duminică, februarie 15, 2015

Spuneți adio îndoielii, spuneți adio spaimei! Respirați profund!

Postat Maria
Haideți să folosim această oportunitate pentru a spune cu adevărat adio la a fi pierduți, la a fi confuzi, adio la întrebarea „Ce urmează să se întâmple?”!
Haideți să folosim această oportunitate pentru a spune rămas bun îndoielii! Oh, îndoiala, așa o pătură urât mirositoare, dar încă o mai cărați după voi! De ce? De ce ați vrea să cărați după voi acea veche pătură grotească a îndoielii? De ce!? Vă oferă un anumit grad de confort! Cred că este un confort ciudat în asta!
Credeți că dacă nu vă îndoiți veți face ceva, veți acționa într-un mod în care „nu ar trebui” s-o faceți. Așadar, puneți acea limitare. Vă îndoiți de voi înșivă, aruncați acea îndoială acolo doar pentru a vă asigura confortul!



Respirați profund! Haideți să spunem rămas bun îndoielii! Îndoiala este ca o închisoare.Îndoiala este o limitare și, de fapt, atât de mulți dintre voi ați devenit atât de obișnuiți cu îndoiala, cu acest demon, această fantomă! Ați devenit atât de obișnuiți cu ea încât, pur și simplu, acceptați că este acolo. Îndoiala este așa un consumator de energie, precum știți, voi, cei ce vă îndoiți! Îndoiala de sine vă vlăguiește de energie.
Atunci când îndoiala intră în mintea voastră o îngheață (într-un fel), apoi pătrunde tot mai adânc și mai adânc. Acea îndoială devine din ce în ce mai urâtă, iar ceea ce se întâmplă este că nu faceți nimic, deoarece vă îndoiți! Nu faceți nimic! Deveniți înghețați. Deveniți blocați.
Respirați profund! (Și, într-o singură experiență minunată și simplă aici, cunoscută uneori ca merabh, puteți să dați drumul, pur și simplu.)
Spuneți adio îndoielii, spuneți adio spaimei! Respirați profund! Pur și simplu dați drumul! Dați drumul! Permiteți! Eliberați! Atât este de simplu. Chiar este! Spuneți rămas bun acelui sine vechi! Nu că ar fi fost ceva în neregulă cu el. Vechiul sine este în regulă, dar voi aveți o perspectivă a sa și o luptă cu el. Oh, acea luptă cu vechiul sine! Într-o zi veți câștiga voi repriza, dar în ziua următoare va câștiga el repriza. Însă lupta nu se încheie, ea continuă zi după zi! Haideți să spunem rămas bun perspectivei voastre asupra trecutului, să spunem rămas bun luptei voastre cu voi înșivă!
Așadar, dragii mei prieteni, haideți să respirăm profund! Pentru a experimenta sinele liber (sinele multidimensional) și a fi sinele liber, trebuie să vă eliberați trecutul!
Respirați profund! Cu adevărat, atât de ușor este! Eliberați! Permiteți! 
Adamus

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...