miercuri, martie 23, 2016

Practica omeniei – Schimbarea lumii prin iubire

Postat Maria
Semnale de lumina (Grupul „Espavo”),
prin Steve Rother: Practica omeniei – Schimbarea lumii prin iubire

.

Salutari, dragilor! Dupa multe dificultati, ne-am gasit calea catre voi. Hai sa va salutam in aceasta noua energie, deoarece ati trecut printr-o incercare! Espavo! Pe planeta Pamant exista atata presiune si atat de multe lucruri v-au solicitat atentia, incat au indepartat-o de la locul in care va doreati sa va aflati. Va spunem, dragilor, ca multi dintre voi si-au asumat puterea si isi fac auzita vocea, poate pentru prima data in aceste vremuri sacre. Aceasta rascruce unica in timp si spatiu va ofera ocazia de a face ceva cu adevarat important. Acesta este mesajul pe care dorim sa vi-l aducem. Provocarea este sa pasiti in lumina voastra, sa va urmati lumina-iubirea (atentia) si sa ajutati pe parcursul acestor transformari la schimbarea planetei Pamant. Stiati cu totii ca aceste schimbari vor veni. Multi dintre voi ati crezut ca totul se va intampla in 24 de ore, ca va veti trezi a doua zi si totul va fi perfect. Ati pasit in noua energie, dar acest lucru a condus la o fragmentare a energiei si a sigurantei voastre si a afectat stabilitatea pe care va construiserati vietile. Ca urmare, multi oameni actioneaza. Daca simt ca nu pot fi auziti si daca nu este loc pentru energia lor, atunci ei actioneaza pana se asigura ca cineva baga de seama. Deseori, pentru a-si atinge acest obiectiv, ei ajung chiar sa ia vieti. Sunt energii noi pe planeta Pamant, energii la care reactionati cu totii. Ei bine, dragilor, astazi va provocam sa faceti ceva cu adevarat important si sa actionati intr-un anumit fel. Voi va trebui sa stabiliti despre ce actiuni este vorba, deoarece fiecare dintre voi este diferit. Fiecare dintre voi detine diferite chei ce pot deschide poarta spre aspecte mai semnificative ale omenirii, dar aceste chei sunt ascunse in adancul vostru.

Sa va explicam.

Cum a inceput jocul

A fost crucial sa veniti si sa va separati, pentru ca despre asta era jocul. Era despre a pretinde ca sunteti separati unii de ceilalti si despre a gasi o cale de a va descurca astfel pe planeta Pamant. Pentru mare parte din energia pe care ati experimentat-o si mare parte din lucrurile pe care le-ati indurat pe planeta voastra era perfect normal sa mergeti in directia voastra. V-ati creat propriul punct de siguranta interioara si nu v-ati facut griji despre cum se potrivea acesta cu restul planetei Pamant, sau cu restul oamenilor de pe aceasta planeta. Acum, dragilor, acest lucru se schimba deoarece propria voastra perceptie asupra omenirii se schimba. Acest lucru este perfect si in el sta provocarea pe care v-o aducem. Intelegeti, dragilor, ca atunci cand veniti pe aceasta planeta sunt anumite lucruri care va atrag atentia si altele care au tendinta sa va repugne. Ei bine, ce lucruri va atrag atentia? Frumusetea? Veti vedea, chiar si frumusetea este diferita pentru fiecare, si asta inseamna ca exista o mare varietate de frumusete colectata de pe planeta Pamant si adusa in Inregistrarile Akashice. De fapt, voi dati viata unei forme temporare de frumusete. Este ceva extraordinar si asta faceti atunci cand va ancorati in viata. Una dintre cele mai mari provocari pe care o au multi pe planeta Pamant este credinta lor in separatie. A fost un joc pe care voi toti ati hotarat sa il jucati si noi am vorbit despre el in prima carte pe care l-am ajutat pe pastrator (Steve Rother) sa o scrie. A existat un moment in care va aflati cu totii, ca spirite, la poalele muntelui, bucurandu-va de lucruri, jucandu-va de-a v-ati ascunselea sau orice alte jocuri mai erau. Apoi a venit cineva si a spus: am vrea sa ne jucam un joc nou! Avem jocul asta, in care ne punem niste valuri si nu ne mai amintim cine suntem. Pe urma ne continuam viata si ne ciocnim unul de celalalt si cu toate astea nu ne putem aminti cine suntem si conexiunile pe care le-am avut. Este un joc cu totul despre Dumnezeu care se caută pe sine, incercand sa gaseasca reflexia comuna in lume, in timp ce pretinde ca este separat. Si asa a inceput jocul pe planeta Pamant.

Separare

Sunt multe alte jocuri aflate in desfasurare in univers si veti afla cateva dintre ele. De fapt, recent, unul dintre ele v-a descoperit pe voi, si ei incearca sa va contacteze. Va vom impartasi mai multe la momentul potrivit. In prezent, nici voi si nici ei nu aveti tehnologia necesara pentru a calatori dintr-o parte in cealalta. De abia exista tehnologia pentru comunicatii si pe aceasta incearca ei sa o foloseasca acum. La randul vostru, si voi ascultati si chiar ati vazut unele semnale pe care le-au trimis, fara sa stiti prea bine cum sa le interpretati, dar veti reusi in curand. Cand acest lucru se va intampla, dragilor, el va da fiecarei persoane de pe Pamant o cu totul alta perspectiva. Va veti vedea dintr-o data ca fiinte ale Pamantului. Se va realiza o uniune a fiintelor omenesti de pe Pamant, chiar si pentru simplul motiv ca ele se vor considera ca fiind toate la fel. Nu e fascinant? Voi cautati diferentele dintre voi. De aceea doi oameni care sunt complet diferiti unul de celalalt se iubesc si se onoreaza reciproc. Exista intotdeauna o conexiune, cele simple sunt cu aceia care va sunt foarte apropiati. Ati observat, dragilor, ca intotdeauna verii sunt cei care se lupta pe planeta Pamant? Nu sunt cei aflati in majoritatea timpului, complet in opozitie, ci aceia care sunt foarte apropiati unii de ceilalti si cateodata au chiar si atribute fizice similare. Multa din intoleranta de pe planeta Pamant de acum este cauzata de cantitatile incredibile de tensiune si de frica, ce uneori au permis ca separatia sa fie posibila. Intrebarea este: Cat de mult v-ati separat unul de celalalt? Cat de mult se pot separa fratii si surorile pana cand acest lucru sa devina problematic? Si iata-ne ajunsi la momentul in care va punem in fata provocarea zilei.


Reinsamantarea planetei Pamant

Fiecare om de pe planeta Pamant se afla intr-un anumit fel de dificultate legata de modul in care se percepe pe sine. Voi aveti cu totii prejudecati pe care le-ati invatat sau care v-au fost transmise de catre parinti. Uitati-va la ce se intampla pe planeta in acest moment! Chiar daca recunoastem ca este este foarte greu si problematic, in acelasi timp vi se ofera unele oportunitati la care nu ati putea avea acces pe alta cale. Una dintre ele este o reinsamantare incredibila a planetei Pamant, pentru a obtine o conexiune mai echilibrata intre toate fiintele. Chiar daca este un numar relativ mic de oameni care se ocupa de acest lucru, el va genera unele schimbari ce nu vor putea fi vazute mai devreme de doua generatii. Voi v-ati segregat, v-ati separat in mod repetat in rase. De regula, ati avut probleme cu cei foarte apropiati de rasa voastra, ca si cum v-ati fi aflat in competitie cu ei. Aceasta a fost incercarea noastra de a glumi. Asa ca, ceea ce va rugam sa faceti este sa pretindeti ca sunteti oameni. Cat de multa omenie puteti aduce in viata voastra in urmatoarele trei luni? In acest moment se deschide o fereastra critica. In urmatoarele trei luni veti avea ocazia sa faceti ceva cu adevarat important in lume, prin actiuni mici. Cateodata actiunile voastre se afla profund in voi.

Omenia: a privi dicolo de sistemele voastre de credinte si de prejudecati

Bineinteles ca toti au prejudecatile lor. Unora le place doar un anumit gen de oameni si au avut experiente negative cu altii; alte rase, alte fiinte, alte sisteme de credinte, oricare ar fi modul in care impartiti voi oamenii. Gasiti-va prejudecatile! Va cerem, dragilor, sa faceti pasi concreti spre schimbare in aceste trei luni care vor urma. Descoperiti ceva in legatura cu cei fata de care aveti prejudecati, fie ca e vorba despre o religie, un sistem de credinte sau o rasa. Facand pace cu cei care va displac cel mai mult si in fata carora ati opus rezistenta veti contribui la realizarea celui mai important amestec si veti ridica omenirea la cel mai inalt nivel al ei. Intelegeti, dragilor, ca omenia voastra va depasi cu mult frica omeneasca de pe Pamant. Acesta este momentul in care sa treceti la actiune. Cautati in voi insiva si gasiti-va propriile mici prejudecati! Toata lumea le are. S-ar putea sa aveti anumite preferinte, fara ca macar sa stiti de ce. Examinati-le si descoperiti daca au de-a face cu anumite grupuri de oameni! Cand gasiti aceasta mica zona, nu va fie rusine cu orice ati fi gasit. Nimeni nu ar trebui sa se rusineze vreodata cu propriile sentimente. In orice caz, odata ce i-ati gasit originile, treceti la actiune si faceti ceva pozitiv pentru a o lua in directia potrivita. Daca este vorba despre o religie de care va temeti, atunci invatati despre religia respectiva. Cercetati sa aflati daca ea este cu adevarat daunatoare sau poate ca este chiar opusul a ceea ce ganditi. Aflati mai multe despre oamenii fata de care aveti sentimente negative! S-ar putea ca acest lucru sa fie dificil pentru unii, deoarece deseori va mandriti cu faptul ca sunteti deschisi la minte, si nu incuiati si plini de prejudecati. Ati facut o treaba grozava schimband planeta Pamanat cu valurile voastre de iubire, asa ca nu trebuie sa va simtiti in niciun fel pedepsiti, dragilor. Ce facem noi aici este sa va cerem sa va curatati reziduurile si inconsistentele din interiorul vostru. Facand asta stabiliti energia tuturor celor care va inconjoara, pentru ca sunteti lucratori intru lumina! Voi sunteti cei care isi deschid aripile in tacere, lucru ce are o influenta profunda asupra celor din jurul vostru si asupra jocului de pe planeta Pamant. Sunt momente cu adevarat critice, dragilor, si noi va rugam cu insistenta sa faceti ceva pentru a va deschide aceasta poarta in urmatoarele trei luni! Educati-va in legatura cu obiectul fricii voastre, sau incercati sa cunoasteti unii dintre oamenii care va ingrijoreaza, sau care, pur si simplu, nu va plac! Sunt atat de multi oameni care se lupta, si e o lista foarte lunga cu toate motivele pe care le au. Va spunem, dragilor, sa le dai oamenilor ocazia de a renunta la separare si de a se amesteca reprezinta o realizare extraordinara. Unul dintre lucrurile cele mai importante pe care le-ati realizat in timpul existentei pe planeta Pamant a fost sa amestecati rasele. Ar fi fost foarte usor sa spuneti: ei bine, rasa asta sta acolo si celelalte aici, astfel incat sa tineti lucrurile separate. Dar acest lucru nu a functionat niciodata prea bine. Acum a venit momentul sa faceti un pas mai departe, in aceasta directie, sa gasiti unde sunt fricile voastre fata de alti oameni si sa le rezolvati. Aflati mai multe despre oamenii care trec prin aceste experiente, deoarece puteti fi de un mare ajutor, din multe puncte de vedere, chiar si cu un minim efort.

Practica omeniei

Sunt probleme pe care le veti vedea la stiri in fiecare zi, deoarece sunt multe natiuni care se refugiaza acum in locuri mai sigure. Multi dintre voi gazduiesc refugiati. Altii ii verifica. Recent, doua tari au spus ca sunt atat de multi cei care sunt in cautare de adapost incat va trebui sa ii respingem pe toti ceilalti; 20.000 intr-una si 30.000 in cealalta tara. Ce vor face acum? Aici se poate activa omenia voastra chiar si punandu-va aceste intrebari. Puneti-va in situatia de a va imagina cum ar fi daca acesti oameni ar fi membri ai familiei voastre si apoi asezati-va la loc. Acum veti fi conectati cu inima.

In urmatoarele 90 de zile rupeti cercul urii

A venit momentul ca omenirea sa se trezeasca din vis, nu doar oamenii, ci Omenirea insasi! Este o energie noua pe planeta Pamant! In orice caz, voi o puteti transforma foarte usor in frica, deoarece intr-acolo se va indrepta, daca nu este impiedicata. Sau puteti alege sa ii stati in cale si sa o indreptati spre iubire. Cu iubire neconditionata, omenie si intrajutorare reciproca puteti umple golurile din inimile oamenilor in care salasluieste frica. Dragilor, odata ce veti intelege ca exista si alte fiinte, va veti gandi cu totii la sine intr-un alt fel. Pe unii dintre cei care va starneau repulsie sau pe care ii credeati dusmani ii veti vedea acum dintr-o perspectiva cu totul diferita, Nu intarziati sa puneti acest lucru in miscare! Pe parcursul urmatoarelor trei luni aveti ocazii foarte mari sa faceti asta. Faceti-va o declaratie ca in urmatoarele 90 de zile nu numai ca veti cauta in sine aceste preferinte. Nu toata lumea trebuie sa va placa in egala masura, dar, cu toate acestea, preferintele si prejudecatile voastre tacute uneori isi spun cuvantul. Lucrati mai intai cu ceea ce aveti in voi insiva! Chiar daca s-ar putea sa va considerati a fi un lucrator intru lumina, curatati energiile negative! Intotdeauna exista si ramasite. Cateodata, rezistenta a fost plantata adanc si acesta este al doilea lucru de care am dori sa va ocupati.

Este o situatie foarte dificila pe planeta Pamant, o situatie ce dureaza de eoni si pe care noi o numim ura de generatii. Acest lucru se intampla atunci cand copiii sunt crescuti intr-o familie sa urasca un anumit lucru, o rasa de oameni, o tara, pe asupritori sau orice altceva. Atunci cand iti inveti copiii sa urasca iar si iar, este foarte dificil sa pui capat acestui ciclu. Aveti acum ocazia sa intrerupeti acest ciclu, in urmatoarele trei luni, si va asiguram ca acest lucru se va intampla pe intreaga planeta Pamant.

Cat de multa omenie puteti exprima in viata voastra?

Chiar daca ar fi sa vina pe Pamant una dintre aceste alte entitati care exista in jurul vostru, din toate cate sunt, voi ati avea atat de mari dificultati in a va uni eforturile, incat nu ati putea hotari daca sa va luptati sau sa vorbiti cu ele. A venit momentul sa va dati la o parte vălurile de pe fată, nu numai pentru a vedea cine sunteti, ci si pentru a putea vedea cine este vecinul vostru si pentru a incepe sa va conectati. Acestea sunt vremurile omeniei, asadar, cata omenie puteti exprima in viata voastra? S-ar putea sa cunoasteti oameni care s-au mutat recent in vecinatatea voastra si poate ca nu s-au simtit bineveniti, pentru ca erau temuti. Faceti un pas in fata si faceti-i sa se simta mai bine in noua lor vecinatate, chiar si cu un gest mic. Indrazniti sa intindeti mana cuiva caruia nu i s-a mai intins mana pana acum. Sunt vremuri in care puteti face ceva cu adevarat important pe Pamant, si noi plantam samanta.

Va onoram, dragilor! Voi ati venit cu un scop si intentii foarte precise: de a va afla aici in aceste vremuri minunate ale schimbarii si de a face parte din acesta energie noua. Ati reusit! Bine ati venit Acasa! Bucurati-va de aceste urmatoare 90 de zile!
Ne face cea mai mare onoare sa va salutam astfel si sa va rugam sa va tratati unii pe ceilalti cu respect, la toate nivelurile. Voi sunteti parte din Dumnezeu. Aveti grija unii de ceilalti ori de cate ori aveti ocazia, si jucati-va frumos impreuna! Amintiti-va, sunteti cei mai puternici ingeri care au trait vreodata oriunde!

Espavo, dragilor!

Grupul

Cuvatul espavo este o veche salutare din lemuriana: Multumesc, pentru ca iti asumi puterea!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...