luni, martie 09, 2015

Jasmuheen, seminarul retreat din 14 octombrie 2014- ziua 1

Postat Mari

Jasmuheen, seminarul retreat din 14 octombrie 2014- ziua 1 –
Viaţa este uşoară când suntem acordaţi pe canalele potrivite, nu-i aşa ? Uneori este doar un buton, care precum microfonul, funcţionează mult mai bine când este pornit. Bun venit! Bine aţi venit… Bine aţi venit… Bine aţi venit

M-am trezit foarte devreme de dimineaţă, am avut ocazia să meditez mult şi m-am acordat cu cei sfinţi cu care lucrez, pentru seminarul nostru. Aşa cum şi voi cred că v-aţi întrebat, m-am întrebat şi eu ce o să facem, iar ei mi-au spus:„ Doar prezintă-te, apari acolo şi lasă să curgă”, pentru că uneori, când avem agenda stabilită, blocăm câmpurile posibilităţilor să ni se reveleze. Este atât de important ca, în vremea de astăzi, să ne aliniem şi să ne dăm voie! Să ne aliniem cu ce? – cu acea natură pură, perfectă şi deja iluminată, pe care o avem cu toţii înăuntru şi să-i dăm voie să se exprime pe sine.

Aşadar, vom fi împreună în următoarele zile. Astăzi ne vom ocupa mai mult de “amestecul” nostru (n.n. aducerea la un loc, a energiilor noastre); oameni noi încă vin, unii acum ajung, pentru unii dintre voi frecvenţa principală acum, e starea de ocupare în legătură cu viaţa voastră. Aveţi nevoie să vă armonizaţi şi să fiţi conţinuţi într-un nou câmp de frecvenţă. Apoi este şi energia muntelui... ohhh... Câţi dintre voi aţi respirat foarte, foarte profund aici?... hmm... Aerul de aici este mic dejun, prânz şi cină. Eu n-am mai fost de foarte mult timp într-un aer de o calitate atât de incredibilă! [E vorba despre aerul de la Gadiştea- Fundata, lângă Bran, unde s-a ţinut conferinta] Fiţi foarte conştienţi când veniţi încoace, foarte prezenţi în momentul prezent şi respiraţi adânc. Puterea vortexului de energie de aici, calitatea acestui aer are capacitatea să ne recalibreze toate sistemele corpului, doar fiind pur şi simplu, prezenţi.

Deci, bine aţi venit! De dimineaţă, în timp ce mă acordam cu cei sfinţi, îmi spuneau multe lucruri despre voi. Hai să încep cu asta: poporul român – foarte, foarte, foarte, spiritualizat, foarte, foarte, foarte profund în inima lui, puternic, curajos. Bine aţi venit!

Cei mai mulţi dintre voi aţi avut motive diferite pentru a veni la această întâlnire. Câţi aţi lucrat foarte mult cu liniile energetice ale Pământului? Unde sunt oamenii care lucrează cu liniile energetice ale Pământului? Să ridice mâinile! Voi aţi venit pentru motive specifice. Unde sunt cei care sunt vindecători sau doctori? Mulţi dintre voi aţi venit pentru tiparul de energie pe care o să-l susţineţi în unele dintre meditaţiile pe care le vom face. Unde sunt muzicienii şi artiştii? Mâinile sus! Voi aveţi capacitatea vizionară a emisferei drepte a creierului, foarte puternică. Câţi dintre voi sunteţi dependenţi de Iubirea Divină?… Ohh… Unde sunt oamenii cu iubirea? Sunteţi mulţi, aproape toţi! Aşa cum ştiţi, iubirea adevărată este baza tuturor schimbărilor.

Ştiu că în întâlnirea noastră vor fi multe tipare de energie ce ni se vor arăta şi vor fi ţesute. Aceste tipare de energie se vor extinde pretutindeni, chiar şi în Orientul Mijlociu. Există tipare de energie care trebuie să se încheie în Orientul Mijlociu. Ţara mea, Australia, tocmai a fost implicată recent în câteva conflicte. Tiparele foarte vechi de energie pot şi trebuie să fie încheiate şi terminate, cât mai repede.

Aşadar, venim aici, la această adunare, la munte, ca să lucrăm la nivel personal, global şi universal. Datorită fiinţei care sunteţi şi conştiinţei pe care o purtaţi, putem face foarte multe lucruri la nivel energetic, prin puterea iubirii. Să ne aliniem şi să dăm voie să se întâmple! Aceasta este tema noastră principală – să vedem mai conştient cum puterea iubirii şi radianţa ei pot schimba lucrurile. Corpul ştie... Ştiu că cei care vor merge profund în mediaţie, vor putea observa multe lucruri înflorind aici şi mai departe, în lume, ca urmare a întâlnirii noastre.

Pentru cei care mi-aţi citit cărţile şi aţi fost cu mine la mai multe întâlniri, vă spun bun venit din nou. Cine sunt cei care vin prima dată, la o întâlnire cu mine? Aaahhh... Sunteţi mulţi!

Cu toţii vom menţine intenţia ca fiecare dintre voi să primească exact ceea ce este necesar pentru binele nostru cel mai înalt. Acesta e punctul de unde începem în toate adunările noastre, aşa că hai să ne ridicăm şi să priviţi foarte bine, de jur-împrejur, la fraţii şi surorile voastre din sală. Observaţi-i pe toţi şi recunoaşteţi-i pe toţi! Observaţi-i. Puteţi vedea cât de luminoşi şi strălucitori sunt toţi? Încă nu? Veţi vedea, credeţi-mă, pentru că avem nişte meditaţii foarte frumoase, care vă vor permite să vedeţi maestrul din fiecare persoană prezentă aici.

Acum, imaginaţi-vă chakra inimii, care este ca un far cosmic, şi pe măsură ce vă întoarceţi spre fiecare din această sală, imaginaţi-vă că radiaţi cea mai pură iubire divină cosmică şi îl înconjuraţi pe fiecare într-un halou cosmic. Este ca şi cum chakra inimii este o mitralieră de iubire, dar nu trebuie să faceţi şi zgomot. Deci, întoarceţi-vă încet şi priviţi de jur împrejur în cameră şi imaginaţi-vă cum îl atingeţi pe fiecare cu iubire din chakra inimii voastre, în chakra inimii lui; doar lăsaţi să curgă din inima. În acest fel spunem bună ziua la nivel cosmic, cu iubire pură. Păstraţi intenţia, în timp ce scanaţi camera şi transmiteţi iubire de la inimă la inimă, astfel încât felul în care ne conectăm să fie de la esenţă pură la esenţă pură, spre binele cel mai înalt al tuturor. Deci iubire pură… mitraliaţi…. cu intenţia clară să ne conectăm de la esenţă la esenţă, cu totul.


Venim aici în ambalaje umane atât de frumoase , dar în acel ambalaj se află divinitate pură. Când simţiţi că aţi făcut această conexiune cu fiecare, de la esenţă la esenţă, de la iubire la iubire, puteţi să vă aşezaţi.

Îmi place să încep adunările prin meditaţie şi în această adunare o să aducem sunete din tărâmurile angelice, iar aceste porţi de sunet pe care le aducem transformă foarte repede energiile în corpul oamenilor. Ele pot să vindece, pot să activeze noi nivele ale creierului vostru, care sunt gata să fie activate, pot să dezlege tiparele vechi, care sunt gata să fie dezlegate… Haideţi că închidem ochii…

Acum, că ne-am acordat la canale puternice şi ne-am setat intenţia referitoare la modul în care vom funcţiona la nivel de câmp energetic aici, putem peste câteva clipe să vă împărtăşim programul.

Anul acesta eram în Brazilia, într-un loc foarte frumos, care seamănă mult cu România, cu oameni cu o frumoasă energie a inimii. În mod normal, seminarul nostru trebuia să aibă loc într-o zonă asemănătoare celei de aici, la munte, unde aerul este curat şi corpurile oamenilor se pot relaxa. Însă anul acesta în Brazilia a avut loc Cupa Mondială şi n-am putut ajunge la munte. De aceea ne-am ţinut retreatul de 4 zile, în mijlocul unui oraş mare, aglomerat şi poluat. A fost destul de cald, iar când deschideam uşile şi ferestrele, muzica pe care o auzeam era doar de la trafic.

Este atât de frumos să fim în acest loc, pentru că aici nu avem altă muzică decât vocea mea şi sunetele naturii; este un loc aşa de frumos în munţii aceştia! La început vă vom ghida şi pe voi să facem o meditaţie asemănătoare (cu cea din Brazilia), în care să nu ne conectăm unii la alţii doar de la inimă la inimă, de la iubire la iubire, de la sine divin la sine divin – aşa cum comunicăm de la sinele nostru divin, la celălalt – ci să ne extindem şi către oraş. La câteva zile după ce am făcut meditaţia aceasta (în Brazilia), mulţi dintre oamenii din oraş, clarvăzători, vizionari, au venit la adunarea noastră şi ne-au întrebat: “Ce aţi făcut miercuri noaptea?” Toată energia din oraş s-a schimbat dintr-o dată, a devenit aşa de armonioasă. Am căutat sursa acelei schimbări, am fost ghidaţi spre hotelul acesta şi astfel am ajuns la grupul vostru. Am venit să vă mulţumim! Cum aţi făcut-o?” – au întrebat ei. Iar eu le-am răspuns: “Foarte simplu. Când ne conectăm cu iubire pură, cu intenţia clară de a ne conecta dincolo de personalitate, de la esenţă la esenţă, de a face ca tot ceea ce ţine de adunarea noastră să fie benefic pentru acest oraş, pentru ţară şi lume şi dacă intenţia noastră este spre binele cel mai înalt al tuturor, ea trebuie să se realizeze”. Iar ei au simţit acest lucru, imediat.

Ştiu că în această mică meditaţie şi în cele pe care le vom mai face, vor fi câţiva dintre voi care vor sforăi. Ştiţi care sunteţi aceia... E ok… Voi veţi primi orice se întâmplă la un alt nivel, dacă e necesar. Sunt câţiva aici care nu vă simţiţi bine în corp, vă luptaţi cu probleme de sănătate, dar după cum ştiţi mama natură are capacităţi uluitoare de vindecare, dar şi noi avem. Noi suntem copiii mamei naturi, noi avem trei mame. Prima este MAMA DIVINĂ, pe care eu o numesc femininul divin – acest câmp al iubirii infinite, din care s-a născut întreaga creaţie. Este atât de frumos! Este atât de mămos câmpul acesta, e ca o mamă, este atât de divin, de aceea eu o numesc Mama Divină! Ceea ce e şi mai frumos, este că pulsează în sufletul nostru ca o şampanie cosmică, care aşteaptă să îi desfaceţi dopul şi să o lăsaţi să curgă; ea aduce multă vindecare pentru noi şi pentru tot ce ne înconjoară.

Unele dintre meditaţiile noastre vor merge în acest spaţiu, ca să permită mai multă vindecare, pentru cei care aveţi nevoie de ea în corpul vostru. Ştiu că e aer curat afară şi vă încurajez foarte mult să mergeţi să vă întindeţi pe pământ. Mama Pământ are un câmp electromagnetic, care urcă în corpul vostru atunci când vă întindeţi, vă recalibrează întregul corp spre sănătate. Întâlnirile noastre vor începe în fiecare dimineaţă la ora 10. Vreţi să fiţi aici la 10? În fiecare dimineaţa vom fi împreună cam 3 ore; vom termina la ora 13.00 sau 13.30, după care vom lua o pauză de 2 ore.

Priviţi de jur împrejurul vostru, atâtea talente, atât de multă pregătire, atâtea daruri. Poate că esenţa ta te-a trimis la acest retreat, ca să întâlneşti o anumită persoană cu care poate vei avea o conversaţie la prânz, poate cineva împărtăşeşte o informaţie de care tu aveai nevoie sau poate într-o seara, dintr-o dată, o să ai un moment de revelaţie, de aha…, iar acel moment de revelaţie poate fi exact lucrul pentru care ai venit tu aici, la acesta adunare.

Deci, în această pauză de 2 ore, nu vreau să staţi cu oameni pe care îi cunoaşteţi deja. Mergeţi şi aşezaţi-vă lângă oameni noi, amestecaţi-vă energiile; deja ne-am conectat de la inima la inimă, intenţie clară la intenţie clară, de la esenţă la esenţă; acum aveţi încredere în asta şi simţiţi intuitiv către cine sunteţi ghidaţi să mergeţi ca să vorbiţi. Nu rămâneţi doar cu oamenii pe care deja îi ştiţi.

În pauza de prânz este vreme suficientă să mâncaţi hrană fizică. Da, hotelul vă dă multă mâncare aici, însă eu o să vă ofer foarte multă hrană cosmică, deci aş vrea să fiţi foarte conştienţi de corpurile voastre. Vă rog să nu mâncaţi din obişnuinţă, doar pentru că e ora 8 şi te gândeşti, ahh e micul dejun, etc, sau e ora 13.00-13.30… ahhh e prânzul…, sau cina. Aş vrea să vă opriţi şi să vă întrebaţi corpul: “Corpule, îţi este cu adevărat foame?”, pentru că multe dintre meditaţiile pe care le vom face vă vor hrăni dinăuntru înspre afară. Ştiţi că eu fac asta deja, de 21 de ani. E aşa de bine pentru sistemul uman să fie hrănit dinspre înăuntru spre afară! În ultimii 2 ani i-am cerut spiritului din dimensiunile înalte: “Daţi-mi o tehnică rapidă şi simplă pentru asta” şi, ghiciţi, s-a întâmplat! Dacă ceri, primeşti!… Aha… Cartea pe care am scris-o, “A trăi cu lumina”, am scris-o în ’94-‘95, când conştiinţa era diferită. Cartea “Hrana zeilor” a fost scrisă în 2002; şi atunci conştiinţa era diferită. În această întâlnire vom face o meditaţie cu un mod nou-nouţ de a vă hrăni, dinăuntru în afară.

La câţi dintre cei prezenţi aici va place hrana fizică? Fiţi sinceri!… Nu-i aşa că e delicios!!!… yam... yam. Una dintre mâncărurile mele preferate este mango; este şi mâncarea preferată a nepotului meu. Vă place mango?… Hrana zeilor… Ceea ce e cel mai frumos este să ai libertate de alegere.

Imaginaţi-vă cum ar fi să vă fie corpul hrănit din înăuntru spre afară şi să mâncaţi doar de plăcere. Nu-i o libertate minunată? Unii nu sunteţi siguri… Ideea este că vom găsi moduri diferite de a vă hrăni puţin diferit – aşadar, în această întâlnire, fiţi doar conştienţi de ce vrea corpul vostru cu adevărat. Din câteva motive, o să mergeţi şi o să vă înfruptaţi din toată mâncarea delicioasă care sunt sigură că este aici; ştiu că e tentant, pentru că acasă nu aveţi tot ceea ce este aici pregătit pentru voi, deci e normal ca în primele zile să mâncaţi tot, din toate. Fiţi atenţi, asta se poate întâmpla! Dacă mâncaţi mult la prânz sau la cină, şansele să adormiţi în meditaţie sunt mai ridicate, aşa că vă recomand să mâncaţi uşor, hrana vie, cât mai crudă, dacă se poate. Petrecem aici 4 zile şi nu avem nevoie ca stomacul vostru să fie prea plin, iar corpurile voastre să fie ocupate cu o digestie grea.

Al doilea lucru, în pauza de 2 ore pentru prânz şi cina, găsiţi-vă timp pentru voi, să staţi în linişte. Aveţi timp să vă conectaţi unii cu alţii, când mâncaţi împreună, dar nu uitaţi timpul de conectare cu mama natură, nu uitaţi să vă conectaţi cu energia muntelui, luaţi timp să umblaţi în linişte, timp să staţi în nemişcare, să vă plimbaţi, pentru că avem mama natură, mama fizică şi Mamă Divină. Mama natură este atât de puternică aici, în munte, în pământ, în vortexul special de energie ce se găseşte aici, iar uneori mamele au nevoie ca noi să tăcem din gură şi să le ascultăm. Tuturor mamelor le place asta!... E uluitor câtă înţelepciune au mamele – mai ales, mama natură. Ştiţi că ea înfloreşte, e puternică. Care e mesajul ei în timpurile noi pentru copiii ei? Băştinaşii se antrenează să asculte limbajul vântului, al apei, şamanii sunt pregătiţi să asculte limbajul Pământului şi al aerului, deci avem/primim daruri extraordinare, prin faptul că suntem în acest vortex de energie, care vă poate recalibra şi rearanja corpul, dacă aveţi nevoie, dacă sunteţi deschişi. Unii dintre voi aveţi nevoie doar să vă odihniţi. Aşa că, fiţi conştienţi de ce vă oferă acest complex!

Vă rog fiţi conştienţi că noi vom trăi împreună aici, un nou stil de viaţa şi am vorbit adesea în trecut, despre puterea acestui stil de viaţă, dar când vorbeam despre asta, stăteam doar două zile în Bucureşti. Acum e prima dată când locuim împreună, deci vom trăi aceste 8 lucruri, în acest mediu.

Pentru cei noi, primul lucru este de trei ori MEDITAŢIE. Cum spuneam, unii dintre voi poate adormiţi în timpul meditaţiei sau poate călătoriţi în alt spaţiu, unde vă ghidează esenţa voastră. În formula noastră, scopul meditaţiei este starea de maestru, auto-responsabilitatea şi autocunoaşterea, să ştii cine eşti cu adevărat, să stai jos, să taci din gură şi să fii deschis, să-ţi experimentezi natura divină, pură şi iluminată. Avem acum o nouă tehnică prin care o să facem asta, una foarte rapidă.

Următoarea etapă a stilului de viaţa pe care îl vom trăi este CALEA RUGĂCIUNII, să înţelegem puterea rugăciunii şi a comuniunii divine, ceea ce înseamnă să fii în inimă, înseamnă linişte, nemişcare. Aveţi o şansă frumoasă aici când mergeţi afară, în mama natură, să intraţi în acel spaţiu liniştit al comuniunii. Totul funcţionează aici, toată comuniunea pe care o veţi trăi în inimă cu divinul aici, toate acestea vor radia în lume şi dincolo de ea, prin intenţia pe care am stabilit-o în meditaţia de mai înainte.

Următorul lucru pe care îl vom face este un stil de viaţa pe care mi l-a dat Fecioara Maria, acum mulţi ani, când i-am cerut o cale de a înceta suferinţă în lumea noastră. A treia cale a acestui stil de viaţă, pe care îl vom trăi ÎMPREUNĂ, este STĂPÂNIREA MINŢII. Mintea pe care o ai nu e cel mai bun şef, ştiţi asta! Mulţi dintre voi v-aţi dat seama în meditaţie, că nu puteaţi să vă menţineţi atenţia, căci mintea fugea şi vorbea, bla-bla-bla... Toţi cei care zâmbiţi acum, ştiţi asta. Mintea nu e un şef bun. Are toată ziua la dispoziţie şi tot timpul din lume să vă distragă şi să clevetească. Când aceste gândurile vin la voi în meditaţie, să le vedeţi ca pe nişte baloane, să le daţi voie să zboare mai departe; pentru ca apoi să nu se mai întoarcă iar în meditaţiei, aduceţi mintea înapoi la respiraţie şi atât. Ştiţi, multe dintre suferinţele lumii noastre se întâmplă pentru că oamenii ii permit acestei minţi-maimuţă, care se maimuţăreşte, să le fie şef.

Această viaţă şi acest corp nu sunt servitorii minţii-maimuţă. Singurul motiv pentru care avem corp emoţional, sistem mental-emoţional, este ca să ne servească fiinţa divină, pe măsură ce explorează şi experimentează această dimensiune. Mulţi dintre cei de aici sunt convinsă că v-aţi dat seama chiar din prima meditaţie, cât de puternică vă este mintea de maimuţă. Aceasta e mintea din meditaţie: nu primesc asta, nu reuşesc să mă conectez, mă plictisesc, vreau să ies afară, mă întreb ce face soţul, mă întreb ce o să mănânc la prânz, dacă mi-am adus destule haine, oare pe cine o să întâlnesc aici, bla bla bla bla…

Acum ţineţi minte: la ORICE LUCRU NE CONCENTRĂM, DEVENIM ACEL LUCRU. Putem deveni minte-maimuţă şi să rămânem în tărâmul minţii-maimuţă sau putem să o aducem înapoi, mulţumesc minte, dar acum înapoi la respiraţie, înapoi la meditaţie. Ce ocazie frumoasă, în aceste zil,e să lăsaţi mintea de maimuţă să vă servească.

Următorul lucru pe care îl aplicăm aici, în stilul nostru de viaţă, este o dietă uşoară. Când nu-ţi cheltuieşti atât de mult din energie, pentru a digera, corpul poate folosi aceea energie în alte moduri. Câţi dintre voi aţi descoperit că multe dintre lucrurile pe care le mâncaţi, vă balonează imediat. Unde sunteţi? Ahh - 80 % din cei de aici… Ok, încetaţi să mai mâncaţi mâncărurile acelea. Orice aliment care vă balonează, înseamnă că acum corpul vostru fizic respinge acea mâncare. Nu vom vorbi în această întâlnire că trebuie să faceţi asta sau cealaltă, ci noi doar vă vom spune: „ASCULTAŢI-VĂ CORPUL!”. Sunt atâtea energii care vin acum în lumea noastră, care sunt eliberate prin lumea noastră şi care afectează puternic sistemul fizic al fiecăruia, încât este foarte important să ne ascultăm sistemul fizic. Deci, încetaţi să mai mâncaţi orice hrană fizică care vă provoacă disconfort. Menţineţi intenţia de a fi hrăniţi prin alt mod, ceea ce e posibil.

Punctul 4 din stilul nostru de viaţă este să fiţi cu adevărat atenţi la corpul vostru fizic şi să-l hrăniţi cu ceea ce vrea el cu adevărat şi nu cu ce vrea sau crede corpul emoţional şi mental că ar trebui să mănânce corpul fizic.

Următoarea cale a stilului de viaţă, care e garantat să încheie suferinţa din această lume, conform Fecioarei Maria – şi avem acum o şansă să o trăim împreună, câteva zile – este să-ţi tratezi corpul ca pe un templu. Deci faceţi exerciţii, înotaţi, faceţi yoga solară, plimbări lungi pe munte, ascultaţi-vă corpul şi lăsaţi-l să se relaxeze, iar ca să susţinem asta, chiar dacă sunt mulţi oameni în încăpere, o să şi dansăm puţin, deoarece corpul iubeşte să danseze.

Următorul punct din cele 8 pe care le trăim aici este de A TE PUNE ÎN SERVICIUL ALTORA, oportunitatea de a vă servi şi de a-i servi pe ceilalţi. În meditaţie aţi primit o virtute de la fiinţa interioară şi v-am spus că aceasta este virtutea pe care o să o emanaţi prin câmpul vostru în lume. Acesta este modul vostru de a fi în serviciul altora.

Care au fost cuvintele pe care le-aţi primit? Câţi aţi primit IUBIRE? Este întotdeauna multă iubire de transmis în lume. Câţi aţi primit Pace? Bucurie? Compasiune? Răbdare? Devotament? Ce alte cuvinte, pe care nu le-am menţionat, aţi mai primit? Sinceritate, linişte, toleranta, bunătate, recunoştinţa, curaj, vindecare… ok. Aşa cum vedeţi acesta e serviciul grupului. E punctul 6 din stilul nostru de viaţă şi în această meditaţie aţi primit de la fiinţa interioară deja motivul pentru care aţi fost aduşi în acest spaţiu. Fiţi conştienţi de cuvântul acesta! Este serviciul pe care voi îl puteţi face aici.

Poate că, în timp ce vă aflaţi într-o conversaţie cu cineva la prânz, e nevoie să fiţi acea virtute, să fiţi blânzi sau foarte răbdători, sau altceva, dar aminti-vă toate astea, pentru că ele vor radia aici şi vor emana mai departe, dincolo de întâlnirea noastră. Şi e atât de interesant să văd că foarte mulţi dintre voi aţi primit ca virtute iubirea, pentru că acesta este începutul transformării adevărate.

Nr. 6 în stilul nostru de viaţă este SERVICIUL DEZINTERESAT. Nu e despre ce primeşti tu, ci despre ce oferi. În a doua parte a meditaţiei am cerut al doilea cuvânt care să vină la voi, tot o virtute, iar acea virtute este darul pe care voi îl primiţi în schimb din această adunare. Deci, câţi aţi primit IUBIRE? Pace, acceptare, compasiune, altele, devoţiune, bucurie… Aşadar, suntem într-un câmp în care primim şi dăruim, iar unul dintre lucrurile pe care le iubesc atunci când avem aceste întâlniri, când trăim împreună câteva zile, este că suntem aici cu fraţi şi surori, cu aceeaşi inimă şi aceeaşi minte.

Cât de des vă bucuraţi de asta, în lume ?... Nu tot timpul. Te duci la serviciul tău, lucrezi în oraş, mulţi dintre voi nu arătaţi niciodată acolo, cine sunteţi voi cu adevărat, pentru că simţi uneori instinctiv că oamenii nu sunt aşa. O fată mi-a spus, acum câteva zile: „Sunt atât de fericită, mă simt atât de împlinită cu stilul meu de viaţă, iar din experienţa mea din meditaţii înţeleg atât de multe acum şi viaţa mea e atât de frumoasă, încât aş vrea ca toţi cei pe care îi cunosc să poată trăi acest lucru. Dar ei nu vor asta, cum pot să-i fac să vrea?” Era aşa de dulce! Pentru că îi iubim pe oamenii din jurul nostru, vrem ca şi ei să fie la fel de fericiţi şi să trăiască fericirea pe care noi o găsim prin acest stil de viaţă – doar că ei trebuie să fie pregătiţi, trebuie să vrea şi ei. Însă aici toată lumea este pregătită. Nu-i aşa? Toată lumea este deja în acest câmp de experienţă, nu-i aşa? Aşa că nu vă mai priviţi ca pe nişte străini, profitaţi de şansa asta, împărtăşiţi de la inimă la inimă, fiţi sinceri unul cu altul şi serviţi-vă unii pe alţii.

Următoarea cale, nr. 7, este TIMP ÎN LINIŞTE ÎN NATURĂ. Deja am vorbit despre asta… Aveţi un mediu foarte frumos, în care să vă bucuraţi de linişte şi natură. Ultima cale pe care o vom împărtăşi mult aici este PUTEREA MUZICII SACRE.

Aceste 8 lucruri, împreună, pregătesc un tipar energetic magnetic, care ne aduce înapoi în natura noastră adevărată; se întâmplă de la sine. Pentru că, aşa cum ştiţi, FELUL ÎN CARE NOI NE PETRECEM TIMPUL DETERMINĂ MODUL ÎN CARE UNIVERSUL NE RĂSPUNDE ŞI ÎN CARE SE SCHIMBĂ FILMUL REALITĂŢII PE CARE NOI O TRĂIM.

Câţi dintre cei de aici vă găsiţi într-un film al realităţii, în care aveţi viaţă plină de graţie? Câţi dintre voi găsiţi această graţie doar uneori, dar nu tot timpul? Deci, stilul acesta de viaţă şi şansa pe care o avem împreună aici, e să deschidem canalele pentru ca acesta să fie o permanenţă pentru voi.

Câţi v-aţi creat un model al realităţii, care vă ţine inima mereu plină de recunoştinţa? Da, mulţi dintre voi… Sunt doi indicatori care îţi arată că viaţa pe care o trăieşti este perfectă pentru tine: descoperi că inima îţi este mereu plină de recunoştinţa şi viaţa ta e mereu plină de graţie. Unii aţi venit aici ca să ne ajutaţi să lucrăm la un alt nivel, mai global, dar la nivel personal vom trăi cele 8 lucruri împreună.

Mi-ar plăcea să cred că atunci când veţi pleca de aici, toţi o să spuneţi aşa: „Sunt atât de relaxat, sunt atât de fericit, mi-am făcut prieteni minunaţi, am petrecut un timp atât de plăcut, mă simt energizat, e aşa de minunat !!!!”

Nu-i aşa că e un scop frumos…? Da, de ce nu!? Oamenii îmi spun adesea: „Jashmuheen, nu poţi fi tot timpul fericit, nu e natural!” Adevărat, dacă trăieşti din sinele personalităţii tale, identificat cu sinele personalităţii tale, nu poţi fi fericit tot timpul, dar când te întorci la adevărata ta natura, acea natură adevărată a virtuţilor infinite, a păcii infinite, a fericirii infinite, a bucuriei infinite, a extazului infinit, descoperi că TOT ceea ce face inima umană să fie plină de recunoştinţă, se află doar la o respiraţie distanta; click click, ca la televizor, la telecomanda, click, click, schimbaţi canalul; în stilul de viaţă, click click, iată împărăţia raiului! Aici e gradina raiului!.. Aici e shambala!... Nu trebuie să o creăm, căci ea este deja acolo. Click, click... iar aici, asta o să facem: click, click…

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...