duminică, iunie 14, 2015

Punctul critic a fost atins

Postat Maria
De Jenny Schiltz

Avem vești incitante! Am ajuns într-un punct critic în acest proces. Mulți dintre voi v-ați mutat de curând într-o realitate 5 Dimensională. Zâmbim pentru că știm că mulți dintre voi privesc în jur gândindu-vă că precis nu ați făcut-o încă. Vă rugăm să înțelegeți că realitatea 5 Dimensională este o stare de vibrație. Tot așa cum sunt și dimensiunile a 6-a, a 7-a, a 8-a, a 9-a și dincolo. Când ați curățat/eliminat din corpul vostru o anumită cantitate de credințe și densitate, atunci puteți vibra mai înalt și puteți accesa dimensiunile mai înalte. Faptul că cei din primul grup s-au ”mutat” în această nouă locație, le permite celorlalți să le urmeze exemplul mai repede și cu o mai mare ușurință. Acest punct critic a fost îndelung așteptat.

A existat multă dezinformare în legătură cu Dimensiunea a 5-a care a fost prezentată ca un loc magic, un loc în care la sosire sunteți instantaneu vindecați, îmbunătățiți și nemuritori. Nu așa stau lucrurile. Când vă mutați în dimensiunea a cincea prima voastră destinație este să vă conectați pe deplin la Rețeaua Unității. Această rețea vă permite să vă conectați cu ușurință cu cei care rezonează la această stare mai înalt vibrațională. Acesta este locul în care începeți să înțelegeți pe deplin și să trăiți știind că, de fapt, suntem toți una. Din această destinație veți continua să curățați și eliminați densitatea din cadrul vostru permițând ca mai multe coduri de lumină cristalină să intre. Din această destinație începe adevărata voastră conectare cu aspectele mai înalte ale sinelui. Pe măsură ce vă ridicați prin dimensiuni, această conexiune se va întări și voi veți fuziona cu sursa sufletului vostru. Curățarea face loc ca aspectele voastre mai înalt dimensionale să iasă la iveală.

Unii dintre voi ar putea să se simtă descurajați auzind acest lucru, gândindu-se că dimensiunea a 5-a ar fi destinația voastră finală, și că la sosirea în aceasta munca voastră s-a încheiat. Înțelegem că, călătoria voastră din frecvența dimensională 3D în frecvența dimensională 5D a fost lungă și dificilă. Aceasta a fost de departe schimbarea cea mai dificilă și mai mare consumatoare de timp. Veți descoperi că pe măsură ce vă îmbrățișați noua locație, noua voastră vibrație și eliberați tot ceea ce nu vă mai servește, vă mișcați cu repeziciune prin dimensiuni. Fiecare dimensiune vă va permite să vibrați mai înalt, să creați mult mai clar viața pe care o doriți și să vă simțiți în pace. În același timp înțelegeți că tot ceea ce mai dețineți va ieși la suprafață din nou și din nou astfel încât să poată fi vindecat. Dimensiunea a 5-a nu este un leac magic, ci locul în care începe magia și ea crește pe măsură ce mergeți mai departe.

Acum este momentul să vă însușiți propria voastră măiestrie și să vă concentrați pe iubirea față de voi înșivă și față de ceilalți deoarece ea vă va deschide chakra inimii permițând să fie și mai mult curățată și astfel să intre mai multe coduri în ea. Pe măsură ce inima voastră se deschide mai deplin, în timp ce căutați o viață de o minunată frumusețe, scopul vostru în viață se va desfășura în fața voastră. Veți primi noi tipare sau planuri de o vibrație mai înaltă care sunt proiectate să vă ajute să dobândiți tot ceea ce este pentru binele vostru cel mai înalt. Înțelegeți că tiparele vin în straturi și că pe măsură ce straturi noi sunt adăugate, tot ceea ce dețineți, durere, furie, tristețe precum și credințele care nu vă mai servesc vor fi aduse la suprafață de noile voastre tipare ca și oportunitate de a fi curățate. Dacă o problemă este complet curățată și eliberată, ea nu va mai face parte din cine voi sunteți în viitor. Voi sunteți cei care chemați ceea ce nu vă mai servește în fiecare moment și tot voi sunteți cei care aveți puterea de a da drumul și a elibera totul. În orice moment vă puteți chema ghizii, îngerii, sinele cel mai înalt și pe maeștrii ascensionați să vă ajute cu curățarea și cu mersul înainte. Cu toate acestea, voi sunteți cei care trebuie să descoperiți cauza principală a ceea cu ce vă luptați. Atunci când găsiți cauza principală și modul în care aceasta a avut impact asupra unor părți din viața voastră, numai voi puteți vedea lecția care a fost concepută ca să vă învețe. Odată ce lecția este învățată, nu mai aveți nevoie să vă mai ocupați de ea și puteți merge mai departe.

Este important în aceste vremuri să nu permiteți altcuiva să vă descurajeze în revendicarea măiestriei voastre personale. Acesta este momentul în care să străluciți și să continuați cu munca voastră de curățare, creștere și expansionare. Suntem foarte mândri de voi și suntem încântați de cât de departe ați ajuns atât de mulți dintre voi.

Quan Yin

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...