joi, ianuarie 14, 2016

Numai tu îți poți decide Calea!

Postat Maria

Înțelegerea a ceea ce transpare în acest Acum – Sanat Kumara – prin Jenny Schiltz
 
Sanat Kumara: Salutări! Venim astăzi să vă aducem claritate și pace interioară, și să vă explicăm despre acest Acum când noile energii vă inundă planeta schimbând totul în jurul vostru. Niciodată nu a mai fost o cantitate atât de mare de lumină pe planeta voastră câtă este acum. Mulți dintre voi simțiți că nu-i posibil să mergeți mai departe, deoarece nu aveți timp nici măcar să vă țineți respirația.
Totul în jurul vostru, tot ce creați, precum și tot ce sunteți este modelat și schimbat în aceste momente. Aceste transformări au loc în trepte, de la cel mai mic aspect la cel mai mare. Au fost făcute acorduri cu fiecare suflet care se află acum pe Pământ pentru ca el să facă parte din acest proces, toate sufletele, chiar și cei al căror rol este să amplifice dualitatea și să amplifice întunericul! Aceste suflete, precum și tot ce aduce negativitatea în voi vă ajută să vedeți unde gândurile, credințele și acțiunile voastre nu sunt în aliniere cu Sursa. Ceea ce se întâmplă în voi în aceste momente se petrece și în lumea din jurul vostru. Schimbarea nu este ușoară atunci când nu înțelegeți ce se petrece în interior și în afară. Acest proces poate fi atât de ușor sau atât de greu pe cât este de mare capacitatea fiecăruia de a da drumul rezistentei și a permite procesul. Când vă permiteți să fiți observator și să eliminați judecata, veți vedea că totul este perfect și că totul conspiră să vă ajute să avansați în creșterea sufletului vostru în fiecare moment.   
Așa cum fiecare dintre voi lucrați să vă curățați pe voi înșivă de tot ce nu este în aliniere cu cea mai înaltă frecvență, așa face și colectivul (omenirea). Ceea ce este profund înrădăcinat în toate aspectele ființei cuiva, sau în colectivul vostru, va fi cel mai greu de curățat și va fi nevoie de o mai mare amplificare astfel încât toate fațetele să poată fi examinate și tot ce nu este în aliniere cu cea mai înaltă frecvență să fie eliberat.
Pur și simplu, tot ceea ce vă scoate din IUBIRE: lipsa iubirii de sine, lipsa iubirii față de tovarășii voștri umani și lipsa iubirii față de Sursă trebuie să iasă la suprafață pentru a fi recunoscute, astfel încât să fiți în măsură să re-alegeți în fiecare moment. Vor fi cei care vor refuza să vadă ce le este arătat, și acest lucru face parte din calea lor, deoarece ei doresc o mai mare experimentare în energiile mai dense (3D).
Pentru mulți acest proces poate fi destul de dureros fizic, emoțional și mental, căci numai cele mai puternice suflete au ales să participe la aceste momente memorabile. Cei sensibili la energii simt valurile de lumină și doresc ca ele să fie oprite, sau să fie stabilizate. Ceea ce trebuie înțeles este că în fiecare val se află coduri care vă schimbă corpurile fizic, mental și emoțional, atât în voi, cât și în colectiv, ca întreg. Pentru cei care au ales să simtă aceste schimbări, cei care au ales să dețină suficientă Lumină astfel încât să fie conștienți de fiecare schimbare, de fiecare fluctuație, poate fi într-adevăr un timp obositor.
Este necesar să fiți în fiecare moment prezenți (conștienți), să fiți într-o stare de predare, de permitere, pentru ca aceste schimbări să treacă cu grație (ușor și rapid) prin voi. Rezistența este cea care creează cea mai mare suferință. Când cineva are așteptări de la sine însuși, de la acest proces sau de la alții, acest lucru creează o profundă rezistență.
Îngăduind ca toate să curgă la timpul cuvenit lor, acordându-vă vouă înșivă grația și compasiunea (acceptarea a ceea ce este), fără să vă pierdeți în ego, va permite ca totul să fie așa cum a fost prevăzut.  
Forma voastră umană experimentează multe actualizări. Acest lucru poate fi inconfortabil și uneori obositor. Îngăduind să apară unele credințe pline de teamă în legătură cu sănătatea voastră, asta va duce doar la prelungirea experienței. Vă cerem ca atunci când simțiți frică să stați în liniște și să cereți ca ghidarea interioară a Sinelui Mai Înalt să iasă la suprafață!
Simțiți în ființa voastră dacă este vorba de o durere fizică legată de unele probleme de sănătate, sau este un răspuns al formei voastre fizice la codurile care vin pe Pământ. Ceea ce transpare este un proces evolutiv care a fost mult accelerat.
Pe măsură ce treceți prin acest proces, nu este neobișnuit să vă simțiți deconectați de la tot din jurul vostru, să simțiți că nu sunteți chiar atât de solizi și să simțiți amețeală atunci când vă ridicați în frecvență. Asemuim acest lucru cu senzația pe care o aveți după un zbor foarte lung cu o mare diferență de fus orar. Ați urcat în frecvență și este necesar să vă recalibrați fizic la noua locație și la noul câmp magnetic. Acest lucru îi cere formei voastre fizice să se ajusteze. Cu fiecare creștere în vibrație voi sunteți apoi în măsură să accesați frecvențe din ce în ce mai înalte, frecvențe care vă cer să vă curățați și mai mult pentru a le putea folosi. Cei care doresc o pauză trebuie să înțeleagă că Sinele lor Mai Înalt este în măsură să vadă ce urmează și este entuziasmat să progresați mai departe. Aveți încredere că totul se petrece așa cum trebuie și cum este pentru binele vostru cel mai înalt!
Multe schimbări vor continua să aibă loc în voi și pe planeta voastră pe măsură ce vă încheiați acest cel mai memorabil an (2015). În 19 Decembrie planeta voastră s-a aliniat cu miezul galactic, permițând transferul Cunoașterii Sacre. Și pe parcursul Solstițiului și a Lunii Pline au fost curățate multe! Niciodată nu a mai fost o cantitate atât de mare de lumină pe planeta voastră câtă este acum! Odată ce aceasta intră pe planetă, fiecare dintre voi va utiliza informațiile așa cum îi este destinat (cum alege conștient!) pentru Calea Sa.
Acest sfârșit de an este potrivit pentru a vă seta intențiile pentru ce doriți să atingeți, ce doriți să dobândiți în anul 2016. Așteptăm cu nerăbdare creșterea continuă din fiecare! Nu uitați, mergem alături de voi în această călătorie!
Jenny: Deunăzi am fost tristă, fără nici un motiv de tristețe, pur și simplu am fost. Atunci când m-am dus la culcare am cerut clarificări cu privire la ce trebuie eliberat. Mi-a fost arătată o viziune cu mine aflată într-o cameră, înconjurată de ghizii mei. Unul dintre ei mă ajuta să-mi deschid chakra inimii și tot acel fluid de sânge roșu care curgea afară în momentul în care atingea pământul era instantaneu transformat în lumină și se întorcea înapoi la Sursă. Am întrebat ce se întâmplă și mi s-a răspuns că am eliberat ceea ce ținea de colectiv: fricile mele legate de viitor, tristețea mea din cauza lipsei de umanitate și furia mea. Acesta a fost pentru mine momentul în care să le eliberez și să înțeleg că totul este în perfectă ordine.
Sanat Kumara: Da, să deții furie, frustrare și tristețe pentru tot ce se petrece în lume te împiedică să-ți deschizi inima pe deplin. Este neacceptare, este ca și cum ai spune că nu vezi ca toate lucrurile să se petreacă așa cum ar trebui. Nefiind observator și devenind atașată de evenimente și de rezultate este ca și cum ai spune că nu ai încredere. Nici una dintre acestea nu este în aliniere cu cel mai înalt aspect al tău și asta îți diminuează capacitatea de a manifesta realitatea care se potrivește acelei vibrații. Prin faptul că nu accepți că totul este pentru binele cel mai înalt al fiecărei persoane, tu afirmi că știi ceea ce ar trebui să aibă loc și opui rezistență oricărui alt mod. Perspectivele voastre sunt limitate și de aceea nu sunteți în măsură să înțelegeți contractele și acordurile care permit ca totul să aibă loc în mod perfect în viața fiecăruia.
Jenny: Ajută-mă! Văd în țara mea oameni care susțin un anumit candidat politic care este meschin și rasist. Văd oamenii reacționând din frică și repetând aceleași greșeli care au fost făcute în trecutul nostru politic și social. Cum pot ca doar să observ fără ca tăcerea mea să fie confundată cu acordul meu? În timp ce sunt în stare să văd cum toate acestea vin în atenția noastră pentru ca noi să vedem umbra colectivului … Mă lupt!
Sanat Kumara: Sunt multe care sunt greșit înțelese în ceea ce privește reacția cuiva la colectiv. Cineva poate să nu fie de acord cu o anumită agendă/program, acțiune sau credință și totuși să vadă cum acea acțiune sau reacție este benefică pentru creșterea tuturor. Poți să nu fii de acord cu un anumit candidat și totuși să fii recunoscătoare pentru ce-ți este arătat. Poți să nu fii de acord cu fricile cuiva și cu reacțiile sale și să alegi în schimb ca reacția ta personală să fie opusul. Nu te lupta, fiind împotriva a ceea ce este, ci alege diferit în timp ce vezi că Ceea Ce Este e absolut necesar și perfect până când nu mai este!
Jenny: Sunt momente în care mă simt chemată să-mi afirm propriile mele preferințe, iar alteori mă simt vinovată că nu doresc să mă implic. Ca și cum faptul de a nu vorbi împotriva pesticidelor din hrana noastră ar însema că sunt de acord cu ele.
Sanat Kumara: Totul este energie, tu trebuie să alegi încotro merge. Trebuie să înveți să stăpânești fluxul și refluxul. Alegi să lupți împotriva a ceea ce este, și să-ți afirmi nemulțumirea, sau alegi să faci lucrurile în mod diferit?! Nu există corect sau greșit, există numai experiență și ceea ce-ți aduce bucurie, experiențe ce te aduc și mai aproape de cel mai înalt aspect al tău și al călătoriei! Numai tu îți poți decide calea!
Jenny: Sper ca întrebările și răspunsurile mele să vă fi ajutat tot atât de mult precum m-au ajutat pe mine. Vă țin pe toți în cea mai înaltă lumină și profundă iubire. Vă mulțumesc tuturor celor care ați împărtășit și susținut această muncă. Înseamnă mai mult decât veți ști vreodată. Fiți binecuvântați cu toții! 
 
 
Prelucrare Paraschiva

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...