joi, octombrie 02, 2014

Jucandu-ne inca la pupitre...

Postat Maria

Libertatea este doar de creatie, la...desen! Ca sa te poti bucura de ea, mai intai trebuie sa o constientizezi. Unii chiar cred ca o vor face. Ceea ce este in general PROVOCATOR este sa rupi liniaritatea mintii. Ea nu va accepta ca brusc sa schimbe desenul. Tendinta ei este mereu sa pastreze o insiruire „logica”, dar in acceptiunea liniaritatii ei. Ba chiar mai „rau”, sa repete cadrele la nesfarsit (ii da siguranta), sau sa le deprecieze continuu. Ca si un ac de patefon care, invartindu-se la nesfarsit pe o pista, o toceste si o distruge.



Jucandu-ne inca la pupitre, spre dobandirea prin experienta a detasarilor emotionale, posibil ca aceasta carte inca sa fie utopica pentru multi, dar un semnal tot le va da. Constiinta de sine ACUM deja nu mai este un fenomen rarisim, chiar daca inca nu este pe deplin dobandita. Celor ajunsi in acest punct in mod sigur le va facilita o intelegere deplina a macar catorva detalii, care aici se gasesc destul de coerent legate. Gradul de libertate in crearea experientei ARMONIOASE CONSIDER CA AR PUTEA CRESTE DETERMINANT, astfel ca si nivelul experientei comune sa fie influentat major. Consider/STIU ca in baza libertatii suplimentare obtinuta in crearea de realitati experientiale, ne vom apropia apreciabil de „punctul zero” al experientei, unde ne vom juca exact si constient doar cu ceea ce vom crea.
Ruperea liniaritatii mintii va fi pentru noi toti marea provocare, iar un prim punct util este sa reusim sa o convingem ca chiar se poate crea orice, fara conditionari logice. Cand s-a spus ca va trebui sa uitam tot ce stim, nu cred ca multi si-au imaginat cat de profund va trebui sa o facem. Ceva de genul, sa uitam ca stim chiar si ca apa este...lichida/uda. Sau ca orice aparat TREBUIE SA FUNCTIONEZE, doar pentru ca asa am ...desenat noi, indiferent daca este sau nu legat la vre-o priza sau daca priza are curent. Chiar nu glumesc, desi sunt convins ca asa pare.
Celor care inca nu au ajuns la maturitatea necesara intelegerii a ceea ce este aici scris nu pot decat sa le cer iertare ca si-au irosit timpul citind, dar ii asigur ca in curand o vor relua. Ritmurile cresc in continuare si noi ne maturizam conform lor. Sunt unul din punctele de constiinta care chiar a fost interesat si atent la absolut tot ce se petrece ACUM. Nivelul emisiei de Lumina/IUBIRE/vibratie care acum caracterizeaza experienta „umana”, nici macar nu ar fi putut fi visat in urma cu doar zece ani, iar cresterea este permanenta. Ar fi si mai alerta daca pe net si nu numai nu ar fi introduse informatii menite sa distraga, parca intentionat, ca diversiuni. Discernamantul se formeaza in timp, prin mutari repetate pe la pupitrele Simulatorului experientei.

1 comentarii:

Anonim spunea...

Ce vibratie inalta! Exact de asta aveam nevoie. Multumesc!

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...