duminică, februarie 08, 2015

De cate ori alegeti iubire, nu mai este loc pentru frica

Postat Maria
Cele mai mari provocari in viata pe pamant sunt in legatura cu corpul emotional. Acesta este motivul pentru care reluam subiectul. Densitatea planetei voastre a inchis si a recliclat emotiile negative eoni de timp. Este motivul pentru care e esential ca fiecare dintre voi sa integrati negativitatea acestei lumi. Noi, cei din dimensiunile inalte, intelegem dificultatea si dorim sa va aducem mangaiere in frica si confuzia voastra.

Exista multe emotii negative care va inconjoara. Cu toate acestea, adevarul de baza sta in abilitatea voastra de a accepta si transforma emotiile negative. Lipsa de iubire pentru sine si pentru ceilalti este radacina problemelor. Voi, ca fiinte umane, fugiti si incercati sa va ascundeti deseori de emotiile negative. Mai degraba, ele trebuie imbratisate, examinate si acceptate, deoarece, atunci cand faceti aceasta, castigati putere si intelegere.




Fiecare dintre noi are abilitatea de a transforma orice emotie negativa in iubire. Atunci cand alegeti sa imbracati o emotie negativa in iubire, puterea ei asupra voastra se disipa. Procesul cere practica, intentie, concentrare si renuntare. Cu cat practicati mai mult, cu atat mai usor devine. Puterea pe care o aveti este de a chema ajutorul dimensiunilor inalte sa va asiste atunci cand negativitatea bate la usa. Stati cu frica voastra si intelegeti ca tot ceea ce trebuie sa faceti este sa cereti ajutorul nostru pentru a transmuta emotiile negative in lumina iubitoare a lui Dumnezeu.

Copiii mei de pe pamant, noi va iubim pe fiecare dintre voi si vrem sa stiti cat de onorati suntem sa va asistam sa ramaneti in iubirea lui Dumnezeu impreuna. Ati auzit spunandu-se ca exista numai doua emotii, iubire sau frica. De cate ori alegeti iubire in loc de frica, corpul emotional devine mai puternic. Cu timpul si cu practica veti ajunge sa observati ca putine emotii negative mai sunt capabile sa va scoata din centrul vostru si sa va abata de pe cale. De cate ori alegeti iubire, nu mai este loc pentru frica, deoarece este starea voastra naturala sa traiti in iubire.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...