vineri, septembrie 18, 2015

VALUL COSMIC DIN SEPTEMBRIE CREȘTE EXPONENȚIAL (I) FOARTE IMPORTANT!

Postat Maria

Mesaj de la Arhanghelul Mihail
(7 sept.2015; channeler Michael Love)
Traducere Const. Mihăilescu

Dragii mei,
Mulți dintre voi sunt conștienți că o mare schimbare avut loc în interiorul lor, schimbare care acum intră în faza manifestării exterioare, și va fi percepută ca realitatea voastră cotidiană.
În următoarele 21 de zile (n.m. numărați din 7 sept.), puternicul val de lumină gamma (n.m.: centura fotonică) venind din inima galaxiei (Pleroma) va începe să aibă un impact tot mai puternic asupra Pământului și ființelor care-l populează.
Recent, prin măsurători și calcul, oamenii de știință germani și ruși au constatat că puterea acestui val de energie fotonică, la intrarea în atmosfera Pământului, s-a dublat în ultimele două săptămâni, trendul de creștere actual fiind exponențial.
Acest supra-val de lumină gama de fotoni, care vine spre voi, are puterea a 100.000.000 (o sută de milioane) de reactoare nucleare. Civilizații avansate din univers, grupate în „Alianța pentru Pământ”, utilizează tehnologiile lor avansate pentru a devia o parte din acest flux, astfel ca în atmosfera planetei voastre să nu ajungă un nivel distructiv de energie, ci doar atât cât este necesar îndeplinirii scopului pentru care a fost trimis.
Unele dintre manifestările acestui câmp fotonic au fost deja observate în multe țări ale planetei, prin apariția în atmosferă a unor mari coloane luminoase de culoare albastră sau alb-strălucitoare, care au consistența materiei plasmatice. Acești „stâlpi” au până la o milă în diametru.
În fiecare zi, în fiecare oră, densitatea Centurii Fotonice, care intră în atmosfera Pământului, crește. Proporțional, și puterea fluxului fotonic va fi din ce în ce mai mare.
Acest Mare Moment din evoluția omenirii este cunoscut sub numele de Evenimentul care Apare la Orizont ("Event Horizon").
Pe data de 28 sept.2015, se va atinge nivelul de vârf (Super-Wave) al puterii Centurii Fotonice, care va ajunge pe Pământ. Va fi cea mai ridicată frecvență a unei energii care a fost măsurată vreodată în Cosmos, în istoria modernă.
Rezonanța Schumann a Pământului și întregului Cosmos local a atins în prezent uluitorul nivel de 33 Hertz, fără ca această extraordinară creștere să poată fi explicată în vreun fel de specialiștii voștri. (nota C.M.: valoarea medie normală a acestei frecvențe - măsurată totdeauna la o altitudine de cca 80 km, este de 7-8 Hertz)
Noi vă comunicăm că explicația acestui salt nemaiîntâlnit de frecvență și intensitate se regăsește în voința și intenția Divină.
Până la momentul de vârf, această creștere va fi, așa cum s-a și determinat, exponențială. Nivelul frecvenței de vibrație este cu peste 12 Hertz mai mare decât cel care se regăsește în dimensiunea 5D, a Noului Pământ.
Gaia este mai mult decât pregătită pentru a primi pe Noul său Pământ, primul lot de ființe umane, care va fi format din 9.282.015 indivizi.
Acești pionieri ai Ascensiunii își vor face primii intrarea în Împărăția dimensiunii 5D, ca o recunoaștere a sacrificiului lor, a dorinței și devotamentului dovedite pentru realizarea acestui Mare și Divin Proiect al Înălțării umanității.
Cei mai mulți dintre voi, care v-ați manifestat profundul interes pentru ascensiunea voastră, a umanității și a planetei, adică aceia care citesc cu adânc interes mesajele noastre, vor ascensiona printre primii pe Noul Pământ. Acest lot va număra cca 2,3 miliarde de suflete (nota C.M.: deci, vor face parte din primul val masiv de „emigranți”, că tot e de actualitate fenomenul! Cine știe, poate că există chiar o legătură între exodul actual de emigranți și ascensiunea planetară!).
Procesul de strămutare și adaptare pe Noul Pământ va dura câteva luni de zile, începând cu 28 sept.2015. În această relativ scurtă perioadă, lumea se va adapta noilor condiții existențiale (n.m.: infinit superioare celor actuale de pe Vechiul Pământ) și noilor energii. Veți vedea singuri (voi, cei care veți ascensiona) că Noul Pământ va fi un adevărat Paradis.
Cei care nu vor fi ajuns la frecvența de vibrație de 21 Hertz, pentru a prinde primul val masiv, vor fi transferați pe Noul Pământ, în următorul val masiv care va avea loc după primăvara anului 2016.
Al treilea val (umanitatea inconștientă) va atinge nivelul de 21 Hertz la mijlocul și în a doua parte a verii anului 2016.
Cei care nu ajung la nivelul frecvențial necesar, pentru a prinde Primul lot, nu trebuie să se considere mai puțin importanți. Numai că vor ajunge în noua locație mai târziu cu câteva luni de zile.
Trebuie înțeles că nu există nici o hotărâre judecătorească sau apărută dintr-o analiză comparativ – calitativă a ființelor transmutate. Totul este o chestiune de nivel de conștientizare, de frecvență de vibrație!
Amintiți-vă că Ființele de Lumină nu au venit aici cu scopul de a selecta, pentru că, într-adevăr, aici nu este de făcut nicio alegere. Toți suntem, pe fond, prețioși și sacri, (n.m.: toți suntem plămădiți din ființa Creatorului!)

Energiile lunii septembrie joacă un rol determinant în următoarele trei săptămâni, interval în care vor începe să apară manifestări fizice nu numai în viața personală (precum sincronicitățile), când lucrurile se re-aranjează pentru a se potrivi noii frecvențe de vibrație, dar veți începe să vedeți cum se produc evenimente din ce în ce mai pozitive, mai benefice pentru fiecare dintre cei care sunt în procesul înălțării.
Event Horizon va începe să pătrundă cu noutățile aduse de curentul principal care a ajus foarte aproape.
Sub impactul acestora (nota C.M.: adică al informațiilor cuprinse în câmpul energetic al centurii fotonice care pătrunde rapid pe planeta), liderii mondiali, guvernele și agenții, care sunt conștienți de existența și înaintarea spre voi a câmpului fotonic, vor fi gata să înceapă să facă ceea ce trebuie.
Da, aceasta va fi noua paradigmă, dragilor: guvernanții vor face, în sfârșit, ceea ce trebuie pentru populație.
Dacă însă voi nu veți avea încredere în această schimbare, există și posibilitatea ca, prin voința voastră majoritară, lucrurile să rămână ca și până acum și să vă continuați viața după vechiul program, adică la nivelul dimensiunii 3D.
Se va da un anunț important asupra sistemului bancar la nivel mondial, în conformitate cu programul deja pus în mișcare în „spatele scenei”; efectele acestuia se vor face simțite în curând.
Archangel Michael

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...