luni, noiembrie 09, 2015

Să simți și să intuiești – să-ți urmezi GPS-ul personal

Postat Maria
Salutare tuturor și bun venit la Prognoza energetică pentru noiembrie 2015.

Azi ne aflăm aici, în Arboretum, din parcul Golden Gate, din San Francisco, în grădina japoneză. Dacă locuiți în zona San Francisco sau ajungeți să o vizitați, veniți aici și evaluați acest loc. E extraordinar și are foarte multe locuri naturale liniștite și uimitoare – m-am gândit că ar fi locul perfect pentru a filma prognoza acestei luni.

Ca de obicei, vom începe prin a respira. Așa că participați alături de mine, trageți aer în plămâni și dați-l afară… trageți din nou aer în plămâni și eliberați-l.

Viața seamănă foarte mult cu respirația. Băgăm lucruri înăuntru tot timpul și le eliberăm. Și, la fel ca aerul care circulă înăuntru și în afară, ne schimbăm constant, pe măsură ce înaintăm prin viață.

Temele pentru această lună: relațiile și upgradările

Două din titlurile principale pentru luna aceasta, ce mi-au venit azi dimineață, în timp ce mă acordam, sunt următoarele: aceasta va fi o lună a relațiilor și o lună de upgradări.

Pentru a examina mai întâi relațiile – conductibilitatea energiei în lume devine din ce în ce mai puternică, tot timpul. Prin urmare, în funcție de punctul în care vă aflați acum în înaintarea până la conștiență și conștiință integrată, veți avea diverse fluctuații.

Se poate ca unii din voi să fie obosiți. E posibil ca unii să aibă nevoie să încetinească un pic motoarele. Se poate ca unii din voi să simtă în continuare tăișurile conflictului cu alte persoane din viața lor. Toți ne aflăm în puncte diferite din călătorie, dar una dintre temele generale pentru această lună, ce va apărea în viața celor mai mulți dintre noi, e tema relațiilor.

În ultimele 2-3 luni, ea a început să apară la mulți dintre voi – construiți relații cu adevărat profunde cu alte suflete care au idei, inimi, simțăminte similare. Iar aceste relații sunt extrem de importante. Nu doar pentru că, unindu-ne unii cu alții devenim o echipă și mai puternică, o rețea și mai puternică de oameni, dar și pentru că se produce un efect de consolidare. Mulți dintre voi tânjesc după prietenii mai apropiate, parteneri de muncă mai buni, relații intime mai profunde, iar aceasta e o perioadă în care acea energie e predominantă.

Curățarea spațiului pentru relații

Nu fiți deci surprinși dacă în visele sau gândurile zilnice ale unora din voi se derulează din nou dureri sufletești din relații vechi. Despărțirile de prieteni sau vechi iubiți și parteneri ies acum la suprafață, în vederea vindecării sau eliberării, pe măsură ce intrăm în această eră de conectivitate mai mare.

E posibil ca aceia dintre voi care nu procesează în acel fel, să constate că încep să întâlnească oameni care au idei, sentimente foarte similare, iar atunci când îi vor întâlni vor avea sentimente puternice. Va fi ceva în corpul vostru care îi va recunoaște. Ați putea-o pune pe seama unei vieți trecute. Ați putea-o pune pe seama sentimentului de a avea o energie similară cu a lor. Oricum ar fi, în prezent intrați în relații foarte activatoare.

Lăsați să se dezvăluie singur drumul co-creării

Unii dintre oamenii pe care îi întâlniți în această perioadă, în luna aceasta, vor fi pentru voi jucători cheie – și, în unele cazuri, pentru restul vieții voastre. Dar lucrul cel mai important de înțeles este acela că, atunci când recunoașteți și aveți acele relații cu oamenii, nu aveți nevoie să știți care va fi viitorul relației.


De pildă, se poate să aveți un moment foarte activator cu cineva, atunci când gândiți: „Dumnezeule, abia am întâlnit această persoană și o iubesc! Am un sentiment uimitor cu privire la încotro putem merge împreună…” Lăsați acel sentiment legat de „încotro puteți să mergeți” să rămână în simțire și renunțați la detalii. Pentru că atunci când aveți aceste experiențe – aceste relații cu oamenii – e nevoie de timp pentru ca voi doi să vă uniți alchimic și să lăsați să vi se dezvăluie drumul co-creării dintre voi… și nu aveți nevoie să grăbiți asta.

Dacă vă treziți că vă grăbiți în mintea voastră, dacă vă treziți că spuneți: „Tocmai am întâlnit femeia aceasta și mă gândesc că ar putea fi persoana cu care să creez acel centru de vindecare, pe care am vrut mereu să-l fac…” doar observați acel gând. Nu opriți entuziasmul sau viziunea. Dar acordați-vă mai întâi răgazul de a ajunge să vă cunoașteți, înainte de a trece repede la acțiune, pentru că aceste relații, cu care mulți din noi se aliniază acum, SUNT puternice. Prin urmare, atunci când îi întâlniți pe acești oameni, pentru a fi pregătiți să treceți la un viitor împreună și înainte să înceapă acțiunile noi, e foarte important să vindecați relațiile sau prieteniile vechi prin intermediul corpului vostru.

Iluminarea inimii voastre REALE

Unii din voi vor constata că acest lucru e un pic copleșitor pentru inimă. Vă amintiți că în ultimele câteva luni am vorbit mult despre cât de puternică devine energia inimii pe Pământ, în această perioadă. Așadar, în viața oamenilor care sunt conștienți și prezenți majoritatea timpului și care s-au deschis în mod activ, vor apărea acum multe relații de la inimă la inimă.

Acesta e un lucru important.

Nu e doar o mare sărbătorire. În realitate, este un lucru foarte important din corp și spre binele corpului, întrucât e nevoie de forță și răbdare să lași efectul unei relații autentice de la inimă la inimă să te ilumineze din interior.

Acest lucru tinde să vindece rupturile din trecut – durerile sufletești, trădările, pierderea încrederii. Iar acesta e un proces foarte invizibil, care vă poate trece prin minte, dar de cele mai multe ori are loc doar la nivel energetic.

Acestea sunt unele dintre motivele pentru care vă îndemn pe toți să vă acordați spațiu în viața voastră. Și mă îndemn și pe mine să procedez la fel, zi de zi. Trebuie să mai amintesc un lucru, și anume că, în clipa de față se pun în mișcare atât de multe lucruri pe planeta Pământ, și atât de multă conștiință vine în contact cu corpul nostru, încât chiar avem nevoie în fiecare zi de aceste momente, pentru a ne retrage și a lăsa toate acestea să circule prin corpul nostru și să se integreze în el.

Așadar, referitor la aceste relații noi, dați-le voie să FIE în viața voastră. Lăsați fascinația sentimentului acelor relații să circule prin voi și aveți încredere că indiferent ce vă spune mintea vizionară despre unde poate duce această relație sau ce ar putea să facă – fie că e o prietenie, o relație de muncă sau de dragoste – lăsați-o să se desfășoare. Lăsați-o să-și găsească locul în voi și să vă reorganizeze. Pentru că frumusețea momentului în care ne conectăm cu alți oameni într-un mod atât de puternic constă în faptul că mintea nu mai trebuie să facă o parte atât de însemnată din munca necesară.

Mintea ne conduce adesea la siguranță sau în zone în care sperăm că nevoile ne vor fi satisfăcute. Iar atunci când avem cu adevărat relații sincere, puternice cu alți oameni, lucrăm la fel ca o familie, la fel ca albinele dintr-un stup, și nu mai suntem această entitate individuală, care trebuie să facă de una singură ca viața noastră să aibă efect. Intrăm în această tapiserie a iubirii, a conexiunii, a comuniunii, care – ea în sine și de la sine – ne conduce înainte. Acesta este deci motivul pentru care e un lucru important și pentru care are nevoie de timp.

Întâmpinarea în mod activ a relațiilor sincere
Dacă ascultați (citiți. N.tr.) această prognoză și simțiți o oarecare mâhnire cu privire la lucrurile despre care vorbesc – poate că simțiți tristețea provocată de singurătate, senzația de izolare sau întristarea că în clipa de față aceasta nu e și povestea voastră – dacă e așa, scrieți afirmația de mai jos pe o bucată de hârtie:

Urez bun venit prietenilor și relațiilor iubitoare, favorabile și sincere, în viața mea.

Urez bun venit prietenilor și relațiilor iubitoare, favorabile și sincere, în viața mea.

După ce ați scris-o, afișați-o în casă, undeva pe perete. Pe lângă faptul că vă va rearanja camera, de fiecare dată când o veți vedea, veți avea o activare în jurul a ceea ce aduceți acum în viața voastră. Este un proces uluitor de eficient, așa că testați-l cu orice vreți să materializați.

Upgradări și noi alegeri expansive
Iar asta mă conduce la tema următoare pentru noiembrie, și anume upgradările. „Upgradările” se corelează într-un mod important cu relațiile și cu rezolvarea problemelor și vechilor sentimente pe care le-ați avut cu privire la anumiți oameni din viața voastră.

Conceptul de upgradări este ceva pe care l-am întâlnit pentru prima dată acum câțiva ani. Este vorba de ideea că, atunci când spui „nu” unei oportunități sau oferte, faci loc la un „da” pentru o oportunitate mai bună sau pentru oferta unei persoane preferabile.

Acum, ați putea spune : „Păi, stai așa ! Toți suntem egali, toată lumea e la fel.” Și acest lucru e adevărat, dar de multe ori noi încercăm să ne ajustăm după oportunități sau relații care sunt fie sub nivelul la care suntem noi, fie nu sunt cu adevărat în acord cu noi. Iar asta se poate întâmpla în multe feluri. De exemplu, dacă ai avut un părinte alcoolic sau brutal, care a fost incapabil să te înțeleagă și să te iubească ca pe un copil, e destul de probabil ca, până ce nu ai făcut săpături în ființa ta și nu ai descoperit experiența prin care ai trecut, să alegi în continuare oameni care niciodată nu te înțeleg, nu te iubesc, nu te susțin în totalitate – pentru că te-ai obișnuit cu acest lucru și este ceea ce cauți să rezolvi. Dar atunci când înveți să spui nu unei relații abuzive, rămâi deschis la upgradare.

Recunoașterea sentimentelor – calea rapidă spre schimbare pozitivă

Câteva cauze din care nu spunem nu:

Ne temem de izolare
Ne e teamă de despărțire.
Ne simțim vinovați că dezamăgim pe cineva, dacă acea persoană ne-a oferit ceva iar noi am refuzat.
Ne simțim vinovați că părăsim pe cineva.

Frumusețea acestui lucru constă în faptul că, atunci când înveți să spui nu și treci prin acele sentimente, devii deschis la apariția în viața ta a unei oportunități mai bune. Există foarte multă putere în faptul de a te deprinde să nu te mai temi de acele sentimente și să le dai voie să fie. Îți poți spune: „Ei bine, oricât de mult aș fi vrut să nu mă simt singur, azi o să accept că pur și simplu o să mă simt singur”. Iar puterea acestui lucru este că, atunci când recunoști față de tine că te simți singur și îi dai voie tristeții provocată de singurătate să fie în corpul tău atât timp cât are nevoie să fie, sentimentul dispare mult mai repede decât atunci când îl eviți sau cauți să-ți distragi atenția de la el.

Prin urmare, e foarte important să vă amintiți că, chiar dacă există o părticică din voi care regretă că a spus nu sau care are îndoieli, DESCHIDEȚI spațiul, pentru ca o oportunitate mai mare să vă apară în viitor.

Să simți și să intuiești – să-ți urmezi GPS-ul personal

Întrucât luna aceasta e o lună a relațiilor și upgradărilor, unii dintre voi vor exersa să spună mai frecvent nu – însemnând că va fi necesar să fiți mai atenți la instinctele voastre. „Chiar nu vreau să merg în weekend la acea petrecere, deși toți prietenii mei se duc? O parte din mine tânjește după o petrecere, dar sentimentul meu este că nu vreau să mă duc la acea petrecere.” Dați ascultare acelui sentiment ! Pentru că nu se știe niciodată cu cine te-ai putea întâlni altundeva, pentru că n-ai mers la acea petrecere, sau ce revelație ai putea avea în particular, stând acasă… deoarece ai ascultat de tine și ți-ai acordat acel timp. Aveți încredere în voi și în instinctele voastre.

În prezent, toți ne calibrăm la această ființare senzorială și e nevoie de timp pentru a ființa astfel pe deplin. Dar fiți conștienți și aveți încredere că relațiile și upgradările pe care le invitați în viața voastră vor fi foarte favorabile.

Una e să înțelegem conceptual noul mod de a ființa pe care ni-l dorim, și alta e să avem realmente oameni în viața noastră cu care să putem împărtăși și pune în practică asta.

E necesar deci să adoptăm un plan de acțiune, care să ne ajute să dăm voie acelor relații să vină spre noi:

În primul rând, așa cum am spus mai devreme, scrieți pe hârtie ceea ce doriți să aduceți în viața voastră cu privire la relații. Ce calități și experiențe? Apoi uitați-vă după locurile din grădina relațiilor voastre în care aveți de tăiat uscături și de smuls buruieni.

Acest lucru nu e o insultă la adresa vreunei persoane din grădina relațiilor noastre; nu înseamnă să-i socotim pe ceilalți răi sau nedepți în vreun fel. E vorba despre faptul de a recunoaște și admite că, cu o anumită persoană, nu vă trăiți expresia cea mai înaltă a eului vostru sau posibilitatea voastră cea mai mare. Prin urmare, dacă rămâneți deschiși la posibilități noi cu ceilalți, pe lângă faptul că vă veți eleva în cadrul acelor relații noi, energia voastră luminată îi va infuza mai puternic pe toți cei din jurul vostru.
Respectarea numeroaselor tipuri de relații din viața voastră
Voi clarifica ceva aici: există tot felul de relații pentru noi, în viața noastră. Știți că sunt oameni cu care n-ați putut avea niciodată o conversație emoțională, dar îi iubiți și îi adorați și vreți să fiți în preajma lor, astfel că o parte din timp sunteți în preajma lor. Dar apoi echilibrați acel lucru, asigurându-vă că oamenii cu care puteți avea o conversație emoțională – fapt care pentru voi are importanță – sunt și ei prezenți în viața voastră.
Așa că nu e vorba neapărat de faptul că anumiți oameni sunt potriviți sau nepotriviți, mai buni sau mai răi. E vorba despre a privi la întreaga tapiserie a relațiilor din viața voastră și a vă întreba: „În ce loc din tapiseria mea e nevoie să fac niște ajustări? Unde e nevoie să aduc unele ameliorări?”
Pentru unii dintre voi, fiți conștienți de faptul că energiile relației și upgradării ar putea veni mai întâi prin aceea că voi sunteți cu VOI. E posibil să gândiți că: „Vai, Lee. Dar sunt epuizat. M-am săturat de oameni. Vreau să fiu de unul singur.” Așa că, poate că pentru voi prioritatea acestei luni se referă la a vă oferi darul de sine.
Cu aceasta, poate că pentru voi noiembrie înseamnă să NU vă faceți planuri și să nu vă angajați în ele. Cel mai bun plan de acțiune al vostru ar putea fi să spuneți nu planurilor cu alte persoane. „Îmi voi oferi spațiul de a fi acasă de unul singur și a vedea ce se întâmplă.“
Vă veți găsi din nou pe voi înșivă. Iar aceea va fi relația și upgradarea voastră.
Iar datorită regăsirii de sine, capacitatea de a atrage oamenii și oportunitățile potrivite se mărește încă o dată. Deoarece nu mai sunteți măcinați de relații care nu vă mai satisfac sau care vă consumă treptat energia, zi de zi.
Această chestiune a autoritățiii – faptul de a fi stăpâni pe energiile și emoțiile noastre – este un lucru pe care toți trebuie să-l înfăptuim în totalitate, prin noi înșine și în noi înșine. Primim o susținere uimitoare, dar, în esență, trebuie să ne deprindem să ascultăm de noi înșine – iar acesta e uneori un proces lent. Dacă continuăm însă să ne amintim de importanța acestui proces, ne ameliorăm serios nu doar viața proprie, ci și pe a altora. Grație generozității noastre, putem deveni mai binevoitori decât am putut fi vreodată până acum, față de ceilalți oameni.


Traducere: Ana Nicolai

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...