sâmbătă, martie 07, 2015

CE ESTE MOARTEA SI CUM MURIM?

Postat Maria
In viziunea celebrului om de stiinta Dr. Robert Lanza, moartea este culoarul prin care constiinta cuantica trece intr-o alta dimensiune, pentru o noua experienta de viata.

CE ESTE MOARTEA SI CUM MURIM?
VIATA, CONDITIONATA DE TIMP: CARE SUNT FACTORII REALI CARE ADUC MOARTEA!
MOARTEA LUI CEAUSESCU, PREZISA DE PARINTELE ARSENIE BOCA!

In noua sa carte, intitulata “Biocentrismul, modul in care viata si constiinta sunt cheile pentru a intelege Universul”, Lanza descrie cu lux de amanunte fenomenul mortii, dar si viata de dupa moarte. Atunci cand corpul fizic moare, constiinta cuantica il paraseste pentru ca mai apoi sa-si inceapa aventura prin Univers.

Dupa o perioada nedefinita, aceasta energie va trece intr-o dimensiune paralela, fie ea inferioara sau superioara. Atunci este momentul in care incepe sa se materializeze si isi cauta o alta gaza sau un alt trup, fie el de origine materiala sau nu, si astfel viata continua, dar sub o alta forma.

In acest sens, conform descoperirilor lui Lanza, moartea nu este decat o situatie de tranzitie, intre doua puncte sau intre doua vieti aflat in dimensiuni diferite. Acest proces poate continua la infinit, motiv pentru care termenul de viata vesnica devine unul lesne de digerat. Fenomenul este cunoscut sub numele de biocentrism, care este un aspect important al fizicii cuantice si care tinde sa fie inteles cat mai bine in ultimul deceniu.

Un alt aspect fascinant, dar demn de luat in seama este faptul ca Universul exista datorita constiintei. Acesta este motivul principal pentru care viata, sub forma sa abstracta, va exista pentru totdeauna, iar in tot acest timp, Universul, cat si dimensiunile sale paralele, nu sunt decat o creatie ale unei energii cuantice, pe care Lanza a numit-o constiinta cuantica.

Biocentrismul arata ca acesti doi parametri ai existentei noastre nu pot fi luati in calcul ca niste entitati solide.

„Miscati-va mana prin aer si apoi priviti in urma ei. Exista vreo urma prin spatiul parcurs de mana? Nimic! Aceeasi situatie se aplica si in cazul timpului. Nu putem privi prin cutia craniana, la ce se intampla in creierul nostru. Ceea ce vedem si privim este doar o valtoare a informatiilor care se produce in propriul spirit. Spatiul si timpul reprezinta doar instrumentele care ne ajuta sa «asamblam»” aceste informatii. De aceea, moartea nu exista intr-o lume lipsita efectiv de spatiu si de timp”, afirma Lanza.

El il citeaza si pe Albert Einstein, care spunea odata:

„Acum, vechiul meu prieten Besso a plecat din aceasta lume stranie – mai devreme ca mine, ce-i drept. Dar asta nu inseamna nimic. Cei ca noi stiu ca diferenta dintre trecut, prezent si viitor nu este decat o iluzie ceva mai persistenta. Pentru ca nemurirea nu inseamna neaparat o existenta la nesfarsit in timp, ci este o viata intr-un plan paralel”.

Sursa: efemeride.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...