marți, aprilie 21, 2015

Pălăria Eterică a Vrăjitorului de Gânduri

Postat Maria
După cum știm deja cu toții, universul și propriile noastre celule ascultă întotdeauna, cu atenție, fiecare gând care apare în câmpul nostru de energie. Fiecare gând începe să ia rapid formă și, mai devreme sau mai târziu, devine ceea ce este cunoscut ca și formă gând. Și atunci când doar ne gândim fără nici o intenție asupra a nimic, trimitem o undă de energie de o anumită frecvență în univers, făcând universul, ghizii noștri, sursa, să manifeste orice ar fi ceea ce gândim.

Uneori, atunci când suntem supărați pe cineva, începem să avem gânduri negative la adresa acelei persoane și, fără intenția de a face acest lucru, vom genera o grămadă de energie pe care o vom trimite în calea acesteia! Același lucru se întâmplă și atunci când gândim pozitiv la adresa cuiva, trimițându-i iubire și Lumină.

Ori la ce ne-am gândi, noi generăm și trimitem în univers. Nu numai atât, dar după cum s-a descoperit recent de către oamenii noștri de știință, creierul nostru nu poate face diferența între ceea ce gândim și ceea ce spunem! Ori de câte ori generăm orice tip de gânduri pe care le direcționăm către altcineva, celulele noastre răspund rapid la energia pe care o generăm și încep să acționeze în consecință.

Prin urmare, atunci când gândim ceva pozitiv, și dorim ceva pozitiv cuiva, acest lucru ne influențează pe noi înșine în mod direct, același lucru se întâmplă însă și atunci când gândim ceva negativ. Acesta este motivul pentru care spunem ”VIBRAȚIILE POZITIVE CREAZĂ VIEȚI POZITIVE!”

Deci, cum putem să ne gândim la ceva fără a trebui să fim conștienți de tipul de energie pe care o generăm, pentru a avea șansa de a lucra asupra acelui gând în mințile noastre și a nu afecta nimic în univers?

Răspunsul pare a fi destul de simplu! Punându-ne pe cap o PĂLĂRIE A GÂNDURILOR!

Găsiți-vă un loc liniștit în care să nu fiți întrerupți. Imaginați-vă că aveți o pălărie de vrăjitor pe cap, în interiorul căreia se află flacăra violet și particule din flacăra aurie care plutesc în jur. Niciunul dintre gândurile voastre nu poate ieși de sub această pălărie și, prin urmare, nu afectați pe nimeni prin propriul vostru sine.

În același timp, imaginați-vă că aveți în jurul corpului vostru o sferă formată din aceleași particule care sunt și în pălărie. Permiteți acestor particule să intre pe deplin în fiecare celulă a corpului vostru cu intenția de a-l menține NEUTRU, adică fără NICI O REACȚIE din partea celulelor voastre sau a câmpului vostru de energie la orice sunteți pe cale să experimentați în mintea voastră , și spuneți ”Sunt pe cale să mă exprim pe mine însumi fără a dăuna nimănui, nici mie însumi.”

Acum, după ce le-ați stabilit pe toate acestea, PERMITEȚI-VĂ SĂ GÂNDIȚI TOATE ACELE GÂNDURI CARE ESTE POSIBIL SĂ VĂ DERANJEZE! Permiteți-le acestor gânduri să plutească în jurul pălăriei voastre și în interiorul acestei sfere. Permiteți-vă să experimentați toate emoțiile pe care gândurile voastre le generează, înțelegând că în tot acest timp propriul vostru câmp de energie și cel al altora este protejat.

Când ați terminat cu explorarea sentimentelor pe care aceste gânduri vi le aduc, spuneți mulțumesc și apoi eliberați-le în lumină pentru vindecare și transmutare spunând doar ”Eliberez aceste gânduri în lumină pentru vindecare și transmutare.”

Continuați cu acest exercițiu fie până când rezolvați problemele gândurilor voastre persistente, fie până când vă săturați.

Când sunteți pregătiți să încheiați acest exercițiu spuneți ”Decuplează. Adu-mă înapoi. Împământează-mă.” Acest lucru este foarte important deoarece el vă va aduce energia înapoi la starea sa obișnuită și vă va împământa înapoi în cadrul vostru.

Sper cu adevărat că acest mic sfat vă va fi de folos pe calea voastră! Pentru mai multe astfel de sfaturi și alte articole și canalizări vibraționale, asigurați-vă să vă opriți la blogul meu de la adresa:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...