duminică, noiembrie 09, 2014

A ÎNVĂŢA CUM SĂ TE IUBEŞTI - Patricia Cota-Robles

Postat Maria
Revărsări extraordinare de Lumină au scăldat Planeta, pe tot parcursul anului 2014. Sub îndrumarea şi cu sprijinul Prezenţelor EU SUNT, ale Omenirii, această Lumină a creat o uluitoare, deşi subtilă, transformare a energiei, vibraţiilor şi conştiinţei, în inima şi mintea fiecărei fiinţe. Acum suntem în măsură să ne deschidem Chakrele Inimii, pentru noi respiraţii. Aceasta ne îngăduie să oferim Iubire şi să trăim experienţa Iubirii, în moduri mai intense şi mai profunde decât cele obişnuite, de la căderea noastră din Graţie, cu eoni în urmă.

Dacă ne vom acorda, cu toţii, timpul necesar pentru a învăţa cum să ne valorificăm facultăţile creatoare ale cugetului şi simţirii, cu scopul de a exprima frecvenţa fără precedent a Iubirii ce se revarsă din Planurile Superioare, ne vom dezvolta capacitatea de a dărui Iubire, dar şi de a primi Iubire. Aceasta nu numai va transforma felul în care ne raportăm la noi înşine, ci va contribui, totodată, la preschimbarea TUTUROR relaţiilor noastre în expresii ale Iubirii, pe care năzuim, tânjim să o co-creăm.





Odată cu evenimentele miraculoase care s-au materializat glorios, prin şi în numele Divinităţii, în decursul acestui an, oamenii de pretutindeni sunt în măsură să primească frecvenţe noi şi infinit mai puternice ale Iubirii Divine. Întrebarea este cum să valorificăm această frecvenţă extrem de accelerată, a Iubirii Divine, în propriile existenţe, cu scopul de creşte calitatea relaţiilor, precum şi a simţămintelor faţă de noi înşine?

Întâi de toate, trebuie să conştientizăm că, dacă nu ne oferim Iubire nouă înşine şi dacă nu ne recunoaştem Divinitatea, ca Fii şi Fiice ale lui Dumnezeu, ne este imposibil să oferim, în mod autentic, Iubire, unei alte fiinţe. Acesta e un adevăr, indiferent cât de mult credem că Iubim pe cineva, sau cât de mult ne-am strădui să Iubim pe altcineva. Dacă suntem prinşi în capcana unei stime de sine scăzute sau a sentimentelor ca nu suntem vrednici, relaţiile noastre vor fi ÎNTOTDEAUNA fragmentate şi incomplete.

În orice clipă, relaţiile noastre sunt o reflexie a felului în care gândim şi simţim despre noi înşine. Dacă noi nu ne preţuim, vom atrage, în vieţile noastre, oameni care nu ne vor aprecia, la rândul lor. Dacă dorim să creştem calitatea relaţiilor noastre, trebuie să începem prin a ne preţui şi Iubi pe noi înşine, în primul rând. Da, este chiar atât de simplu!

Imaginea scăzută de sine este rodul experienţelor de pe tot parcursul vieţii, pe care noi le-am interpretat greşit, în sensul că nu suntem suficient de buni, inteligenţi, simpatici, sau suficient de supli, chipeşi, ori înstăriţi; sau rodul oricărei alte concepţii eronate pe care am preluat-o, în funcţie de modul în care fie ceilalţi oameni s-au comportat faţă de noi, fie noi ne-am purtat cu noi înşine. DAR ACUM ESTE TIMPUL SĂ MERGEM, CU TOŢII, MAI DEPARTE, ÎN LUMINĂ; ŞI SINGURA CALE DE A PROGRESA ESTE SĂ NU MAI DĂM CREZARE ACELOR MINCIUNI RIDICOLE!!!

Poate părea o sarcină monumentală; însă, în realitate, nu este nevoie decât de o uşoară schimbare de percepţie. De o lungă perioadă de timp, Compania Raiului inundă inimile şi minţile membrilor Omenirii, cu înţelegeri intuitive şi instrumente puternice, ce sunt special concepute pentru a ne ajuta pe fiecare dintre noi să ne îmbunătăţim percepţia asupra a ceea ce suntem, cu adevărat. Fiinţele de Lumină ne oferă, de asemenea, informaţii practice şi instrumente eficiente, care vor contribui la preschimbarea relaţiilor noastre, în ceea ce visăm să fie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...