sâmbătă, martie 05, 2016

Respectați-vă și iubiți-vă necondiționat pe voi înșivă!

Postat Maria

Mesaj de la Grupul Arcturian, prin Marilyn Raffaele, februarie 2016

Grupul Arcturian: Dragilor, vă salutăm în iubire, cu informații și încurajare în ceea ce privește călătoria voastră spirituală!
Ați ales în mod special energia dimensiunii a treia drept calea voastră de evoluție, datorită provocărilor și oportunităților de învățare în dualitate și separare, iar când un suflet absolvă ”Școala Pământ”, el poate fi un ghid puternic pentru alții.
Mulți dintre voi ați ales în mod special să fiți aici, în acest moment de puternică energie a Ascensiunii, pentru a încheia lecțiile trei dimensionale rămase și ”să absolviți”. Dacă totul ar fi fost perfect tot timpul, cum ați fi învățat? Pentru cei mai mulți dintre voi, totul se desfășoară conform planului, chiar și atunci când pare că nu se întâmplă nimic.
Procesul de a curăța tot ce este vechi și încheiat, cât integrați noul, cere timp și energie pentru forma umană și acest lucru se manifestă adeseori ca o lipsă de energie, ca oboseală și o stare generală de rău. Onorați procesul și permiteți-vă să vă odihniți mai mult!
În momentul în care un individ alege să evolueze, indiferent de cu cât de mulți ani sau vieți în urmă a putut lua această decizie, ”trenul a plecat din stație”. Acesta este motivul pentru care unii dintre voi ați avut atât de multe experiențe dificile și dureroase pe parcursul vieții voastre. Să știți că în momentul în care spuneți Spiritului: ”Arată-mi calea!” și începeți să căutați cu seriozitate Adevărul (=Dumnezeu), voi le dați voie experiențelor rămase necesare pentru ca trezirea voastră deplină să apară.
Revedeți cele mai dureroase experiențe ale voastre cu conștientizarea mult mai evoluată de acum și întrebați-vă Spiritul: ”Ce am eu de învățat din asta?” S-ar putea să vă regăsiți binecuvântându-i și mulțumindu-le celor care v-au oferit cele mai dificile perioade, pentru că aceste experiențe servesc la forțarea examinării sistemului de credințe, urmate de capacitatea și disponibilitatea de a începe eliberarea lor. În călătoria începătorilor, instrumentele sunt importante și servesc drept punte către conștientizarea mai profundă că întreaga putere este în interior.
Este momentul să dați drumul oricăror tradiții, ritualuri și acțiuni pe care le-ați putea crede încă necesare creșterii voastre spirituale! Odată ce individul atinge conștientizarea că toată puterea se află în interior, nu mai are nevoie de aceste instrumente, ele și-au îndeplinit scopul.
Nu spunem că nu vă puteți bucura de aceste lucruri. Poate fi înălțător și interesant să luați parte la unele servicii sau ceremonii, cu lumânări simbolizând Lumina, să lucrați cu cristalele, pentru energia lor, și cu uleiurile, pentru proprietățile lor vindecătoare! Cântec, dans, etc., etc. – cât de mult doriți, dar faceți-o cu înțelegerea faptului că aceste lucruri nu vă pot face mai compleți și mai întregi decât sunteți deja
.
Vedem mulți căutători sinceri ai Adevărului luptându-se încă să fie ”perfecți”, în conformitate cu unele concepte sociale ale spiritualității și crezând apoi despre ei înșiși că sunt niște ratați dacă nu sunt în stare să se ridice la nivelul acelor criterii. Pentru cea mai mare parte, conceptele legate de spiritualitate reprezintă o lume care în sine nu înțelege că totul este spiritual, nu numai anumite lucruri considerate a fi spirituale de către unii ”experți”.
Nu există niciun scop sau beneficiu în lupta pentru a vă alinia vreunui standard uman de perfecțiune și veți înțelege pe deplin acest lucru pe măsură ce intrați în înțelegerea că voi sunteți deja, din naștere, perfecți și întregi, și întotdeauna ați fost. În general, conștiința omenirii nu știe acest lucru și astfel manifestă în mod perfect nenumărate imagini universale ale dualității și separării.
O concepție greșită obișnuită este că iubirea este întotdeauna acompaniată de o emoție ”de iubire” sau altfel nu este iubire. Apoi vedeți pe cineva făcând ceva demn de dispreț și gândiți: ”Nu pot simți iubire pentru această persoană. Probabil că sunt un eșec spiritual”. Este în regulă să admiteți că cineva acționează ca un nesimțit, chiar și atunci când vă dați seama că nesimțitul sunteți voi înșivă! Abilitatea de a observa nu dispare pe măsură ce evoluați spiritual (ci, din contră, se accentuează), dar nu este nevoie ca ea să fie însoțită de vină, pentru că sincera observare și apoi acceptarea este un instrument puternic pentru creștere. Numai prin iubirea totală a Sinelui vostru puteți ajunge la a-i iubi și pe alții necondiționat.
Trăirea iubirii necondiționate nu înseamnă că trebuie să invitați fiecare persoană în casa voastră, să încercați să le deveniți prieteni sau să-i votați, ci înseamnă să recunoașteți scânteia de Lumină din fiecare lucru viu, inclusiv din sine, indiferent de cât de netreziți puteți părea a fi.
Dragilor, iubirea necondiționată nu este însoțită întotdeauna de o emoție de iubire (deși aceasta face parte de multe ori din ea), ci este curgerea naturală a unei conștiințe care înțelege că esența întregii vieți este divină, chiar dacă aparențele pot fi contrare. Este o stare de conștiință care recunoaște toate acțiunile negative ca o reprezentare a unei conștiințe consensuale a separării – de Dumnezeu și de toți ceilalți.
Conștiința evoluată înțelege și faptul că sunt unii care au nevoie să petreacă un timp departe de societate sau să fie disciplinați potrivit nivelului lor de conștientizare, pentru ca să poată crește spiritual. Nu există eșecuri, doar experiențe de învățare! Dar Iubirea necondiționată nu înseamnă să fii un preș de șters picioarele și nici nu vă împiedică să ieșiți din unele situații care pot fi fizic, mental sau emoțional dăunătoare! Iubirea necondiționată este procesul de a recunoaște realitatea, în ciuda oricăror aparențe, în timp ce întreprindeți orice acțiuni potrivite sunteți ghidați de Spirit să faceți!
Vine un moment în care lecțiile personale foarte dificile se încheie, deoarece voi nu mai aveți nevoie de ele în scopul de a evolua, și viața devine mai ușoară. Mulți dintre voi ați ajuns sau veți ajunge în curând în acest punct al călătoriei voastre și vă veți bucura să fiți ghidați din interior, în loc să căutați și să studiați frenetic în exterior.
Mulți elevi spirituali serioși continuă să experimenteze un sentiment de eșec atunci când se poticnesc sau revin la unele obiceiuri vechi. Iubirea de sine include non-rezistența și acceptarea. Ori de câte ori vă surprindeți spunând sau făcând ceva lipsit de iubire, spuneți-vă doar: ”Oh, asta a fost interesant … da, m-aș fi putut descurca mai bine!” Lecția a fost învățată. Faceți modificările necesare, dar apoi ridicați-vă și mergeți mai departe!
Toate au doar acea putere pe care voi le-o insuflați. Acordați-vă timpul necesar să studiați orice credințe, probleme, tendințe, concepte, tradiții, legi, etc. cărora le dați încă putere. Dar amintiți-vă că niciun cuvânt sau acțiune umană nu poate schimba Realitatea Divină.
Învățarea iubirii de sine este adeseori blocată atunci când omul începe să se compare cu alții. Nimeni nu poate cunoaște vreodată lumea interioară a altuia – lupta lui, sau cine este cu adevărat. Ceea ce credeți că știți este simpla părere părtinitoare, reprezentând orice concepte curente de măreție sunt în vogă.
De multe ori celebritatea face parte dintr-un plan ales de dinainte de naștere, în scopul învățării anumitor lecții necesare, și nu are nimic de-a face cu a fi mai bun decât altul. În realitate nicio persoană nu poate fi ”mai sfântă” decât alta, mai bună, mai binecuvântată, mai talentată etc., pentru că toți suntem în UNU și ai lui UNU!
UNUL se manifestă pe Sine în infinite forme și varietăți, dar după multe vieți, și prin experiență, fiecare devine foarte bun la anumite lucruri. Nu există de fapt copii minune, pur și simplu este vorba despre faptul că aceste tinere talente au făcut acest lucru de-a lungul mai multor vieți. Voi toți aveți abilități anumite, abilități care vouă vă sunt ușor de exprimat, pentru că le-ați făcut și înainte, în alte vieți, în timp ce altora le sunt dificile.
Toți cei care sunt foarte buni în ceea ce fac au petrecut vieți practicând, ca să ajungă unde sunt acum. Acest lucru începe cu o îndemânare, apoi, în viețile următoare ei urmăresc mai multe informații și tehnici, căutând, descoperind și practicând cât mai mult posibil. Fiecare viață se construiește pe cea anterioară. Astfel se naște un copil minune sau un copil geniu.
Voi vă aduceți în fiecare viață starea de conștiință atinsă.
Se așteaptă ca voi să trăiți acum din cea mai înaltă conștientizare a voastră și, când faceți acest lucru, mai mult vă este dat. Pe măsură ce învățați să aveți încredere în intuiția voastră (Sinele Divin), veți descoperi că sunteți imediat conștienți de faptul că ceva ar putea fi făcut sau spus într-un mod mai iubitor. Iubirea este răspunsul la fiecare problemă cu care se confruntă omenirea pe Pământ în acest moment.
Fiecare problemă aparent insurmontabilă, mare sau mică, poate fi rezolvată cu Iubire! Acesta este motivul pentru care, după cum ați observat, subiectul Iubire pare a se revărsa din ce în ce mai mult de la învățătorii spirituali. Poluarea, războiul și lipsa, sau limitările de orice tip nu se pot manifesta dintr-o energie a Iubirii (Unimii). Cu cât mai mulți oameni îmbrățișează acest adevăr, cu atât mai multă lumină poate schimba și va schimba vechea paradigmă într-una nouă.
Pe măsură ce acceptați mesajele noastre și valurile de iubire necondiționată care le poartă, voi acceptați în viața voastră valul mai înalt dimensional care transportă iubirea necondiționată, ceea ce vă expansionează foarte mult conștiința. Cuvintele noastre de final vă amintesc să vă respectați și să vă iubiți necondiționat pe voi înșivă.
Învățați să acceptați și să onorați pe cine sunteți chiar acum! Acceptați și onorați pe acel voi nu atât de conștient la fel de mult ca și pe acel voi conștient!

Noi suntem Grupul Arcturian

Marilyn Raffaele, Sursa

Traducere Monica Poka, 2/7/16

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...