pregătire, pentru a înălța (ascensiona) ultima treime inconștientă din omenire, care va face trecerea de la matricea 3D la Noul Pământ.
Mulți nu cred că acest lucru se va întâmpla sau că se poate întâmpla în perioada scurtă de timp de când noi vorbim pe Pământ, pentru că ei nu au observat că s-a schimbat ceva.
Acest lucru se datorează faptului că în realitatea lor, nimic nu s-a schimbat.
După vara anului 2016 și în toamnă, veți începe, în cele din urmă, să vedeți că libertatea răsună pentru prima dată peste Pământ și după ce lucrurile încep să se echilibreze, noua planificare a planetei Pământ și faza sa de reconstruire va începe.
Există schimbări majore în sistemele politice și economice ale Pământului, în curs de desfășurare, în spatele scenei, având în vedere că vechea matrice se destramă.
Noua Matrice Cristalină 5D este, pe deplin, pregătită să primească toate cele trei Valuri de Ascensiune în masă, matrice în care, în această nouă realitate, vom reconstrui un sistem glorios nou pro-viață, unde tehnologiile uimitoare și informațiile vor fi acordate, imediat, ființelor Noului Pământ.
Tehnologii care vor vindeca corpul dintr-o dată, întinerirea, înseninarea atmosferei și biosferei, hrană, adăpost și provizii pentru toate formele de viață de pe această planetă și vă oferă posibilitatea de a face lucruri care sunt considerate supra-naturale.
Aceasta este ceea pentru ce ați fost instruiți pentru o perioadă foarte lungă (eoni) și munca voastră reală este pe cale să înceapă, Acum.
Acesta este momentul în care magia adevărată și măreția încep, având în vedere că noi consilii pământene de maeștri ascensionați sunt formate în întreaga lume, pentru a reforma Terra, înapoi în paradisul în care este menită să fie.
Ridicați privirea, oameni măreți, pentru că, Eu, Arhanghelul Mihail, am văzut de la început până la sfârșit și m-am întors, în acest loc, cu anunțul unui mare plan ce mi-a fost dat, că voi vedea o nouă zi de libertate, care nu a fost niciodată experimentată pe aceasta planetă .
Știu că toți ochii universali privesc asta ca pe marele punct culminant al evoluției omenirii, care este pe cale să înceapă.
Fiți conștienți de faptul că organismele voastre se transformă, la nivel atomic, într-o versiune mai evoluată.
Acordați-vă timp și fiți îngăduitori cu voi.
Este un moment perfect pentru a fi, într-adevăr, singuri cu voi înșivă și de a cunoaște cine și ce sunteți cu adevărat.
Știu că totul este bine și așa cum ar trebui să fie și că un lucru magnific se întâmplă în interiorul vostru.
Fiți deschiși și lăsați totul să fie.
Universul are calea sa, așa că relaxați-vă, eliberați, primiți și nu uitați să respirați.
Puneți-vă centurile de siguranță, așezați-vă și bucurați-vă de plimbare.
Va fi o ușoară ciocnire sau două când vom trece prin portalul solstițiului din 20 iunie.
Ce a fost în jos va fi sus și ceea ce a fost în sus va fi jos având în vedere că acest ultim mare Val gravitațional va rostogoli, ușor, Pământul în jurul axei sale, pentru a propulsa oamenii inconștienți, din somnul lor, într-o stare de conștientizare completă și într-o realitate cu totul nouă.
Forța electromagnetică puternică a marilor corpuri cerești, care trec pe deasupra, vor opri, în curând, matricea vechii grile puternice, timp de aproximativ 4 luni, astfel încât, comunitățile de Lumină trebuie să se adune, Acum și să facă pregătirile colective.
Se remarcă faptul că ființele care ies în afara corpului lor, în timpul acestei mari tranziții de schimbări ale Pământului, au ales sa facă acest lucru și își vor finaliza ascensiunea într-un mod alternativ și mai ușor.
Nu priviți asta ca pe un lucru rău sau ca o pierdere a vieții.
Nu există nici o pierdere de viață, există doar niveluri diferite de ființe, care fac lucruri în moduri diferite și toate ființele sunt pe propria lor cale de ascensiune și nu trebuie să fie judecate în nici un caz.
Toată lumea face acest lucru și nu contează modul în care alege să o facă.
20 Iunie 2016
Este periheliu ( n.tr. – punct de pe orbita planetei în care este cel mai aproape de Soare) și nu există nici o cale de întoarcere de la o decizie a Inimii, în acest moment, despre modul în care ascensiunea cuiva va fi finalizată.
Din nou, acest lucru nu este nici bun, nici rău, este doar o alegere personală (conștientă sau inconștientă), dacă unul vibrează suficient de înalt pentru a aduce Noul Pământ sau dacă cineva are senzația că nu poate sau nu va fi în stare să facă acest salt cuantic evolutiv în timp ce este, încă, în organism (corp).
La fel cum Moise a vorbit poporului, Eu, Arhanghelul Mihail voi vorbi multor ființe înainte de acest mare punct culminant și voi ajuta la aducerea finală a ascensiunii globale, în cadrul forțelor de lumină, deoarece aceasta este misiunea mea principală.
Orice ființă care este, încă, pe deplin în vibrația 3D și care nu rezonează și nu introduce suficientă energie pentru a face marea schimbare în organism, la data Pământului 20.06.2016, va ieși din corp aflându-se, în același timp, într-o stare de a fi și o realitate frumoasă, în care ii este mult mai ușor să facă toate acestea, decât ar fi fost pentru el (ea) să realizeze, în intervalul de timp liniar 3D rămas.
Există un timp pentru tot sub Soare și Marii Gardieni ai Timpului au stabilit, exact, datele liniare ale Pământului, pentru ființele acestei lumi, pentru a evolua de la o specie primitivă la una galactică.
De data aceasta este la îndemână.
Gaia și Cosmosul își vor deplasa în siguranță și în mod inteligent, copiii ei 3D pe Noul Pământ, pentru că Primul și al Doilea Val de maeștri ascensionați și arhangheli (144.000 de păstrători ai codului) își contopesc toată puterea lor, la un moment dat, pentru a împinge si deschide porțile libertății în Matricea Cristalină a Noului Pământ.
Aceste ființe din Primul și al Doilea Val, vor fi primele ființe din Univers care vor păși în noua lume și vor face, ușor, loc pentru restul omenirii, care a avut o abordare diferită de a fi înălțată, pentru a-i întâlni.
În acest scop, am venit din Ceruri pentru a ajuta cu cea mai mare Iubire pentru toate ființele vii de pe Pământ.
Frumusețea și măreția a ceea ce este, pur și simplu, în jurul acestui grandios ”Eveniment Orizont”, nu au fost văzute de nici un om, de marii clarvăzători și de profeți, ei au avut, doar, o bucățică din frumusețea Cerului și a Noului Pământ, care strălucește ca frumoasa mireasă care se va așeza, în locul său sfânt, în tărâmurile cerești.
Salutări Divine, maeștri, noi toți ne ținem mâinile împreună, Acum și dăm un ultim „imbold”energic și dăm naștere noii creații a vieții.
Vă mulțumesc pentru sacrificiul vostru de a veni, Aici, pentru a face o lucrare bună pe Pământ.
Fiți siguri că răsplata voastră vă va fi dată vouă.
Eu Sunt Arhanghelul Mihail, care păzește Planul Divin pentru Ascensiunea Umanității și voi sta, puternic, alături de voi toți, pentru a merge mai departe.
S-a spus că „în ultima zi, El ii va ridica în sus”.
Nu cer nimănui să mă venereze, pentru că Eu Sunt unul dintre frații voștri, profeții.
Eu Sunt Arhanghelul care deține marele sigiliu final pentru această lume, pentru a schimba starea la un mod mai înalt.
Acest sigiliu este scris în inima mea și l-am păstrat în siguranță până în această zi.
Mi-a fost dat mie acest destin, să vorbesc despre libertate tuturor de pe Pământ, la ora exactă și finală a lumii vechi.
Nici un om nu știe momentul și nici un om nu a plecat vreodată până la Ceruri, unde voi deschide marea poartă a Soarelui și voi spune, „INTRA”.
Toți copiii Pământului vor fi liberi și în stare de repaus, când toate acestea vor fi îndeplinite.
Eu Sunt cu voi până la sfârșitul lumii vechi și, iată, că am văzut un Cer nou și un Pământ Nou.
V-am văzut pe voi și pe mine jucându-ne, acolo, în Libertate, Iubire și toată Bucuria, pentru totdeauna.
Cu mare Iubire,
~ Arhanghelul Mihail

prin Michael Love

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...