vineri, octombrie 30, 2015

Învierea: începe ciclul unei vieți noi, de Lauren Gorgo 22 octombrie PARTEA A DOUA



Păstrătorii sacri
Etapa de (re)construire a Pământului începe cu reconstruirea corpului vostru biologic, pentru că acum nu mai există în voi îndoiala că lumea în sine poate reflecta doar conștiința voastră. Prin acel pas, cei care intră în această perioadă de înviere… și sunt mai mulți decât ați putea gândi… vor fi păstrătorii sacri ai planului pentru Noul Pământ, Modelul Raiului.

Asta înseamnă că aceia care pot deja să-și imagineze partea lor din planul divin și sunt gata să ia măsuri în vederea îndeplinirii lui sunt cei care susțin planul (Raiului) activat pentru toți, inclusiv modelul Adam Kadmon pentru prototipul omului divin/nou. Pe măsură ce mai mulți dintre voi se trezesc către acest nivel al experienței și o întrupează, mai mulți dintre voi activează și ancorează această inteligență divină în rețeaua Pământului, până când e făurit Raiul și e reinstaurată Epoca de Aur.

Într-adevăr, așa va fi creat raiul pe pământ… cu câte o inimă, o viziune pe rând. Da, este un plan cuprinzător, dar un plan în care sunteți responsabili doar pentru voi, pentru implementarea dorințelor inimii voastre.

Cu siguranță că aceste două caracteristici, cuprinzător și simplu, pot coexista…. de fapt, succesul oricărui plan măreț depinde de acest lucru.
Modelul templului original
Să vorbim despre reconstruirea templului vostru, pe baza modelului Adam Kadmon.

Creați din nou această planetă nu doar ca să rămâneți fideli modelului Raiului, ci de asemenea vă creați din nou Sinele ca să rămâneți fideli modelului Adam Kadmon original.

Căci am mai spus de multe ori că nu voi sunteți în această lume, ci lumea e în VOI. Potrivit acestei noțiuni, deveniți chiar lucrul pe care vreți să-l vedeți în lumea voastră. Prin asta vrem să spunem că, pentru a crea raiul, e necesar ca voi să întrupați raiul. – Consiliul Suprem Pleiadian (în raportul precedent)

Vehiculul corpului 5D – cu mult superior vehiculului corpului 3D – ia locul aptitudinilor tehnice ale corpului vostru actual. Pe măsură ce vă re-creați templul, pentru a respecta modelul original pentru om, la început veți începe să observați că sistemul corpului vostru e foarte receptiv… că sunteți dintr-odată mai capabili să-i comandați inteligenței corpului vostru, precum și să vă conștientizați capacitatea de a-i ordona, în moduri nemaiatinse până acum.

Factorul interesant de avut în vedere – ceea ce ați putea numi o ironie – este că, pe măsură ce veți dobândi o mai mare autoritate asupra vehiculului corpului vostru, vă veți da seama concomitent că trupul vostru are „nevoie de mai puține comenzi”. Înțelegem că aceasta e una din acele dileme paradoxale, dar hai să explicăm un pic mai mult…

Pe măsură ce vehiculul corpului trece la o stare de conștiință mai înaltă, nu mai e bombardat cu/de frecvențele discordante ce alcătuiesc lumea inferioară, așa că veți observa că el are nevoie de un aport mai mic, ca să spunem așa, pentru a funcționa optim. Această stare nou dobândită de suspensie vă va aduce bucurie multă și durabilă și veți constata că ușurința de a fi într-un corp depășește cu mult orice experiență de până acum, din viața umană actuală sau oricare alta anterioară.

Deși există experiența de a vă afla la înălțime, de a fi deasupra zgurei, în această stare de echilibru… pe care o numim „suspensie deprinsă”… vor exista și momente în care e posibil să aveți nevoie să cooperați cu vehiculul vostru… în care va fi suficient un ordin conștient, un program bazat pe intenție. În plus, veți ajunge să observați că acolo unde corpul reclamă mai puțin, e de asemenea capabil să ofere mai mult… că, pe baza comenzii voastre, corpul se poate adapta mai fără niciun efort și mai rapid dorințelor voastre.
Sinele alimentat solar/sufletește*

(* Unul din jocurile de cuvinte ale lui Lauren, soular, în care soul înseamnă suflet, iar solar, solar. N.tr.)

Înțelegeți că, în 3D, primiți de la corp ceea ce introduceți în el, în timp ce, în 5D, primiți de la corp ceea ce-i ordonați să facă în continuare. Această dinamică devine posibilă deoarece corpul nu mai e dependent doar de susținerea voastră.

La fel ca tehnologia celulelor solare de pe pământ, în care lumina Soarelui e absorbită și convertită în energie, prin intermediul siliciului cristalin, și genetica cristalină a omului original/nou e concepută să absoarbă fotoni și să convertească lumina în energie, prin intermediul mitocondriilor (bateriei) din fiecare celulă… chiar dacă o face mult mai eficient.

Și, la fel ca tehnologia voastră energetică, atunci când nu sunt disponibili suficienți fotoni pentru a fi convertiți în electroni, aveți opțiunea de a recurge la alte forme de convertire a energiei… în acest caz, corpul poate să convertească întotdeauna hrana, pentru a alimenta cu combustibil, ca o baterie de rezervă, ca să spunem așa.


Pe măsură ce învățați să vă generați energia proprie, în esență, vă îndepărtați de rețea, ca să spunem așa. Da, așa cum sistemele din societatea voastră se îndreaptă spre un viitor sustenabil, la fel și fiecare dintre voi începeți să fiți susținuți de sine, să fiți alimentați de Sine cu energie. Cu toate că, în termeni holografici, se întâmplă exact opusul… pe măsură ce oamenii devin mai avansați în tehnologia lor solară/sufletească, la fel va deveni și societatea.

Întrucât genetica voastră cristalină e încărcată prin intermediul luminii, Sursa energiei voastre este de asemenea ceea ce ați considera a fi energie curată, deoarece ea nu produce „deșeuri”. Având acest nivel de independență, sunteți liberi să vă folosiți reSursele regenerabile, pentru performanțe de realizare mult mai mari.

Această libertate este ceea ce ați decretat să aveți mai departe, în dorința voastră de a deveni susținuți în mod independent, ca DUMNEZEI oameni, și exact acest lucru vă este oferit… nemaifiind dependenți de rețeaua pământului, ci de aptitudinea voastră solară/sufletească de a autogenera energie.

Pe măsură ce vă dezvoltați această aptitudine… însemnând cu cât puteți autogenera mai multă energie… cu atât deveniți mai puțin dependenți de resursele pământului, pentru a fi susținuți.
Restructurarea valurilor de fericire

Acum, se poate să întrebați… cum puteți discerne că organismul se restructurează?

Aflați că, pe măsură ce traversați acest spațiu tranzitoriu, dintre a fi în totalitate umani și divin de umani, veți simți valuri periodice de fericire transcendentă, ce vor crește ca durată și intensitate, PE MĂSURĂ CE forma voastră celulară e echipată să gestioneze aceste codificări solare. Până atunci, corpul emoțional și fizic vor continua să oscileze continuu între transcendență și densitate, pe măsură ce lumina își face treaba de a împrăștia zgura, de a elibera și face loc în celulele voastre solare/sufletești.

Aceste valuri de fericire, să le spunem, sunt realmente responsabile de manifestarea divinității voastre în corp fizic… ele sunt particulele fundamentale (fotonice) ale luminii, ce activează codurile necesare pentru a pune în libertate rezervele vitale abundente ale corpului, ce sunt păstrate în siguranță, până la atingerea maturității spirituale depline, pentru momentul în care inima a revenit la puritate.

Pe măsură ce corpul își dezvoltă capacitatea de a susține o schimbare solară/sufletească totală… și veți ști, după cât de ușor faceți față la activitatea solară turbulentă… veți observa că după ce valurile pleacă nu mai aveți senzația de mahmureală, ce apare de obicei în corpul fizic în curs de transformare. În loc de asta, veți constata că aceste întâlniri cu fericirea sunt urmate de schimbări fizice ce reprezintă apariția noilor caracteristici ale planului vostru divin.

Acest lucru va fi pentru mulți o schimbare binevenită, o schimbare pe care suntem la fel de bucuroși să v-o facem cunoscută, pe cât de bucuroși veți fi să o primiți.
FIȚI FORȚA

Dorim să facem diferențierea că, pe măsură ce aceste energii creative se izbesc de țărmurile naturii voastre umane, pot provoca uneori destulă agitație sau poate, am spune noi, un vârtej de schimbare. Înțelegeți că aceste energii ce sunt responsabile de recrearea vehiculului vostru fizic sunt aceleași energii aflate aici ca să învie planeta.

Știm că am mai vorbit înainte de acest subiect, dar vrem să confirmăm din nou faptul că energiile creatoare creează... că această energie nu poate fi diferențiată după scopul ei, ci doar după rezultatul ei.

Vrem să spunem că energiile folosite pentru corpul vostru fizic în curs de înviere sunt aceleași energii care sunt folosite pentru lumea voastră în curs de înviere, prin voi, iar după acel pas, toți cei care au aptitudinea de a participa la aceste energii trebuie să înțeleagă că e o dinamică ce acționeză dinspre interior spre exterior.

Energia uni-versală este o forță mascată, de oportunități egale… cu cât sunteți mai capabili să valorificați această energie în voi, în structura celulară, cu atât veți fi mai capabili să creați cu ea. Nu sunteți separați de această energie, SUNTEȚI chiar țesătura forței, la fel cum sunteți conștiința care o animă. (pentru a afla mai multe, vezi cursul electronic Create as Love)

Acest lucru nu poate fi subliniat îndeajuns de mult. De fapt, l-am rosti strigând, dacă am putea, pentru că unii dintre voi care citesc aceste rânduri încearcă să întrebuințeze aceste energii amplificate în moduri ce nu vor fi sprijinite… însemnând că nu puteți recurge la forța de creație în arta voastră, în meseria voastră, în venitul vostru, dacă nu ați întrupat mai întâi această energie.
Mai simplu spus, înainte să puteți modela forța, trebuie să deveniți forța.

Există un moment de înălțare sufletească, în care noua energie vine cu un elan puternic și într-o asemenea manieră încât aveți impresia că o puteți stăpâni cu mult succes, dar să știți că de fiecare dată când acele energii se integrează la nivel fizic, vă vor readuce la locul interior din care ați plecat, în scopul de a face mai mult spațiu în voi, ca să întrupați mai multă lumină. Așa se derulează procesul de a deveni întrupați ca DUMNEZEU.

Adresăm aceste cuvinte acelora dintre voi care sunt relativ noi în ce privește experiența înălțării, cei care nu sunt, încă, total conștienți de echilibrarea lor karmică sau care nu și-au încheiat-o… în ce vă privește, această energie vi se va părea magică în unele momente, când vă veți simți în al nouălea cer, să spunem, dar e posibil ca acele înălțimi să dispară rapid și să vă readucă la locurile din voi care încă au nevoie de IUBIREA voastră.

Vă spunem asta nu ca să vă descurajăm sau să vă facem să vă răzgândiți, ci ca să vă facem să fiți conștienți de faptul că, dacă cădeți de pe val, nu înseamnă că faceți ceva greșit… că orice semn de retragere spre natura voastră umană, ca să spunem așa, arată doar că există lucruri nerezolvate. Drumul spre transcendență e un drum al neutralității, al detașării de oricare din extremele spectrului polarității.

Vouă vă recomandăm să priviți aceste urcușuri și coborâșuri, aceste reușite și eșecuri, doar ca pe niște ocazii de a învăța să plutiți pe valuri, așa cum cei dinaintea voastră le-au stăpânit cu adevărat. În prezent vă este disponibil foarte mult sprijin, multe experiențe de viață reală, care să le fie de folos celor care sunt noi pe cale.
Vorbiți fără teamă sau ezitare, în scopul de a ajuta

Acesta e un moment nemaintâlnit de pe pământ – acest lucru ar trebui să fie foarte clar – și vrem să spunem că, pe măsură ce pătrundeți mai total în aceste noi experiențe umane, e posibil să vi se pară că e ceva rușinos, indecent sau de prost gust să vorbiți despre ele. E adevărat că procesul de întrupare te smerește, prin sacralitatea lui. Astfel încât, odată ce experiența a fost trăită, nu mai există niciun motiv de a vorbi despre ea, ca nu cumva acest lucru să-i diminueze bogăția.

Acestea fiind spuse și deși acest lucru ar putea fi foarte adevărat, există unii care trebuie încă să ajungă în totalitate la această experiență, așa că vă rugăm să vorbiți, să ieșiți în față cu procesul vostru, în slujba celor care stau în fața voastră, cerând să știe. Vom face tot ce putem ca să cuprindem ambele lumi și experiențe… desigur că aceia care au avut experiențele pomenite nu vor avea nevoie de confirmarea lor, dar pentru cei care nu le-au avut, aceste cuvinte vor servi ca un indicator.

Și, cu toate că vă putem furniza cuvinte, viziuni și înțelegere, doar cei care au fost în chinurile acelor experiențe pot îndruma sincer, prin exemplu personal.

Sperăm că veți ține cont de aceste cuvinte.
În încheiere

În final, vrem să spunem că, pe măsură ce intrați în această perioadă următoare și foarte așteptată de realizare, discerneți modurile în care vă cheamă viața nouă. Vor apărea ocazii favorabile simultane, ce vor coincide cu corpul vostru fizic în curs de dezvoltare, iar ambele vor căpăta prioritate în viața voastră.

Petreceți-vă restul anului în dedicare continuă manifestării voastre, cunoscând faptul că, în holograma vieții voastre, nu există nimic mai important ca VOI, pentru că sunteți DOAR voi, în holograma vieții voastre.

Rețineți de asemenea că energia de creație creează… că această energie nu poate fi diferențiată după scopul ei, ci doar după rezultatul ei. Nu există separare între ceea ce SUNTEȚI și ceea ce creați… că pe măsură ce vă construiți pe voi înșivă într-un mod nou, vă făuriți viața într-un mod nou. Asta înseamnă de asemenea că, în timp ce treceți printr-o perioadă de activitate continuă, veți asista concomitent la lucruri noi legate de viața și corpul vostru, zi de zi.

Vă recomandăm să folosiți grația acestui moment, pentru a fi conștienți de experiența – și un observator total al ei – devenirii voastre… întrupate.

Deocamdată de-abia atingem un subiect care e atât de vast, încât va avea garantat multă longevitate. Da, sunt foarte multe lucruri pe care dorim să le explorăm și să le discutăm cu voi, dar, la drept vorbind, camarazilor… toate la timpul lor.

Între timp… fiți bine, fiți în bucurie și așteptați-vă la lucruri neașteptate! Acesta e punctul de răscruce nu doar din viața voastră, dar și din destinul vostru ca omenire… pentru planeta voastră și dincolo de ea. Sunt foarte multe lucruri de așteptat cu nerăbdare, foarte multe de descoperit, foarte multe de digerat.

Suntem Liga Națiunilor Galactice, în slujba lui UNU și pentru binele TUTUROR.

Până pe data viitoare, adonai, comandanți.

Pe măsură ce vă conștientizați capacitățile înnăscute de a vindeca… de a întregi, transforma, regenera, reînnoi… veți ajunge să vă cunoașteți puterea de Dumnezeu.

Acesta e, dragi prieteni, începutul unei noi rase umane… ce va fi vestită de VOI, ‘prototipurile unei noi naturi omenești’.

Toată lumea se poate alătura… adunați-vă acum în jurul acestor cuvinte și primiți-vă binecuvântările din înalturi.

Vă e disponibil un nou stil de viață și, prin acel pas, veți fi martori la lumea extraordinară, la fel cum suntem noi aici, ca să fim martori la lumea extraordinară din VOI. – Cell Speak™: self-regeneration technique
ThinkWithYourHEART.com ©As LOVE, Inc. 2015 Toate drepturile rezervate.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...