joi, decembrie 11, 2014

Ne pregătim să coexistăm ca ființe pentadimensionale într-o lume tridimensională, iar asta înseamnă să ridicăm corpul fizic la o stare de dependență absolută de planul interior. Lauren Gorgo

Postat Maria
Lauren, 6 decembrie 2014

Numeroasele săptămâni de săpături extrem de adânci se apropie de final, iar noi ieșim în sfârșit la suprafață, pentru aer. Și cu toate că decembrie este o energie foarte diferită, el este de asemenea departe de a avea un început lent. Rețineți că în noiembrie am mers atât de în adânc, încât trebuie să ieșim în mod responsabil la suprafață, pentru a ne ocupa cu delicatețe de decompresia ce însoțește adeseori scufundarea atât de prelungită în adâncuri neexplorate.

Și da, luna noiembrie a fost neplăcută, dar a fost chinuitoare din motive bine întemeiate.

Pentru unii, a fost o ultimă chemare la rampă… ultima noastră apariție cu drepturi depline din cadrul separării, înainte de 2015, un an în care mulți dintre noi vor ieși la iveală ca „DUMNEZEI aurii”. (mai multe despre acest subiect la finalul raportului)

Acum, că suntem (în mare parte) în siguranță, Soarele din Săgetător are rolul de a ne stimula mintea demoralizată și de a ne reumple cupa IUBIRII, cu puțin optimism extrem de necesar și expansiune fără precedent. În interiorul nostru se deschid în mod categoric noi spații, iar noi desfacem niște daruri sufletești noi și neașteptate, venite la țanc pentru un Crăciun (Christ-mas) timpuriu! Datorită acestui lucru, acum înțeleg mai clar de ce acest raport a trebuit să fie împărțit în două părți… deoarece partea a II-a conține o oarecare prezență mult așteptată, de care am avut în mod clar nevoie, pentru a ne afla în starea potrivită de a primi.

În concluzie, decembrie înseamnă a-p-r-i-n-d-e-r-e.

Mi se spune că această lună va „lumina strălucitor” și va reclama noi aptitudini de măiestrie, în general prin ancorarea, reorganizarea și restructurarea vieții noastre, pentru ca ea să găzduiască avalanșa de schimbări care se apropie… de noi înțelegeri despre cine suntem și pentru ce suntem aici ca să facem, începând din 2015.

Totul s-a schimbat. De la eclipse, nu mai suntem cine am fost odată, așa că e posibil să vă simțiți un pic înstrăinați de viața și de eul vostru. Nu are importanță, totul este bine. În timp ce scriu aceste rânduri, continuăm să îndepărtăm pânze de păianjen, punându-ne în ordine trecutul, reunind fragmentele, dispersând apăsarea, rearajându-ne ADN-ul – pentru ca el să asimileze expansiune noastră greu dobândită – și plutind pe niște valuri derutante, între culmile naturii noastre cosmice și adâncurile experienței noastre umane. Dar fiți siguri că trecutul nu mai există și că ne pregătim pentru un viitor foarte nou.

Luna trecută am fost aruncați înapoi în vidul creator, fiind lăsați să ne băgăm din nou în mediocritate (3D), ceea ce nu a fost foarte distractiv. După culmile creative pe care le-am putut descoperi chiar înaintea portalului 11:11, deconectarea de natura noastră reală a fost simțită ca o lovitură în plex… în unele momente am avut senzația că ne luptam pentru o gură de aer (citiți: IUBIRE)… dar am putut de asemenea observa clar cât de mult am ajuns să depindem de IUBIREA care să ne susțină și să ne hrănească.


Această ultimă rundă de îndepărtare a întunericului a fost pe alocuri atât de goală, încât efectiv nu mai avea sens… la modul foarte real. Nicio învinuire, doar efectiv de neînțeles. Acum, viața, așa cum am trăit-o, pare absurdă, în timp ce conceptele de viață adevărată și puterile care o însoțesc, par relativ normale. Dacă simțiți această „nouă stare normală”, este un indiciu clar că vă faceți apariția pe partea cealaltă… sau cel puțin pe podul ce duce la ea.

Acest cel mai recent val de contrast a servit ca o ultimă examinare temeinică a ungherelor întunecate ale creațiilor denaturate (vechi de mii de ani) ce au susținut toate condițiile și circumstanțele absurde pe care am ajuns să le acceptăm ca fiind comportament uman „normal”… precum îmbătrânirea, de exemplu. Cel care a scris asta în scenariul nostru uman… și, apropo, răspunsul este, „noi am scris”… este un măscărici stupid. Ce concept ridicol și mărginit, pentru asemenea ființe Dumnezeu suverane. Total absurd. Întotdeauna a fost… diferența este că acum putem simți adevărul biologiei noastre, din interiorul corpului, ceea ce înseamnă că putem vedea nu doar stupiditatea din omenire, dar că suntem în sfârșit în poziția de a FACE ceva în legătură cu ea… după fuziunea sufletului.

Această revizuire masivă a vieții, de la noul nivel al conștiinței noastre (Dumnezeu) a fost antecedentul perfect al încheierii contopirii sufletului, pentru care se pregătesc mulți. Știu că unii dintre voi s-au simțit intimidați de luna noiembrie (adică, de Sinele superior), dar sunt sigură că, privind retrospectiv, acum înțelegeți – deși vibrația maestră 11 pare să aibă întotdeauna stilul ei de a lucra cu noi – că în tot acel tumult vi s-a dat o ocazie supremă de a înfrunta și schimba unele tipare depășite restante, rezultate din reacții vechi de o viață, până la răni (de bază) ancestrale.

În ultimul raport, am spus că e posibil ca afluxul acestei energii masculine divine să fie resimțit ca fiind necruțător sau punitiv, dar de fapt aceste frecvențe ne mențin responsabili de propriile alegeri (din trecut), în moduri tot mai sesizabile, ca să putem face deja progrese în crearea noii lumi. Și întrucât timpul dă năvală peste noi, este mai ușor ca oricând să vedem formula în acțiune: alege întotdeauna IUBIREA. Și, indiferent că vă percepeți drept victime sau agresori, formula e aceeași.

Pur și simplu nu ne mai este permis să uităm de puterea noastră… dacă uităm de ea, repercusiunea e imediată și teribilă. Pe măsură ce trecem dincolo de separare/cauzalitate, intervalul de timp… de fapt, spațiul… dintre cauză și efect scade tot mai mult, până la a deveni inexistent. Ultimii 15 ani de trezire ne-au oferit suficient de mult timp/spațiu ca să ne debarasăm de alegerile și reacțiile repetitive (karmice), astfel ca să putem vedea, din ce în ce mai clar, abaterea de la calea noastră și să alegem IUBIREA… în orice clipă.

Mulți dintre noi sunt acum aici… capabili să facă acea alegere, instantaneu și în timp real, dar pentru unii (cea mai mare parte a omenirii) încheierea acestui interval, disoluția dimensiunii a patra, poate produce iluzia de „pedeapsă” la cei care nu sunt conștienți de faptul că sunt față în față cu numeroasele lor vieți de alegeri incorect aliniate.

Vestea bună este că acea masă critică a fost atinsă, ceea ce înseamnă că ne putem ancora total în lumea nouă, iar restul omenirii își poate urma… propria inimă pe drumul spre Acasă.

Între timp, noi vom fi aici, ca exemple vii despre faptul că singura alegere (rămasă) este IUBIREA.

NOTĂ: Un anunț că acest raport e codificat cu unele dintre cele mai înalte frecvențe cu care am lucrat până în prezent. El este totodată în mod intenționat încărcat cu coduri de activare a inimii, așa că vă rog să-l citiți cu simțul răspunderii. Dacă vă simțiți inconfortabil, moleșiți, vioi, aerieni, neîmpământați, amețiți sau în alte feluri neplăcute, vă rog să faceți pauze și să-l digerați pe părți. Energia din spatele acestor cuvinte va tinde să vă atingă mai întâi centrul inimii, așa că fiți atenți la corpul vostru și la ceea ce vă este transmis.

Transcendența fizică

Cu toate că în mod sigur multe schimbări sunt în desfășurare, cea mai importantă schimbare, pentru o viață de IUBIRE, este starea fizică de bine permanentă.

Primul lucru despre care CSP [Consiliul Suprem Pleiadian. N.tr.] vorbește - după ultima parte din raportul anterior (Patriarhul interior) - a fost această idee de transcendență fizică și legătura ei cu creșterea forței masculine (Dumnezeu) divine, în corpul nostru și pe planetă… o forță despre care mi s-a spus că se va amplifica foarte mult luna aceasta și care are totodată legătură cu tranzitul de un an al lui Jupiter în Leu, ceea ce înseamnă că ea va fi prioritatea realităților noastre care-și fac apariția de curând, cel puțin până în august 2015. (Înțeleg că acest lucru înseamnă că, oficial vorbind, intrăm în perioada de înfrumusețare a corpului și vieții noastre fizice, perfecționându-ne și echilibrându-ne toate straturile exterioare, pentru ca ele să se potrivească cu radianța noastră interioară.)

Mi s-a precizat încă o dată că aducerea corpului nostru la starea de transcendență fizică e primul pas din noua creație, deoarece corpul e jalonul pentru creațiile vieții noastre. Natura holografică a vieții reclamă acest lucru… și anume, precum în interior, la fel și în exterior. Pe măsură ce fuzionăm și devenim una cu corpul, întreaga viață e luminată din interior… motiv pentru care, pentru a trăi o viață de IUBIRE (unificată), Sinele nostru fizic trebuie să fie primul care să dobândească rezonanța naturii noastre christificate.

Aflu că acest lucru pare a fi o acțiune mai importantă decât este de fapt, deoarece lucrăm în această direcție de foarte mulți ani… în unele cazuri de multe vieți… așa că va părea o evoluție foarte naturală, dar ceea ce ESTE o acțiune importantă este faptul că acum trecem la planul fizic, unde e trăită viața noastră propriu-zisă.

Și, din această cauză, ar putea fi necesară o mică perioadă de ajustare:

Prin urmare, vom spune că, așa cum pendulați între adevărul vostru cosmic și cel uman, adeseori zilnic, tot așa veți pendula între starea voastră eterică și cea fizică.

Prin asta vrem să spunem că într-o zi veți avea o conexiune totală cu adevărul și înțelegerea procesului, iar în ziua următoare ați putea fi total amețiți de ceea ce se întâmplă. Lăsați să fie așa. E posibil ca această strămutare în și din natura voastră cosmică să producă oarecare derută, dar noi vă spunem să nu vă temeți.

Acest lucru este un efect secundar normal al integrării naturii voastre reale, chiar și atunci când are loc în afara corpului. Însemnând că, în cazul experienței de moarte fizică, persoana se eliberează imediat de modelul 3D, dar trebuie să treacă printr-o perioadă de acomodare, pentru a se reorienta spre adevărata ei stare de ființare.

În același fel, veți avea perioade de acomodare și reorientare, chiar dacă într-un corp fizic și prin intermediul timpului și spațiului.

În general, ni se cere să nu ne atașăm de procesul DEVENIRII, întrucât este o experiență tranzitorie, prin care vom trece destul de repede (după standardele cosmice). Ei ne sugerează ca, în schimb, să rămânem concentrați pe schimbările durabile ce rezultă din devenirea noastră.

Pentru persoanele care încep acum, transcendența fizică nu indică de loc faptul că veți fi eliberați DE corp. Pentru că, în realitate, vă uniți CU corpul vostru.

Unora dintre cei care citesc aceste rânduri le mai rămâne să înțeleagă întreaga semnificație a procesului de coborâre a sufletului, dar sperăm că veți reuși să înțelegeți, în felul și ritmul vostru propriu, faptul că transcendența este cu adevărat o stare de a FI… în corp.
A fi într-un corp și, totodată, a transcende starea fizică par a fi un fel de oximoron, dar vă asigurăm că ambele sunt posibile.

Ne pregătim să coexistăm ca ființe pentadimensionale într-o lume tridimensională, iar asta înseamnă să ridicăm corpul fizic la o stare de dependență absolută de planul interior.

CSP ne vorbește despre această stare de autoreînnoire de foarte mult timp, dar acum suntem în poziția de a admite și înțelege mai multe, cu privire la desfășurarea acestui lucru. O parte din motivul pentru care aceste informații s-au învălmășit în jurul nostru, atât de mult timp înainte de înfăptuirea lor, a fost ca noi să le putem integra, până în punctul în care ele să devină „normale”… chiar obișnuite.

Mi se spune că în prezent ne apropiem de acest sentiment de normalitate:

La început, pe măsură ce vă eliberați de dependența de rețeaua tridimensională, vă eliberați și de dependența de sursele exterioare de subzistență care vă susțin. Am spus acest lucru de multe ori, în multe feluri diferite… dar, în mod emoționant, unii dintre voi ajung acum să înțeleagă despre ceea ce vorbim.

Ei continuă, spunând că, pe măsură ce intrăm în această fază de umanitate cosmică, corpul (fizic) ar putea părea uneori un pic străin și separat. Și asta deoarece, pentru cei care au încheiat transmutarea biologică de la structura de carbon la cea cristalină, corpul vibrează acum la un nivel situat deasupra experienței tridimensionale tipice, așa că acest lucru ar putea produce efectul că… înțelegeți asta: „în realitate, aveți două corpuri”.

Consiliul spune că acest lucru e normal și de așteptat, pe măsură ce sistemul corpului se unește cu adevărata noastră natură galactică/spirituală… și anume că, pe măsură ce devenim deopotrivă cosmici ȘI umani, pe măsură ce facem această tranziție la Dumnezei fizici sau „hibrizi”, cum le place lor să ne spună… suntem capabili să ne simțim, temporar și sporadic, de parcă aceste două părți din noi sunt mai mult separate decât identice.

ThinkWithYourHEART.com ©Expect Miracles, Inc. 2014 Toate drepturile rezervate.


Ana Nicolai
Practician de Vindecare Reconectiva si Reconectare

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...