joi, decembrie 31, 2015

Ce an extraordinar si minunat va fi acesta!

Postat Maria

Ce an extraordinar si minunat va fi acesta! Iar asta, pentru ca voi il veti crea. Voi va veti crea pe voi insiva si propria voastra viata. Voi veti crea fiecare moment din viata voastra. Voi va veti crea viata, prin iubire.
Astazi as dori sa lasam de-o parte problemele, scopurile si planurile si, in schimb, sa ne concentram pe iubire. As dori sa va concentrati complet pe iubire, sa va umpleti cu iubire, sa-i permiteti imaginatiei sa fie umpluta de iubire. As dori sa va umpleti corpul si mintea cu iubire, ca totul in voi si dincolo de voi sa aiba o stralucire trandafirie, o stralucire roz si minunata, de iubire. Cand faceti acest lucru, cand permiteti ca viata voastra sa fie iubire, sa fie traita in iubire si sa fie vazuta in stralucirea trandafirie a iubirii, atunci totul va reveni la loc.
Cel mai important lucru pe care il puteti face pentru voi, in acest an, este sa invatati sa va iubiti in mod profund. Invatati sa va acceptati asa cum sunteti in acest moment – exact in acest moment.
As dori sa retineti doua idei, in acelasi timp. Prima si cea mai importanta idee este aceasta: Sunteti perfecti, exact asa cum sunteti! Pentru ca, in acest moment, voi sunteti tot ce trebuie sa fiti. Ati realizat ce-ati realizat, ati lasat lucruri nerealizate, ati facut unele asa-zise greseli, dar nu are importanta. Chiar acum, voi sunteti exact asa cum ar trebui si cine ar trebuie sa fiti!
Si acum as dori sa simtiti si sa intelegeti si altceva. Voi va aflati in procesul schimbarii ce se desfăsoara în acest moment, in urmatorul, moment de moment. Voi va schimbati, deoarce totul se schimba. Orice exista paraseste acest moment si trece la urmatorul. Daca va veti umple doar cu iubire, atunci puteti influenta cu blandete urmatorul moment, care se indreapta spre voi. Puteti invata sa fiti iubire totala in voi insiva si sa straluciti atat de intens de iubire, incat iubirea voastra sa se revarse in lumea din jur, atragand iubirea, atragand evenimente, circumstante si oameni spre voi, cei care sunteti o reflectare a marii iubiri pe care o simtiti, a iubirii pe care o simtiti pentru voi insiva si a iubirii pe care o simtiti pentru viata insasi.
Voi sunteti vibranti, vii si plini de totala putere a vietii si a iubirii. Observati lumina care straluceste in voi. Este o lumina stralucitoare si slabila, care sunteti voi. Ea straluceste in afara prin esenta voastra, care este si esenta iubirii. Voi straluciti intens si luminati intreaga lume. Cu cat mai intens straluciti, cu atat lumea din jur va straluci. Acest fapt este simplu. Acest fapt este clar. Si asa, voi trebuie sa incepeti din interiroul vostru, sa va iubiti exact asa cum sunteti.
Si apoi, cand fiecare moment curge spre voi, lasati sa plece calea pe care va aflati si imbratisati urmatorul moment si schimbarile pe care le aduce. Faceti asta in fiecare moment. Doar lasati sa plece ceea ce pastra acel moment si cine erati in el – si apoi imbratisati-l pe urmatorul. Iar in acest moment fiti cine sunteti, permitandu-i luminii voastre sa straluceasaca mai intens si mai intens. In fiecare moment, datoria voastra este sa fiti mai puternici si mai puternici, mai stralucitori si mai stralucitori, propria voastra expresie stralucind mai intens, prin tot ce sunteti.
Faceti ca fiecare actiune pe care o incepeti sa provina din aceasta stare. Fiecare actiune ar trebui sa exprime iubirea voastra profunda pentru voi insiva, sa va tratati corpul ca pe o comoara pretioasa, umplandu-l numai cu ceea ce este bun pentru voi. Fiecare alegere ar trebui sa fie legata de iubire, de a va iubi atat de mult, incat sa va oferiti darul disciplinei, al realizarii de actiuni care sa va faca viata sa straluceasca, din ce in ce mai intens, prin cine sunteti.
Linistiti-va mintea. Lasati la o parte intrebarile. Incetati sa va mai intrebati de ce sunteti aici si ce aveti de facut. Raspunsul este foarte simplu. Voi sunteti o expresie a iubirii profunde si fiinta voastra este unica. Voi sunteti singura persoana din univers, care se exprima exact in modul in care sunteti. Si datoria voastra este sa-i permiteti lumii sa va vada stralucind. Voi aveti anumite talente si datoria voastra este sa va dezvoltati acele talente si sa le folositi in exprimarea unei vieti totale si vibrante. Exprimati-le zilnic, ora de ora, clipa de clipa. Permiteti ca totul sa fie o lumina stralucitoare intensa in voi, care sa devine mai puternica si mai puternica, care sa invinge frica si indoiala. Iata de ce sunteti aici! Sa fiti cine sunteti, stralucind mai intens, prin toate aspectele voastre, imbratisand aceasta viata minunata, plina de insufletire si de energie, traind atat de total, de deschis si de onest, cat de mult puteti.
Straluciti! Straluciti prin gloria voastra! Straluciti prin tot ce sunteti! Aceasta este datoria voastra. Cand sunteti nesiguri in legatura cu ce sa faceti, pur si simplu, intrebati care alegere este expresia totala a Sinelui vostru perfect si iubitor. Faceti-va propria alegere, in aceasta lume. Puneti-va in aceasta lumina, in aceasta lumina a voastra, in aceasta lumina a iubirii si faceti toate alegerile si luati decizii, din aceasta stare. Actionati din acest loc al inimii in care exista perfectiune si conectare cu iubirea care este totul, care va inconjoara si va imbratiseaza si este voi, este fiecare celula a corpului vostru.
Si acum, luati hotararile si planurile pentru Noul An si, in loc sa le considerati probleme dificile, pe care trebuie sa va fortati ca sa le realizati, aduceti-le in prezentul vostru. Aduceti-le in inima iubirii voastre. Observati ca ele nu sunt legate de ce veti deveni in viitor si nu va forteaza si nu va pedepseste, nu va critica pentru nereusitele voastre.
Aduceti-le in lumina iubirii si a sinelui, care stralucesc in centrul vostru. Aduceti-le si priviti-le ca fiind o parte a micilor decizii si alegeri, pe care trebuie sa le luati in fiecare moment. Daca va dati voie sa straluciti tot mai intens prin voi insiva, atunci aceste alte scopuri vor fi in mod natural, atinse. Pentru ca, in fiecare moment si prin fiecare alegere, veti realiza cea mai iubitoare expresie a cine sunteti. Daca faceti asta in fiecare moment al fiecarei zile, veti realiza fiecare scop pe care l-ati ales pentru voi, atat timp cat este in acord cu prezenta adevarata si iubitoare, care sunteti voi Astazi, priviti-va lumina si incepeti sa straluciti. Incepeti sa va cunoasteti ca iubire. Atingeti aceasta iubire din voi si tot restul va fi la locul sau, in mod natural si usor.Quado
Sursa: editura foryou

2 comentarii:

Neicaio spunea...

Frumos și Luminos.
Toate cele bune în Noul An.
Mulțumesc!

MARIA spunea...

Multumesc! La multi ani!

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...