vineri, iulie 17, 2015

Semnale de lumina Timpul iubirii ~ schimbul de energie

Postat Maria

(ii multumim Alexandrei pentru traducere)

Salutari de Acasa, dragilor.

Momentul de fata este unic din multe puncte de vedere, dar la fel a fost si cel de dinaintea lui. Ati pasit in ceva nou si noi va vom explica o parte din proces. Pe parcursul lunii urmatoare, veti avea o ocazie unica. Ea are de-a face cu energia care vine pe planeta in forme noi. V-am spus de ceva timp ca dezvoltati corpuri noi. Ati invatat literalmente cum sa purtati mai mult din lumina voastra intrinseca. Acum nu mai sunteti doar oameni, sunteti mai mult din cei care sunteti cu adevarat la un nivel profund, ca spirit. Ati inceput sa purtati mai mult din aceasta lumina, ceea ce a fost destul de derutant pentru majoritatea voastra. De ce? Pentru simplul motiv ca nu ati inteles intotdeauna cum se ancoreaza energia. Nu stiti daca ceea ce faceti este bine sau rau, dar si noi, in noua energie, am scapat de nevoia de a sti ce este bine si ce este rau. Trageti aer in piept, dragilor si faceti o mica pauza. Cum va simtiti cand faceti asta?

Transformarea si amplificarea energiei

Ei bine, v-ati trait multa vreme vietile in cap. V-am spus ca inima incepe sa capete o importanta mult mai mare in viata voastra. Intotdeauna a existat un echilibru. Nu puteti trai fara una sau fara alta, chiar daca unii dintre voi incearca din greu sa faca tocmai acest lucru. Realitatea este ca voi aduceti lumina pe aceasta planeta, voi o impamantati. Intelegeti ca noi vedem toate aceste lucruri ca pe un schimb de energie si asa il vom numi astazi: schimb de energie cum faceti schimb de energie? Este foarte simplu daca priviti imaginea de ansmblu a vietii pe planeta Pamant. Nu conteaza daca intelegeti sau nu fizica. Ceea ce conteaza cu adevarat este ca vedeti energia in miscare. Intelegeti cum se misca energia, deoarece ea doar se transforma de la o forma la alta. Chiar daca uneori credeti ca ati creat energie, ceea ce nu este adevarat. Tot ce ati facut a fost sa transformati energia dintr-o forma in alta, deoarece orice aspect energetic al planetei Pamant implica transport si transmutare. Acum, gasiti aceasta energie si amplificati-o si veti descoperi ceva cu adevarat interesant. Acest lucru este posibil pe parcursul lunii urmatoare, ceea ce reprezinta o ocazie unica.

Transmutarea in iubire a energiei care vine

Exista un val de energie care are cu totul de-a face cu inima si care a venit pe planeta noastra. El este menit sa reseteze omenirea, astfel incat sa puteti atinge un nou echilibru intre inima si minte. In acelasi timp se pune accent pe transmutarea energiei iubirii si aceasta reprezinta una dintre cele mai mari posibilitati, mai ales pe parcursul urmatoarelor cateva luni. Pe parcursul acestei perioade, dispuneti de ocazii unice de a va ancora iubirea intr-un mod nou. Daca nu sunteti intr-o relatie, prima conexiune pe care o veti face este cea cu voi insiva. Invatati sa lasati inima sa va invete capul cum sa iubeasca si atunci veti atrage oamenii de care aveti nevoie, astfel incat sa aveti posibilitatea transmutarii formei respective de energie.

Acum, voi aveti multe forme de energie pe care le folositi pe planeta Pamant si le folositi tot timpul. Lucrati cu ele in diverse moduri, pentru ca sunteti recipiente de lumina. Chiar daca este in afara spectrului vostru vizibil de lumina, veti ajunge sa descoperiti ca mai multa lumina vine pe Pamant. Inseamna asta ca Pamantul ancoreaza si primeste energia si ca, astfel, planeta devine mai stralucitoare? Lumina de Acasa poate fi experimentata pe Pamant, doar daca este ancorata in inimile omenirii si transformata in iubire. Aceasta este cea mai mare transformare a energiei si ea se poate intampla doar de partea voastra a voalului.


Voi puteti transforma acum aceasta energie in multe feluri. Indragostirea este bineinteles unul dintre cele mai grozave dintre ele. Puteti transmuta aceasta energie si in diverse forme de iubire pentru toate fiintele din jurul vostru, nu numai pentru cele cu care va aflati intr-o relatie apropiata. Urmatoarele cateva luni reprezuinta pentru fiecare dintre voi o perioada perfecta pentru restabilirea propriei impamantari in aceasta energie si pentru restabilirea locului din care veti juca noul joc al noii planete Pamanat. Toata energia se indreapta undeva. Aceasta este dragilor, o forma de iubire. Voi aveti capacitatea de a pasi acum in ceva cu adevarat magic. Faceti-o fara teama. Pasiti inainte in experimentul vostru si indrazniti sa transmutati toate formele de energie si sa le impingeti inainte prin inima voastra. Inima voastra este capabila de atat de multa iubire. Va invitam ca pe parcursul acestei perioade sa va re-ancorati experienta de pe Pamant indragostindu-va sau gasind noi cai prin care sa va exprimati aceasta iubire.

Vocea inimii voastre

Dupa cum am spus de multa vreme, pe masura ce omenirea se schimba, exista un element cheie cu care voi lucrati in mod special si acesta este vocea voastra, care trebuie auzita. Multi dintre voi au venit pretinzand ca sunt tacuti. Voi pretindeti ca nu aveti o voce, ca nu aduceti energie si ca nu puteti sa o transformati. Noi stim mai bine, dragilor, deoarece noi va vedem si intelegem cine sunteti. In orice caz, va descurcati destul de bine cu toate aceste lucruri. Vorbirea din chakra gatului este uneori foarte dificila, atunci cand oamenii nu cred in ei insisi, dar acum toate acestea se schimba si iata care este partea interesanta. Odata cu acest nou val de energie care vine pe planeta Pamant in urmatoarele cateva luni, vocea inimii voastre poate fi, in sfarsit, auzita. Acesta este elementul cel mai important vocea inimii voastre.

Comunicarea dintre cap si inima

Ce anume doreste inima voastra? Voi puteti crea si atrage in viata voastra in urmatoarele cateva luni, mai mult decat oricand pe planeta Pamant. Acum este posibil sa pastrati mai mult din lumina voastra de Acasa in munca de zi cu zi, transmutand si schimband, in acelasi timp, energia de pe planeta Pamant. Aceasta este frumusetea si asta este ceea ce faceti voi voi sunteti transmutatori de energie si noi va vedem lucrand in cele mai frumoase moduri. Luati aceasta energie de Acasa si o aduceti-o in mod constient. Atunci cand puteti sa va lasati inima si capul sa comunice, astfel incat sa puteti pune in cuvinte ce se intampla, faceti-o. Si, imediat dupa asta, actionati, pentru ca energetica planetei Pamant va sustine aceste miscari, mai mult decat ati crezut voi vreodata.

Timpul iubirii

A fost dificil, dragilor, pentru ca fiecare dintre voi a venit avand un rol critic, un element foarte importantant al noii energii pe care o construiti. In orice caz, sa va facem sa aveti incredere in asta si sa impartasiti acest lucru cu alti oameni a fost partea cea mai dificila. Desigur, voi ati trait intr-un camp de dualitate, in care credeti ca o persoana are dreptate si o alta greseste. Aflati ca exista o latime de banda mult mai mare a posibilitatilor pe care acest moment le cuprinde si ca pe parcursul acestor vremuri aveti ocazia extraordinara de a exprima iubirea in moduri noi. Pe ce anume se pot axa aceste posibilitati? Se pot axa pe orice, cum ar fi pe o relatie unu la unu, pe iubirea pe care i-o purtati cainelui sau pestisorului vostru auriu din acvariu. Se pot axa pe iubirea pe care o purtati hobbiurilor voastre, sporturilor si altor lucruri pe care va place sa le faceti. Acum aveti capacitatea de a va aduce iubirea la nivele cu totul noi in toate aceste domenii, nu numai in unul singur. Daca doriti sa lucrati asupra unei relatii, sa o schimbati, sa o incheiati sau sa incepeti o noua relatie, urmatoarele cateva luni reprezinta perioada perfecta in care sa faceti asta. Veti descoperi ca este mult mai usor, atunci cand lucrurile se aliniaza astfel incat sa puteti face ceea ce doriti, chiar daca s-ar putea sa nu va fi hotarat inca ce pasi sa faceti.

Sunt ocazii cu adevarat minunate, dragilor. In aceste vremuri, la venirea energiei, voi va umpleti cu lumina. In functie de etapa evolutiva in care se afla vibratia colectiva a omenirii, care lucreaza ca un intreg, aceasta va va afecta usor diferit. Puteti de fapt sa spuneti ca in urmatoarele luni sunteti in anotimpul iubirii. Acest lucru va va ajuta sa va reamintiti mult din cine sunteti cu adevarat si care va sunt conexiunile cu Acasa. Veti intelege cum este Acasa.

Atunci cand va ganditi la cineva sau ceva, sunteti transportati in acel spatiu, instantaneu. Acelasi lucru este adevarat si pentru Pamant, fara sa va miscati in adevaratul sens al cuvantului; energia voastra ajunge acolo. Chemati-o sa vina. In aceasta perioada, a valului de iubire care vine pe Pamant, cereti ajutor si creati o conexiune mai apropiata cu ghizii vostri. In acest sezon al iubirii, puteti chiar sa va indragostiti mai mult decat pana acum, de spirit. Puteti simti aceasta energie trecand prin voi? Totul e atat de frumos, vazut de aici de la noi. Astfel va putem atinge inimile, voi aflandu-va inca pe Pamant, comunicand unii cu ceilalti. Acum, cand puteti simti cu atata claritate, cand aveti acest sentiment, ganditi-va cum sa faceti sa il dati mai departe. Este foarte simplu, voi transmutati energia. Atunci cand va putem atinge cu cea mai inalta iubire de Acasa, voi o puteti transmuta si aduce pe Pamant intr-o alta forma de iubire. Veti afla mai multe despre asta, pe masura ce veti continua sa avansati. Veti dobandi si o intelegere mai profunda a modului in care functioneaza lucrurile, ceva asemanator fizicii de pe planeta Pamant.

Va aflati intr-o minunata perioada de evolutie, dragilor. Nu am putea fi mai mandri de lucrarea pe care o faceti. Intelegem ca multi dintre voi inca se simt uneori foarte pierduti sau nesiguri, deoarece lucrurile sunt diferite fata de cum erau inainte. Va spunem insa ca acum aveti ocazii mult mai mari decat v-ati imaginat vreodata. Chiar acum este momentul sa incepeti sa va treceti in revista unele dintre posibilitatile inimii voastre.

Astea sunt vremurile ce urmeaza, dragilor, vremuri carora avem ocazia sa le fim martori. Noi va privim nu numai cum faceti sa evolueze planeta Pamant, ci si cum evoluati voi insiva. Sunt multe lucruri cu care va vom ajuta sa lucrati, cum ar fi conexiunea la planeta Pamant si multiplele schimbari prin care trece ea acum. Cu propriile voastre structuri noi, pe care le veti construi pe planeta, pentru a sustine oamenii care au primit putere, pe masura ce va veti trezi in masa, din vis. Acum e momentul. Bucurati-va de urmatoarele cateva luni, dragilor, in timp ce veti simti valul de energie care vine pe planeta voastra. Lasati-l sa va umple inima, in acest anotimp al iubirii.

Ne face cea mai mare onoare sa ne adresam voua in acest fel. Va cerem sa va tratati unii pe ceilalti, in fiecare clipa, cu respect. Aveti grija unii de ceilalti, ori de cate ori este posibil. Amintiti-va ca este un joc si jucati-va frumos impreuna.

Espavo.
Grupul
Steve Rother
Copyright 2000 - 2015 Lightworker. www.Lightworker.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...