joi, septembrie 18, 2014

Va aflati la o raspantie critica in timp si spatiu, pe planeta Pamant. Grupul

Postat Maria
Semnale de lumina Amintiri de Acasa
Salutari, dragilor. Sunt Pastratorul Timpului

Agatati de paie vechi

Va aflati la o raspantie critica in timp si spatiu, pe planeta Pamant. V-ati miscat foarte clar de la o dimensiune la alta, trecand prin realitati interdimensionale si acum va agatati de paie vechi. Este, de fapt, ceva foarte normal pentru evolutia omenirii cel putin pentru felul in care a functionat pana acum. Despre acest lucru dorim sa va vorbim astazi si sa va impartasim ce se intampla in lumea voastra. Da, am mai vorbit deja despre faptul ca mare parte din energie este preluata de la planeta; placile tectonice se misca in asa fel incat provoaca un stres si o incordare considerabila planetei insasi. Inainte, in existentele mai joase ale vibratiei scazute, acest lucru nu constituia o problema. Pe scurt, inainte nu simteati lucrurile asa cum le simtiti astazi. Voi toti incepeti sa simtiti aceasta conexiune la un nivel foarte, foarte profund si multi supra-reactioneaza din disperare. Se simte ca si cum, daca nu va descurcati acum, veti pierde ocazia. Dragilor, va spunem vorbind cu voi la modul general ca voi sunteti aceia care va numiti Lucratori intru Lumina, deoarece sunteti maestri ai Luminii. Da, voi sunteti cei care au ales sa se afle aici chiar acum, pentru a face ceva cu adevarat semnificativ pe aceasta planeta. Asadar, va vom impartasi cateva idei si unelte foarte simple, pe care le puteti folosi pentru a ajuta intreaga omenire sa faca acest pas catre nivelul urmator, unde va veti putea ancora intreaga energie, foarte simplu si sigur.

Actiune si reactiune

Tot ce aveti nevoie sa faceti, dragilor, este sa va uitati la noi si sa vedeti cum se vad lucrurile de pe partea noastra a voalului. Cu exceptia cazului in care vorbim despre omenire, noi nu folosim cuvintele bine sau rau, corect sau incorect, iubire sau frica. Realitatea este ca aceste cuvinte nu mai exista acum, cand ati trecut in aceasta noua vibratie superioara. V-ati agatat cu disperare de energia acestor idei vechi, pentru a incerca sa va simtiti mai confortabil mai ales atunci cand simteati energia Mamei Pamant insasi. Multi oameni care s-au simtit asupriti, sau ca si cum nu ar fi avut o voce, isi tin rasuflarea si fac un pas in spate in evolutia lor, pentru a incerca sa gaseasca o anumita forma de familiaritate si confort. De cealalta parte, dragilor, sunteti voi, cei care ati vazut lucrurile din ambele parti. Va provocam pe toti sa faceti asta, acum. Atunci cand puteti privi un lucru cu ochii vostri, vedeti lipsa judecatii. Judecata nu functioneaza, deoarece nu exista bine sau rau. Exista numai actiune si reactiune, ceea ce se intampla pe Pamant, iar si iar. In orice caz, acest lucru va conduce intr-o zona cu probleme si acum e timpul ca voi toti sa va implicati si sa intracti in actiune.

Practica compasiunii

Cum sa procedati? Ei bine, dragilor, aveti un nerv care coboara de o parte si de cealalta a gatului si care este intretesut in cinci din cele sapte chakre ale voastre. Se numeste nervul vag si el poate fi exersat. De ce ati face asa ceva? Ei bine, acesta este de fapt nervul care conduce la longevitate pe planeta Pamant, asa ca, daca il veti exersa, de pe urma acestui exercitiu va profita fiecare persoana. Cum poti sa faci exercitii cu nervul vag? E foarte simplu… practicati compasiunea. Nervul vag este parte din voi; este partea din alcatuirea voastra fizica, ce va permite sa vedeti compasiune pe planeta voastra. Atunci cand vedeti ca se intampla ceva ce pare sa fie o situatie ingrozitoare, primul lucru pe care il faceti cu totii este sa gasiti vinovatii. Incercati sa va dati seama de ce parte va aflati, ce s-a intamplat si cine e de vina. Ce-ar fi daca v-ati asuma cu totii cate o particica din acea vina, responsabilitatea de a vedea lucrurile diferit si poate chiar sa vedeti energiile care v-au condus acolo? Niciunul dintre voi nu a gresit si niciunul nu are dreptate. Traiti cu totii amalgamarea omenirii.

Vedeti o alta fiinta, ca fiind parte din voi

Ati atins o masa critica. Nu mai exista nicio alta cale, dragilor. Omenirea a evoluat extrem de rapid, in ultimii patru ani si jumatate; a fost ceva incredibil. Atunci cand ati trecut prin portalul 12-12-12 si v-ati recuperat toate energiile de pe planeta Pamant, v-ati hotarat sa pasiti intr-o noua era a omenirii. Pe parcursul acestei Ere a Puterii Asumate, voi ati ajuns pe aceste nivele noi. Dintr-o data, nu mai puteti continua, pana cand nu rezolvati unele dintre cele mai simple probleme aflate in miezul diferentelor care au existat pe planeta voastra, care se repeta iar si iar si iar. Sunt acestea timpurile Atlantidei si ale Lemuriei? Da, dragilor, dar lucrurile merg chiar si mai in urma de ele, chiar mai mult decat puteti voi intelege. A trebuit sa pretindeti ca sunteti separati, pentru a putea juca acest joc de-a oamenii joc ce v-a adus dualitatea sau opusele. Atunci cand va uitati la o alta fiinta, o vedeti ca fiind separata de voi si nu parte din voi si acest lucru trebuie sa se schimbe. Este partea pe care voi totii o puteti schimba. Stiti, multi dintre voi chiar au crescut in religii care propavaduiau ideea ca oamenii buni ajung in rai si oamenii rai ajung in iad. Ne pare rau sa va dezamagim, dragilor, dar nu exista iad si nici nu a existat vreodata. A fost o inventie a oamenilor, din jurul secolului al 17 lea, menita sa foloseasca vina impotriva multora dintre voi, pentru va putea astfel controla intr-un anumit fel.

Renuntarea la prejudecata

Prejudecata ilustreaza si ea o separare care nu mai exista. Realitatea este ca nu exista separare, deoarece voi veti pleca ori toti impreuna, ori niciunul. Aceasta este alegerea voastra si ea sta in fata tuturor. Cum puteti face asta, dragilor? Inchideti pur si simplu televizorul, ca sa nu mai vedeti stirile si sa nu aveti de-a face cu ele? Ei bine, negarea face parte din proces. In orice caz, realitatea este ca toti aveti nevoie sa stiti ce se intampla pe planeta. Problema apare atunci cand credeti tot ce vedeti la televizor. Ce-ar fi daca v-ati uita la multe canale diferite si ati avea, astfel, mai multe ocazii de a vedea ceea ce simt oamenii? Ati putea trece cu vederea toata partea contaminata de ei? Ati putea trece cu vederea ura transmisa din generatie in generatie, iar si iar, de catre un tata care ii striga fiului Uite ce ne-au facut! Uite ce au facut!. Ca raspuns, fiul isi va stabili telul ca, atunci cand va creste, sa se razbune. Acest lucru se repeta iar si iar si iar si iar. Multi maestri au spus: Iubeste-ti dusmanii. Acum este momentul sa o faceti si asta ne conduce la realitatea fiecaruia dintre voi. Deoarece nu exista bine sau rau, alb sau negru, sus sau jos si iubire sau frica. Este totul parte din aceeasi energie.

Va puteti vedea in ochii celorlalti?

In mod vadit, dragilor, ati intrat in cel de-al Treilea Val al Puterii Asumate. Primul Val a constat, pur si simplu, in a invata sa stati pe picioarele voastre, sa fiti acolo si sa va urmati conducatorul. Al Doilea Val de Putere a constat in a invata sa va urmati pe voi insiva. Ati invatat cu totii sa va gasiti singuri drumul si, cu toate acestea, inca va mai luptati intre voi pentru diferentele existente pe planeta Pamant. Al Treilea Val este mult mai dificil decat celelalte doua, deoarece reprezinta armonia. Cum poti gasi armonia? Cheia este sa va vedeti pe voi insiva, in ochii celorlalti. Ce inseamna asta, pentru fiecare dintre voi? S-ar putea sa spuneti Sunt doar un om. Nu eu sunt cel care face aceste aranjamente si incearca sa creeze pacea pe planeta. Ba sunteti. Realitatea este ca fiecare dintre voi adauga ceva la vibratia colectiva a omenirii, intr-un mod singular si care nu a mai fost intalnit pe planeta Pamant. Aceasta vibratie colectiva este cea care determina rezultatul, iar directia in care se va indrepta noua omenire este noua planeta Pamant, in Era Puterii Asumate. Fiecare dintre voi are poate responsabilitatea de a-si deschide inima si de a incerca sa vada cat mai multe laturi ale unei probleme. Da, veti vedea si suferinta si fapte gresite. Va veti infuria din cauza lor si asta va continua atat timp cat omenirea joaca in felul asta. Va spunem, dragilor, lucrurile se intampla in mod repetat, tocmai pentru a da nastere acestui sentiment in oameni. De multe ori, o furie indreptata impotriva unui grup, a unei rase sau a unei zone geografice va continua generatie dupa generatie.

Chemarea familiei E

Dragilor, doar voi sunteti. Puteti voi crea o singura inima sau puteti sa va vedeti in ochii tuturor chiar si ai celor care ar lua o arma si ar folosi-o impotriva voastra? Puteti sa le simtiti frica, ca fiind problema voastra, pastrand-o in inima si exprimand-o deschis fata de prietenii vostri? Acestea sunt lucrurile care vor schimba planeta Pamant si voi ati atins acum o masa critica. Nu mai puteti inainta, pana cand nu rezolvati aceste lucruri dar ce inseamna, de fapt, asta? Veti face cu totii pasul si veti trece la nivelul urmator, impreuna? Nu, dragilor. Este tiparul tipic al valului despre care v-am mai vorbit de multe ori pana acum. Deseori e vorba despre trei pasi inainte si doi inapoi. Cateodata, va descurajati foarte tare, deoarece e vorba despre trei pasi inainte si chiar trei pasi inapoi. In orice caz, cu totii aveti responsabilitatea de a merge inainte, in aceasta directie. Voi ati ales sa va aflati pe Pamant, in acest moment, tocmai din acest motiv, de asta ati venit. Acum a venit momentul sa va treziti din vis, sa va asumati puterea inimii si sa invatati sa ii iubiti pe toti ceilalti, ca pe voi insiva. Aceasta este frumusetea existentei de maestru, care paseste pe planeta Pamant si familia E e pretutindeni, deoarece multi dintre voi v-ati aflat aici si inainte, in momente critice. Elrah va cunoaste bine si la fel si Pastratorul Timpului, eM si tot ceea ce voi numiti Grupul. Realitatea este ca va aclamam, dragilor, deoarece ati iesit in fata, in aceste momente critice, de rezistenta, pe planeta voastra, pentru a face ceva semnificativ. Voi v-ati facut auzita vocea, purtand o vibratie care nu are sens, dar care detine cheia iubirii pe planeta Pamant. Acestea sunt timpurile noilor energii de pe noua planeta Pamant si absolut fiecare dintre voi detine o parte din ele. Voi ati adus o raza separata de Lumina, asa ca indrazniti sa renuntati la fricile voastre si la atasamentele de intuneric. Indrazniti sa lasati deoparte toate ideile voastre de separare si credinta ca numai cei buni vor evolua. Voi toti mergeti impreuna, asa ca lucrati cu cea mai scazuta vibratie a fiecaruia, pentru a face cea mai mare diferenta pe planeta voastra.

Nu exista bine sau rau. Suneti numai voi.

Cum puteti dizolva ura de generatii si cum puteti actiona ca unul? Primul lucru pe care il aveti de facut este sa intelegeti asta. Nu e vorba sa spuneti doar cateva cuvinte, sau sa va cereti scuze, pentru a-i face sa renunte la ura. In schimb, e vorba despre a ajunge sa va cunoasteti unii pe ceilalti mai bine. Ideea nu este sa le aratati partea voastra cea mai buna, ci sa le aratati cine sunteti, impreuna. Era Puterii Asumate se afla chiar in fata voastra, dar va fi nevoie de absolut fiecare dintre voi, pentru atingerea masei critice. Acestea sunt timpurile noii planete Pamant. Acestea sunt vremurile trezirii din vis, a noilor oameni. Dragilor, nu exista bine, nu exista rau. Suneti numai voi.

Ne face cea mai mare onoare sa va ajutam sa va reamintiti de voi insiva, in aceste vremuri critice de pe planeta voastra. Voi va treziti dintr-un vis frumos, in care jucati un joc. Faceti-o cu iubire in inima si ajutati-i pe toti ceilalti care joaca jocul.

Ne face cea mai mare onoare sa va cerem sa va tratati unii pe ceilalti cu respect, indiferent cine ati fi. Aveti grija unii de ceilalti, cu fiecare ocazie. Acesta este cel mai mare progres al omenirii, asa ca intrati in acest nou si frumos joc, pe care il jucati cu totii si jucati-va frumos impreuna.
Espavo. Sunt Pastratorul Timpului.
Grupul

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...