vineri, noiembrie 20, 2015

Într-o zi cineva te va căuta.

Postat Maria
Într-o zi cineva îți va spune despre dragoste și tu vei înțelege că e despre voi. Vei sta ghemuită la pieptul lui și în clipa aia de căldură și liniște vei uita tot ce a fost până la el. Suferințele, oamenii nepotriviți și lecțiile de viață: toate le vei uita, pentru că atât de mult vei dori să trăiești în prezent. Să păstrezi fiecare minut din îmbrățișarea care îți va aduce împăcare. Într-o zi cineva îți va spune cât de mult te iubește și tu vei ști că e reciproc.

Într-o zi cineva te va căuta. Va dori atât de mult să faci parte din viața lui și nu ca un om de ocazie. Va dori să te ajute să treci peste trecut fără a lăsa urme sau răni în prezent. Îți va fi aproape în momente de neliniște și va spera să petrea încă o clipă alături de tine. Iar clipa să ajungă an. Și anul o veșnicie. Într-o zi el îți va spune simplu că te-a așteptat o viață și că nu are de gând să te lase niciodată. Apoi îți va săruta mâinile și îți va propune să construiți în doi lumea voastră. Apoi îți va oferi un inel. Apoi va construi o casă. Și lumea voastră altfel va fi. Într-o zi tu vei ști că există această lume.

Într-o zi, poate că și azi, cineva te va lua de mână și din acel moment vei uita de griji. Probleme vor fi, certuri vor fi și ele, ca în fiecare relație, dar vei ști că ai alături un bărbat deștept și cumpătat. Unul care niciodat ănu va pune orgoliul personal mai sus decât fericirea ta și a voastră. Într-o zi, vei aduna toate amintirile cu el și vei ști că au fost cele mai frumoase. Că inima ta odată zdrobită bate din nou a fericire. Că tot ce îți dorești este să-l știi aproape. Să-l iubești. Să-l îmbrățișezi. Atât de mult ai vrea să îl îmbrățișezi.

Într-o zi cineva te va îmbrățișa atât de strâns încât toate piesele sparte se vor lipi din nou împreună. 

2 comentarii:

Mâzgălica spunea...

Înțeleg atât de bine cuvintele. Acum cred tot ce ai scris și-mi pare rău de toate clipele alea în care m-am îndoit de cei din jurul meu care-mi spuneau exact la fel: "într-o zi vei întâlni pe cineva care te va lua de mână și vei uita de toate grijile. "

MARIA spunea...

Draga mea Mâzgălica bucura-te de aceste clipe cand faci parte din inima cuiva.... Sunt atat de rare ....

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...